Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Και ο Μαντούβαλος θέλει τον Πειραιά;

Και ο Μαντούβαλος θέλει να κατέβει δήμαρχος στον Πειραιά.
Έτσι ακούγεται και βγάζει καντήλες ο Μιχαλολιάκος.
Μάλιστα απειλεί ότι έχει πάρει την απόφαση να κατέβει αντάρτης.
Όσο για το Μιχαλολιάκο, από τα Μανιάτικα κυκλοφορούν περίεργες φήμες και «κουτσομπολιά».
Κάτι για ιδιαίτερες συμπάθειες στο ωραίο φύλο. Λένε και ονόματα.
Μην πηγαίνει το μυαλό σας κατευθείαν στο κακό! Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πάρει τα Μανιάτικα για τα οποία υποτίθεται κόπτεται!
Αυτό σημαίνει ότι οι προθέσεις του συναντούν μεγάλες δυσκολίες.

Το πρώτο Sex Robot είναι εδώ και λέγεται ... Roxxxy


Πραγματικότητα το πρώτο sex robot

Τι σας έμεινε από τις πρώτες 100 μέρες;



Η κεντρική ιδέα των 100 ημερών είναι ΦΟΡΟΙ

Οι επιμέρους ιδέες:
εξεταστικές, καβγάδες, συγνώμη, εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, «τα λεφτά υπάρχουν», και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. 

Μια ωραία ατμόσφαιρα ΠΑΣΟΚ!

Ο αγώνας του Γιωργάκη να γίνει … Γιώργος



Ένα καημό έχει ο πρόεδρος του Πασόκ και νυν πρωθυπουργός. Να μην μείνει στην ιστορία σαν Γιωργάκης. Μπορούσε να φερθεί πιο έξυπνα και να περιμένει λίγο ακόμα για να καρπωθεί μεγαλύτερη φθορά ο Καραμανλής και η προηγούμενη κυβέρνηση. Συνήθως όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Τώρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και καρπώνεται ο ίδιος τη φθορά μέτρων που αναγκαστικά θα έπαιρνε ο χοντρούλης Κωστάκης. Φαίνεται ότι ο Κωστάκης έκαμε και κάτι έξυπνο στη ζωή του… Παραιτήθηκε νωρίς ...

Τώρα ο Γιωργάκης ψάχνει να βρει τα λεφτά που μόνο αυτός ξέρει που υπάρχουν!...!

Σοσιαλισμός με ...... γονική παροχή



Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης στις [ 20 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ] των ΝΕΩΝ


Η κρίση δεν είναι μόνον οικονομική, είναι και κρίση του πολιτικού συστήματος

Οπαδός της κοινής λογικής, πρόθυμος να συνεργαστεί με όλες τις «υγιείς πολιτικές δυνάμεις», ο νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης απαντά για τους λόγους αποχώρησής του από τη Ν.Δ. Αναφέρεται στον τοπικισμό της Κρήτης που είναι για «εσωτερική κατανάλωση» και δηλώνει σύμφωνος με τη διοικητική μεταρρύθμιση.

Την Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών γίνατε μέλος της Ν.Δ. Λίγες ημέρες μετά παραιτηθήκατε...

Ήταν πολιτική κίνηση. Στήριξα την κ. Μπακογιάννη για την κεντρώα- φιλελεύθερη ιδεολογία της, που με εκφράζει πολιτικά. Η αποχώρησή μου ήταν μονόδρομος από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς εκφράζει την παραδοσιακή πατριωτική Δεξιά.

Πολλοί κάνουν λόγο για ανέξοδη κίνηση, καθώς στα Χανιά οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. είναι πρώτα μητσοτακικοί...

Όσοι γνωρίζουν την πορεία και την πολιτική φιλοσοφία μου κατάλαβαν τους ...

Έγραψε η Αλέκα


Στο Μega, για τα ανοικτά Υπουργικά Συμβούλια της κυβέρνησης...

"Το μόνο όφελος είναι ότι μπορείς να ακούς και να κάνεις και καμιά δουλειά. Εγώ σκούπιζα... Δεν θα λέγατε ότι είναι κοροϊδία αν σας καλούσαμε στον Περισσό να καλύψετε την ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή και μετά σας διώχναμε;"


dexihalf.blogspot

Έτσι "εξυπηρετούνται" οι αρεστοί κ. Καραμανλή

Ο νέος περιφερειάρχης εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρτσιώτης, κομματικά ενταγμένος φυσικά στο ΠΑΣΟΚ, όλως περιέργως ήταν σύμβουλος πληροφορικής επί Νέας Δημοκρατίας.
Με άλλα λόγια...
από το σύνολο των υποψηφίων για τη θέση του συμβούλου πληροφορικής, η ΝΔ επέλεξε τον κ. Καρτσιώτη που ανήκει φυσικά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό για να γίνει ξεκάθαρη για άλλη μια φορά η απάτη του opengov αλλά και η πολιτική που ακολουθούσε η τραγική κυβέρνηση της ΝΔ που ακόμα απορεί γιατί έχασε με 10 μονάδες από το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει το πως οι αρεστοί είναι και πάντα οι πιο ικανοί.
Η ΝΔ μπορεί άνετα να πάρει μαθήματα από τους .....

Η απάντηση της Ντόρας σε δημοσίευμα των «εργολάβων» της λάσπης

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», από το γραφείο της Βουλευτού Α΄ Αθηνών της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
Θα έπρεπε να ζει κανείς σε άλλη χώρα για να ισχυριστεί ότι το ΥΠΕΞ επί των ημερών της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, «αδιαφόρησε» για τα θέματα λαθρομετανάστευσης (ειδικά μάλιστα από την Τουρκία) και συνεργασίας με την FRONTEX.
Επί της θητείας της, και με επιμονή της Ελλάδος, η FRONTEX επιμήκυνε από δίμηνη σε ετήσια την επιχειρησιακή κάλυψη όλης της συνοριακής γραμμής της Ελλάδας, ενώ επιτεύχθηκε και η ουσιαστική αύξηση των συμμετεχόντων κρατών στην άσκηση «Ποσειδών».
Η Τουρκία υφίστατο καθημερινές απορρίψεις των διαβημάτων της -από ευρωπαϊκές πλέον Αρχές- κάθε φορά που επιχειρούσε να παρενοχλήσει τα επιχειρησιακά μέσα της FRONTEX σε περιοχές που η ίδια, αυθαίρετα, έμμεσα ή άμεσα, επεδίωκε να αμφισβητήσει.
Για πρώτη επίσης φορά η Ελλάδα έθεσε το θέμα της μη συμμόρφωσης της Τουρκίας με τις υποχρεώσεις που πηγάζουν γι’ αυτήν από τη Συμφωνία Επανεισδοχής που είχε υπογράψει με τη χώρα μας και το συνδέσαμε μάλιστα και με την ενταξιακή της πορεία. Για τη ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος η κυβέρνηση της Ν.Δ. ζήτησε και πέτυχε να ασκηθεί πίεση από .....

Μια περιοδεία του Σαμαρά στα βορειοηπειρωτικά χωριά δημιούργησε το κύμα μετακόμισης του μισού αλβανικού πληθυσμού στην Ελλάδα !...!


Όπως οι δολοφόνοι επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και οι πολιτικοί επιστρέφουν στο χώρο των σφαλμάτων τους. Παράδειγμα ο Αντώνης Σαμαράς και η ενασχόλησή του με το θέμα των ξένων- των μεταναστών.
Για όσους έχουν μνήμη : μια περιοδεία του στα βορειοηπειρωτικά χωριά στις αρχές της δεκαετίας του 1990- ως υπουργός Εξωτερικών του Κ. Μητσοτάκη- δημιούργησε το κύμα μετακόμισης του μισού αλβανικού πληθυσμού στην Ελλάδα.
Σήμερα οι Αλβανοί που άρχισαν να έρχονται τότε για να βρουν τον Παράδεισο, ανήκουν στον ελληνικό πληθυσμό. Ζουν και εργάζονται εδώ-νομιμως στη μεγάλη πλειοψηφία τους. Αλλά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ δεν τους θέλει. Και διάλεξε αυτό το θέμα για να ανεβάσει για πρώτη φόρα τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο Σαμαράς προανήγγειλε ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννηθήκαν και ζουν στην Ελλάδα. Λίγο το κακό. Στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες οι νόμοι ισχύουν και χωρίς να τους έχει υπερψηφίσει η αντιπολίτευση.
Αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ το πάει παραπέρα: όταν το κόμμα του επιστρέψει στην κυβέρνηση , θα ....

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, ημέρα 99η


Χωρίς σάλιο
Ο Τρικούπης είχε χρησιμοποιήσει μία δήλωση με την οποία μπορούσες να πορευτείς ιστορικά: «Δυστυχώς επτωχεύσαμε.» Καλή δήλωση. Με το κύρος της και το ειδικό της βάρος. Μπορεί η ιστορία άνετα να την πάρει και να τη μεταφέρει ανά της δεκαετίες. Ετσι, λοιπόν, η δήλωση του Λοβέρδου «δεν υπάρχει σάλιο» αποδίδει όχι μόνο την οικονομική, αλλά και την αισθητική κατάπτωση των καιρών μας. Βέβαια η κυβέρνηση έσπευσε να «μαζέψει» τη δήλωση και να διευκρινίσει ότι ο ΟΑΕΔ έχει χρήματα και θα πληρώσει τα επιδόματα. Αλλά της βγήκε η γλώσσα, ωστόσο δεν έπεσε ούτε σταγόνα σάλιο αφού σάλιο δεν υπάρχει. Ο Λοβέρδος, όμως, συνηθίζει αυτές τις δηλώσεις, κάτι δραματικές είχε κάνει και στην εκκίνηση της θητείας του. Ε και όσο συζητάς το ασφαλιστικό κάτι δραματικό στους τόνους σου βοηθάει, κάπως τη συζήτηση.

Βέβαια οι δηλώσεις του Λοβέρδου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έγραψαν οι Financial Times. «Η Αθήνα θα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη το συντομότερο», επισημαίνει σε άρθρο του στους Financial Times το στέλεχος του American Enterprise Institute, Ντέσμοντ Λάχμαν, ο οποίος εκτιμά ότι η Ελλάδα βαδιζει .....

Αναβάλλεται ο νέος Τζέιμς Μπόντ γιατί ζήλεψαν το Avatar. Θα είναι 3D.


Ξαναφτιάχνουν από την αρχή τον 23ο "James Bond πράκτορα 007" και γι' αυτό αναβάλλεται για λίγους μήνες η προβολή του.

James Bond θα είναι ξανά ο Ντάνιελ Γρεγκ.

Οι παραγωγοί της ταινίας είδαν την επιτυχία του Avatar και το ξανασκέφτηκαν.

Έτσι περνάνε στην "τρίτη διάσταση"

 

Ακτιβιστές στη Νότια Κορέα απαιτούν την απελευθέρωση Αμερικανού που συνελήφθη στη Βόρεια Κορέα


Νοτιοκορεάτες ακτιβιστές απελευθέρωσαν σήμερα στο Paju μπαλόνια και με τον τρόπο αυτό ζήτησαν  την απελευθέρωση του Αμερικανού ακτιβιστή Robert Park.
Ο Robert Park εισήλθε στη Βόρεια Κορέα από την Κίνα στις 25 Δεκεμβρίου με σκοπό να προκαλέσει  το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βόρεια Κορέα.

Συνεχίζεται στη Γερμανία, η δίκη του Ναζί εγκληματία John Demjanjuk


Ο John Demjanjuk, κατηγορούμενος για πολυάριθμα εγκλήματα κατά τη διάρκεια του Ναζισμού, φτάνει στο δικαστήριο του Μονάχου. Είναι σήμερα 89 ετών και του αποδίδονται περίπου 27.900 αριθμημένοι θάνατοι στους θαλάμους αερίων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Sobibor.

