Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Πιό ήρεμα παρακαλώ με τον Χρύσανθο!

Αγαπητό Περιοδικό
Νομίζω πως τείνεις στην υπερβολή, παρουσιάζοντας την χθεσινή θορυβώδη σύσκεψη στα γραφεία της ΝεοΠΟΛΑΝ στην οδό Μουρούζη, ως ένα σκηνικό όπου ο καπτάν Χρύσανθος έπνεε τα μένεα για την αποκάλυψη της υπόθεσης του μπατζανάκη και ο Αρχηγός Νέρων κοίταζε το ταβάνι.
Όπως πας, θα φτάσεις να μας παρουσιάζεις τον ψυχικά ευαίσθητο και συναισθηματικά ευάλωτο πρόεδρο σε ασημένιο δίσκο, γαρνιρισμένο με θυσάνους μαϊντανό και κόκκινο μήλο στο στόμα και τον καπτάν Χρύσανθο να φέρνει σβούρες το γιαταγάνι πάνω από το σφιχτοδεμένο τουρμπάνι του, φτυστός με το Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.
Λίγο πιο ήρεμα παρακαλώ;
CK

«Κίνημα ταβάνι» στην Μεγάλη ΠΟΛΑΝ. Αρρωστημένες καταστάσεις

Νέα μορφή τείνει να πάρει το «Κίνημα 29ης Νοεμβρίου – Αντώνης Σαμαράς». Όταν ο Αρχηγός στενοχωριέται αρχίζει και κοιτάζει το ταβάνι. Οι Πολανίτες το ξέρουν. Οι Νεοδημοκράτες ακόμα αναρωτιούνται τί να είναι αυτό που ψάχνει ο Ηγέτης στο ταβάνι! Λέτε να περιμένει τη θεία φώτιση ή το μήνυμα των Έψιλον; Να μου το θυμηθείτε! Σε λίγο, όλοι θα κοιτάζουν το ταβάνι! Μόδα θα γίνει! Με τόση ψυχοπάθεια και μανιοκατάθλιψη στους οπαδούς του Μεγάλου Ηγέτη, όλα να τα περιμένεις. Θα κάνει συγκεντρώσεις η Νέα ΠΟΛΑΝ και θα κοιτάζουν οι συγκεντρωμένοι τον ουρανό. Εξάλλου η περίεργη «στενοχώρια» του Αντώνη λένε ότι είναι μεταδοτική......

Ο Αδιάφθορος Αντώνης είχε και συνάντηση με τον Χριστοφοράκο

Μείναμε στο τηλεφώνημα και το νούμερο που δεν το ήξερε ο Αδιάφθορος! Προσεκτικότερο όμως διάβασμα του περίφημου πλέον e-mail αποδεικνύει ότι ο Αδιάφθορος είχε πέραν της τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνάντηση με τον Mr Siemens Χριστοφοράκο. Και σίγουρα δεν είχε κοινωνικό χαρακτήρα η συνάντηση, έτσι; Φαντάζεστε τον Αδιάφθορο Αντώνη; «Γειά σας κ. Χριστοφοράκο. Περνούσα και είπα να σας πω ένα γειά, να πιούμε και κανά καφέ»! Το πνεύμα του e-mail φανερώνει άλλου είδους δοσοληψίες! Το e-mail είναι σαφές: «ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ».
Τι είδους κάλεσμα ήταν αυτό; Δεν πρέπει να μας πει ο Αδιάφθορος; Και γιατί ο μπατζανάκης δείχνει να ήταν παρόν στο …. «ΚΑΛΕΣΜΑ»;

Αλήθεια τι γίνεται με το δάνειο που είχε πάρει η ΠΟΛΑΝ;

Πολύ μεγάλο δάνειο είχε πάρει η Πολιτική Άνοιξη από την Εθνική Τράπεζα! Αυτό το δάνειο, το κόμμα του Αντώνη το χρωστά. Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η Πολιτική Άνοιξη δεν έχει διαλύσει! Υφίσταται ως κόμμα και μάλιστα στα κεντρικά της ΠΟΛΑΝ πραγματοποιούνται οι κρίσιμες συσκέψεις του Ηγέτη Αρχηγού. Το σχέδιο που βρίσκεται εν εξελίξει και υπό την αιγίδα του Χρύσανθου είναι να τακτοποιηθούν στα καίρια πόστα τα βασικά στελέχη της Άνοιξης. Στην ανάγκη η νέα ΠΟΛΑΝ να εξαγοράσει την Παλαιά ΝΔ, που χρωστά πολύ περισσότερα και να γίνει αναδιάρθρωση των δανείων τους και μια Μεγάλη ΠΟΛΑΝ ΑΕ. Να πέσουν στο γκρεμό ομαδικώς!  Ουσιαστικά δηλαδή η ΝΔ να ξεπληρώσει τα δάνεια της ΠΟΛΑΝ. Αυτά που έπαιρνε ο Αντώνης για να κάνει πόλεμο στη Νέα Δημοκρατία. Η πραγματικότητα τελικά, παίζει περίεργα παιχνίδια.

Χαμός χθες στην Μουρούζη

Αναστατώθηκαν οι «περαστικοί» από την φασαρία που ακούγονταν χθες στη Μουρούζη. Τα κεντρικά της Νέας Μεγάλης ΠΟΛΑΝ. Τα πρώην κεντρικά της κανονικής ΠΟΛΑΝ. Ο Αντώνης κοίταζε το ταβάνι και ο Χρύσανθος ούρλιαζε!
Ως γνωστόν, στη Μουρούζη γίνονται οι σοβαρές συσκέψεις του στενού επιτελείου του Ηγέτη Αντώνη. Πιστεύουν ότι στη Ρηγίλλης τους παρακολουθούν οι Νεοδημοκράτες και υπάρχουν διαρροές σε περίεργα blogs και κακεντρεχείς δημοσιογράφους. Γι’ αυτό επιλέγουν τη ζεστασιά της Μουρούζη. Το δικό τους γήπεδο, όπου έγινε χθες του …. Χρύσανθου. Η οργή αφορούσε το e-mail του μπατζανάκη και τον τρόπο που επέστρεψε στη δημοσιότητα. Τα τηλέφωνα άναψαν και έδιναν οδηγίες σε δημοσιογράφους για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η «κρίση»! Μακριά πάντως από τας φώτα της Ρηγίλλης! Όχι πως δεν θα το μαθαίναμε;

Αχ Αντώνη...

Αντώνη αν άρχισε να σε αγκαλιάζει ο Γιώργης (η οικογένεια Κουρή θα έλεγα) τόσο σφιχτά όπως πριν από λίγα χρόνια τον "καταλληλότερο" τα νέα για σένα είναι κάτι παραπάνω από άσχημα....είναι ΤΡΑΓΙΚΑ.
Εκτός κι αν το ταμείο της Ρηγίλλης αντέχει ακόμη.

/ / pelasgia.blogspot / /

Τι ακριβώς πόρτες έχει ανοίξει ο Σαμαράς στο μπατζανάκη;

Ο άνθρωπος του Σαμαρά στην Siemens αναφέρεται στις πόρτες που του έχει κατά καιρούς ανοίξει ο Αντώνης. Θα θέλαμε πάρα πολύ να μάθουμε ποιες είναι αυτές οι πόρτες. Σίγουρα δεν μιλάνε για τις πόρτες των σπιτιών τους! Φαντάζεστε τον Αντώνη να ανοίγει την πόρτα του σαλονιού του στον Σέκερη; Αστείο ακούγεται! Μοιάζει με αυτές "τις μεγάλες πόρτες που θα διαβείς" αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη ή τον Αντώνη ….

Αλλάζει τελικά όνομα η ΝΔ. Ο κύβος ερρίφθη!

Και το όνομα αυτής ….. «Νέα Ελλάδα». Ναι καλά το διαβάζετε. Το «Νέα Ελλάδα» έχει κατοχυρώσει ο Λαζαρίδης. Αυτό που οι μηχανισμοί της Ρηγίλλης χρέωναν έως πρόσφατα στη Ντόρα. Ηθικός αυτουργός της αλλαγής του ονόματος και των συμβόλων, δεν είναι ο Αβραμόπουλος όπως αφήνουν να διαρρεύσει, αλλά ο ίδιος ο Χρύσανθος. Ο αντ’ αυτού της Νέας ΠΟΛΑΝ. Η σκιά του Μεγάλου Ηγέτη. The dark side Χρύσανθος!
Το σχέδο είναι να εξαγοράσει η Νέα ΠΟΛΑΝ την παλαιά ΝΔ. Και σε δεύτερο πλάνο να την αφομοιώσει πλήρως. Μέχρι κα ο Καραμανλής ο Β’ θα φωνάζει:«Ελλάς-Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς». Κάποιοι κακοήθεις κάνουν λόγο για «Siemens Hellas – Αντώνης Σαμαράς». Το νέο σύνθημα που θα συγκλονίσει τα πλήθη!

Στην ποδιά του Σέκερη, τα σταλινάκια του Αδιάφθορου Αντώνη, σφάζονται.

Αυτοί που κατήγγειλαν την οικογενειοκρατία και τους μηχανισμούς τελικά αποδεικνύεται εμπράκτως, η πλήρης ταύτιση με τους μηχανισμούς και την οικογενειοκρατία τους.
Τι άλλο προκύπτει από e-mails όπου αναφέρονται σε παραινέσεις προς τον Αδιάφθορο Αντώνη, του τύπου:«Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του (εννοεί τον Χριστοφοράκο), τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζεις πάρα πολλά. Σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει».
Ερωτήματα:
  • Για ποιες βρωμιές μιλά ο Σέκερης;
  • Είναι ενήμερος και ο Μεγάλος Αρχηγός Αντώνης; Απίθανο να μην είναι! Ξέρει πολύ καλά τις βρωμιές.
  • Γιατί κρατά το στόμα του κλειστό;
  • Τι μισθό έπαιρνε ο Σέκερης στη Siemens; Μιλά για αδικία. Πόσο ακριβώς τιμάται η αδικία στο περιβάλλον του Αντώνη;
  • Ο Αντώνης επίσης γνωρίζει παρά πολλά;
  • Γιατί ο Χριστοφοράκος θα προσπαθούσε να τουμπάρει τον Αρχηγό; Τόσο μεγάλη οικειότητα έχουν που κάνουν τούμπες ο ένας στον άλλο;
  • Τελικά πως τολμά ένας Αδιάφθορος να τηλεφωνεί τον Χριστοφοράκο και μάλιστα εποχή που έχουν ήδη σκάσει στο εξωτερικό πολλά και διάφορα για τις διαρροές μαύρου χρήματος μέσω Siemens;

Να κληθεί ο Ηγέτης Αντώνης στην εξεταστική άμεσα

Δεν μπορεί να ανταλλάσει απόψεις με τον μπατζανάκη του περί σιωπής, πλήρους γνώσεως κάθε βρωμιάς και …. προαγωγής και να μένει στο απυρόβλητο! Γιατί άραγε προστατεύεται τόσο πολύ από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και από τα κρατικοδίαιτα οικονομικά κέντρα; Κάτι χοντρό συμβαίνει και φυσικά αυτό το «κάτι», πρέπει να είναι πάρα πολύ σπουδαίο! Έχει να κάμει με τη διαπλοκή και τα πακέτα που διαχειρίζεται!
Ο Αντώνης έδωσε παράταση ζωής των διαπλεκόμενων συμφερόντων το 1993 με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Έδωσε εξετάσεις στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τις πέρασε με άριστα. Τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα έχουν καταστρέψει τον τόπο και οι πολίτες καλούνται τώρα να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Η μόνη συνταγή που επιτρέπουν να ακολουθήσει η κυβέρνηση. Εάν δεν τα καταφέρει ο Γιώργος, θα μας κάτσουν τον Αντώνη, που είναι πράγματι υπάκουος και πιόνι των συμφερόντων!

Ο Σαμαράς, το Ισραήλ και οι "φαιοκόκκινοι"

Φαντασθείτε τα επιτελεία του Κώστα Σημίτη ή της Ντόρας Μπακογιάννη να επεξεργάζονταν επιτελικά σχέδια συμμαχίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ για την κατάπνιξη του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Αν ίσχυε αυτό, τότε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι τις τελευταίες ημέρες οι δυο αυτοί πολιτικοί θα είχαν βρεθεί στο επίκεντρο της οργής του "φαιοκόκκινου μετώπου", με αφορμή τα πρόσφατα τραγικά επεισόδια στα διεθνή χωρικά ύδατα. Ομως, παραδόξως η "λαϊκή οργή" δεν στράφηκε, όπως ίσως θα ανέμενε κανείς, εναντίον του ηγέτη της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι το επιτελείο του υιοθετεί τις θέσεις των πλέον ακραίων Ισραηλινών. Και ο λόγος για τον οποίο δεν συνέβη αυτό, είναι πολύ απλά το γεγονός ότι ο κύριος Σαμαράς είναι το αγαπημένο παιδί των "φαιοκόκκινων", σε αντίθεση με τους άλλους δυο πολιτικούς που πάντοτε βρίσκονταν στο στόχαστρο του μετώπου.

Οπως είναι γνωστό, την εξωτερική πολιτική του κ.Σαμαρά διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό ο  σύμβουλος του, Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος είναι και εξέχον μέλος του...

Μπατζανάκηδες στην κορυφή, οικογενειοκρατία στις τοπικές!

Προσέξτε την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΟΔΕ Άνω Νέας Κυψέλης:

ΒΕΙΟΓΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ0
ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΜΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ)
ΒΕΙΟΓΛΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΜΕΛΟΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ)

ΒΕΙΟΓΛΑΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ( ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΝΝΕΔ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ)

ΤΣΑΤΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΠΝΙΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΠΟΝΗΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)
Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται η συμμετοχή Στρατιωτικών!!!

Το κακέκτυπο της Ντόρας στη ΝΔ...

Αποστασιοποιείται. Τόσο από τον Πρόεδρο της ΝΔ και τους συν αυτώ, όσο και από κάθε γενικότερη πολιτική πρωτοβουλία του κόμματός του, που έχει το γνωστό άρωμα της πιο λαϊκίστικης έκφρασης της Δεξιάς.
Προτίμησε να επισκεφθεί την Κίνα, εν μέσω προσυνεδριακών συνδιασκέψεων, δίνοντας την αίσθηση ότι δεν τον πολυαφορούν αυτές οι φολκλορικές συγκεντρώσεις και η διοργάνωσή τους. Δεν του αρέσει το οργανωμένο μάζεμα φίλων του κόμματος, με μόνο σκοπό το χειροκρότημα στον Σαμαρά για να του προσδώσουν (κολλάει και το "προσδέσουν") τα φτερά που δεν έχει. (Έλιωσαν αυτά κατά τη...

Ψυχάρης και «ΝΕΑ» προστατεύουν τον διαπλεκόμενο Σαμαρά με χοντρά ψέματα! (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Στη διπλανή εικόνα και μέσα στο κόκκινο πλαίσιο βλέπετε τη χοντρή εξαπάτηση που επιχειρούν τα σημερινά «ΝΕΑ», για να υπερθεματίσουν υπέρ του… «ασπίλου» και «αμώμου» του διαπλεκόμενου «Siemens-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς». Αναφέρουν, οι γκεμπελίσκοι, ότι δήθεν ο Σαμαράς γνώρισε τη σύζυγό του Γεωργία μετά το… 1995 (χρονιά κατά την οποία προσελήφθη στη Siemens ο μπατζανάκης του Σέκερης)!!! Και αυτό, για να βγάλουν λάδι τον Αρχηγαντώνη! Ουαί τοις ψεύταις! Διότι ο πρόεδρος της ΝΝΔ παντρεύτηκε με τη Γεωργία Κρητικού (αδελφή της Ιλεάνας, συζύγου του Σέκερη) στις 26 Μαΐου 1990, παρόντος και του τότε Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που του στάθηκε σαν πατέρας! Ήταν ενάμισι μήνας μετά το σχηματισμό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και την υπουργοποίηση του Σαμαρά.
Συνεπώς, τα μπατζανάκια γνωρίζονταν πολύ πριν ο Σέκερης προσληφθεί στη Siemens… Δεν ξέρουμε, εάν γι’ αυτήν την πρόσληψη «άνοιξε τις πόρτες» ο Αρχηγαντώνης, αλλά μπορούμε να το υποθέσουμε με ισχυρά τεκμήρια, μια και στο επίμαχο email του γράφει ο μπατζανάκης: «…ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΣ ΕΣΥ -ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ- ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ…»

Όσο για τον Ψυχάρη, φαίνεται πως τα «δείπνα» με το Σαμαρά άρχισαν τις «παρενέργειές» τους σε βάρος της αλήθειας…

Νέα Δημοκρατία:από τους κουμπάρους στους μπατζανάκηδες (evolution)

Η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει και επισήμως -πλέον- σελίδα και από την εποχή των κουμπάρων, έχει μεταβεί στην εποχή των μπατζανάκηδων.
Φαίνεται πάντως πως ο κύριος Ευάγγελος Σέκερης είχε πραγματική ανάγκη να εργαστεί, εξ ου και αγωνιούσε για την εξέλιξή του εντός της Siemens. Εάν όχι, θα καθόταν και 'κείνος και θα κοιτούσε τουλάχιστον τον έναν από τους τέσσερις τοίχους, άντε έστω το ταβάνι. Ίσως, από την άλλη πλευρά,οι αποδόσεις της βιομηχανίας του πεθερού να επέτρεπαν την ύπαρξη μονάχα ενός και όχι δύο γαμπρών, με ευαίσθητο και ευάλωτο ψυχισμό.
Μήπως όμως, πέρα από αυτά, η λαϊκοδεξιά πρέπει να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι ο ένας και μοναδικός άξιος για ηγέτης της, δεν είναι ο Αρχηγός Νέρων, αλλά ο μουστακαλής και μερακλής καπτάν Χρύσανθος;
CK

Στο Βανκούβερ η «Symphonicity Tour» του Sting

Musician Sting performs on the opening night of his Symphonicity Tour in VancouverMusician Sting performs on the opening night of his Symphonicity Tour in Vancouver

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε η «Symphonicity Tour» του Sting στο Βανκούβερ. Τον Sting συνοδεύει η «Royal Philharmonic Concert Orchestra» υπό την διεύθυνση του Steven Mercurio.
REUTERS/Andy Clark (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ο ρόλος Siemens-Intracom στη βίαιη ανατροπή Μητσοτάκη το 1993 - Πώς η προπαγάνδα έκανε το θύμα «ένοχο»…

Πριν από μήνες το σαμαρόφιλο «Έθνος» του Μπόμπολα δημοσίευσε, υπό τον τίτλο «Siemens καλεί Μητσοτάκη», επιστολή της γερμανικής εταιρείας του 1993 προς τον τότε Πρωθυπουργό Μητσοτάκη με την οποία του ζητούσε να «παρέμβει» υπέρ αυτής στον τότε Υπουργό Στέφανο Μάνο. Επρόκειτο για την κορυφαία απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να εισέλθει ιδιώτης στρατηγικός επενδυτής στον ΟΤΕ, ο οποίος και θα επανεξέταζε από μηδενική βάση τις προμήθειες του οργανισμού από Siemens και Intracom.
Ήταν κεντρική επιλογή του Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής του συλλογικά και όχι προσωπική πολιτική του Μάνου, όπως παραπλανητικά προσπάθησε να εμφανίσει το ανωτέρω δημοσίευμα. Συνεπώς, το «απειλητικό» πνεύμα της επιστολής μπορεί να είχε ως άμεσο «παραλήπτη» το Στέφανο Μάνο, ουσιαστικά όμως απευθυνόταν κατά κύριο λόγο στον τότε Πρωθυπουργό, που είχε και τον τελικό λόγο.
Οι ανόητοι προπαγανδιστές του Μπόμπολα επεχείρησαν να εμφανίσουν την εν λόγω επιστολή, ως δήθεν αποκαλυπτική «ειδικών σχέσεων» της Siemens με τον Μητσοτάκη. Αδιαφορώντας για την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Μητσοτάκης πρωτοστάτησε στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, κάτι που θα έδινε οριστικά τέλος στη «λεηλασία» των κρατικοδίαιτων «προμηθευτών»! Εν πάση περιπτώσει, πάνω που ήταν να υπογραφεί η συμφωνία με τον στρατηγικό επενδυτή, ο Μητσοτάκης… ανετράπη από την προδοσία του Σαμαρά. Όλως τυχαίως…;
Υπό τις σημερινές εξελίξεις όλα αυτά πρέπει να επανεξεταστούν. Και ο πρώην Πρωθυπουργός έχει χρέος να μας αποκαλύψει -υπό το φως των νέων δεδομένων- όλο το διαπλεκόμενο παρασκήνιο της τότε ανατροπής του από το σημερινό πρόεδρο της ΝΔ…

Δείτε παρακάτω το Στέφανο Μάνο να αποκαλύπτει τι έγινε τότε με τους «προμηθευτές» του ΟΤΕ (Siemens και Intracom) και τις «πιέσεις» που ασκούσαν στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Αναπάντητες ερωτήσεις...

Ποιοί "εθνικοί προμηθευτές" διασώθηκαν από την πτώση της ΝΔ το '93;
Ποιοί "εθνικοί προμηθευτές" έχαναν την κουτάλα με την αποκτρατικοποίηση του ΟΤΕ που σχεδίαζε τότε ο Μητσοτάκης;
Ποιοί ήσαν οι ηθικοί αυτουργοί της ΠΟΛΑΝ;
Ποιοί είχαν κίνητρο για την προδοσία Σαμαρά; Και ποιοί ωφελήθηκαν απ' αυτή;

Όλο το επίμαχο email του μπατζανάκη που "καίει" το Σαμαρά - Αποκαλύπτεται ότι ο Αρχηγαντώνης είχε ισχυρό "κονέ" με Siemens-Χριστοφοράκο!

Παρακάτω έχουμε αποδελτιώσει, για ευκολότερη ανάγνωση, το επίμαχο email του άνθρωπου της Siemens Ευάγγελου Σέκερη προς τον μπατζανάκη του, Αντώνη Σαμαρά, τον Ιούλιο του 2006, όταν ο δεύτερος ήταν ακόμη Ευρωβουλευτής. Οι επισημάνσεις είναι δικές μας.
Το όλο πνεύμα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο υποβάλλει τα "αιτήματα" προς τον συγγενή του ο Σέκερης αποδεικνύουν, ότι ο Σαμαράς είχε ισχυρό "βέτο" στον Χριστοφοράκο και τη Siemens. Αλλιώς δεν θα του έγραφε, π.χ."Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΠΙΣΩ... ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ - ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΖΗΜΕΝΣ..." 
Από πού και ως πού ο ισχυρός τότε άνδρας της Siemens στην Ελλάδα να διαπραγματεύεται με έναν "άγνωστο" σε αυτόν(όπως τώρα ισχυρίζονται όσοι τον καλύπτουν...) Ευρωβουλευτή το τι θα κάνει με τα στελέχη της Εταιρίας που διευθύνει; 
Και από πού και ως πού η "επιθυμία" του "άγνωστου" στον Χριστοφοράκο Ευρωβουλευτή Σαμαρά θα είχε την οποιαδήποτε διαπραγματευτική αξία για την εργασιακή τύχη του μπατζανάκη του; 
Μερικά μόνο από τα καυτά ερωτήματα που προσπαθούν να κουκουλώσουν όπως-όπως οι Μεγάλοι Προστάτες του Διαπλεκόμενου Ζιγδαντώνη...

Διαβάστε παρακάτω το email...

Τι νομίσατε ρε; Πως είναι ο Σαμαράς Παυλίδης...;

Οι «συγκάτοικοι» όσο και να παριστάνουν θεατρικά πώς «μαλώνουν» πού και πού δεν υπάρχει περίπτωση να βλάψουν καίρια ο ένας τον άλλο… Πρόκειται για ανομολόγητους «όρκους» από το παρελθόν, σαν αυτούς που συνδέουν τις φαμίλιες της Μαφίας ή -για να το πάμε πιο… αθώα- τα μέλη της «Φιλικής Εταιρείας»…
Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα γίνονται για να θολώνει το τοπίο. Στο τέλος, όμως, όλοι θα βγαίνουν «καθαροί», «άσπιλοι» και «αμόλυντοι»… Όπως ο Μέγας Ηγέτης Αρχηγός Κύκνος «Siemens-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς»! Αυτός απολαμβάνει «ειδική προστασία» από το μιντιακό κατεστημένο των πάσης φύσεως Μπομπολαίων. Δεν είναι «αναλώσιμο είδος» όπως κάποιος κακομοίρης Παυλίδης που με μόνη τη «μαρτυρία» του Μανούση, του Μπιρμπίλη και του Μεμέτ-Αγά… προσφέρθηκε θυσία στο βωμό της «αυτοκάθαρσης» των Πεντακαθαρίδηδων

«Σ’ ευχαριστώ που μού άνοιγες τις πόρτες…» - Γεια σου, ρε Αντώνη, σωφέρ του μπατζανάκη...

Βρέθηκε κει κάποιος «θερμόαιμος» Γκεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ, που δεν κατάλαβε ακόμη τι συμβαίνει… Νόμιζε πως είχε να κάνει με το Μητσοτάκη, τον Έβερτ ή τον Καραμανλή, αυτούς που δεν είχαν το «ακριβό προνόμιο» να είναι συγκάτοικοι, συμφοιτητές και… συγκαπνιστές (της μαριχουάνας…) στα Αμερικάνικα Κολλέγια της «ξενιτιάς»… Όμως ο Γιώργος δεν θ’ αφήσει το Φίλο να μπλέξει… Τι κι αν του έλεγε ο «μπατζανάκης» (Νέα Εποχή, μετά τους «κουμπάρους» πήγαμε στην… «Οικογένεια»): «… που σού είχε πανηγυρικά προαναγγείλει (ενν. ο Χριστοφοράκος) σε κάποιο κάλεσμα που τον είχες συναντήσει πριν από κάποια χρόνια… συνέχισα με τις πόρτες που κατά καιρούς μου άνοιγες εσύ, όποτε σου το ζητούσα, να βοηθάω την εταιρεία (ενν. τη Siemens) είτε αυτό αφορούσε στις τηλεπικοινωνίες είτε στα ιατρικά, στην ενέργεια κλπ…»

Καλά, ρε παιδιά, σωφέρ τον είχε το μπατζανάκη ο Σέκερης και του άνοιγε τις πόρτες…;

"Το σκάνδαλο της SIEMENS είναι μόνο πράσινο"...

Για να το έλεγε με τόση σιγουριά ο Σαμαράς στη Βουλή, καλύπτοντας έτσι ουσιαστικά και τον προκάτοχό του, κάτι θα ήξερε...
Εκ των έσω μάλιστα.
Αυτό αποδεικνύεται από την αλληλογραφία του γαμπρού του (ή μπατζανάκη του; Μας έχετε μπερδέψει).
Αυτή είναι η ουσία. Όχι το ότι ο γαμπρός του τού ζήτησε να μιλήσει στον Χριστοφοράκο, πράγμα που έκανε ο Σαμαράς (εδώ έχουμε και τρανταχτό παράδειγμα καραμπινάτου ρουσφετιού), αλλά το ότι ο Σαμαράς ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS.
Ότι και να λέμε, μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να έκαναν χοντρή γκάφα με την διαρροή του "Cabinet man" και να μην χειρίστηκαν σωστά, λόγω μικροκομματικής έπαρσης, τη σημαντικότερη πτυχή του, αλλά αυτό που έχει γίνει με τον Σαμαρά, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ.