Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Το απόλυτο ξεκατίνιασμα των «σκυλιασμένων» της Ρηγίλλης!!!


Έχουν πάθει πανικό! Απόλυτο πανικό! Για να το πούμε λαϊκά, έχουν σκυλιάσει! Παίζουν με όρους ακραίου παραπολιτικού παροξυσμού και προπαγάνδας που θα ζήλευε και ο ναζιστικός γκεμπελισμός! Πειθήνιο όργανό τους ο Παπα(ρο)γιάννης του διαδικτύου. Ο ψευτομπλόγκερ μεγαλοδημοσιοκάφρος κολληταράκι του Κόκκινου Πάνου και των λοιπών ψυχωτικών Νεορηγιλλάριων.
Ενώ η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Καρπενησίου έχει ήδη ανακοινωθεί από τον ίδιο (περί τις 8:00 μ.μ. στην πλατεία του πανηγυρίζοντος Προυσού, από όπου και οι φωτογραφίες που λάβαμε πριν από λίγο), ο μαΐστωρ της ψευτιάς επιμένει με απανωτές αναρτήσεις (δείτε εικόνες από fimotro), ότι η ανακοίνωση δεν έγινε ποτέ!!! Όλα τα έγκυρα ειδησεογραφικά δίκτυα (βλ. Καθημερινή, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, NewsIt, in.gr, κ.λπ.) έχουν μεταδώσει το γεγονός, και ο Παπαγιάννης με τον Κατακόκκινο Πάνο το χαβά τους! Ο τρόμος και ο φόβος τους έχει διαστρέψει κάθε λογική...
Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θα πέσει μετά τις Εκλογές... Με όλα αυτά έχουν απαξιώσει και καταβαραθρώσει στο απόλυτο τίποτα την πάλαι ποτέ Μεγάλη Νέα Δημοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :