Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Κάτι δεν πάει καλά με τον Paul...

Καλημέρα πατριώτες!!!
Δυστυχώς έχουμε «κολλήσει» στο Oberhauzen και δεν υπάρχει εξέλιξη...
Ο Paul προέβλεψε την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους Ισπανούς πράγμα που βεβαίως έγινε (Ο Paul δεν χάνει ποτέ) και όλα πήγαν ανάποδα!!!
Τα πέντε ηρωικά και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός μας είναι εκεί, αλλά η τιμή του Paul έχει εκτιναχτεί σε απλησίαστα νούμερα με συνέπεια το κόμμα μας να μην μπορεί να ανταποκριθεί...
Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρός μας ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο Α΄ συζητά με την ηγετική ομάδα αλλά και με τους μεγάλους δωρητές του κόμματός μας με ποιο τρόπο θα καλυφτεί το τεράστιο ποσό που απαιτείται.
Το Ηγετικό Στέλεχος της Παράταξης, Χρύσανθος ο Α΄ ο Καθοδηγητής (που βρίσκεται στο Oberhauzen επικεφαλής της ομάδος των πέντε), εισηγείται τη... διεξαγωγή δημόσιου εράνου από όλα τα στελέχη και μέλη του κόμματος, όπως έγινε και με «ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» επί αειμνήστου Παπαδόπουλου, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό για την αγορά του Paul και έτσι να φανεί πόσο… δημοκρατικό είναι το κόμμα μας...
Προς το παρόν τα πέντε Ηγετικά Στελέχη του κόμματός μας θα παραμείνουν στο Oberhauzen μέχρι να βρεθεί λύση.

Ο Αναλυτής

PS
Ήταν βέβαιο ότι θα μπλέξει το θέμα σήμερα που το μισητό δεκανίκι αποφάσισε να ανακοινώσει την ίδρυση “forum”. Σιγά τα αυγά δηλαδή, αλλά μια ΤΑΡΑΧΗ την έχουμε βρε παιδί μου και η ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ είναι βέβαιη!!!
Παρόλα αυτά…
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ -ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ
ΠΟΛ(υαναμενόνη). ΑΝ(αγέννηση).
Με τον ΠΟΛ το μαλάκιο που ΑΝ έρθει θα κατατροπώσουμε το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια του!!!

Ο Αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια :