Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Εσείς ξέρετε ποιο είναι το «ενεργειακό σας αποτύπωμα»;

Ηλεκτρονικό παιχνίδι σας αποκαλύπτει πόσο μολύνετε το περιβάλλον.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι, που ως στόχο έχει να σας κάνει να σκεφτείτε πόσο οι συνήθειές σας επηρεάζουν το κλίμα του πλανήτη, αλλά και πως μπορείτε να συμβάλλετε στην επίλυση του προβλήματος κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να μάθετε ποιο είναι το ενεργειακό σας αποτύπωμα, δηλαδή πόσο διοξείδιο του άνθρακα εκλύουν στην ατμόσφαιρα οι καθημερινές σας συνήθειες, που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας.
/ / newsbeast.gr / /

Greenpeace: Η Κίνα κρύβει το μέγεθος της πετρελαιοκηλίδας

Είναι 60 φορές πιο σημαντική από όσο έχει ανακοινώσει η κινεζική κυβέρνηση επισημαίνει η Greenpeace.
Περίπου 60.000 με 90.000 τόνοι αργού πετρελαίου έχουν διαρρεύσει στην Κίτρινη Θάλασσα,ύστερα από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 16 Ιουλίου σε δύο αγωγούς της πετρελαϊκής εταιρείας China National Petroleum Corp (CNPC) που μετέφεραν αργό πετρέλαιο από ένα πλοίο σε μία δεξαμενή.Ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από τους 1.500 τόνους που είχε αναφέρει η κινεζική κυβέρνηση.
"Είναι μία από τις 30 μεγαλύτερες .........

Τα αθλητικά ποτά δεν βοηθάνε τους κοινούς θνητούς!

Για όλους όσοι ασκούνται, είναι απαραίτητο να απορροφήσουν νερό, το οποίο αποτελεί το κύριο συστατικό σε οποιοδήποτε αθλητικό ποτό.
Το νάτριο, το κάλλιο και η ζάχαρη που διαφοροποιεί το Gatorade και όμοιά του ποτά, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, δεν προσφέρει πραγματικά κάτι στους περισσότερους που ασκούνται.
Αυτό συμβαίνει διότι το σώμα κάποιου που αθλείται έχει λάβει αρκετά από αυτά τα συστατικά από τις διατροφικές συνήθειες για να επανορθωθεί ό,τι χάνεται κατά τη διάρκεια της άσκησης.
“Τα αθλητικά ποτά είναι για μία ή μιάμιση ώρα σκληρής άσκησης, όπως τρέξιμο 10 μιλίων”, σημείωσε η Nancy Clark, συγγραφέας του “Nancy Clark's Sports Nutrition Guidebook”.

Ψυχρολουσία για το Σαμαρά στο Ρέθυμνο!

Πριν από δυόμισι περίπου μήνες ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ματαίωσε την προγραμματισμένη Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο Ηράκλειο για την Ιδεολογία… Το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ανεξέλεγκτο ακροατήριο χιλιάδων Κρητικών πανικόβαλε τους μυστικοσυμβούλους που επέλεξαν την ταπεινωτική οπισθοχώρηση και το «άδειασμα» των περήφανων Κρητών με φτηνά προσχήματα.
Από χθες βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Κύριος σκοπός της επίσκεψής του, τα βαφτίσια φίλου του βορειοελλαδίτη επιχειρηματία που έγιναν, με επιθυμία της κόρης του, στο όμορφο Ρέθυμνο. Παρεμπιπτόντως, σκέφτηκε να συναντήσει και κανένα τοπικό παράγοντα, για τα μάτια του κόσμου. Μην πουν, ότι ήρθε μόνο για το…

Σουρεαλιστικές Αγελάδες ...

Cyriak Harris is a British freelance animator better known by his first name Cyriak, and his B3ta username Mutated Monty.... Software used: adobe after effects

Προσομοίωση .... σχιζοφρένειας!

Niagara Street στη Νέα Υόρκη το1908

"Erie County Savings Bank, Niagara Street." New York, 1908.
8x10 inch dry plate glass negative,Detroit Publishing Company.

Πράσινο τσάι για σέξι Γιαπωνέζες ...

Το μεγαλύτερο άστρο:VY Canis Majoris

http://farm5.static.flickr.com/4138/4820647230_faba1c9f3b_o.jpg

Από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο με τα ..... πόδια!...!

Across America
Google Map of our journey: http://bit.ly/brNULW
Music - "Home" by Edward Sharpe and the Magnetic Zeros: http://www.myspace.com/edwardsharpe