Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Τα νέα της Siemens

Στην εξεταστική για την Siemens o πρώην πρόεδρος του ΟΤΕ, Ν. Μανασής, κατήγγειλε μεθοδεύσεις στην εκπαραθύρωσή του το 2002. Από πλευράς Βερελή φυσικά. Η απομάκρυνσή του μάλιστα «διαφημίζονταν» από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Ελεγχόμενα από το ΠΑΣΟΚ και από αυτά που «ελέγχουν» το ΠΑΣΟΚ. Επεσήμανε μάλιστα ότι ο λόγος αποπομπής δεν ‘ήταν άλλος από την μείωση που επεδίωξε στον Προϋπολογισμό της εταιρείας για τι οικονομικό έτος 2002. Τελικά ο μόνος που απομακρύνθηκε ήταν ο καταγγέλλων που επεδίωξε και την μείωση του προϋπολογισμού .
Ο Π. Καμμένος επίσης κατήγγειλε ότι σε ερώτηση του το 1998 αποκαλύπτεται ότι ο τότε υπουργός Μεταφορών Τ. Μαντέλης χαρακτήριζε επωφελείς για τον ΟΤΕ τους όρους των συμβάσεων που υπέγραψε με την Siemens , προκαταλαμβάνοντας τις έρευνες που διεξάγονταν από τον ανακριτή Γ. Ναυπλιώτη. Η έρευνα τελικά κατέληξε στο αρχείο!
Σε άλλη ερώτησή του ο Π. Καμμένος αποκάλυψε ότι βρέθηκε 8% του πακέτου του 30% των μετοχών της TELECOM στην COSMOTE, στο όνομα του πρώην υπουργού Εμπορίου του ΠΑΣΟΚ Β. Σαραντίτη. Σκεφτείτε να βρίσκονταν βουλευτής της ΝΔ ή η Ντόρα με αυτό το πακέτο τι θα έγραφαν στην "Ελευθεροτυπία", η Μπουγάτσου και η Παπαδάκου! Θα καίγονταν το πελεκούδι της προβοκάτσιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :