Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Μετατρέπουν τη Νέα Δημοκρατία σε Πολιτική Άνοιξη !...!

Οι διχόνοιες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στο εσωτερικό της Ρηγίλλης δεν έχουν τελειωμό. Βρίσκονται πλέον σε ημερήσια διάταξη. Οι νεοεισερχόμενοι από το στελεχιακό δυναμικό της Πολιτικής Άνοιξης δεν κρύβουν τις άγριες διαθέσεις που έχουν. Δεν θα ησυχάσουν εάν δεν καθαρίσουν το τοπίο από "παρείσακτους" και "μιάσματα" της δεξιάς. Ως μιάσματα εννοείται ότι θεωρούν τους κεντρώους και κεντροδεξιούς που εισήλθαν στο κόμμα κυρίως με την είσοδο του Μητσοτάκη.
Οι "σκληροπυρηνικοί" Πολανίτες τους αποκαλούν υποτιμητικά «μειοψηφία των Χανίων» και μέσω των διώξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη θέλουν να ελέγξουν ολόκληρο το κόμμα. Απαιτούν οι κεντροδεξιοί νεοδημοκράτες να γίνουν συνοδοιπόροι και βουβοί χειροκροτητές της μετάλλαξης που προωθείται στην παράταξη.
Η εφημερίδα «Σήμερα» (αποκόμματα της, παραθέτουμε) διερωτάται εάν τα φαινόμενα αλαζονείας και ρεβανσισμού είναι εις γνώσιν του ίδιου του Σαμαρά ή σταματούν στο στενό  επιτελείο του; Αναφέρεται βέβαια σε μεμονωμένο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη αλλά οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για διασπορά του φαινομένου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι ομάδες που απειλούν και απαιτούν στο όνομα του νέου προέδρου λειτουργούν επηρεασμένοι από δικό τους ενθουσιασμό ή έχουν έγκριση από τους μυστικοσυμβούλους του σαμαρικού συστήματος;
Το ερώτημα είναι ρητορικό μια και είναι πολύ δύσκολο οι «ενθουσιώδεις» Πολανίτες να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς να δίνουν αναφορά στο γραφείο του προέδρου Αντώνη! Εξάλλου οι μυστικοσύμβουλοι(Λαζαρίδης, Μουρούτης) επιμένουν να χρησιμοποιούν τον «αντιμητσοτακισμό» ως κεντρική ιδεολογία της περίεργης και μπερδεμένης "κοσμοθεωρίας" τους. Σπρώχνουν προς τα κάτω το μίσος που έχουν εναντίον του κοινωνικού φιλελευθερισμού και του κεντρώου προσανατολισμού που είχε η Νέα Δημοκρατία από της ιδρύσεώς της και πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να καθαρίσει το «σπίτι τους» από μιάσματα και μειοψηφίες.
Εδώ γελάτε!...! Γιατί μόνο τυφλοί και κουφοί δεν μπορούν να δουν την κατηφόρα που έχει εισέλθει η Νέα Δημοκρατία με τις εθνικιστικές διολισθήσεις του Σαμαρά και με αυτούς τους περίεργους «αριστερούς» εθνοδέξιους συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :