Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο Αντώνης πήρε το σφουγγάρι και δεν σταματά.

Αν καταλάβατε το περίφημο σφουγγάρι αφορούσε κυρίως τη Ντόρα μια και οι περισσότεροι «σφουγγαρισμένοι» είχαν ήδη εκδιωχθεί από το «κουρασμένο κάθαρμα»(Ρουσόπουλος, Παυλίδης, Βουλγαράκης)! Ο ίδιος ο Καραμανλής φέρεται να χάρηκε ιδιαίτερα για την εκδίωξη της Ντόρας. Δεν χάρηκαν μόνο οι μυστικοσύμβουλοι! Πάρτι έγινε και στη Μουρούζη και στην Μαβίλης.
Έτσι διευκολύνονται και τα μελλοντικά σχέδια του πρώην καταλληλότερου. Οι μυστικοσύμβουλοι ονειρεύονται να γυρίσουν οι Έλληνες»! Και ο Καραμανλής ονειρεύεται να γυρίσει στην πρωθυπουργία, μια και δε ολοκλήρωσε, όπως πιστεύει, το έργο του. Όσο για τα «καβγαδάκια» μεταξύ μυστικοσυμβούλων και Ρουσόπουλου, μούφα είναι. Ο Ρουσόπουλος έπαιξε το ρόλο του, κάτω από την πίεση του Καραμανλή, στην εκλογή Σαμαρά.
Τώρα παίζουν θέατρο κακής ποιότητας, για τους φανατικούς Λαϊκοδεξιούς που ζητάνε «εκδίκηση», «αίμα» και «κάγκελα»! Ως συνήθως! Όσο για τα ονόματα που υποτίθεται διαρρέουν ότι θα ακολουθήσουν τον Ρουσόπουλο, άδικα θα περιμένετε. Και η κάθαρση τελείωσε, όπως ακριβώς τελείωσε και η «αυτοκριτική». Δηλαδή δεν έγιναν ποτέ! Ήταν άλλο ένα πυροτέχνημα βλακείας των σαμαρόπουλων. Για να «δικαιωθούν» υποτίθεται οι οργανωμένοι bloggers του Αντώνη και οι υπάλληλοι της Μουρούζη. Δεσμευμένοι από την εποχή που ήταν στο ΥΠΕΞ ο Αντώνης και χειρίζονταν κονδύλια πολλών εκατομμυρίων, χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :