Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Έσκασε στο γέλιο ο Καραμανλής!

Αν και σε κάποια διαλείμματα πήγαινε να τον πάρει ο ύπνος!
Δεν μπορούσε να κρατηθεί με τις βλακείες που έλεγε ο Αντώνης παρά την πλήρη κάλυψη που εξασφάλισε από τον Αντώνη για την καταστροφική πενταετία του! Στη φωτό λέει στον Πολύδωρα που τον αγκαλιάζει σφιχτά:«Επιτέλους Βύρωνα τελείωσε και αυτό το μαρτύριο! Πάμε τώρα σε κανά ταβερνάκι γιατί μου άνοιξαν την όρεξη οι βλακείες του Αντώνη!»

Μπλόκο του ΣΔΟΕ σε δεκάδες πολυτελή σκάφη που είναι δηλωμένα σε off shore εταιρείες

Δεκάδες πολυτελή σκάφη δέσμευσε ο ΣΔΟΕ σε μαρίνες της Αττικής, τα οποία είναι δηλωμένα σε off shore εταιρείες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, δύο από αυτά που δεσμεύτηκαν στη μαρίνα του Φλοίσβου, ανήκουν σε πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων της ΝΔ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πρώην υπουργοί αρνούνται ότι τα σκάφη ανήκουν στους ίδιους και υποστηρίζουν ότι είναι ιδιοκτησίας συγγενικών τους προσώπων.

Η ανωτάτη μπακαλική του Προέδρου Αντώνη

Κολπάκια του Αντώνη για να αθωώσει τον «κουρασμένο». Με λογαριασμούς του πονηρού μπακάλη που προσπαθεί να κοροϊδέψει τον πελάτη μπροστά στα μάτια του. Θαυμάστε:
«Μιλάνε για τα 80 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Νέα Δημοκρατία στα πεντέμισι χρόνια της διακυβέρνησής της. Από τις αρχές του 2004 ως τα τέλη του 2008».
Βλέπετε να έχει ξεχάσει κάτι ο Πρόεδρος Αντώνης; Οι παρατηρητικοί κερδίζουν πόντο. Ξέχασε το 2009. Γιατί το ξέχασε;
Μα γιατί αν βάλει το 2009 το χρέος ξεπερνά τα 100 δις. Οπότε δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Ο «κουρασμένος» κυβέρνησε 5,5 χρόνια. Ο πονηρός Αντώνης κόβει το μισό χρόνο (μιλά για το χρέος σε 5 χρόνια) και δεν λογαριάζει τη χρονιά που κατέστρεψε τη χώρα, το 2009.
Δεν μένει όμως σ’ αυτό το κόλπο. Άμα κάνεις την κουτσουκέλα να την κάνεις καλά. Επειδή οι τόκοι δεν φτάνουν για να ........

Ζημιογόνος γερμανική τράπεζα που "διασώθηκε" δίνει μπόνους 25 εκατ. ευρώ στα στελέχη της

Η γερμανική τράπεζα Hypo Real Estate, η οποία εθνικοποιήθηκε το 2009 για να αποφύγει τη χρεοκοπία και έχει λάβει έκτοτε 142 δισεκατομμύρια ευρώ ως κρατικές εγγυήσεις, έδωσε στα στελέχη της μπόνους ύψους 25 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, τα μπόνους δόθηκαν για το ............

Σαμαρομπαρούφες: επεισόδιο πρώτο, υπερασπίζοντας τον κουρασμένο

Στη ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαράς μας φούσκωσε με τόσα ψέματα και μπαρούφες που χρειάζεται εγκυκλοπαίδεια για να τις καταγράψει κανείς όλες. 
Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε μερικές από τις πιο χοντροκομμένες ψευτιές του. 
Ψευτιά πρώτη, ο «κουρασμένος» δεν φταίει για την αύξηση του χρέους: «η υπερχρέωση της Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τη δεκαετία του ’80, επί ΠΑΣΟΚ, όταν το χρέος εκτινάχθηκε από 32% σε 110% του ΑΕΠ. Κι από τότε όλες οι διαδοχικές κυβερνήσεις προσπάθησαν, αλλά καμία δεν κατάφερε να ελέγξει το χρέος. Διότι το χρέος τροφοδοτεί νέα ελλείμματα τα επόμενα χρόνια».
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία της τελευταίας εξαετίας (όπου ο Καραμανλής κυβέρνησε τα 5,5 χρόνια),  το έλλειμμα ήταν πολύ μεγαλύτερο από την ανάπτυξη (δηλαδή το χρέος μεγάλωνε ως ποσοστό του ΑΕΠ), αφού με ανάπτυξη 2,6% είχαμε μέσο όρο ελλείμματος 7,1% δηλαδή 4,5 μονάδες του ΑΕΠ παραπάνω έλλειμμα από ανάπτυξη το χρόνο. Περίπου 20% του χρέους οφείλεται δηλαδή στον «κουρασμένο». 
Ο «σιδερένιος» Ανδρέας παραμένει πρωταθλητής με 50%, αλλά και ο «κουρασμένος» δεν τα πήγε άσχημα. Όσο για τους τόκους αυτοί ήταν  κατά μέσο όρο 4,7% του ΑΕΠ, δηλαδή το έλλειμμα ήταν κατά μέσο όρο 2,4 μονάδες του ΑΕΠ μεγαλύτερο από τους τόκους, τους οποίους πληρώναμε. Από τις 6 δηλαδή «κουρασμένες» χρονιές τις 5 είχαμε πρωτογενή ελλείμματα και άνοδο του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ, λόγω της πολιτικής του «κουρασμένου» και όχι λόγω των τόκων από τα παλαιά χρέη.
Αυτά για τον Πρόεδρο Αντώνη είναι ψιλά γράμματα.
Εδώ τον στηρίζει για το Βατοπέδι, τα ομόλογα και τη Siemens, στα ελλείμματα θα κολλούσε; 
2004      2005      2006       2007       2008       2009     Μέσος όρος εξαετίας
 
Ελλάδα αύξηση ΑΕΠ (Eurostat)                
4.6          2.2          4.5          4.5          2.0       -2.0        2,6%
Έλλειμμα ως % του AΕΠ     (Eurostat)      
 -7,5        -5.2        -3,6        -5,1        -7.7        -13.6        7,1%
Τόκοι ως % του αναθεωρημένου ΑΕΠ       
5,1        4,9           4,5          4,2        4,7           5,1        4,7%

Τον Φρέντι Μέρκιουρι θα ενσαρκώσει ο «Μπόρατ»

Ταινία αφιερωμένη στον Φρέντι Μέρκιουρι σχεδιάζει το Χόλιγουντ και ήδη έπεσαν οι πρώτες υπογραφές... Τον αξέχαστο τραγουδιστή των Queen θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη ο «Μπόρατ», κατά κόσμον Σάσα Μπάρον Κοέν. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2011.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο «The Queen» και ήδη ο ..........

Τί έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για τον Σαμαρά!

Ευθύνες, κατά κύριο λόγο, στον τότε υπουργό Εξωτερικών Α. Σαμαρά για τις δυσμενείς εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων επιρρίπτει στον 12ο τόμο των Αρχείων του ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής:
«Ο κ. Σαμαράς, από την άλλη πλευρά, εφήρμοζε πολιτική άκαμπτης αρνητικότητος, η οποία ταχέως έφερε τη χώρα σε πλήρη απομόνωση μέσα στην ΕΟΚ. Ταυτόχρονα, επί υπουργίας Σαμαρά, σημειώθηκε μια άνευ προηγουμένου κατακόρυφη επιδείνωση των σχέσεών μας με όλους ανεξαιρέτως τους βαλκανικούς γείτονές μας.».
(Από εφημ. ΤΑ ΝΕΑ, 14 Μαΐου 1997)

Λίστες υποψήφιων "βουλευτών" κυκλοφορούν οι σκληροί μυστικοσύμβουλοι!

Λίστες των κολλητών τους και δικών τους ανθρώπων έχουν καταρτίσει οι μυστικοσύμβουλοι του Αντώνη. Ετοιμάζουν ένα κόμμα μέσα στο κόμμα! Ο Χρύσανθος και ο Φαήλος πρωτοστατούν στην εξεύρεση των περισσότερων έμπιστων και κολλητών! Μάλιστα έχει πέσει σύρμα σε κάποιους να ξεκινήσουν μυστικές επαφές και περιοδείες ανά την Ελλάδα, με προμαχώνα του αγώνα τον μηχανισμό της Πολιτικής Άνοιξης. Λίγο αργότερα θα χρησιμοποιηθούν και μηχανισμοί του Καραμανλή με τον οποίο μοιράζουν θέσεις και εξουσίες. Το επιτελείο του Αντώνη πιστεύει ότι έρχονται εθνικές εκλογές και προετοιμάζει τον δικό του στρατό υποψηφίων. Προς το παρόν εγκρίνονται υποψηφιότητες ακροδεξιών και σκληρών Πολανιτών. Εν αγνοία φυσικά των βουλευτών της ΝΔ, οι περισσότεροι εκ των οποίων υποψιάζονται το παιχνίδι που παίζεται στη Νέα Ρηγίλλης!

Ογκώδης διαδήλωση κατά του Πάπα Βενέδικτου ΙΣτ' στο Λονδίνο

Demonstrators protesting against the visit of Pope Benedict XVI march along Piccadilly towards Whitehall in London September 18, 2010. REUTERS/Kevin Coombs (BRITAIN - Tags: RELIGION POLITICS PROFILE)

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στο Λονδίνο διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη που πραγματοποιεί στη Βρετανία ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ'. Ο ποντίφικας εξέφρασε «βαθιά λύπη» για τα σεξουαλικά σκάνδαλα, ωστόσο, συγγενείς των θυμάτων τον κατηγορούν ότι η συγγνώμη του είναι «κενή σημασίας».

9 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ από ΝΔ

Στις 9 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το αυριανό Πρώτο Θέμα και έχει διενεργηθεί από την Alco. Όμως, τα δύο μεγάλα κόμματα παραμένουν σε ποσοστά πολύ χαμηλά, με το ΠΑΣΟΚ να προτιμάται από το μόλις 34,6% των ερωτηθέντων και τη ΝΔ από το 25,6%.
Παράλληλα, το 64% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι αυτή η πολιτική δε μας βγάζει πουθενά, ενώ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι για πρώτη φορά, η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη κινείται σε ποσοστά ανω του 3%, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στη Βουλή.
/ / Atithasos / /

Ρεζίλι ο Αντώνης!

Πλάκα του κάνει ο Κωστάκης!
Τον ακούει ο Καραμανλής και σκα στα γέλια!
Λες και του καθαρίζουν αυγά.
Λες και είναι στο κουτούκι ο Κωστάκης!
Συμμαζέψου ρε! Σε βλέπουν!
Απίστευτο ρεζιλίκι!
Ο Κωστάκης του έδωσε ένα weekend και αυτό τελειώνει αύριο!
Από μεθαύριο ξεκινάνε τα δύσκολα!

Ένας «πρώην πρωθυπουργός»…

Τι σημαίνει «ένας πρώην πρωθυπουργός»; Και μάλιστα ένας «πρώην πρωθυπουργός» αποτυχημένος, ένοχος για τα όσα δραματικά αντιμετωπίζει η χώρα, τα οποία οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στην απόλυτη αδιαφορία και ανικανότητα που επέδειξε κατά τη διακυβέρνηση υπό την ηγεσία του;

Ένας «πρώην πρωθυπουργός» -όχι νυν, που ίσως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί– επιλέγει, κατά τον κ. Παναγιωτόπουλο εκείνος «το χρόνο και τις ..........

Εκστρατεία του Σκάι για το Κονώνειο Τείχος

Μέσα από αυτή τη δράση ο ΣΚΑΪ, και όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, προσπαθούν να αναδείξουν την αρχαιολογική αξία του Κονώνειου Τείχους.

Έφτασε η ώρα των πολιτών για τον καθαρισμό του Κονώνειου Τείχους.
Στις 11 το πρωί ξεκινά η δράση του ΣΚΑΪ για τον καθαρισμό του τείχους στην Πειραϊκή και την ενημέρωση των πολιτών για την αρχαιολογική άξια του έργου.
Σημεία Συνάντησης:

Η Επανάσταση ξεκίνησε!

Εάν δεν το πήρατε είδηση εσείς χάνετε! Η ακροδεξιά επανάσταση του Αντώνη ξεκίνησε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Με στόχο τις μεταρρυθμίσεις που είναι πολύ απλό, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε λίγους μήνες! Όσο για τις αντιπροτάσεις Αντώνη έχουν επίσης ορίζοντα ολίγων επαναστατικών μηνών! Με απλά βήματα όλοι στους δρόμους για να συμμετάσχουμε στην Επανάσταση! Μη χάσετε την ιστορική ευκαιρία που σας δίνει η Νέα ΝΔ! Με μπροστάρη ηγέτη τον Κωστάκη, στο πλάι του ο αντώνης και παραδίπλα ο Φαήλος!

Έκτακτο! Με παντελόνια εμφανίστηκε ο Κωστάκης στη ΔΕΘ!

Στη σκιά του Ηγέτη Αντώνη!
Υπό την προστασίαν των μυστικοσυμβούλων!
Χαλαρά χειροκροτήματα!
Χωρίς αψίδες!
Ζήτησε σεμνότητα!
«Αυτό το Σαββατοκύριακο ανήκει στον Αντώνη!
Όλα τ’ άλλα θα είναι δικά του και δικά μου!»

Εντείνεται το πρόβλημα αντίστασης των μικροβίων στα αντιβιοτικά

Η επιβράδυνση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων αντιβιοτικών για την αντιμετώπιση ανθεκτικών μικροβίων μπορεί να οδηγήσει σε μια κατάσταση όπως αυτή πριν την ανακάλυψη της πενικιλίνης στις αρχές του 20ου αιώνα, προειδοποιούν οι επιστήμονες.
«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το μεγάλο πρόβλημα της ..........

Ο Αντώνης φεύγει μπροστά!

Δηλαδή φεύγει από όλες τις Εξεταστικές. Απενοχοποιεί πλήρως την καραμανλική πενταετία και κηρύσσει αθώους όλους τους σκανδαλιάρηδες. Επιδοκιμάζει το «έργο» της καραμανλικής πενταετίας, σκάνδαλα δεν έγιναν ποτέ και όλα ξεκίνησαν από κέντρα συνομωσίας που ήθελαν να ρίξουν τον Καραμανλή γιατί δεν τους έκανε τα χατίρια! Πολύ δουλειά έχουν μπροστά τους τα σταλινάκια του Αντώνη! Ψήφος στον Αντώνη σημαίνει επιδοκιμασία της επάρατης καραμανλικής πενταετίας! Βέβαια η τροπή που έχουν πάρει όλες οι έρευνες δεν ευνοούν καθόλου, ούτε τον Αντώνη, ούτε τον Κωστάκη. Γι’ αυτό φεύγουν μπροστά. Δηλαδή φεύγουν από όλες τις Εξεταστικές, όπου τα βρίσκουν σκούρα. Γιατί να ζορίζονται; Όλα στο σκοτάδι. Τους αρέσει το σκοτάδι εκεί στη Νέα Ρηγίλλης!

Μία είναι η ουσία! Υποψήφιος για Νόμπελ οικονομίας ο Αντώνης

Αυτός δεν είναι οικονομολόγος. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι Φιλόσοφος Ποιητής Ηγέτης με οικονομική μεγαλοφυΐα. Έχει επηρεαστεί λίγο από Χρύσανθο και λίγο από Φαήλο αλλά όπως και να το κάνουμε αφομοιώνει πολύ γρήγορα τις γνώσεις και τις μεταμορφώνει σε μοναδικά εργαλεία σκέψης και σωτηρίας του γένους των Ελλήνων. Μόνο ο Αντώνης έχει αυτή την μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνει απλές προτάσεις σε σωτηρία!

Νέο ρεκόρ για το «π»

Επιστήμονας της Yahoo προσδιόρισε το 2.000.000.000.000.000ό ψηφίο του «π» .
Μία από τις τρέχουσες «σπαζοκεφαλιές» των μαθηματικών είναι και ο αριθμός «π» (3,14……), μία από τις σημαντικότερες μαθηματικές σταθερές, της οποίας τα συνεχιζόμενα ψηφία φτάνουν…πολύ μακριά.
Ο Νίκολας Τζε, επιστήμονας της Yahoo, κατάφερε να .........

Αντώνη μου, εάν δεν υπάρχουν σκάνδαλα ….


….. τότε προς τι ο πόλεμος στα βαρίδια; 
Τί είναι επιτέλους αυτά τα βαρίδια; 
Μήπως όλα τα βαρίδια ήταν ..... η Ντόρα; 
Ο ίδιος ο Καραμανλής παραδέχονταν την ύπαρξη σκανδάλων σε κάποιες εξάρσεις αυτοκριτικής. 
Σήμερα τί έχει μεσολαβήσει και υποχωρεί γενικώς;

Επιτέλους γύρισε σελίδα ο Αντώνης ….


Μόνο που πάει προς τα πίσω. 
Με τις αντιπροτάσεις του οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, την Ελλάδα, στην πτώχευση.
Η πτώχευση ιδεών της Νέας Ρηγίλλης οδηγεί σε πλήρη χρεοκοπία τη Νέα ΝΔ. 
Το μήνυμα αναμένεται να δοθεί στις Περιφερειακές εκλογές. 
Αν και δεν φαίνονται καθόλου διατεθειμένοι να το παραλάβουν οι μυστικοσύμβουλοι!

Είναι μεγάλος οικονομολόγος ο Αντώνης

Τώρα σωθήκαμε!

Γιατί ο Αντώνης καλύπτει πλήρως τον Κωστάκη;

Είναι φανερό ότι ο Κωστάκης κρατά τον Αντώνη. Σίγουρα τον στήριξε με όλους τους μηχανισμούς της Ρηγίλλης. τον έκαμε Αρχηγό και εξασφάλισε ασυλία πολύ πριν τις εσωκομματικές εκλογές! Η Νέα ΝΔ θα φύγει από όλες τις Εξεταστικές προκειμένου να δηλώσει πλήρη υποταγή στους μηχανισμούς του παρακράτους της Ρηγίλλης. ο νέος τρόμος που έχει κυριεύσει τους μυστικοσυμβούλους είναι η ανάδειξη της κακοδιαχείρισης της χώρας από την καραμανλική πενταετία. Τα φαινόμενα διαφθοράς και η πλήρης αδιαφάνεια που κυριαρχούσε επί των ημερών του πρώην Κωστάκη! Τρέμουν στην ιδέα Εξεταστικής για τα οικονομικά εγκλήματα της πενταετίας Καραμανλή!

Ιερός όρκος σιωπής δένει τα στελέχη του Αντώνη και του Κωστάκη!

Την πλήρη συγκάλυψη της καραμανλικής πενταετίας ανέλαβε ο Αρχηγός Αντώνης! Οι μυστικοσύμβουλοι υπαγορεύουν τις αποχωρήσεις από τις Εξεταστικές και έρχεται νέο κύμα συγκάλυψης επιπλέον σκανδάλων, που «ποτέ δεν ήταν σκάνδαλα»!
Ο Καραμανλής είναι αθώος σε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν και επιτέλους οι πρώην ..........

Ζητά ασυλία ο Κωστάκης στη σκιά του Αντώνη

Ποιος είναι στη σκιά ποίου είναι μεγάλο ερώτημα. Κανονικά κουμάντο κάνει ο Κωστάκης στη Ρηγίλλης, ελέγχοντας όλους τους περίφημους μηχανισμούς! Ο Αντώνης είναι αποδέκτης πλήρους προστασίας αυτών των μηχανισμών που υποτίθεται τον καταδίωκαν (το έχει ο Αρχηγός το σύνδρομο καταδίωξης) και ο Κωστάκης προς το παρόν δεν μπορεί να βγει να πει ότι ο Αντώνης είναι μαριονέτα του. Έτσι στήνεται σκηνικό …. ασυλίας! Ο Καραμανλής στη σκιά του Ήλιου-Αρχηγού Αντώνη και υπό την κηδεμονία των μυστικοσυμβούλων! Έχει μεγάλη ανάγκη ο Αντώνης το παρακράτος της Ρηγίλλης που τον στήριξε και ο Κωστάκης τα σταλινάκια του Αντώνη, που ελέγχουν απόλυτα τις κινήσεις του.
Πρόσφατα μάλιστα φάνηκε η στήριξη με την πλήρη αποδοχή της άποψης που εξέφρασε ο Κωστάκης, περί ...........

Στα χέρια του υπουργείου Οικονομικών ηλεκτρονική λίστα με χιλιάδες καταθέτες εξωτερικού

Ηλεκτρονική λίστα με στοιχεία για καταθέσεις και τόκους που πήραν τα προηγούμενα χρόνια περίπου 100 χιλιάδες Έλληνες με τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, βρίσκεται ήδη στο υπουργείο Οικονομικών.
Όπως αναφέρει Το Βήμα της Κυριακής, η συγκεκριμένη λίστα ........

Έτοιμος ο Αντώνης να σώσει την Ελλάδα με αντιπροτάσεις

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που επιβεβαιώνονται από όλες τις πλευρές, ο Αντώνης είναι έτοιμος να σώσει την Ελλάδα. Χωρίς πλάκα! Τελειώσανε οι πειραματισμοί και περνάμε στην πραγματική πολιτική. Χρειάζεται μόνο 100 μέρες για να μας βγάλει από το μνημόνιο, να διώξει το ΔΝΤ και δύο χρόνια για να εκμηδενίσει το έλλειμμα! Αυτό δεν είναι πρόγραμμα αλλά αληθινή σωτηρία!
Όλη η συνταγή θα αρχίσει να λέγεται, από τούδε και στο εξής …. «εναλλακτική πρόταση» και όχι μίγμα ή θα γίνεται χρήση και των δύο όρων. Δεν έχει ακόμη αποφασίσει ο Χρύσανθος! Μέχρι το βράδυ μπορεί να έχει ολοκληρώσει την αναζήτηση και θα μας το πει ο Αντώνης!
Ο ελληνικός λαός περιμένει με πραγματική ανυπομονησία το ….. «εναλλακτικό μίγμα». Και αναρωτιέται ….. «Μα πού βρίσκονταν αυτός ο μάγος τόσα χρόνια; Ποιοί τον έκρυβαν και δεν τον άφηναν να σώσει την Ελλάδα από την καραμανλική καταστροφή; Μήπως πρέπει να γίνει Εξεταστική για να ερευνηθεί ποιοί κρατούσαν στο σκοτάδι τέτοιο οικονομολόγο;»

Ρομά της Βουλγαρίας διαδήλωσαν κατά της Γαλλίας

Supporters and members of Bulgaria's Roma community participate in a protest in front of the French embassy in Sofia September 18, 2010. The European Union threatened France with legal action over its handling of the expulsion of Roma migrants, with the EU's justice commissioner calling France's behaviour unacceptable and a disgrace. REUTERS/Stoyan Nenov  (BULGARIA - Tags: CIVIL UNREST SOCIETY)

Δώδεκα οργανώσεις Βούλγαρων Ρομά διαμαρτυρήθηκαν σήμερα «κατά της πολιτικής των διακρίσεων» της γαλλικής κυβέρνησης απέναντι στους Ρομά της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, όπως αναφέρουν σε επιστολή που παρέδωσαν στη γαλλική πρεσβεία στη Σόφια, με τελικό παραλήπτη τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.
«Οι άνθρωποι που διώχνετε δεν έχουν διαπράξει εγκλήματα. Αν ήταν έτσι, θα είχαν .........

Όταν πιάνεται η καρδιά σου...


Όταν ο «Σβάινι» ήταν ball-boy...

Αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια ως «ball-boy» της Μπάγερν Μονάχου έκανε ο Σεμπαστιάν Σβάινστάιγκερ, ενώ ο άσος των Βαυαρών τόνισε πως το καλύτερο δώρο ήταν τα... παπούτσια του Όουεν Χάργκριβς. ...................

Άθλιες οι οικονομικές συνθήκες στα Κατεχόμενα

Κάτω από άθλιες οικονομικές συνθήκες και με μισθούς πείνας ζει περίπου το 65% του πληθυσμού των κατεχομένων, κάτι που σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο έχει συμβάλει στη δραματική αύξηση του εγκλήματος.

Η εικόνα για τις μισθολογικές απολαβές των κατοίκων των κατεχομένων, όπως αυτή διαμορφώνεται από στοιχεία της «στατιστικής υπηρεσίας», είναι κάτι παραπάνω από δραματική, καθώς διαφαίνεται πως μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Συγκεκριμένα, η «στατιστική υπηρεσία» γνωστοποίησε πως 37.000 άτομα (ποσοστό 14.8% του πληθυσμού) έχουν ..........

»ΣΑΜΑΡΑΣ -ΠΑΝΙΚΑΣ: ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ...

Ηταν αληθινά αστείο το θέαμα της συνάντησης Σαμαρά -Ψωμιάδη μπροστά στις κάμερες. Αποθέωση της υποκρισίας. Ο αρχηγός της ΝΔ, που πριν από 10 μέρες τον έκανε "κιμά" εξοβελίζοντας τον αδελφό του από το ψηφοδέλτιο, να λέει πόσο πολύ τον εκτιμά και πόσο πολύ πιστεύει ότι έχει ανάγκη η περιοχή έναν τέτοιο...

Τέχνη με... αυγοθήκες!

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Enno de Kroon μετατρέπει χάρτινες αυγοθήκες σε περίεργα έργα τέχνης.Η συλλογή του με το όνομα "Eggcubism" είναι εμπνευσμένη από τον κυβισμό, τη μορφή τέχνης που αναπτύχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, με πρωτοπόρους τους Πικάσο και Μπρακ.

Θαυμάστε κάποια από τα έργα του...


Πρώτη η Ντόρα στη διαδικτυακή ψηφοφορία της «Ρεθεμνιώτικης Αγοράς»!

Γράψαμε ήδη για τη διαδικτυακή ψηφοφορία που διενεργείται στην ιστοσελίδα της «Ρεθεμνιώτικης Αγοράς» για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα (βλ. εικόνα πάνω), η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται ακόμη και από το ΠΑΣΟΚ (!!!) στους Κρήτες ψηφοφόρους, ενώ η ΝΝΔ του Σαμαρά συρρικνώνεται σε ποσοστά πολύ πιο κάτω από τον πανελλαδικό μέσο όρο, παρά τον ανηλεή πόλεμο των Κεφαλογιάννηδων!

Ο Αγώνας τώρα αρχίζει!

Περιπολικό-τρακτέρ για την καταπολέμηση του εγκλήματος στις αγροτικές περιοχές

Έχει το παραδοσιακό μπλε φωτάκι που αναβοσβήνει και φέρει τα σήματα ενός περιπολικού. Ωστόσο, αυτό το όχημα της αστυνομίας είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε έχετε ξαναδεί. ....................

Με πολλά… χαπάκια ντοπάρεται ο Ηγέτης για ν’ αντέξει στη ΔΕΘ!!!

Σε πρωτόγνωρη απόγνωση βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Ηγέτης Αντώνης! Μετά το «Αστρο-Πελέκη» στην Εξεταστική και την ευθεία εμπλοκή του πρώην Καταλληλότερου από τη σύζυγο του Βουλγαράκη στις ανταλλαγές με το Βατοπαίδι, ο Αντώνης ξέρει τι τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη από τους δημοσιογράφους…
Η αποψινή του «εθνοσωτήρια» ομιλία για την Οικονομία και το «αντιμνημόνιο» θα περάσει σχεδόν απαρατήρητη. Ήδη σήμερα όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται περισσότερο με τον Κωστάκη τον Ολετήρα, με το αν θα πάει στην ομιλία Σαμαρά, με το πού θα κάτσει και με το αν θα δεχθεί το θερμό χειροκρότημα «εντός έδρας»…
Για το Σαμαρά η μόνη αναφορά είναι το τι θα απολογηθεί για τα σκάνδαλα του προκατόχου του, αν θα παράσχει κάλυψη (=συγκάλυψη), ή αν θα τον κρεμάσει στα…

Ψεκάστε, σκουπίστε... ντυθείτε!

Όταν η τεχνολογία κάνει θαύματα, τότε το πρώτο ένδυμα στον κόσμο που δημιουργείται με ψεκασμό από ειδικό σπρέι είναι γεγονός και χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για να είσαι στην... πένα! ............

Για να ... την ακούσετε...

Τα πιο περίεργα ακουστικά!!!

Munitio 9mm Bullet Casing Earbuds

Προσφυγή των Ρομά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Γαλλίας

Η Ένωση των Ρομά της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θέλει να προσφύγει κατά της Γαλλίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Λουξεμβούργου, με την ελπίδα ότι η δικαιοσύνη θα επιβάλλει μια «παραδειγματική ποινή» στο Παρίσι.

«Εκφράζουμε τη λύπη και την απογοήτευσή μας γιατί οι ..........

Βιβλία...Τέχνης

Γιατί ο Αντώνης βάζει όλα του τα λεφτά στην πτώχευση της Ελλάδας;

Ο Αντώνης ως γνωστόν εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα που έχουν τη βάση τους στην Αμερική. Εξυπηρετεί συμφέροντα αμερικανικών τραπεζών που θέλουν να δουν την Ελλάδα να καταρρέει και τη ζώνη του ευρώ να κλυδωνίζεται. Πίσω από αυτά τα αμερικάνικα παιχνίδια παίζονται συμφέροντα δισεκατομμυρίων αλλά και συμφέροντα που θέλουν να δουν την Ευρώπη να καταρρέει διατηρώντας έτσι την μονοκρατορία της Αμερικής. Αυτό δε σημαίνει ότι στην Αμερική δεν υπάρχουν συμφέροντα ισχυρά που έχουν ακριβώς τις αντίθετες βλέψεις. Στις ΗΠΑ τα συμφέροντα είναι πάντα αντικρουόμενα και απλά παρουσιάζουν διακυμάνσεις ισχύος κατά περιόδους.

Σήμερα το οριστικό σφράγισμα της πετρελαιοπηγής στον Κόλπο του Μεξικού

Το υποθαλάσσιο κοίτασμα που προκάλεσε τη χειρότερη πετρελαιοκηλίδα στην αμερικανική ιστορία θα σφραγιστεί οριστικά σήμερα, όπως έχει ανακοινώσει η BP.
Η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού έχει σταματήσει από τις 15 Ιουλίου, μετά την τοποθέτηση ενός νέου καλύμματος στην κεφαλή της γεώτρησης. Παρά την επιτυχή κατάληξη της επιχείρησης, οι γεωλόγοι της BP και της .......

Ήττα Σαμαρά:Αλωνίζουν οι Σκοπιανοί στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα


Εξαιτίας της απουσίας Σαμαρά από όλες τις συσκέψεις. Λες και τον πληρώνουν να απουσιάζει! Ξεπουλά ο Αρχηγός, στα λόγια Μακεδονομάχος, την υπόθεση της Μακεδονίας. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι πυρ και μανία κατά του Αντώνη, λόγω της αφελούς στάσης του στο θέμα της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα και της μάχης που κάνει υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδας.

Έφυγε ο "βασιλιάς" των ψαριών

«Ο άνθρωπος που έχει στο ενεργητικό του μυριάδες επιτεύγματα δεν υπάρχει πια. Ο Έλληνας που άλλαξε τη βιομηχανία της αλιείας της Αυστραλίας έφυγε για πάντα».
Με αυτά τα λόγια ο αυστραλιανός Τύπος περιγράφει την απώλεια του Θεόδωρου Καΐλη που έφυγε πλήρης ημερών αφήνοντας πίσω του μια αυτοκρατορία και ένα... θρύλο.
Ο καταγόμενος από το Καστελλόριζο, Θεόδωρος Καΐλης, ήταν ο «βασιλιάς» της αλιείας στην Αυστραλία για περισσότερα από 50 χρόνια.
Πολιτικοί και επιχειρηματίες έπλεξαν το εγκώμιό του και τον χαρακτήρισαν δημιουργό της «βιομηχανίας αλιείας» που σήμερα αποφέρει στην αυστραλιανή οικονομία περισσότερα από ένα δισ. δολάρια.
Με έδρα τη Δυτική Αυστραλία, όπως επισημαίνει ο αυστραλιανός Τύπος, ο Θεόδωρος Καΐλης έφερε πολλές .........

Πλήρη υποστήριξη εξασφάλισαν τα Σκόπια από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, λόγω ανυπαρξίας Σαμαρά

Επ’ ευκαιρία της σημερινής σωτηρίας που επιφυλάσσει για τους Έλληνες ο ταλαντούχος Αντώνης, ας δούμε τα αποτελέσματα της απουσίας του από τις τελευταίες συσκέψεις του μεγαλύτερου πολιτικού γκρουπ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! Του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Άφησε στους σκοπιανούς ελεύθερο πεδίο δράσης και ξεπούλησε τελείως την πολιτική της Ντόρας Μπακογιάννη που με τόσους αγώνες προσπαθούσε να μην γίνονται τέτοια φριχτά λάθη προστατεύοντας πράγματι την προηγούμενη κυβέρνηση από τέτοια ολισθήματα.
Στην επίσημη σελίδα του EPP Group βλέπουμε χθεσινό Press Release όπου αναφέρονται φαρδιά πλατιά η κυβέρνηση των Σκοπίων ως «Macedonian government» στην οποία παρέχεται πλήρης υποστήριξη για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή ένωση! Αυτή η ήττα δεν αφορά την κυβέρνηση αλλά τη Νέα ΝΔ του Σαμαρά, η οποία υποχωρεί σε όλα τα πεδία δράσης στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος! Ας μην το παίζουν λοιπόν Μακεδονομάχοι γιατί στα λόγια «χτίζεις ανώγεια και κατώγια». Η πράξη είναι που μετρά!

Δημοσκόπηση στη "Ρεθεμνιώτικη Αγορά" για τις Περιφερειακές εκλογές στην Κρήτη

Μεγάλη δημοσκόπηση διεξάγεται στον ιστότοπο της "Ρεθεμνιώτικης Αγοράς". Με το ερώτημα:"Αν θα ψηφίζατε στον "Καλλικράτη" με κομματικό κριτήριο ποιά πλευρά θα προτιμούσατε;" Επισκεφτείτε τον ιστότοπο και αν είστε από το Ρέθυμνο λάβετε μέρος.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέμστα έχουν ως εξής: .........

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε χθες στο Ρέθυμνο για επαφές με στελέχη και τοπικούς παράγοντες. Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκη και αμέσως μετά συναντήθηκε με τον Νομάρχη Ρεθύμνου Γ. Παπαδάκη. Ακολούθως μετέβη στο ξενοδοχείο «Royal Spa» του Πανόρμου, όπου και συναντήθηκε προσωπικά με πλήθος στελεχών.
Τα στελέχη βέβαια που ήθελαν να δουν και να μιλήσουν με τη Ντόρα ξεπέρασαν τις προσδοκίες, οπότε και εκτάκτως αποφάσισε να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους με μια μικρή ομιλία. 
Αναφέρθηκε στην στήριξη που παρέχει στον συνδυασμό του Δ. Γιαννουλάκη και στην ..........

Το αντι-Facebook

Μια νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το Facebook, δημιούργησαν τέσσερις Αμερικανοί. Στόχος τους να κάνουν τη διαφορά στο θέμα της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων. ................