Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Αμετανόητος ο Γκαντεμαντώνης! Πανηγυρίζει όταν καταρρέουν τα Κάστρα της Παράταξης!

Είναι τραγικός, μοιραίος, επικίνδυνος! Η Παράταξη έχασε μετά από 26 χρόνια, ένα τέταρτο του αιώνα, τα παραδοσιακά της "κάστρα", Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και εκείνος -με πολλά... σαρδάμ αμηχανίας...- προέβη εκ νέου σε... πανηγυρικές δηλώσεις! Επικαλούμενος τη μαγική εικόνα που του έβγαλαν οι φίλοι του δημοσκόποι την περασμένη Κυριακή, περί δήθεν... εκμηδενισμού της διαφοράς από το ΠΑΣΟΚ, συνυπολογίζοντας στα ποσοστά της ΝΝΔ και τους ψήφους του ΛΑΟΣ!!!
Ο Μηδενιστής και Μηδενισμένος Αρχηγαντώνης έχει χάσει πια κάθε μέτρο. Οδηγεί την Κεντροδεξιά σε Ιστορική Χρεοκοπία και όμως κοιτάζει πώς θα περισώσει το σαρκίο του!
Ευτυχώς που οι Κεντροδεξιοί Φιλελεύθεροι Πολίτες σύντομα θα βρουν το δρόμο τους. Γιατί αν περίμεναν από τη ΝΝΔ του Σαμαρά...

Ο Σαμαράς ο Γκαντέμης!!!

Όπου πήγε ο Ζιγδαντώνης και έριξε το προσωπικό του «βάρος», έχασε!!!
Αλώνισε την Πελοπόννησο, την έχασε!
Πήγε στη Χίο, έχασε και τη «σίγουρη» Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου!
Περπάτησε όλη την Αττική χέρι-χέρι με το Βασιλάκη τον Καΐλα, πάει κι αυτή...
Α, ρε Γκαντέμη Σαμαρά...

Σαν βρεγμένες γάτες βγαίνουν οι εκπρόσωποι της ΝΔ

Ήταν προετοιμασμένοι για την ολική επαναφορά. Την πάτησαν! Είχε ανοίξει η όρεξή τους. Είχαν κλείσει θέσεις σε όλα τα πάνελ αλλά τα αποτελέσματα τους διέψευσαν. Ξέχασαν ότι η οργή του κόσμου αφορά κυρίως τη Νέα Δημοκρατία. Η διαχείριση της κρίσης έπρεπε να ξεκινήσει από το 2007. Και δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο Χουντίνι Αντώνης εξαφανίστηκε!

Πάει 11 και ακόμη δεν βγήκε να μιλήσει. Κατάπιε τη γλώσσα του. Οι Έλληνες δεν μάσησαν... «ελπίδα». Έλα, Αντώνη, βγες να πεις μια κουβέντα! Μας άρεσαν αυτά με τις ολικές επαναφορές. Σήμερα τι παίζει; Η «Άβυσσος» ή «σε βλέπω» η ελληνική έκδοση;

Ο Σαμαράς... αναδάσωσε την Ελλάδα: ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ!!!

Συντριβή της ΝΝΔ στο β΄ γύρο! Η «αντιμνημονιακή» υστερία του Σαμαρά χαρίζει στο ΠΑΣΟΚ 9 από τις 13 Περιφέρειες της Χώρας (που είναι και οι μεγαλύτερες σε πληθυσμό...)!!!

Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι Περιφέρειες κερδίζονται ως εξής:

Το ΠΑΣΟΚ προηγείται σε: Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας (σύνολο: 9 Περιφέρειες)

Η ΝΝΔ προηγείται σε: Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας (σύνολο: 4 Περιφέρειες)

Χάνουν Κοκκινούλης – Νασίκας! Λέτε να πάνε σε μοναστήρι;

Τα παλικάρια της Ρηγίλλης στον Κάμπο πήραν τον πούλο. Καλό! Οι αλαζόνες του Αντώνη ηττήθηκαν κατά κράτος!

Βατερλό Σαμαρά στην Πελοπόννησο!

Στην ιδιαίτερη Πατρίδα όλης της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΝΔ ο σαμαρικός υποψήφιος Δράκος, συντρίβεται και Περιφερειάρχης εκλέγεται ο Πέτρος Τατούλης!

Ρήγμα στο τρίγωνο του Άνθιμου! Λέτε; Αυτό θα ήταν έκπληξη!

Θα είναι τεράστια επιτυχία να ηττηθεί ο Γκιουλέκας του Άνθιμου. Αν και είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα. Ψήφο ψήφο πάνε Μπουτάρης – Γκιουλέκας. Βρίσκονται και οι δύο πάνω στο 50% Λέτε να έκανε ζημιά στον Γκιουλέκα η απαράδεκτη επίθεση Άνθιμου στον Μπουτάρη; Θα είναι πολύ μεγαλύτερη έκπληξη-επιτυχία από την επικράτηση όπως φαίνεται Καμίνη στην Αθήνα.

Καταρρέει ο δικομματισμός! Αγχωμένη επίθεση Πάγκαλου στη Ντόρα Μπακογιάννη...

Τα πήρε στο κρανίο ο Πάγκαλος με τη Ντόρα. Βλέπει και αυτός το ρεύμα που έχει η πρώην Υπουργός και -υποκινούμενος από το DNA του αμετανόητου δικομματισμού...- της επιτέθηκε από το MEGA! Μόνο που, ως συνήθως, ήταν φαουλ!
Η Ντόρα πρώτη έχει παραδεχθεί, ότι είναι μέρος του πολιτικού συστήματος και δεν παριστάνει την...

Ούτε οι δημοσκοπήσεις βγαίνουν στην Ρηγίλλης!

Πέφτει το Πασόκ αλλά συντρίβεται και η ΝΔ του Σαμαρά. Πώς ακριβώς ελπίζουν τόσο πολύ, δεν ξέρουμε στην Ρηγίλλης. Μέχρι και σύνθημα έκαμαν την ελπίδα! Έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι τα εκλογικά αποτελέσματα εξήχθησαν την πρώτη Κυριακή!...! Έτσι είπε ο καημένος κόκκινος Πάνος. Μα ούτε η πρώτη Κυριακή τους δικαίωσε. Χαστούκι την πρώτη, χαστούκι τη δεύτερη. Στις εθνικές θα φάνε μεγαλύτερο χαστούκι! Έτι φαίνεται και από τη δημοσκόπηση της GPO που βγήκε πριν από λίγο στο Mega.

Σταθεροποιείται η νίκη Σγουρού! Χαστούκι στον Αντώνη!

5-6 μονάδες προηγείται ο Σγουρός του Κικίλια. Τσάμπα πηγαινοέρχονταν ο Αντώνης! Έφαγε μπόρες και βροχές και δεν του βγήκε. Εάν δεν του βγει και η Πελοπόννησος τότε μαύρα τα μαντάτα στη Νέα ΝΔ. Αύριο οι μανιοκαταθλιπτικοί της Ρηγίλλης θα ξεσπάσουν σε πογκρόμ διώξεων.

Ο γουρσούζης ο Αντώνης!

Τέτοιος γουρσούζης δεν έχει ξαναϋπάρξει. Πήγε προχθές για να ενισχύσει την περιοδεία του Κικίλια στο Περιστέρι και αντί για κόσμος τον υποδέχθηκε μια ισχυρή νεροποντή. Όπου φύγει φύγει ο Πρόεδρος. Έτρεξε με φόρα και μπήκε σε ένα κατάστημα ρούχων σπρώχνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του. Πήγε για μαλλί και βγήκε βρεγμένος. Αν αυτό δεν είναι γρουσουζιά, τότε τί είναι;
Σας υπενθυμίζω ότι την Τετάρτη πριν λίγες μέρες βρέθηκε στα Γιάννενα και η πόλη σκεπάστηκε από ομίχλη. Η πόλη έζησε ένα θρίλερ. Ο Σαμαράς πηγαινοέρχονταν στους δρόμους και δεν μπορούσε να φύγει για να παραστεί στην τελική εκδήλωση του Κικίλια στην Αθήνα. Θα έχανε το πάρτι του Βασιλάκη στο Σπόρτινγκ και αναγκάστηκε να μεταφερθεί οδικώς στη Θεσσαλονίκη και από κει αεροπορικώς στην Αθήνα. Παρέστη τελικά στην εκδήλωση, καταϊδρωμένος, βραχνιασμένος και τραυματισμένος στο χέρι! Η απόλυτη γουρσουζιά!

Πρωτόγνωρο Θρίλερ στους τρεις Μεγάλους Δήμους της χώρας!!! 50-50 δίνει αυτήν την ώρα η GPO!

Δεν έχει προηγούμενο! Μέχρι χθες το βράδυ οι δημοσκοπήσεις για τους τρεις μεγάλους Δήμους (Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη) δεν μπορούσαν να βγάλουν τον... νικητή! 50-50 η πρόβλεψη ανάμεσα στους μονομάχους! Προβλέπεται μακριά νύχτα... τρόμου!...!
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ανεξαρτήτως που θα γείρει τελικά η πλάστιγγα, το "αντιμνημονιακό" κάλεσμα του Σαμαρά απορρίφθηκε μετά βδελυγμίας από το Λαό και το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά εδώ και χρόνια παλεύει στα ίσα τα δύο Κάστρα της ΝΔ, Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

«Δεν υπάρχει θέμα»

Ο Νικόλας Πατέρας με δήλωσή του στη «SportDay» ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού. ...........

Η ακροδεξιά είναι... εδώ

Πήγαμε, είδαμε, ακούσαμε και σας μεταφέρουμε σκηνές και απόψεις απ' τη γειτονιά όπου η «Χρυσή Αυγή» πήρε ποσοστό 5,3%, επενδύοντας στο φόβο
Στην ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής» υπάρχει δεξιά ένα εικονίδιο που αναγράφει, στρογγυλοποιημένο, το ποσοστό που πήρε «η παράταξη που ................

8 εφευρέσεις που θα σας εκπλήξουν

Εφευρέσεις που δεν βλέπουμε κάθε μέρα, και όμως υπάρχουν και είναι πραγματικές!

Ανεμιστήρας χωρίς έλικα

Ο ανεμιστήρας της Dyson είναι απο τους πιο ασφαλείς στον κόσμο αφου δεν έχει έλικα! Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Air Multiplier με την οποία παίρνει αέρα και στη συνέχεια τον ενισχύει.

Δείτε πως λειτουργεί:

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ξανά στο προσκήνιο

Το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ανέδειξε για πρώτη φορά δημοτικό σύμβουλο έναν εκπρόσωπο της ακροδεξιάς στην Αθήνα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της φασιστικής «Χρυσής Αυγής», μπαίνει με δόξα και τιμή στο Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά με ποσοστό που ξεπερνάει το 5%.

Και εκεί που μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι σκίνχεντς της ................

Κινητή εκκλησία...


Οι Κουράδες στοιχισμένες στο σύστημα Σαμαρά


Η απόλυτη ξευτίλα! Οι διαβόητες Κουράδες γλύφουν τόσο πολύ τον Αντώνη, όσο και οι σύμβουλοι. Αηδία!

Είναι τρελοί αυτοί οι βοσκοί!!!!!



Ιρλανδία: Από το «θαύμα» στο τραύμα

Τι έγινε ο «καλός μαθητής», με το ιδανικό μοντέλο αντιμετώπισης της κρίσης που έπρεπε να ακολουθήσουν οι «τεμπέληδες του Νότου»; Μάλλον τον κατάπιε η χοάνη των περικοπών.
Αν η Ιρλανδία δεν είχε ενεργήσει όπως ενήργησε, θα μπορούσε να είχε καταλήξει σαν την Ελλάδα, ήταν πριν μήνες τα σχόλια του ξένου τύπου.
Με τα χέρια σταυρωμένα ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Μπράιαν Κόουεν μπροστά στον ...............

Mεγάλη ζήτηση σε .... εξορκιστές!

Να και ένας κλάδος που δεν αντιμετωπίζει κρίση. Η Καθολική Εκκλησία των ΗΠΑ βρίσκεται σε απελπιστική ανάγκη για νέους εξορκιστές και για να την καλύψει οργανώνει σεμινάρια.......

40 βουλευτές τουλάχιστον κόβει ο Αντώνης!

"Όποιος δεν βοήθησε τώρα στις εκλογές .... κόβεται"! Το σύστημα Ρηγίλλης θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διώξει τους μη αρεστούς. Καραμανλικούς και Φιλελεύθερους! Την τέλεια λοιπόν ευκαιρία δίνουν οι εκλογές. Το έργο των διώξεων και εκκαθαρίσεων ξεκινά από τη Δευτέρα. Χωρίς καθυστερήσεις.
Το σύστημα Σαμαρά αδημονεί. Ακονίζει τα βρώμικα νύχια του! Τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναδοθεί. Ο ίδιος ο Αντώνης έχει εγκρίνει τους σχεδιασμούς. Υπομονή και από τη Δευτέρα το πογκρόμ ξεκινά! Η «μαύρη λίστα» έχει ήδη καταρτισθεί …

Τα 3+1 μηνύματα της 7ης Νοεμβρίου

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής σηματοδοτούν τη διαδικασία μετάβασης σε ένα νέου τύπου «διπολισμό»
Το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου ενδέχεται να αποδειχθεί τομή στη μεταπολιτευτική εκλογική ιστορία της χώρας και σημείο καμπής στη διαδικασία μετάβασης σε έναν νέου τύπου «διπολισμό». 
Η ψήφος διαμαρτυρίας, που καταγράφηκε την προηγούμενη Κυριακή, συνιστά αποδοκιμασία και των ...............

Ποιοί είναι οι φασίστες;

Οι αιμοβόροι σκίνχεντς που στρατολογούν μαθητές
Στάζουν αίμα και μίσος τα παντός είδους μηνύματα των μελών των φασιστικών ομάδων που δρουν σε ολόκληρη τη χώρα. Με κοινό παρονομαστή τη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό, νεόκοπες ομάδες, αλλά και παλαιότερες οργανώνονται ηλεκτρονικά και δρουν στις γειτονιές της χώρας. 
Δεν είναι τυχαίο που για μεγάλο χρονικό διάστημα η «ΧΑ» ήταν .............

Μπλόκαραν χάρτη του ΝΑΤΟ που ανέφερε την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία

Με παρέμβαση των Ελλήνων βουλευτών, που μετέχουν στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, ματαιώθηκε η δημοσίευση χάρτη στον οποίον η ΠΓΔΜ αναφέρεται ως «Μακεδονία».
Οι βουλευτές, Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΣΟΚ), Ευάγγελος Αντώναρος (ΝΔ) και Ιωάννης Κοραντής (ΛΑ.Ο.Σ.), διαμαρτυρήθηκαν στη ............

Ο Ινδός αγρότης

Iνδός αγρότης με παραδοσιακά μέσα καλλιεργεί τις λιγοστές αγροτικές εκτάσεις που έχουν απομείνει στην πόλη Τσενάι της Ινδίας η οποία παρουσιάζει βιομηχανική άνθηση.


Το κλιπάκι του Κικίλια

Προχθές βράδυ παιζόταν στις τηλεοράσεις ένα διαφημιστικό σποτ. Ξεκινούσε με ένα απόσπασμα των δηλώσεων του πρωθυπουργού, της Κυριακής των εκλογών, που έλεγε «συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις», ακολουθούσαν κάποιες κατάρες κατά του Μνημονίου με φωτογραφίες κλειστών μαγαζιών και κατέληγε με το σύνθημα «Δεν έλαβαν το μήνυμα. Στείλτο πιο ηχηρό την Κυριακή. Ψήφισε Βασίλη Κικίλια». Ολα καλά κι όλα θεμιτά, αλλά γιατί μέχρι την περασμένη Κυριακή εκβιαζόμασταν από το .......... 

Χαλαρή ψήφος σε 11 Περιφέρειες και 221 Δήμους

Δεν "σκοτώνεται" ο κόσμος να πάει να ψηφίσει!
Εκλογική αναμέτρηση σε 11 Περιφέρειες και 221 Δήμους της χώρας σήμερα και από τις 7 το πρωί διεξάγεται ομαλά ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το μεγάλο ζητούμενο στη μάχη της δεύτερης Κυριακής είναι η μείωση του ποσοστού της αποχής που έφθασε το 40% στον πρώτο γύρο των εκλογών.
Oι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 21.30.

Χάκερ καταφέρνουν να παίξουν με το Kinect σε PC και Mac

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Λίγες ημέρες μετά την άφιξη του αισθητήρα κίνησης Kinect για το Xbox 360 της Microsoft, βίντεο που εμφανίζουν τη συσκευή να συνδέεται σε υπολογιστές Mac και σε PC που τρέχουν Linux έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο. .............

Οι πολίτες είναι εξαιρετικά δύσπιστοι στους πλασιέ μαγικών τρικ.

Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αλλά πριν από χρόνια είχε κάνει θραύση το «νερό του Καματερού». Επρόκειτο για αυτοσχέδιο σκεύασμα κομπογιαννίτη, το οποίο δινόταν με την υπόσχεση ίασης του καρκίνου. 
Πού το θυμήθηκα θα μου πείτε; Μου ήλθε στον νου καθώς ακούω βαρύγδουπες δηλώσεις και αναλύσεις διαφόρων, κυρίως πολιτικών, περί αναδιάρθρωσης του χρέους, χαλάρωσης της δημοσιονομικής προσαρμογής ή αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, που θα λύσει άμεσα το .............

Ο Ελπίδας Σαμαράς

Μαζί με το φορτηγό δώρο ένα Καλάσνικοφ!

Οικονομική κρίση βλέπετε και οι έμποροι προσπαθούν να βρουν ό,τι πιο ευφάνταστο για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αρά και τα κέρδη τους. Έτσι λοιπόν, ένας έμπορος φορτηγών στη Φλόριντα μαζί με το όχημα δίνει δώρο και ένα Καλάσνικοφ! ..........

Το μυαλό που «περιπλανιέται» …οδηγεί στη δυστυχία

Οι άνθρωποι, χωρίς να το συνειδητοποιούν, περνούν το μισό περίπου χρόνο της μέρας τους κάνοντας σκέψεις ή φαντασιώσεις για πράγματα διαφορετικά από αυτά που κάνουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα νοητικά «ταξίδια» τους κάνουν πιο δυστυχισμένους, από ό,τι αν μπορούσαν να είναι κυριολεκτικά παρόντες, με το σώμα και το νου τους, στην κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που διαπίστωσε ότι στο σεξ, περισσότερο από κάθε άλλη δραστηριότητα, οι άνθρωποι βρίσκονται στο παρόν, άρα είναι και πιο ευτυχισμένοι. ...............

Οι εξοδούχοι τρώνε… έξω!

Περισσότερες άδειες στους φαντάρους για να μειωθεί το κόστος σίτισης

Μια νέα πρακτική άρχισε να εφαρμόζεται για ορισμένους διοικητές στρατιωτικών μονάδων. Αυξάνουν τις εξόδους, τις διανυκτερεύσεις και τις άδειες μικρής διάρκειας (διήμερες και τριήμερες) των κληρωτών ώστε να εξοικονομηθούν πόροι από τα τρόφιμα. ...........

21... Ξεκινάμε!!! [video]