Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Της προβοκάτσιας το ανάγνωσμα!

Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι τελικά το περίφημο σκάνδαλο Siemens είναι γαλάζιο. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως σκάνδαλο πριν το 2004 και αν υπήρξε είχαν σχέση με αυτό γαλάζιοι βουλευτές και μετέπειτα υπουργοί της ΝΔ!...! Ειδήσεις όπως αυτές που υπάρχουν σε προηγούμενη ανάρτησή μας θάβονται κανονικά και με το νόμο της συγκυβέρνησης.
Περιέργως στη διαστρέβλωση αυτή συμμετέχουν πολύ πρόθυμα φερέφωνα της νέας Ρηγίλλης και ενημερωτικά blogs – sites που ελέγχονται από τους μυστικοσυμβούλους του αρχηγού Αντώνη. Συμμετέχουν στην εκστρατεία λάσπης και προβοκάτσιας που υποβαθμίζουν το τεράστιο σκάνδαλο σε … γεύματα, λεμονοστύφτες και ταξιδάκια. Για να φύγει το βλέμμα της κοινής γνώμης από τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Κινούνται στη γραμμή «ΠΟΛιτικής ΆΝοιξης» που θέλει «όποια πέτρα κι’ αν σηκώσεις θα βρεις τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα, από κάτω». Από εμπάθεια φυσικά, χωρίς στοιχεία ή με παραποίηση γνωστών περιστατικών και ένα περίεργο και ανιστόρητο αντιμητσοτακικό μένος που έχει κυριαρχήσει στα ανώτερα κλιμάκια της Νέας-Νέας Δημοκρατίας και τους τραλαλά υπασπιστές τους.
Κάπως έτσι ένα ανοιχτό γεύμα στο οποίο συμμετείχαν σημαίνοντες παράγοντες της οικονομικής ζωής της Γερμανίας γίνεται αποδεικτικό στοιχείο της εμπλοκής της Ντόρας Μπακογιάννη στο σκάνδαλο διότι παρίστατο και ο ….. Χριστοφοράκος !!! (ένα, δύο, τρία, πολλά θαυμαστικά).
Στην καμπάνια παραπληροφόρησης συμμετέχουν φυσικά και τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφοι που πιστεύουν ότι οι σωτήρες της Ελλάδας είναι ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης. Είναι αλήθεια. Πράγματι το πιστεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :