Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Το απόλυτο ξεκατίνιασμα των «σκυλιασμένων» της Ρηγίλλης!!!


Έχουν πάθει πανικό! Απόλυτο πανικό! Για να το πούμε λαϊκά, έχουν σκυλιάσει! Παίζουν με όρους ακραίου παραπολιτικού παροξυσμού και προπαγάνδας που θα ζήλευε και ο ναζιστικός γκεμπελισμός! Πειθήνιο όργανό τους ο Παπα(ρο)γιάννης του διαδικτύου. Ο ψευτομπλόγκερ μεγαλοδημοσιοκάφρος κολληταράκι του Κόκκινου Πάνου και των λοιπών ψυχωτικών Νεορηγιλλάριων.
Ενώ η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Καρπενησίου έχει ήδη ανακοινωθεί από τον ίδιο (περί τις 8:00 μ.μ. στην πλατεία του πανηγυρίζοντος Προυσού, από όπου και οι φωτογραφίες που λάβαμε πριν από λίγο), ο μαΐστωρ της ψευτιάς επιμένει με απανωτές αναρτήσεις (δείτε εικόνες από fimotro), ότι η ανακοίνωση δεν έγινε ποτέ!!! Όλα τα έγκυρα ειδησεογραφικά δίκτυα (βλ. Καθημερινή, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, NewsIt, in.gr, κ.λπ.) έχουν μεταδώσει το γεγονός, και ο Παπαγιάννης με τον Κατακόκκινο Πάνο το χαβά τους! Ο τρόμος και ο φόβος τους έχει διαστρέψει κάθε λογική...
Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θα πέσει μετά τις Εκλογές... Με όλα αυτά έχουν απαξιώσει και καταβαραθρώσει στο απόλυτο τίποτα την πάλαι ποτέ Μεγάλη Νέα Δημοκρατία!

Προβοκάτσια από τον γνωστό για την αθλιότητά του Παπα(ρο)γιάννη κατά του Κώστα Μπακογιάννη

Ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης κατευθύνονταν προς την πλατεία του Προυσού στο Καρπενήσι για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Δημαρχία της πόλης, ο γνωστός για την αθλιότητά του Παπα(ρο)γιάννης προέβη σε χυδαία προβοκάτσια κατά του Κώστα. Μέχρι και αναβολή της ανακοίνωσης για την υποψηφιότητά του απεργάστηκε το βρώμικο μυαλουδάκι των υποβολέων του.
Η προβοκάτσια υπαγορεύτηκε κατευθείαν από τα βρώμικα υπόγεια της Νέας Ρηγίλλης, σαφώς ενοχλημένη από την σύσσωμη υποστήριξη που παρέχει στον Κωστή η τοπική κοινωνία. Εμπνευστής της χυδαίας επίθεσης κατά του Κώστα δείχνει να είναι ο κατακόκκινος Πάνος. Δεν θα μπορούσε άλλος να φανταστεί τέτοια χυδαιότητα! Πάντα στενόμυαλος, μικρόψυχος, υπερόπτης και προβοκάτορας. Η «φιλοσοφία της πίτσας» δεν ξεχνιέται ποτέ! Αφήνει για πάντα τα σημάδια της σε θλιβερούς τύπους όπως ο κόκκινος Πάνος ….
Ο χυδαίος Παπαγιάννης και σε αυτή την περίπτωση είναι ένα θλιβερό πιόνι ελεγχόμενο από τα βρώμικα υπόγεια της Νέας Ρηγίλλης και τις αρρωστημένες ανασφάλειες που κατοικοεδρεύσουν από την κορυφή μέχρι τα υπόγεια του νεοκλασικού. Στα πέριξ γίνεται χρήση πρόθυμων εργολάβων λάσπης όπως οι «παπαγιάννηδες» του διαδικτύου για να επιτυγχάνει τους στόχους της η σκοτεινή πλευρά της Νέας ΝΔ. Ο τρόμος των επερχόμενων εκλογών τους έχει πειράξει το μυαλό γενικώς και φαντάζονται διάφορες παπαριές για να σκοτώνουν την κατάθλιψή τους ... ειδικώς ....

Χοντραίνει τις... «παπαριές» ο μεγαλοκουκουλοφόρος του διαδικτύου!

Δεν είμαστε ενάντια στην ανωνυμία των μπλογκς! Αντιθέτως την υποστηρίζουμε έργω και λόγω, ως αναγκαία προϋπόθεση για την ελευθερία του λόγου σε μια εποχή που τα μεγάλα ψάρια έχουν παντοίους νομιμοφανείς τρόπους να καταβροχθίζουν τα μικρά...
Δεν μπορεί όμως η ανωνυμία να διασύρεται και να κατακρεουργείται από φαιδρούς ψευτομπλόγκερς μεγαλοδημοσιοκάφρους που επιδίδονται σε άνομα παιχνίδια μικροπολιτικής με όχημα τη μπλογκόσφαιρα! Που επιδιώκουν τον προσπορισμό βρώμικου ιδίου οφέλους με εκβιασμούς, λασπολογίες και συνειδητά ψεύδη!
Ο γνωστός Μέγας Παπαρολόγος της μπλογκοσφαίρας (και όχι μόνο...) δυστυχώς ξαναχτύπησε! Με όπλο την επισκεψιμότητα και κίνητρα σκοτεινά και ακατανόμαστα... Με στόχο τον Κώστα Μπακογιάννη και την καθολικής αποδοχής στην Ευρυτανία υποψηφιότητά του για το Νέο Διευρυμένο Δήμο Καρπενησίου. Διαβάστε, κάνοντας κλικ στην εικόνα, τι αίσχιστα ψεύδη διέσπειρε πριν από μιάμιση περίπου ώρα, στοχεύοντας στον αποπροσανατολισμό και τη σύγχυση.
Δεν πέρασε ούτε μια ώρα, για να διαψευσθεί... Αλλά τι τον νοιάζει; Μήπως έχει τσίπα ή φιλότιμο; Τη «δουλειά» του κάνει ο άνθρωπος... Για το... «ψωμί» του παλεύει...

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοινώνει αυτήν την ώρα την υποψηφιότητά του για το Νέο Δήμο Καρπενησίου! Ολόκληρη η ομιλία του

Σήμερα γιορτάζει η Παναγιά της Ρούμελης, η Παναγιά η Προυσιώτισσα, και μαζί της σύσσωμη η Ευρυτανία και όλη η Ελλάδα. Είναι μέρα χαράς και ελπίδας για όλους τους συμπατριώτες μας, μικρούς και μεγάλους, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

Αυτή την τόσο σημαντική ημέρα βρίσκομαι και εγώ εδώ στον Προυσσό, μερικά χιλιόμετρα από τη γενέτειρα του πατέρα μου, τον τόπο που έζησε και λειτούργησε ο παππούς μου, για να προσκυνήσω και για να ανακοινώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Νέο Δήμο Καρπενησίου με μια ανεξάρτητη και υπερκομματική συμμαχία πολιτών.

Η μεγάλη κρίση που μαστίζει την Ελλάδα δεν αφήνει κανένα ανεπηρέαστο.
Η Ευρυτανία και ο νέος Δήμος Καρπενησίου βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα προβλήματα αλλά και μεγάλες προκλήσεις. Συνειδητοποιούμε πλέον καθημερινά, ότι οι δομές, οι επιλογές, και οι πρακτικές που κυριάρχησαν τις τελευταίες δεκαετίες έχουν ξεπεραστεί. Αυτό το μοντέλο άσκησης πολιτικής, όχι μόνο σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, εξαντλήθηκε και εξάντλησε. Δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας εποχής.

Στο άλμα προς τα εμπρός ο Καλλικράτης προσφέρει ένα παράθυρο ευκαιρίας. Οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο. Η κοινωνία άλλωστε είναι πολύ μπροστά από την πολιτική.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη για μια...

Βούτυρο (και μέλι;) στη... φρυγανιά του Παπανδρέου

Πάγωσε χθες – ή θα παγώσει... σήμερα – το χαμόγελο στα χείλη όσων νεοδημοκρατών έχουν την ατυχία να μην βρίσκονται σε συνειδητή αποχή από τις ειδήσεις λόγω διακοπών.
Η επιλογή του Βασίλη Κικίλια από τη Ν.Δ. ως υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής – για τη θέση δηλαδή του... πρωθυπουργού Νο 2, όπως κάποια στιγμή έχει αξιολογήσει ο... κανονικός πρωθυπουργός – δεν θα λέγαμε ότι ενθουσιάζει τους οπαδούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι λόγοι γι’ αυτό είναι κάμποσοι:
● Κατ’ αρχάς είναι μια αδύναμη και ελάχιστα πολιτική επιλογή, η οποία δηλώνει τον φόβο της Ν.Δ. να πολιτικοποιήσει τις εκλογές. Είναι προφανές ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση απέχουν πολύ από το να πιστέψουν στον εαυτό τους και να προτείνουν με στεντόρεια φωνή την υποτιθέμενη «εναλλακτική πρότασή» τους, την οποία ούτως ή άλλως αρθρώνουν με συστολή και ανασφάλεια.
● Ύστερα γίνεται σε λάθος στιγμή. Παρ’ ότι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα κύρια μέτωπα δοκιμασίας της κυβερνητικής αντοχής, οι της Ν.Δ. όχι μόνο επιλέγουν μια αδύναμη υποψηφιότητα, αλλά τη δημοσιοποιούν πρώτοι δίνοντας την ευκαιρία στον Γ. Παπανδρέου όχι μόνο να κάνει αυτός την επικοινωνιακή ρελάνς, αλλά και να βρει με άνεση υποψήφιο που να ξεπερνά τα μέτρα του αντιπάλου του.
● Με την επιλογή μιας χαμηλών μεν τόνων, αλλά μη πολιτικής, μη υπερκομματικής και μη συμβολικής υποψηφιότητας, η Ν.Δ. φανερώνει έναν φόβο της: ότι...

Η διαγραφή Μαρκογιαννάκη απογυμνώνει το Σαμαρά και από τα ερείσματα στην υγιή Λαϊκή Δεξιά

Το «σάλτο μορτάλε» του Αρχηγαντώνη ήταν η σταλινική διαγραφή του Χρήστου Μαρκογιαννάκη από τη ΝΝΔ. Και τούτο, διότι ο παλαιότερος εν Κρήτη βουλευτής Χανίων της ΝΔ δεν ανήκει σ’ αυτό που οι ψυχωτικοί του Σαμαρά αποκαλούν «μητσοτακέϊκο», αλλά προέρχεται από τα πολιτικά γεννοφάσκια της λεγόμενης «Λαϊκής Δεξιάς»!
Η αντίθεση, επομένως, στην αλλοπρόσαλλη και διχαστική πολιτική του Ζιγδαντώνη δεν προέρχεται μόνο από τους «Μητσοτάκηδες», αλλά προσλαμβάνει διαστάσεις γενικευμένου κινηματικού χαρακτήρα στο χώρο της υγιούς Κεντροδεξιάς Παράταξης. Και καθιστά σαφές, ότι η μάχη δεν διεξάγεται ανάμεσα στο μητσοτακέϊκο και τους λαϊκοδεξιούς (πλείστοι εκ των οποίων έχουν συνταχθεί με τη Ντόρα Μπακογιάννη), αλλά ανάμεσα στην αληθινή ΝΔ των Αγώνων και τους εκδικητικούς επιβήτορες της ΠΟΛ.ΑΝ. που μπήκαν ως λύκοι στο μαντρί και καταδιώκουν τα πρόβατα...

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης «εκτελεί» τον Ζιγδαντώνη (video)

Ο παλαιότερος εν ενεργεία Βουλευτής της ΝΔ στην Κρήτη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, διεγράφη με σταλινικές μεθοδεύσεις από το μοιραίο Ζιγδαντώνη, επειδή... στήριξε τη Ντόρα Μπακογιάννη τον περασμένο Νοέμβριο και δεν έπαψε ποτέ να διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί της!
Ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής Χανίων μίλησε με ευθύτητα και ειλικρίνεια για το «κόμμα του Σαμαρά» που δεν έχει καμία σχέση με τη «ΝΔ των Αγώνων», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Σημειωτέον, ότι -μετά το Κιλκίς- τα Χανιά είναι ο δεύτερος μεγάλος νομός της χώρας που η ΝΝΔ δεν διαθέτει πια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση...
Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στο MEGA την επομένη της διαγραφής του...