Σημερινό φωτορεπορτάζ από την ζώνη πολέμου Orgune στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα. Απεικονίζουν μια ομάδα PRT (Provincial Reconstruction Team) του Αμερικάνικου Στρατού όπου περνά στην εμπόλεμη ζώνη Orgune, στο Αφγανιστάν. Διακρίνεται ο στρατηγός Francisco Espinoza. Οι Αμερικανοί έχουν απομακρυνθεί πάρα πολύ από την βάση τους [Forward Operating Base (FOB) Orgun-E στην Paktika] που βρίσκεται στην άλλη πλευρά των συνόρων, στο Πακιστάν. Τα όρια της περιοχής, στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, ξεπερνούν τα 600 χιλιόμετρα και είναι αδύνατον να ελεγχθούν. Βλέπουμε τους Αμερικανούς στρατιώτες να εισέρχονται στην Orgune αφού πρώτα έχουν περικυκλώσει την μικρή πόλη. Ο λόγος της «επίσκεψης» ήταν ήδη γνωστός. Η πρόσφατη δολοφονία Αφγανών που αναγνωρίστηκαν από κατοίκους της περιοχής ως Ταλιμπάν. Ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες. Φαίνεται ότι οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και από τους Ταλιμπάν και από τους Αμερικανούς.
Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες ....

Εκπληκτικές φωτογραφίες δειλινών


Οι παραπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν ακριβώς την ίδια στιγμή με ακρίβεια δευτερολέπτου.
Τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ τένις μεταξύ της Ρωσίδας Elena Dementieva και της Σλοβάκας Daniela Hantuchova.
Ένα πολύ σημαντικό ματς της τρίτης μέρας του «2010 Medibank International» στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Μετατρέπουν τη Νέα Δημοκρατία σε Πολιτική Άνοιξη !...!

Οι διχόνοιες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στο εσωτερικό της Ρηγίλλης δεν έχουν τελειωμό. Βρίσκονται πλέον σε ημερήσια διάταξη. Οι νεοεισερχόμενοι από το στελεχιακό δυναμικό της Πολιτικής Άνοιξης δεν κρύβουν τις άγριες διαθέσεις που έχουν. Δεν θα ησυχάσουν εάν δεν καθαρίσουν το τοπίο από "παρείσακτους" και "μιάσματα" της δεξιάς. Ως μιάσματα εννοείται ότι θεωρούν τους κεντρώους και κεντροδεξιούς που εισήλθαν στο κόμμα κυρίως με την είσοδο του Μητσοτάκη.
Οι "σκληροπυρηνικοί" Πολανίτες τους αποκαλούν υποτιμητικά «μειοψηφία των Χανίων» και μέσω των διώξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη θέλουν να ελέγξουν ολόκληρο το κόμμα. Απαιτούν οι κεντροδεξιοί νεοδημοκράτες να γίνουν συνοδοιπόροι και βουβοί χειροκροτητές της μετάλλαξης που προωθείται στην παράταξη.
Η εφημερίδα «Σήμερα» (αποκόμματα της, παραθέτουμε) διερωτάται εάν τα φαινόμενα αλαζονείας και ρεβανσισμού είναι εις γνώσιν του ίδιου του Σαμαρά ή σταματούν στο στενό  επιτελείο του; Αναφέρεται βέβαια σε μεμονωμένο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη αλλά οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για διασπορά του φαινομένου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι ομάδες που απειλούν και απαιτούν στο όνομα του νέου προέδρου λειτουργούν επηρεασμένοι από δικό τους ενθουσιασμό ή έχουν έγκριση από τους μυστικοσυμβούλους του σαμαρικού συστήματος;
Το ερώτημα είναι ρητορικό μια και είναι πολύ δύσκολο οι «ενθουσιώδεις» Πολανίτες να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς να δίνουν αναφορά στο γραφείο του προέδρου Αντώνη! Εξάλλου οι μυστικοσύμβουλοι(Λαζαρίδης, Μουρούτης) επιμένουν να χρησιμοποιούν τον «αντιμητσοτακισμό» ως κεντρική ιδεολογία της περίεργης και μπερδεμένης "κοσμοθεωρίας" τους. Σπρώχνουν προς τα κάτω το μίσος που έχουν εναντίον του κοινωνικού φιλελευθερισμού και του κεντρώου προσανατολισμού που είχε η Νέα Δημοκρατία από της ιδρύσεώς της και πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να καθαρίσει το «σπίτι τους» από μιάσματα και μειοψηφίες.
Εδώ γελάτε!...! Γιατί μόνο τυφλοί και κουφοί δεν μπορούν να δουν την κατηφόρα που έχει εισέλθει η Νέα Δημοκρατία με τις εθνικιστικές διολισθήσεις του Σαμαρά και με αυτούς τους περίεργους «αριστερούς» εθνοδέξιους συμβούλους.

Γιώργο, χάνεις το ραντεβού με την Ιστορία...


Αυτό που ξορκίζαμε από τότε που μπήκε η Ελλάδα στην ΕΟΚ, να μη γίνουμε νομαρχία των Βρυξελλών, το ζούμε τώρα. 
Αφήσαμε χώρο ανοικτό. 
Και κατέφθασαν οι... γκαουλάιτερ. 
Και οι υπουργοί, ως υπάλληλοι, παρουσίασαν όπλα στους επιθεωρητές. 
Η ευθύνη ανήκει πλέον στη σημερινή κυβέρνηση.
Έρχεται από μακριά, αλλά ο κλήρος έλαχε στον Γιώργο Παπανδρέου που άλλωστε το επεδίωξε. Μαζί και η ευκαιρία. Να δείξει ότι μπορεί. Να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Από την καταιγίδα. Να μην αφήσει να χαθεί ώρα. 
Να στείλει το μήνυμα στα αφεντικά της ΕΕ. Καθίστε στη θέση σας. Εμείς θα πάρουμε τα μέτρα που πρέπει. Και δεν θα μας τα επιβάλετε εσείς. Αντί αυτών, ήρθε ο πρώτος διασυρμός, για να μην πούμε εξευτελισμός.
Αφίχθησαν οι ελεγκτές, στην...

Ξαφνικά και σενάρια για την προεδρική εκλογή του Μαρτίου


Τα μυστήρια του Ελληνικού

Μια αχλύ μυστηρίου εξακολουθεί να περιβάλλει την πρόσφατη (παραμονή της Πρωτοχρονιάς) συνάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με το «νούμερο δύο» της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημ. Αβραμόπουλο, στο σπίτι του τελευταίου, στο χωριό Ελληνικό της Αρκαδίας.

Μια συνάντηση την οποία οι δύο πλευρές επιμένουν να χαρακτηρίζουν τυχαία και να την περιορίζουν στα όρια μιας κοινωνικής συναναστροφής, αφού ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει στο Ελληνικό ολιγοήμερες διακοπές, ενώ εκεί βρίσκεται το πατρικό σπίτι του Δ. Αβραμόπουλου και ο ίδιος πάει συχνά.

Αλλά ακριβώς αυτά τα στοιχεία είναι που κάνουν τους...

ΣΟΚ στην Κύπρο από την ανανδρη δολοφονία του Χατζηκωστή


Παπακωνσταντίνου: Ευθύνες και του ΠΑΣΟΚ για τη διαφθορά στη χώρα

Και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ φέρουν μερίδιο ευθύνης για τη διαφθορά στην Ελλάδα, δήλωσε στο BBC ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Για τη διαφθορά στην Ελλάδα ευθύνονται και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, παραδέχτηκε στο BBC ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Τόνισε ότι η διαπλοκή δεν είναι στο DΝΑ των Ελλήνων και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ήρθε να διορίσει τους ημέτερους.
Απαντώντας σε αιτιάσεις της δημοσιογράφου για νεποτισμό στην ελληνική πολιτική σκηνή, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να μπει στην πολιτική.
Αναφερόμενος στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας ο κ. Παπακωνσταντίνου υποστήριξε ότι οι λύσεις είναι απλές αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.
Παράλληλα ανέλυσε σημεία της φορολογικής μεταρρύθμισης εστιάζοντας στις ...αποδείξεις.(!)
gianniotis.blogspot

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [12-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων

Προκλητική η αλαζονεία του Χρυσοχοΐδη

Ο Υπουργός που επί των ημερών του σκάνε βόμβες καθημερινά σε διάφορα σημεία της Αθήνας και ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δίπλα στην Βουλή, οι ληστείες γίνονται κατά δεκάδες, οι αστυνομικοί πέφτουν με τις μηχανές και τραυματίζουν γυναίκες διαδηλώτριες μεγάλης ηλικίας, οι δολοφονίες και τα... ξεκαθαρίσματα λογαριασμών κυριαρχούν, αντί να ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ και να αρχίσει τα έργα, φέρεται αλλαζονικά απαντώντας με απαράδεκτο ύφος στη Νέα Δημοκρατία που του προσέφερε στήριξη και συναίνεση. Μήπως θέλει και η Αντιπολίτευση να μιλάει για Αθήνα που έγινε Καμπούλ;
Δυστυχώς δείχνει πως από τότε που άφησε την Ημαθία και έγινε ένα απ' τα... χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος των αθηναϊκών ΜΜΕ, καβάλησε καλάμι μεγαλύτερο και απ' το μπόι του. Απογοητεύοντας όσους πίστευαν πως μπορεί να φέρει κάτι διαφορετικό στα πολιτικά πράγματα. Κρίμα πραγματικά...
mavros teiresias.blogspot

Hall of Fame of Losers

Η Ιστορία ετοιμάζεται να σμιλεύσει στον κατάλογο των πρωθυπουργών της Ελλάδος που κήρυξαν πτώχευση ένα ακόμη όνομα:

Γεώργιος Α. Παπανδρέου

Πρόκειται πράγματι περί σπανίας ιστορικής διακρίσεως...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

atithasos.blogspot

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [12-01-2010]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων παρακάτω

Διώχνουν και τις καθαρίστριες από την Ρηγίλλης!

Στις αρχές του χρόνου κοινοποιήθηκε στους ενδιαφερόμενους ότι με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, ανακαλούνται όλες οι αποσπάσεις όσων εργαζόταν στην Ρηγίλλης.
Η σχετική ενημέρωση γίνονταν από τον γενικό διευθυντή της Ν.Δ. Μενέλαο Δασκαλάκη.
Όσοι ήταν βολεμένοι στο νεοκλασικό, θα έπρεπε να επιστρέψουν στις οργανικές θέσεις τους.
Η απόφαση είναι αλήθεια ότι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.
Ωστόσο, ο Σαμαράς δεν έκανε πίσω.
Λογικό, αφού δεν θα μπορούσε να δουλέψει με τον «σκουριασμένο» μηχανισμό του Καραμανλή και του Έβερτ.
Κάπως, έτσι άρχισαν οι απομακρύνσεις.
Την ίδια ώρα υπήρξαν νέες αφίξεις στο νεοκλασικό.
Μια από αυτές αφορά συγγενικό πρόσωπο του Γραμματέα .....

Οι τελευταίες σελίδες των εφημερίδων [12-01-2010]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των εφημερίδων παρακάτω

Πλήρης η επιβεβαίωση για τον έλεγχο στον ΕΟΤ


Πλήρης επιβεβαίωση του "parapolitika.gr" σχετικά με τον εσωτερικό οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στον ΕΟΤ για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο οργανισμός. Σε χθεσινήνή συνεδρίαση της διοίκησης του ΕΟΤ, παρουσία της Γκερέκου, αποφασίστηκε να ζητηθεί η παρέμβαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς ο οργανισμός έχει πολλές υποχρεώσεις, κυρίως από διαφημιστικές καμπάνιες, η νομιμότητα των οποίων αμφισβητείται.
«Θέλουμε να αναδείξουμε όλη την αλήθεια για την κατάσταση που παραλάβαμε και να δεσμευτούμε ότι θα θέσουμε τις ...

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων [12-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα Πρωτοσέλιδα