Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Απροστάτευτους αφήνει τους πολίτες ο Χρυσοχοΐδης

Ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής μόνο να αυξήσει την εγκληματικότητα. Τι έγινε και ο τόσο ελπιδοφόρος και most famous υπουργός πήγε τόσο χάλια; Γιατί αναβάλλει τώρα την πάταξη της εγκληματικότητας στο μέλλον; Προσγειώθηκε στον ανυπόφορο κόσμο της πραγματικότητας;
Όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι απέτυχε αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί γιατί είναι ….. υπουργός. Πολύ δύσκολα οι έχοντες και κατέχοντες εξουσία διαπιστώνουν δημόσια ότι απέτυχαν και μάλιστα παταγωδώς. Εμείς δεν φταίμε που του καταλογίζουμε αποτυχία. Αυτός μόνος του έλεγε ότι κρατά το μαγικό ραβδάκι και τις λύσεις των προβλημάτων. Μόνο που η πραγματικότητα τον διέψευσε πανηγυρικά.
  • Ποιοί άραγε κατευθύνουν σήμερα την πάταξη της εγκληματικότητας; Όλα πάνω του τα πήρε; Μα γι’ αυτό τίποτα δεν προχωρά.
  • Με τις αλαζονικές δηλώσεις του προκάλεσε κινητικότητα στο χώρο της τρομοκρατίας και των αντεξουσιαστών.
  •  Αυτή η πεζή αστυνόμευση, πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη, σε ποιο σημείο βρίσκεται; Εσείς στη γειτονιά σας βλέπετε πεζούς αστυνόμους; Γιατί από δω ένστολος δεν περνά!
  • Μήπως η λογική των Εξαρχείων κυριαρχεί σήμερα στα ανώτερα κλιμάκια του Υπουργείου; Είναι σωστό όμως να θεωρείται ολόκληρη η Αθήνα και εν γένει η Ελλάδα … «Εξάρχεια»; Δεν είναι όλοι αναρχικοί Μιχαλάκη μου!
  • Σε ποιο σημείο βρίσκεται η ανασυγκρότηση των ΑΤ; Πολλά ακούσαμε, την ίδια ακριβώς κατάσταση βλέπουμε!
  • Οι φρουροί βγήκανε έξω από τα τμήματα; Σα να μου φαίνεται ότι τώρα είναι περισσότεροι …..
[Κοίτα Μιχάλη μας, τα χάλια μας]


Δεν υπάρχουν σχόλια :