Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Προβοκάτσια από τον γνωστό για την αθλιότητά του Παπα(ρο)γιάννη κατά του Κώστα Μπακογιάννη

Ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης κατευθύνονταν προς την πλατεία του Προυσού στο Καρπενήσι για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Δημαρχία της πόλης, ο γνωστός για την αθλιότητά του Παπα(ρο)γιάννης προέβη σε χυδαία προβοκάτσια κατά του Κώστα. Μέχρι και αναβολή της ανακοίνωσης για την υποψηφιότητά του απεργάστηκε το βρώμικο μυαλουδάκι των υποβολέων του.
Η προβοκάτσια υπαγορεύτηκε κατευθείαν από τα βρώμικα υπόγεια της Νέας Ρηγίλλης, σαφώς ενοχλημένη από την σύσσωμη υποστήριξη που παρέχει στον Κωστή η τοπική κοινωνία. Εμπνευστής της χυδαίας επίθεσης κατά του Κώστα δείχνει να είναι ο κατακόκκινος Πάνος. Δεν θα μπορούσε άλλος να φανταστεί τέτοια χυδαιότητα! Πάντα στενόμυαλος, μικρόψυχος, υπερόπτης και προβοκάτορας. Η «φιλοσοφία της πίτσας» δεν ξεχνιέται ποτέ! Αφήνει για πάντα τα σημάδια της σε θλιβερούς τύπους όπως ο κόκκινος Πάνος ….
Ο χυδαίος Παπαγιάννης και σε αυτή την περίπτωση είναι ένα θλιβερό πιόνι ελεγχόμενο από τα βρώμικα υπόγεια της Νέας Ρηγίλλης και τις αρρωστημένες ανασφάλειες που κατοικοεδρεύσουν από την κορυφή μέχρι τα υπόγεια του νεοκλασικού. Στα πέριξ γίνεται χρήση πρόθυμων εργολάβων λάσπης όπως οι «παπαγιάννηδες» του διαδικτύου για να επιτυγχάνει τους στόχους της η σκοτεινή πλευρά της Νέας ΝΔ. Ο τρόμος των επερχόμενων εκλογών τους έχει πειράξει το μυαλό γενικώς και φαντάζονται διάφορες παπαριές για να σκοτώνουν την κατάθλιψή τους ... ειδικώς ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :