Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Φήμες για ανασχηματισμό της σκιώδους κυβέρνησης της ΝΔ




Φήμες θέλουν τον αρχηγό ιδιαίτερα δυσαρεστημένο από τη δράση, στην κοινωνία και στο Κοινοβούλιο, των στελεχών της σκιώδους κυβέρνησης. 

Στελέχη, πολύ κοντά στον πρόεδρο, άφησαν τις τελευταίες μέρες να διαρρεύσει η φήμη ότι επίκειται ανασχηματισμός της σκιώδους κυβέρνησης. 

Κάποιοι πάνε σπίτια τους γιατί στο point system που έχει καθιερώσει ο πρόεδρος βρίσκονται κάτω από την βάση. 

Φαίνεται ότι κέρδισαν έδαφος οι πιο ψύχραιμες φωνές που ζητάνε να επικρατήσει η λογική και να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στους σκιώδεις, τουλάχιστον μέχρι το συνέδριο. 

Έτσι τηρούνται καλύτερα και οι ισορροπίες. 

Πάντως να έχουν το νου τους οι εμπλεκόμενοι. 

Κάτι μαγειρεύουν τα στελέχη του προέδρου! 
Κάτι περισσότερο δικό τους ...

Με τις απειλές έμεινε στη θέση του ο Βαρβιτσιώτης!

Ήθελε πάση θυσία ο αρχηγός να διώξει τον Βαρβιτσιώτη και να τον αντικαταστήσει με κάποιον νεώτερο και περισσότερο άξιο. Από τη θέση που κατέχει στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας ΚΚ, φυσικά.

Στο παρασκήνιο έπεσε πολύ βρισίδι. Το βρισίδι είναι τελικά το κοινό σπορ στο οποίο επιδίδονται όλοι οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ. Το τι έχει ακουστεί δε λέγεται. Κυρίως από την πλευρά Καραμανλή που φημίζεται για τις πρωτότυπες βρισιές του. Είναι και ετοιμόλογος.

Ο Βαρβιτσιώτης πάντως έφτασε στο σημείο να απειλεί αυτούς που απεργάζονται σενάρια απομάκρυνσής του από το Ινστιτούτο. Τελικά οι απειλές έκαμαν τη δουλειά τους και απλά ήρθαν όλοι σε συμβιβασμό. Ο Μπάρμπι να υποστεί δίπλα του την παρουσία του σαμαρικού Θοδωρή (του γνωστού επιχειρηματία Θοδωρή Βάρδα)

Περίεργα μηνύματα στέλνει και ο Αλογοσκούφης στον Καραμανλή

Ο Αλογοσκούφης φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν θα επιτρέψει να τον κάψουν ο Καραμανλής και ο Σαμαράς.
Τα μηνύματα που φτάνουν από παντού είναι ότι πάνε να βγάλουν λάδι τον πρώην καταλληλότερο και να κάψουν τον Αλογοσκούφη.
Και καλά την οικονομική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης και τα στατιστικά στοιχεία τα καθόριζε μόνος του ο πρώην τσάρος.

Είναι έξω φρενών ο Αλογοσκούφης και απειλεί ότι θα μιλήσει.
Στέλνει «σήματα Μορς» και προς την πλευρά του Καραμανλή και προς την πλευρά του Σουφλιά.
«Θα τα πω όλα» και όποιον πάρει ο Χάρος!
Θέλει εναγωνίως να καταθέσει και το δηλώνει ευθαρσώς. Είναι πράγματι πολύ λίγοι αυτοί που δηλώνουν ότι θέλουν επειγόντως να καταθέσουν.
Οι περισσότεροι κρύβονται, δεν ξέρουν, δε ρωτούν. Ο Αλογοσκούφης δηλώνει ότι δεν ήταν μόνος του. Τα έλεγε όλα στον Καραμανλή, ο οποίος του έδινε την εντύπωση ότι συχνά έκανε πως δεν άκουγε.

Αντιπροεδρία θέλει και ο ….. Δήμας !...!

Περιμένοντας τόσο καιρό το βλέμμα του αρχηγού για να περάσει τις πύλες της Ρηγίλλης, έχει ανοίξει η όρεξη του Σταύρου Δήμα.
Τι να το κάμει ένα οφίτσιο μαϊμού, χωρίς καμιά αρμοδιότητα;
Θέλει το καλύτερο.
Μην πάει τσάμπα;
Και ως καλύτερο χαρακτηρίζει τη θέση του Αντιπροέδρου.
Για να πετύχουν οι στόχοι της Νέας Νέας Δημοκρατίας είναι απαραίτητο να βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου και όχι σε παραδίπλα γραφείο ….


Της προβοκάτσιας το ανάγνωσμα!

Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι τελικά το περίφημο σκάνδαλο Siemens είναι γαλάζιο. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως σκάνδαλο πριν το 2004 και αν υπήρξε είχαν σχέση με αυτό γαλάζιοι βουλευτές και μετέπειτα υπουργοί της ΝΔ!...! Ειδήσεις όπως αυτές που υπάρχουν σε προηγούμενη ανάρτησή μας θάβονται κανονικά και με το νόμο της συγκυβέρνησης.
Περιέργως στη διαστρέβλωση αυτή συμμετέχουν πολύ πρόθυμα φερέφωνα της νέας Ρηγίλλης και ενημερωτικά blogs – sites που ελέγχονται από τους μυστικοσυμβούλους του αρχηγού Αντώνη. Συμμετέχουν στην εκστρατεία λάσπης και προβοκάτσιας που υποβαθμίζουν το τεράστιο σκάνδαλο σε … γεύματα, λεμονοστύφτες και ταξιδάκια. Για να φύγει το βλέμμα της κοινής γνώμης από τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Κινούνται στη γραμμή «ΠΟΛιτικής ΆΝοιξης» που θέλει «όποια πέτρα κι’ αν σηκώσεις θα βρεις τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα, από κάτω». Από εμπάθεια φυσικά, χωρίς στοιχεία ή με παραποίηση γνωστών περιστατικών και ένα περίεργο και ανιστόρητο αντιμητσοτακικό μένος που έχει κυριαρχήσει στα ανώτερα κλιμάκια της Νέας-Νέας Δημοκρατίας και τους τραλαλά υπασπιστές τους.
Κάπως έτσι ένα ανοιχτό γεύμα στο οποίο συμμετείχαν σημαίνοντες παράγοντες της οικονομικής ζωής της Γερμανίας γίνεται αποδεικτικό στοιχείο της εμπλοκής της Ντόρας Μπακογιάννη στο σκάνδαλο διότι παρίστατο και ο ….. Χριστοφοράκος !!! (ένα, δύο, τρία, πολλά θαυμαστικά).
Στην καμπάνια παραπληροφόρησης συμμετέχουν φυσικά και τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφοι που πιστεύουν ότι οι σωτήρες της Ελλάδας είναι ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης. Είναι αλήθεια. Πράγματι το πιστεύουν!

Μαθηματικά σε ένα ρώσικο χωριό το 1895

Ο πίνακας που βλέπετε είναι του 1895 και τον ζωγράφισε ο N. P. Bogdanov-Belsky.

Απεικονίζει μια αίθουσα, ενός σχολείου, σε ένα ρώσικο χωριό κατά τη διάρκεια διδασκαλίας μαθηματικών.

Πάνω στον πίνακα ο δάσκαλος έχει γράψει το πρόβλημα και περιμένει την απάντηση από τους μαθητές, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χαρτί και μολύβι. Ίσως και να μην είχαν καθόλου ούτε χαρτί, ούτε μολύβι.

Η άσκηση είναι η εξής:



Προσπαθήστε και εσείς να βρείτε την λύση του προβλήματος. Είναι εύκολο και απλό. Υπάρχουν και διάφορα κόλπα.
Αλλά μην χρησιμοποιήσετε κομπιουτεράκι.
Σας βλέπω!

(Βοήθεια:Το αποτέλεσμα είναι πολύ μικρός αριθμός)


Τα νέα της Siemens

Στην εξεταστική για την Siemens o πρώην πρόεδρος του ΟΤΕ, Ν. Μανασής, κατήγγειλε μεθοδεύσεις στην εκπαραθύρωσή του το 2002. Από πλευράς Βερελή φυσικά. Η απομάκρυνσή του μάλιστα «διαφημίζονταν» από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Ελεγχόμενα από το ΠΑΣΟΚ και από αυτά που «ελέγχουν» το ΠΑΣΟΚ. Επεσήμανε μάλιστα ότι ο λόγος αποπομπής δεν ‘ήταν άλλος από την μείωση που επεδίωξε στον Προϋπολογισμό της εταιρείας για τι οικονομικό έτος 2002. Τελικά ο μόνος που απομακρύνθηκε ήταν ο καταγγέλλων που επεδίωξε και την μείωση του προϋπολογισμού .
Ο Π. Καμμένος επίσης κατήγγειλε ότι σε ερώτηση του το 1998 αποκαλύπτεται ότι ο τότε υπουργός Μεταφορών Τ. Μαντέλης χαρακτήριζε επωφελείς για τον ΟΤΕ τους όρους των συμβάσεων που υπέγραψε με την Siemens , προκαταλαμβάνοντας τις έρευνες που διεξάγονταν από τον ανακριτή Γ. Ναυπλιώτη. Η έρευνα τελικά κατέληξε στο αρχείο!
Σε άλλη ερώτησή του ο Π. Καμμένος αποκάλυψε ότι βρέθηκε 8% του πακέτου του 30% των μετοχών της TELECOM στην COSMOTE, στο όνομα του πρώην υπουργού Εμπορίου του ΠΑΣΟΚ Β. Σαραντίτη. Σκεφτείτε να βρίσκονταν βουλευτής της ΝΔ ή η Ντόρα με αυτό το πακέτο τι θα έγραφαν στην "Ελευθεροτυπία", η Μπουγάτσου και η Παπαδάκου! Θα καίγονταν το πελεκούδι της προβοκάτσιας!

Απροστάτευτους αφήνει τους πολίτες ο Χρυσοχοΐδης

Ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής μόνο να αυξήσει την εγκληματικότητα. Τι έγινε και ο τόσο ελπιδοφόρος και most famous υπουργός πήγε τόσο χάλια; Γιατί αναβάλλει τώρα την πάταξη της εγκληματικότητας στο μέλλον; Προσγειώθηκε στον ανυπόφορο κόσμο της πραγματικότητας;
Όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι απέτυχε αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί γιατί είναι ….. υπουργός. Πολύ δύσκολα οι έχοντες και κατέχοντες εξουσία διαπιστώνουν δημόσια ότι απέτυχαν και μάλιστα παταγωδώς. Εμείς δεν φταίμε που του καταλογίζουμε αποτυχία. Αυτός μόνος του έλεγε ότι κρατά το μαγικό ραβδάκι και τις λύσεις των προβλημάτων. Μόνο που η πραγματικότητα τον διέψευσε πανηγυρικά.
  • Ποιοί άραγε κατευθύνουν σήμερα την πάταξη της εγκληματικότητας; Όλα πάνω του τα πήρε; Μα γι’ αυτό τίποτα δεν προχωρά.
  • Με τις αλαζονικές δηλώσεις του προκάλεσε κινητικότητα στο χώρο της τρομοκρατίας και των αντεξουσιαστών.
  •  Αυτή η πεζή αστυνόμευση, πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη, σε ποιο σημείο βρίσκεται; Εσείς στη γειτονιά σας βλέπετε πεζούς αστυνόμους; Γιατί από δω ένστολος δεν περνά!
  • Μήπως η λογική των Εξαρχείων κυριαρχεί σήμερα στα ανώτερα κλιμάκια του Υπουργείου; Είναι σωστό όμως να θεωρείται ολόκληρη η Αθήνα και εν γένει η Ελλάδα … «Εξάρχεια»; Δεν είναι όλοι αναρχικοί Μιχαλάκη μου!
  • Σε ποιο σημείο βρίσκεται η ανασυγκρότηση των ΑΤ; Πολλά ακούσαμε, την ίδια ακριβώς κατάσταση βλέπουμε!
  • Οι φρουροί βγήκανε έξω από τα τμήματα; Σα να μου φαίνεται ότι τώρα είναι περισσότεροι …..
[Κοίτα Μιχάλη μας, τα χάλια μας]


Περιττό να σας πούμε ότι οι ελεγκτές τα βρήκαν όλα χάλια.

Η έκπληξη θα ήταν να έβρισκαν κάτι σωστό. Όλες οι κυβερνήσεις προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους κουτόφραγκους. Το ίδιο κάνει και η σημερινή. Που νόμιζε ότι θα τα έριχνε όλα στην προηγούμενη κυβέρνηση και θα ξελάσπωνε. Λόγω … τιμιότητας και ηλιθιότητας.
Νόμιζαν ότι θα μας λυπόταν τα «βλαχαδερά» του παγωμένου Βορρά. Που δεν ξέρουν τι θα πει διαρκές πάρτι και dolce vita. Μια ζωή σκυμμένοι πάνω σε βιβλία και σημειώσεις είναι.
Και τώρα θα μας κάνουν και κουμάντο;

Οι ελεγκτές όμως μας κατάλαβαν. Μας πήρανε χαμπάρι. Τώρα ξέρουν. Κάπου έχουμε κρυμμένη την απάτη! Και για να ξεμπερδεύουν απλά ζητάνε κι’ άλλα μέτρα. Πάρτε και ΦΠΑ, πάρτε και αυξήσεις φόρων. Πάρτε και αύξηση στο πετρέλαιο. Γονατίστε τους. Θέλουμε αίμα στην αρένα! Α και μην ξεχάσετε να κόψετε επιδόματα, να μειώσετε μισθούς, να απολύσετε , να αυξήσετε τα όρια συνταξιοδότησης και να μειώσετε τις συντάξεις, και άλλα πολλά που θα τα βλέπουμε μπροστά μας!
Δικό σας όλο το δάχτυλο της Αφροδίτης!

Η Ελλάδα χρειάζεται 10-20 χρόνια για να ανακάμψει !...!

Πριν λίγες μέρες είχαμε ειρωνευτεί τις 100 πρώτες μέρες του Γιωργάκη. Είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός 3 χρόνια για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και να βγούμε από το τούνελ. Αναγνώρισε δηλαδή ότι απέτυχαν παταγωδώς οι «100 μέρες» και ήταν προεκλογικά φούμαρα οι λύσεις που υπόσχονταν.

Οι 100 μέρες δηλαδή έγιναν 3 χρόνια. Εμείς ειρωνευτήκαμε τα τρία χρόνια, λέγοντας ότι αν οι 100 μέρες έγιναν 3 χρόνια τότε να προετοιμαζόμαστε τα τρία να γίνουν δεκατρία …

Η διάθεσή μας φυσικά ήταν απλά χιουμοριστική και δεν λαμβάναμε υπόψιν τα οικονομικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση και το ΔΝΤ.

Σήμερα επαληθεύτηκε το χιούμορ που έχουμε! Το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία για 10 - 20 χρόνια. Ακόμα χειρότερα δηλαδή από το υπερβολικό χιούμορ που έχουμε μερικές φορές!

Ενας εμίρης «τα δίνει όλα» για το ελληνικό νησί του Πικάσο!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Εspresso», οι κληρονόμοι του διάσημου ζωγράφου, η Παλόμα και ο Κλοντ Πικάσο πουλάνε 200 στρέμματα γης, σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου, τη Μεγαλόνησο -νησί το οποίο ανήκει στο σύμπλεγμα των Πεταλιών- έναντι 20.000.000 ευρώ! Και ο ζάπλουτος Αραβας είναι «έτοιμος για όλα» αφού ενδιαφέρεται να αγοράσει την έκταση με στόχο να δημιουργήσει εκεί μια «νέα Μύκονο», αποκλειστικά για VIP!

Μπορεί η έκτασή της να μην είναι σε θέση να... φιλοξενήσει μεγάλες πόλεις και χωριά, ωστόσο έγινε το αγαπημένο θέρετρο ενός από τους μεγαλύτερους ζωγράφους του περασμένου αιώνα, του Πάμπλο Πικάσο. Σε αυτό το νησί ο Ισπανός καλλιτέχνης πέρασε τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής του με συντροφιά τους διασημότερους ανθρώπους του κόσμου. Αν και το νησί ανήκει σε πολλούς ιδιοκτήτες, έγινε γνωστό ως το νησί του Πικάσο προς τιμήν του κορυφαίου καλλιτέχνη.

Η μοναδικής ομορφιάς συστάδα των Πεταλιών βρίσκεται στον .....

Τα ελαστικά ωράρια είναι πιο ..... υγιή!

Ο έλεγχος του εργασιακού ωραρίου έχει καλά αποτελέσματα στην υγεία αλλά και στην ψυχική διάθεση του ατόμου, επισημαίνουν  Αμερικανοί επιστήμονες…

Σύμφωνα με την έρευνα ο ....

Τα πέντε μυστικά της ευτυχίας

Η πηγή της ευτυχίας αποτελεί πεδίο επιστημονικής διαμάχης με ορισμένους επιστήμονες να πιστεύουν ότι σχετίζεται αποκλειστικά με γονιδιακούς παράγοντες, με την υγεία και γενικά με συνθήκες που δεν μπορεί να ελέγξει ο άνθρωπος. Τον τελευταίο καιρό όμως διάφορες έρευνες δείχνουν ότι μπορούμε, σε κάποιο επίπεδο τουλάχιστον, να συμβάλουμε και οι ίδιοι στο να βρισκόμαστε σε καλή ψυχική κατάσταση. Ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας πραγματοποίησαν μετανάλυση 51 ερευνών και εντόπισαν πέντε συναισθήματα και ενέργειες οι οποίες, όπως υποστηρίζουν, επιδρούν ευεργετικά στη διάθεση των ανθρώπων και αυξάνουν τα επίπεδα ψυχικής ηρεμίας και ικανοποίησης.

Ευγνωμοσύνη: Το αίσθημα ευγνωμοσύνης επιδρά ευεργετικά στη διάθεση. Το να εκφράσει κάποιος τις ευχαριστίες του σε κάποιον άλλο για τη βοήθεια που προσέφερε λειτουργεί θετικά. Μάλιστα, σύμφωνα με ......

Μια βιογραφία του Σύμπαντος

Ο μύθος θέλει τον Richard Feynman, ένα από τα κορυφαία πνεύματα της φυσικής του περασμένου αιώνα, να δηλώνει ότι «κανένας δεν αντιλαμβάνεται την κβαντική μηχανική». 
Αν αυτό ισχύει- και πιθανότατα ισχύει για τον μέσο άνθρωπο-, ίσως φαίνεται ματαιοπονία η προσπάθεια να διαβάσει κανείς το βιβλίο του John Gribbin "Μια βιογραφία του Σύμπαντος".
Ο εξαιρετικά πεπειραμένος στην εκλαΐκευση συγγραφέας όμως φαίνεται ότι ξέρει καλά τη δουλειά του: αφού μας εξηγήσει τα βασικά, τις δυνάμεις δηλαδή στις οποίες οφείλονται τα πάντα, αλλά και τα σωματίδια (από τα κουάρκ και τα φερμιόνια ως το περιβόητο πια μποζόνιο του Χιγκς και χωρίς να παραλείψει τα αντινετρίνα και τα γλουόνια), ο Gribbin μάς διηγείται μια ιστορία που είναι τόσων δισεκατομμυρίων ετών ώστε χάνει κανείς την αίσθηση του χρόνου.
Και δεν είναι μόνο το παρελθόν. Δεν εστιάζει, δηλαδή, μόνο στα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από 14 δισεκατομμύρια χρόνια (όταν γεννήθηκε το Σύμπαν) ούτε μόνο στην πιο πρόσφατη δημιουργία της Γης (10 δισεκατομμύρια χρόνια πριν), αλλά .......

Τηλεσειρά γίνονται οι 638 απόπειρες δολοφονίας κατά του Κάστρο

Τηλεοπτική σειρά στην Κούβα γίνονται οι... 638 απόπειρες δολοφονίας από τις οποίες έχει επιζήσει ο Φιντέλ Κάστρο.

Τα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται στις 8 Μαρτίου υπό τον γενικό τίτλο «Εκείνος που έπρεπε να ζήσει» («Εl que debe vivir»).

Κεντρική θέση κατέχουν βέβαια οι φαεινές ιδέες της CΙΑ, όπως το πούρο που θα εκρήγνυτο, μια δηλητηριασμένη στολή καταδύσεων, ακόμη και μια μεγάλη δόση LSD με την οποία προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Φιντέλ.

Η CΙΑ στρατολόγησε κάποτε και μια ερωμένη του για να τον δηλητηριάσει με χάπια.

Γ.Χατζημαρκάκης : "Απατεώνες οι Καραμανλής και Αλογοσκούφης"

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης είναι ομογενής της Γερμανίας και Ευρωβουλευτής του Γερμανικού Φιλελεύθερου Κόμματος. Να αγιάσει το στόμα του... / Παραπολιτική /

Η κυβέρνηση επιστρατεύει τους γερμανομαθείς

ΤΩΡΑ που οι σχέσεις Ελλάδας- Γερμανίας βρίσκονται σε δύσκολη καμπή- γρουσούζης αποδεικνύεται τελικά αυτός ο Χριστοφοράκος - ευκαιρία να σηκώσουμε το πέπλο και να αποκαλύψουμε ποιοι είναι οι γερμανομαθείς της κυβέρνησης.

ΠΡΩΤΟΣ και καλύτερος ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Εξ ου και δεν είναι τυχαία η κλήσις προς Γερμανόν πρέσβη από τον Πρόεδρο της Βουλής δι΄ υπόθεσίν του. Δηλαδή, για το ανηλεές βρισίδι που μας τραβούν Γερμανοί αξιωματούχοι και ΜΜΕ.

ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΘΗΣ είναι και ο ...

Έρχεται ανασχηματισμός μέσα στο Μάρτη;

Κλικ για μεγένθυση στον Βηματοδότη αλλά και στο ενδιαφέρον άρθρο του "Ελεύθερου Τύπου" ... "Αλλάζουν γιατί βουλιάζουν", το οποίο αναφέρεται στις σκέψεις για ανασχηματισμό μέσα στον Μάρτιο

WSJ:«Αφήστε τα πολλά λόγια, ήρθε η ώρα να πληρώσετε»

Δημοσίευμά της Wall Street Journal, αναφέρεται στο σκληρό πόκερ που παίζει η Ελλάδα με την ΕΕ για τους όρους δανεισμού.
«Τέρμα τα λόγια, ώρα να πληρώσετε» προτρέπει την ελληνική πολιτική ηγεσία η εφημερίδα «Τhe Wall Street Journal», σε μια αξιοσημείωτη αλλαγή ύφους επί το αυστηρότερο έναντι της Ελλάδας στο χθεσινό φύλλο της, το οποίο είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο «ελληνικό πρόβλημα».
Σε άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα χρειάζεται να σταματήσει τη ρητορική και να αρχίσει επιτέλους να πληρώνει» ο συντάκτης του Ρίτσαρντ Μπάρλεϊ υποστηρίζει ότι η χώρα μας «απώλεσε το πλεονέκτημα που έχουν τα μέλη της ευρωζώνης για τα επιτόκια δανεισμού» .
Παρατηρεί ότι η Ελλάδα χρειάζεται να ....

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [24-02-2010]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Η Τουρκία παραβιάζει τα κληρονομικά δικαιώματα των Ελλήνων

Με ομόφωνη απόφαση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι η Τουρκία παραβιάζει τα κληρονομικά δικαιώματα των Ελλήνων επί των περιουσιών τους που βρίσκονται στην επικράτειά της.

Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο δικαίωσε την Αικατερίνη Αγνίδη και την κόρη της Ευρυδίκη, κρίνοντας ότι η Τουρκία παραβίασε το άρθρο 1 του Α’ Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και αφορά στην προστασία της ιδιοκτησίας και το σεβασμό του δικαιώματος στην περιουσία.

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [24-02-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Να, ποιοί είναι οι απατεώνες της Ευρώπης!

Άρματα μάχης από ...βούτυρο και υποβρύχια που γέρνουν αξίας περίπου πέντε δις μας έχουν πουλήσει οι Γερμανοί,οι οποίοι μας κατηγορούν ως απατεώνες της Ευρώπης και μας δείχνουν ...δάχτυλο μέσω Αφροδίτης της Μήλου.
Το Βερολίνο έχει πουλήσει στην Ελλάδα 170 καινούργια Leopard και 253 μεταχειρισμένα. Κόστος; Πάνω από δύο δις!
Τα άρματα έχουν παρουσιάσει ρωγμές στη θωράκισή τους και τα κανόνια τους ...ξεφλουδίζουν μετά από κάθε βολή!
Οι Γερμανοί προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη σε Ελληνικές εταιρείες που είχαν εμπλακεί στη συμπαραγωγή σε ότι είχε να κάνει με τις ρωγμές.
Για το ξεφλούδισμα κατηγορούσαν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ότι δεν συντηρούν σωστά τα άρματα.
Μόνο που ίδια ακριβώς προβλήματα παρουσίασαν και τα άρματα μάχης του γερμανικού στρατού!
Τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε στη ποιότητα του χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε και τον οποίο είχαν προμηθευτεί από την Σουηδία.
Προς το παρόν οι Γερμανοί σφυρίζουν αδιάφορα υποσχόμενοι ότι θα βρουν λύση.
Ίδιες υποσχέσεις είχαν δώσει και για τα υποβρύχια.
Τέσσερα χρόνια μετά όχι μόνο δεν έχουν λύσει το πρόβλημα αλλά μας απειλούν και με κλείσιμο των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Μετά απ´όλα αυτά είναι λογικό στο ελληνικό Πεντάγωνο να...

Μνήμες και χρωστούμενα...

Όταν φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν

Διαβάσαμε στο blog της κυρίας Πιπιλή (εμένα προσωπικά είναι η αγαπημένη μου) την ερώτηση της σχετικά με τις συνεταιριστικές οργανώσεις στην κ. Μπατζελή.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κ. Πιπιλή πως η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν έχει καμμιά σχέση με την ΓΕΣΑΣΕ και τη ΣΥΔΑΣΕ οι οποίοι είναι διαφορετικοί οργανισμοί. Ας ζητήσει από τους συνεργάτες της αναλυτική ενημέρωση ή αν δεν έχει τέτοιους από έναν απλό αγρότη, εύκολο είναι.
Αν η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να βάλει πλάτη στο ΠΑΣΟΚ και τη Μπατζελή για να κλείσουν τις οργανώσεις των αγροτών ας βάλει τον υπεύθυνο τομεάρχη της να το κάνει και όχι να κρύβονται πίσω από την "Αθηναία" Πιπιλή.

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [24-02-2010]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [24-02-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...