Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε χθες στο Ρέθυμνο για επαφές με στελέχη και τοπικούς παράγοντες. Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκη και αμέσως μετά συναντήθηκε με τον Νομάρχη Ρεθύμνου Γ. Παπαδάκη. Ακολούθως μετέβη στο ξενοδοχείο «Royal Spa» του Πανόρμου, όπου και συναντήθηκε προσωπικά με πλήθος στελεχών.
Τα στελέχη βέβαια που ήθελαν να δουν και να μιλήσουν με τη Ντόρα ξεπέρασαν τις προσδοκίες, οπότε και εκτάκτως αποφάσισε να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους με μια μικρή ομιλία. 
Αναφέρθηκε στην στήριξη που παρέχει στον συνδυασμό του Δ. Γιαννουλάκη και στην ..........

.......... αναγκαιότητα της αποδοκιμασίας των δύο μεγάλων κομμάτων,  αφού όπως υποστήριξε για μια ακόμα φορά, δεν έχουν πλέον κάτι να προσφέρουν στο τόπο και ιδιαίτερα στην Κρήτη, η οποία δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια σε ένα διαρκές κρεσέντο αφαίμαξης σε όλα της τα οικονομικά επίπεδα. Για τις κατηγορίες που απευθύνουν στην οικογένειά της είπε ότι:«Σαν οικογένεια μας έχουν κατηγορήσει για πολλά. Για ένα όμως που ουδέποτε μας κατηγόρησαν είναι ότι δεν ξεχνάμε τους φίλους μας».
Στη σύντομη ομιλία της η Ντόρα τόνισε ότι ο Κρητικός λαός θα στηρίξει τις προσπάθειές της αφενός στο πρόσωπο του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Γιαννουλάκη και αφετέρου δίνοντάς της την δύναμη για να προχωρήσει πολύ σύντομα στην ίδρυση του νέου της κόμματος με εφαλτήριο την Κρήτη.
Παρόντες στην έκτακτη εκδήλωση ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Δήμαρχος Αρκαδίου, πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Μανωλακάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νομαρχιακού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου Κωστής Μαθιουδάκης, ο γνωστός λυράρης Μανώλης Κονταρός, και ο νομαρχιακός Σύμβουλος Μιχάλης Βάμβουκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :