Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοσκόπηση στη "Ρεθεμνιώτικη Αγορά" για τις Περιφερειακές εκλογές στην Κρήτη

Μεγάλη δημοσκόπηση διεξάγεται στον ιστότοπο της "Ρεθεμνιώτικης Αγοράς". Με το ερώτημα:"Αν θα ψηφίζατε στον "Καλλικράτη" με κομματικό κριτήριο ποιά πλευρά θα προτιμούσατε;" Επισκεφτείτε τον ιστότοπο και αν είστε από το Ρέθυμνο λάβετε μέρος.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέμστα έχουν ως εξής: .........

.............
» ΠΑΣΟΚ: 32%
» Ντόρα Μπακογιάννη: 32%
» Ν.Δ.: 14%
» Άλλο: 12%
» ΣΥΡΙΖΑ: 5%
» Κ.Κ.Ε.: 5%
Η Ντόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τη δημοσκόπηση κα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως τόνισε ότι «οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις εμπεριέχουν ένα μεγάλο ποσοστό πλασματικότητας, εντούτοις είναι μια σοβαρή ένδειξη της πορείας των πραγμάτων. Είναι όμως αισιόδοξο και ελπιδοφόρο το συγκεκριμένο μήνυμα.»
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι και πέρσι τον Σεπτέμβριο η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ είχε αναρτήσει ηλεκτρονικά μια παρόμοια δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου και τότε τα αποτελέσματα έδιναν την Ν.Δ. στο Ρέθυμνο στις μείον (-) 24 μονάδες από τις συν (+) 2,5 που βρέθηκε στις εκλογές του 2007. Τότε μάλιστα είχαν βιαστεί κάποιοι να θεωρήσουν άστοχη την δημοσκόπηση αυτή, εντούτοις το εκλογικό αποτέλεσμα δικαίωσε στο απόλυτο, αφού το τελικά η Ν.Δ. στο Ρέθυμνο βρέθηκε 21,21 μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :