Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Άρχισαν οι... στροφές

@ Λίγο το ότι το κόμμα από δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση σπάει όλα τα ρεκόρ ιστορικών χαμηλών, λίγο το ότι η εικόνα του αρχηγού αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει από μήνα σε μήνα, λίγο το ότι η ανάκαμψη και το νέο ξεκίνημα που θα σηματοδοτούσε το Συνέδριο δεν ήρθε ποτέ, ο Πρόεδρος Αντώνης αποφάσισε να κάνει στροφές, γενικώς.

@ Κατά το «Στροφή στην ποιότητα» που έκανε η Σάσα Μπάστα και γρατζούναγε μια κιθάρα καθισμένη γυμνή σε ένα σκαμπό, έτσι κι ο Πρόεδρος Αντώνης, διαβάζω, επιχειρεί «Στροφή στο κέντρο». Αυτό λέει σηματοδοτεί κι η ανάθεση της αντιπροεδρίας στους Δήμα και Αβραμόπουλο.

@ Ποιο κέντρο; Αυτό που μέχρι τώρα καταδίκαζε για την κακοδαιμονία της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που νόθευε τη γνήσια λαϊκιά δεξιά ιδεολογία του νεοδημοκράτη κι ενοχλούσε τον Πρόεδρο. Αυτό που αποτάξανε πια από πάνω τους και μπορούν με .........

Κοντά στην απαγόρευση της ισλαμικής μαντίλας στην Γαλλία

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση υιοθέτησε σε πρώτη ανάγνωση, με συντριπτική πλειοψηφία, το σχέδιο νόμου που απαγορεύει την ισλαμική μαντίλα που κρύβει όλο το πρόσωπο, στους δημόσιους χώρους, παρά τις δικαστικές επιφυλάξεις που αντιτίθενται στην γενική απαγόρευση χρήσης της μαντίλας και τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε το σχέδιο νόμου μεταξύ των Μουσυλμάνων.
Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με 335 ψήφους έναντι μιας. Όλη η Δεξιά πτέρυγα ψήφισε υπέρ του σχεδίου νόμου. Η αντιπολίτευση (Σοσιαλιστές, Κομμουνιστές, Πράσινοι) αρνήθηκε να .....

Οι Βρυξέλλες αναγνωρίζουν τις προσπάθειες για εξυγίανση της οικονομίας, λέει ο ΥΠΟΙΚ

Iδιαίτερα ικανοποιημένος από τα σχόλια των αξιωματούχων των Βρυξελλών για την πορεία της εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας, καθώς και από την ανταπόκριση που είχε η σημερινή έκδοση εξάμηνων έντοκων γραμματίων δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας ότι το επιτοκίο δανεισμού που πέτυχε η Ελλάδα είναι χαμηλότερο από το επιτόκιο δανεισμού που προβλέπεται στον κοινοτικό μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Πνέει τα λοίσθια ο δικομματισμός

Ο δικομματισμός είναι προϊόν της Μεταπολίτευσης και εξυπηρετούσε τις επιδιώξεις των κρατικοδίαιτων συμφερόντων αλλά και της αντιπαραγωγικής και τερατώδους κρατικής μηχανής. Μια «μηχανή» που παρήγαγε βόλεμα, διορισμούς, ψηφοθηρική πελατεία και διαφθορά. Αν προσέξετε αυτές είναι και οι κύριες αιτίες της κρίσης που βιώνει τώρα ο τόπος. Η κρίση δηλαδή είναι αποτέλεσμα των σχέσεων που αναπτύχθηκαν μεταξύ πολίτη- κράτους-πολιτικών την περίοδο της Μεταπολίτευσης. Οι σχέσεις αυτές εμπεδώθηκαν καλύτερα μέσα από το σύστημα του δικομματισμού που στήθηκε στην πολιτική ζωή του τόπου και δημιούργησε ένα ιδιότυπο πινγκ πονγκ που  .........

Πέστα Γεράσιμε!...!

Πέστα Γιακουμάτο!...!
Είναι απόλαυση να ακούς τον Γιακουμάτο μαινόμενο κατά του Καραμανλή. Ειδικά όταν χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις όπως σήμερα στον REAL FM.
«Η κυβέρνηση του '07 - '09 πλήγωσε, εξόργισε. Κι εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν να απολογούμαι. Εγώ απολογούμαι και ο κύριος πρωθυπουργός ο πρώην ποιεί την νήσσαν. Είναι απαράδεκτο, πρέπει η ΝΔ να πάρει θέση». Αναφερόμενος και στα «μεγαλύτερα καθάρματα» του περιοδικού Marianne επεσήμανε ότι «γίναμε και διεθνώς ρεντίκολο».

Η Όλγα στηρίζει το "all inclusive". Όλγα είσαι off !...!

Το «all inclusive» κλείνει τις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις. που τώρα χρειάζονται στήριξη.
Πολύ καλά η κυβέρνηση βλέπει ότι το «all inclusive», τελικά δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον ελληνικό τουρισμό. Και στα ξενοδοχεία που τον υιοθετούν ως τουριστική πολιτική αλλά και στις μικρότερες επιχειρήσεις γύρω από τα μεγάλα ξενοδοχεία που πλήτονται ανηλεώς. Το «all inclusive» τείνει να γίνει μονόδρομος στην ελληνική τουριστρική αγορά.
Έχει άδικο η Όλγα όταν καταγγέλλει ως .... «τουριστικό απομονωτισμό», τις προσπάθειες της κυβέρνησης για απεγκλωβισμό από το «all inclusive». Το «all inclusive» πρέπει να περιοριστεί ή τουλάχιστον να μπούνε όρια στις απαιτήσεις που θέτουν τα μεγάλα πρακτορεία για ανεξέλεγκτη εφαρμογή του.
Εάν θέλουμε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες στην Ελλάδα και να βελτιώσουμε την ποιότητα του τουρισμού μας, ο ελληνικός τουρισμός πρέπει να μπει σε έναν ιδιότυπο αυτοπεριορισμό, όπως ζητά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης.

Κι η Siemens στο πάρτυ των νοσοκομείων! Αβραμόπουλε ακούς;

Και στο χώρο της υγείας έχει αναπτύξει παράνομη δραστηριότητα η siemens, τουλάχιστον σύμφωνα με το πόρισμα των επιθεωρητών υγείας που παραδόθηκε στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής. (Άραγε εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα;) Το πόρισμα αφορά σε 120 κρατικά νοσοκομεία την περίοδο 2002-2009 και μιλά τόσο για εικονικούς διαγωνισμούς ανάθεσης όσο και για υπερτιμολόγηση υλικών σε βάρος του ελληνικού δημοσίου. Πιο συγκεκριμένα, σε διαγωνισμούς που προκήρυσσαν αυτά τα νοσοκομεία, φιλικές προς την siemens εταιρείες αρχικά συμμετείχαν αλλά στη μέση της διαδικασίας εμφάνιζαν δήθεν τυπικά προσκόμματατα με αποτέλεσμα όλες οι αναθέσεις να καταλήγουν στη γερμανική εταιρεία. Ωστόσο, η μεγάλη ζημιά γινόταν με τα υπερκοστολογημένα ανταλλακτικά των μηχανημάτων που έκρινε ως απαραίτητα η ίδια η siemens ως υπεύθυνη της συντήρησής τους.

«Τρικυμία» στην Ευρώπη!...! Υπό επιτήρηση και η Κύπρος

Υπό επιτήρηση και επισήμως αναμένεται να τεθεί σήμερα η οικονομία της Κύπρου από την Ε.Ε., μαζί με Βουλγαρία, Δανία και Φιλανδία, για υπερβολικό δημόσιο έλλειμμα. 

Καραμανλής:Δημιουργός μιας τραγωδίας;

Σε άρθρο του γαλλικού περιοδικού «Marianne», ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συγκαταλέγεται στα «επτά καθάρματα της κρίσης» που πλήττει την Ευρώπη. Ο Κ. Καραμανλής χαρακτηρίζεται ως ο «δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας», ενώ γίνεται λόγος και για τη σιωπή του μετά τη βαριά εκλογική ήττα του Οκτωβρίου και την παραίτησή του από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Το γαλλικό περιοδικό κάνει ακόμα λόγο για έλλειψη ικανοτήτων, για..
μάστορα της παραπλάνησης, για έναν πολιτικό άνδρα που δεν ήταν παρά ένα προϊόν οικογενειοκρατίας.
Το βράδυ των τελευταίων εκλογών έγραφα σε τούτες τις σελίδες ότι πολύ θα ήθελα να ξέρω τί ........

Έχασε την εμπιστοσύνη του στον Ομπάμα το 60% των Αμερικανών

Περίπου το 60% των Αμερικανών ψηφοφόρων δεν έχει εμπιστοσύνη στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης των Washington Post/ABC News είναι αντίθετα με αυτά ανάλογης έρευνας πριν 18 μήνες στην αρχή της προεδρίας Ομπάμα όταν το 60% εξέφραζε την εμπιστοσύνη του προς την ........

Ο Αντώνης πήρε το σφουγγάρι και δεν σταματά.

Αν καταλάβατε το περίφημο σφουγγάρι αφορούσε κυρίως τη Ντόρα μια και οι περισσότεροι «σφουγγαρισμένοι» είχαν ήδη εκδιωχθεί από το «κουρασμένο κάθαρμα»(Ρουσόπουλος, Παυλίδης, Βουλγαράκης)! Ο ίδιος ο Καραμανλής φέρεται να χάρηκε ιδιαίτερα για την εκδίωξη της Ντόρας. Δεν χάρηκαν μόνο οι μυστικοσύμβουλοι! Πάρτι έγινε και στη Μουρούζη και στην Μαβίλης.
Έτσι διευκολύνονται και τα μελλοντικά σχέδια του πρώην καταλληλότερου. Οι μυστικοσύμβουλοι ονειρεύονται να γυρίσουν οι Έλληνες»! Και ο Καραμανλής ονειρεύεται να γυρίσει στην πρωθυπουργία, μια και δε ολοκλήρωσε, όπως πιστεύει, το έργο του. Όσο για τα «καβγαδάκια» μεταξύ μυστικοσυμβούλων και Ρουσόπουλου, μούφα είναι. Ο Ρουσόπουλος έπαιξε το ρόλο του, κάτω από την πίεση του Καραμανλή, στην εκλογή Σαμαρά.
Τώρα παίζουν θέατρο κακής ποιότητας, για τους φανατικούς Λαϊκοδεξιούς που ζητάνε «εκδίκηση», «αίμα» και «κάγκελα»! Ως συνήθως! Όσο για τα ονόματα που υποτίθεται διαρρέουν ότι θα ακολουθήσουν τον Ρουσόπουλο, άδικα θα περιμένετε. Και η κάθαρση τελείωσε, όπως ακριβώς τελείωσε και η «αυτοκριτική». Δηλαδή δεν έγιναν ποτέ! Ήταν άλλο ένα πυροτέχνημα βλακείας των σαμαρόπουλων. Για να «δικαιωθούν» υποτίθεται οι οργανωμένοι bloggers του Αντώνη και οι υπάλληλοι της Μουρούζη. Δεσμευμένοι από την εποχή που ήταν στο ΥΠΕΞ ο Αντώνης και χειρίζονταν κονδύλια πολλών εκατομμυρίων, χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά.

Νεοβενιζελισμός και Κεντρώος Φιλελευθερισμός, η ιδεολογία που πρέπει να κινηθεί η Ντόρα

Αφού είδαν και απόειδαν οι σαμαρούλες και τα σαμαρόπουλα, ότι με τις εθνικιστικές εξάρσεις και τον υπερπατριωτισμό των Λαζαριδοφαήλων δεν πάνε πουθενά άρχισαν να το γυρίζουν Φιλελεύθεροι και Κεντρώοι. Ποιοί; Άτομα που λίγο να ψάξεις θα τους δεις να φιγουράρουν σε ό,τι πιο εθνικιστικό υπάρχει στο διαδίκτυο σε Δίκτυα και Συνωμοσίες. Τί προσπαθούν να καταφέρουν; Επιδιώκουν να αφαιρέσουν υποτίθεται ιδεολογικό χώρο στο εκκολαπτόμενο κόμμα της Ντόρας. Πολύ κουτοπόνηρο. Τα θέλουν όλα δικά τους. Και την άκρα δεξιά και τη Δεξιά και το Κέντρο και τους Φιλελεύθερους και την Κεντροδεξιά. Τέτοιο μπέρδεμα υπάρχει εκεί μέσα. Ιδεολογικό μπάχαλο. Μπερδέψανε τα μπούτια τους.
Η Ντόρα πάντως ανήκει σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές οικογένειες της Κρήτης. Στην Βενιζελική. Δεν έχει άλλο δρόμο απ΄ το να δώσει στις ιδεολογικές της αναζητήσεις ένα νεοβενιζελικό χαρακτήρα. Εξάλλου οι μυστικοσύμβουλοι του Μεγάλου Ηγέτη Αντώνη και οι λαϊκοδεξιοί της Νέας ΝΔ, ακούνε Βενιζέλος (μην πω Λευτέρης) και τους πιάνει ένας πανικός, μια ταραχή. Είναι ταγμένοι αντιβενιζελικοί και τουλάχιστον αυτός ο χώρος δεν μπορούσε να βρει καμιά θέση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τώρα ο χώρος απελευθερώθηκε και η πολιτική παρακαταθήκη του «Λευτέρη» μπορεί να ξαναβρεί μια θέση στο ιδεολογικό περιβάλλον που εκφράζει η Ντόρα. Προσδίδοντάς του φυσικά το απαραίτητο κεντρώο στίγμα του Βενιζελισμού και τον απαραίτητο φιλελεύθερο χαρακτήρα του, ανανεωμένο με σύγχρονα ρεύματα.
Σίγουρα χρειάζονται νέα άτομα να περιστοιχίσουν τις νέες ιδέες και νέο μοντέλο κομματικής οργάνωσης μια και το «αρχηγικό μοντέλο δεν παράγει πολιτικό προσωπικό ικανό να διαχειριστεί την κρίση» και «η εποχή του στρογγυλεμένου λόγου έχει εκλείψει. Ο κόσμος απαιτεί ειλικρίνεια και σαφήνεια θέσεων», όχι λίγο απ΄όλα και μια έτσι, μια γιουβέτσι!...!

O Γιάννης Βαρδινογιάννης πρότεινε τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αποφασίσθηκε στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ο 68χρονος δικηγόρος, ο οποίος αποσύρθηκε από την πολιτική σκηνή τον Δεκέμβριο του 2004, αποτελεί προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Εκτός από τον Paul το χταπόδι υπάρχει και ο Κωστάκης ο Κροκόδειλος.

Καλημέρα πατριώτες!!
Δυστυχώς σήμερα τα νέα είναι πολύ άσχημα.
Τα διεθνή νέα μας ενημερώνουν από εχθές το βράδυ ότι τελείωσε η προφητική καριέρα του Paul ή POL ( ελληνικά) καθότι μεγάλωσε πια και θα συνταξιοδοτηθεί.
Όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες του ενυδρείου του Oberhauzen δε θα δεχθούν καμία από τις προσφορές που δεχθήκαν για την αγορά του Paul ( κάποια δε από το πολιτικό κόμμα μεσογειακής χώρας έφτανε σε ιλιγγιώδη νούμερα) και έτσι το μαλάκιο θα αποσυρθεί και θα επιστρέψει στα παλιά του καθήκοντα ,δηλαδή να διασκεδάζει τα μικρά παιδιά που τον επισκέπτονται .Άλλωστε είναι ήδη δυόμισι ετών ,που για το είδος του είναι πολλά!!!
Δυστυχώς η κατάκτηση του κυπέλλου από την Ισπανία ήταν η τελευταία πρόβλεψη του Paul αγαπητοί πατριώτες και έτσι τα 5 μέλη του κόμματος μας γυρίζουν άπρακτα .Πάει το ενυδρείο που ετοίμασαν στη Συγγρού το νέο τάμα του Έθνους πάει η χωριάτικη σαλάτα με ελιές και λάδι από Καλαμάτα ,πάει και η επιστροφή του κόμματος μας σε ποσοστά άνω του 10 τα εκατό….
Και πάνω σε όλα αυτά ηρθε και το μισητό δεκανίκι να ανακοινώσει FORUM … Σιγά τα αυγά όμως, όπως είπε και ο έγκυρος δημοσιογράφος και εκφραστής των απόψεων του προέδρου μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ, ο άνθρωπος και .δημοσιογράφος που με το .....

Βρήκε 50.000 δολάρια και τα επέστρεψε!!!

Τον θαυμασμό των συμπολιτών του κέρδισε ένας καθαριστής ξενοδοχείου στο Πακιστάν, ο οποίος βρήκε 50.000 δολάρια μετρητά που είχε ξεχάσει ένας πελάτης και τα επέστρεψε…
Ο Essa Khan, 50 ετών, ο οποίος βγάζει σχεδόν 200 λίρες τον χρόνο, βρήκε την τσάντα με τα χαρτονομίσματα σε ένα χρηματοκιβώτιο, την ώρα που ετοίμαζε το δωμάτιο για τον επόμενο πελάτη.
Ο ξεχασιάρης πρώην ένοικος του δωματίου ήταν ......

Διάψευση δημοσιεύματος από τον Αργύρη Ντινόπουλο

Σε δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας « Πρώτο Θέμα» αναφέρεται ότι – σύμφωνα με καταγγελίες του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη- ο γιός μου υπηρετεί στο Πολεμικό Μουσείο ύστερα από χαριστική παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο γιός μου ,Βασίλης , ουδέποτε υπηρέτησε στο Πολεμικό Μουσείο και απολύθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό την 1η Αυγούστου 2009. Σήμερα είναι φοιτητής στην Αγγλία.
Ο άλλος γιός μου, Αναστάσης, είναι μαθητής της τρίτης Λυκείου στο Λύκειο Βριλησσίων.
Αργύρης Ντινόπουλος 

Ο αγαπημένος των ξένων

Προάγγελος του κόμματος Μπακογιάννη

Αντίστροφα μετρά, και επισήμως από χθες, ο χρόνος για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα από την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Πλαισιωμένη από έναν πυρήνα στελεχών –εν πολλοίς αγνώστων στο πλατύ κοινό και, συνεπώς, εκτός του κύκλου φθοράς του πολιτικού συστήματος– και με μια συνολική πολιτική πλατφόρμα που τη διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα κόμματα, η πρώην ΥΠΕΞ έκανε χθες την πρώτη κίνηση οριοθέτησης του πολιτικού χώρου εντός του οποίου θα κινηθεί εφεξής. 
Η ίδρυση του «Φόρουμ για την Ελλάδα» στοχεύει στην ενεργοποίηση ομάδων του .......

Κάτι δεν πάει καλά με τον Paul...

Καλημέρα πατριώτες!!!
Δυστυχώς έχουμε «κολλήσει» στο Oberhauzen και δεν υπάρχει εξέλιξη...
Ο Paul προέβλεψε την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους Ισπανούς πράγμα που βεβαίως έγινε (Ο Paul δεν χάνει ποτέ) και όλα πήγαν ανάποδα!!!
Τα πέντε ηρωικά και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός μας είναι εκεί, αλλά η τιμή του Paul έχει εκτιναχτεί σε απλησίαστα νούμερα με συνέπεια το κόμμα μας να μην μπορεί να ανταποκριθεί...
Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρός μας ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο Α΄ συζητά με την ηγετική ομάδα αλλά και με τους μεγάλους δωρητές του κόμματός μας με ποιο τρόπο θα καλυφτεί το τεράστιο ποσό που απαιτείται.
Το Ηγετικό Στέλεχος της Παράταξης, Χρύσανθος ο Α΄ ο Καθοδηγητής (που βρίσκεται στο Oberhauzen επικεφαλής της ομάδος των πέντε), εισηγείται τη...

Δεν ασχολούμαστε με τη Ντόρα...

Η Νέα Ρηγίλλης, λέει, "δεν ασχολείται με τις εκδηλώσεις και τις δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη"... Πω! Πω! Μεγάλο τουπέ... Τότε γιατί έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με αντιντορικά υβριστικά post και σχόλια που προδίδουν τη μανιοκατάθλιψη της νέας ηγετικής τους ομάδας; Γιατί έχουν δώσει εντολή στα μιντιακά τους φερέφωνα (βλ. Τράγκας, Δελατόλας, ANT1 και ΣΙΑ) να χτυπάνε με κάθε ευκαιρία την Ανεξάρτητη Βουλευτή;
Δεν ασχολούνται στο προσκήνιο. Στο παρασκήνιο, όμως, έχουν φτιάξει "στόχους" με τη φωτογραφία της Ντόρας για να... "εκτονώνεται" ο Αρχηγός... Το Lazarid δεν τον "καλύπτει" πλέον...

Ανεπίτρεπτη προχειρότητα από την έγκυρη «Καθημερινή»…

Στην εικόνα στα δεξιά βλέπετε τα αποτελέσματα του Πολιτικού Βαρόμετρου Ιουλίου της Public Issue, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Στα αριστερά είναι το απόκομμα από τη δημοσίευση της έρευνας στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής 11 Ιουλίου 2010. Ο «δαίμων του τυπογραφείου» (;) είχε ως συνέπεια να παρασυρθούμε και εμείς στην ανάρτηση εσφαλμένου αποτελέσματος, αφού η εφημερίδα… «αντέστρεψε» τα αποτελέσματα μεταξύ ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το 6% παίρνει ο ΛΑΟΣ και το 5% ο ΣΥΡΙΖΑ.