Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

JP Morgan: Η Ελλάδα θα χρειαστεί βοήθεια για άλλα 3 έως 6 χρόνια

Το πακέτο χρηματοδότησης της Ελλάδας από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ύψους 110 δισ. ευρώ μπορεί να χρειαστεί να επεκταθεί κατά 3-6 χρόνια, σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της διεθνούς επενδυτικής τράπεζας JP Morgan.
Όπως αναφέρει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, ο επικεφαλής για τη στρατηγική επιτοκίων της Τράπεζας στην Ευρώπη κ. Pavan Wadwa δήλωσε: «Είτε οι άλλες χώρες θα αναχρηματοδοτήσουν τα δάνεια της Ελλάδας ή αυτή θα .........

Dior Homme - Un Rendez Vous (by Guy Ritchie starring Jude Law)

Όχι στο μνημόνιο σημαίνει ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!...!

Θα αφήσουμε να περάσουν οι λαϊκιστές, οι ακροδεξιοί που στοιχηματίζουν στην κατάρρευση και πτώχευση της Ελλάδας, για να κυβερνήσουν επιτέλους ως «καθαρό κόμμα»; Ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει ότι βγαίνοντας από το μνημόνιο (πράγματι σκληρό και αντιλαϊκό) όπως επιθυμεί το παρακράτος της Ρηγίλλης, καταφέρνουμε μόνο να πεινάσουν πράγματι, εκατομμύρια Έλληνες! Αλήθεια που θα βρει τα λεφτά ο Αντώνης; Θα τα βρει λέει μόνος του. Ας πάει να τα βρει μόνος του και ας μας αφήσει ήσυχους, γιατί με το ψάξιμο θα μείνει! Ας πάψει επιτέλους ο φτηνός λαϊκισμός των μυστικοσυμβούλων, στη λογική Παπαρήγας και σοσιαλφασισμού!

Επίσημη πρώτη για τον συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη την Δευτέρα

Την Δευτέρα θα παρουσιάσει το συνδυασμό και τους αντιπεριφερειάρχες του ο υποστηριζόμενος από την Ντόρα Μπακογιάννη για την περιφέρεια Κρήτης, Δημήτρης Γιαννουλάκης.
Όπως μαθαίνω, η παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει στο ξενοδοχείο Αστόρια παρουσία των αντιπεριφερειαρχών αλλά και πολλών υποψηφίων που όμως δεν θα ανακοινωθούν επίσημα.
Το όνομα του συνδυασμού κατά πάσα πιθανότητα θα είναι: "Μάχη για την Κρήτη" και στην διακήρυξή του εκτός από τις αναφορές για την Κρήτη και τις βασικές αρχές του συνδυασμού θα υπάρχουν και ενδιαφέρουσες πολιτικές αναφορές.
Πάντως το επιτελείο του Γιαννουλάκη έχει κινητοποιηθεί από εχθές για την οργάνωση της εκδήλωσης ώστε –όπως λένε– να τονίσουν την ποιοτική αλλά και την σε πλήθος κόσμου διαφορά από την παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Πλακιωτάκη.
Το στοίχημα για το επιτελείο του Δημήτρη είναι οι ηχηρές απουσίες της προηγούμενης Δευτέρας να αποτελέσουν τις ηχηρές παρουσίες στην παρουσίαση του δικού τους συνδυασμού.

11,6% η ανεργία !...!

Στο 11,6% αυξήθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος, κατά 3 εκατοστιαίες μονάδες υψηλότερα από τον Ιούνιο 2009 (8,6%) και κατά 4,3 μονάδες υψηλότερα από τον αντίστοιχο μήνα του 2008 (7,3%).
Σύμφωνα με την έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), οι άνεργοι ανήλθαν σε ........

Παγκόσμιος πρωταθλητής τζούντο ο Ηλίας Ηλιάδης

Στη γενέτειρα του τζούντο, την Ιαπωνία, ο Ηλίας Ηλιάδης ήταν γραφτό να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Ότι δεν κατάφερε το 2005 στο Κάιρο και το 2007 στο Ρίο ντε Τζανέιρο (και στις δύο περιπτώσεις ήταν δεύτερος) το πέτυχε σήμερα στο Τόκιο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των -90 κιλών, σε μία ιστορική μέρα για το ελληνικό τζούντο αλλά και για τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη της Αθήνας.
Ο Ηλιάδης έγινε ο πρώτος Έλληνας τζουντόκα που .......

Global Policy Forum 2010

Russia's president Dmitry Medvedev speaks at Global Policy Forum 2010 in the city of Yaroslavll, Russia on September 10, 2010. Photo by Vladimir Rodionov/Itar-Tass/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom

Ο Πρόεδρος Dmitry Medvedev στο βήμα του "Global Policy Forum 2010" που διεξάγεται στο Yaroslavll.
Photo by Vladimir Rodionov/Itar-Tass/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom
Από το βήμα του Συνεδρίου ο Μεντβέντεφ παραδέχτηκε ότι ένα κοινοβουλευτικό καθεστώς θα αποτελούσε «καταστροφή» για τη Ρωσία, μία χώρα που υπολείπεται κατά πολύ του δυτικού πλουραλισμού:
«Μας μιλούν για κοινοβουλευτική δημοκρατία και οι κιργίζιοι φίλοι μας επέλεξαν αυτήν την οδό. Αλλά για τη Ρωσία, όπως, φοβάμαι, και για το Κιργιστάν, η κοινοβουλευτική δημοκρατία θα ήταν καταστροφή», δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 20χρονης φοιτήτριας, Αγγελικής

Όλη η αστυνομική δύναμη της Κρήτης ψάχνει στο νησί την εξαφανισμένη από τον Φεβρουάριο φοιτήτρια. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Αγγελική ίσως να βρίσκεται στο εξωτερικό!
Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση της εξαφάνισης της φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη και της πολυήμερης απαγωγής του καθηγητή Μιχάλη Μιχαηλίδη στην Κρήτη. Αξιωματικοί της Ασφαλείας Ρεθύμνου πήραν πριν από δύο μέρες, στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, νέα ..........

Ήταν τελικά σκάνδαλο το Βατοπαίδι;

Ξαφνικά η νέα ΝΔ αποσύρεται από τις Εξεταστικές και ουσιαστικά ο Σαμαράς αθωώνει την καραμανλική πενταετία και υιοθετεί πλήρως τους στιγματισμένους με σκάνδαλα υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης. Ίσως να άνοιξε και ο δρόμος να επιστρέψει ο Ρουσόπουλος στο πλευρό του Αντώνη. Χρωστά και στον Θοδωρή ο Αρχηγός!
Ας δούμε τι έλεγε ο πρώην ακαταλληλότερος πριν δύο σχεδόν χρόνια. Παραδέχονταν ότι το Βατοπαίδι είναι σκάνδαλο (σκανδαλώδες ) και μάλιστα «πλήγωσε όλους τους Έλληνες» . Δεν είχε ενημερωθεί όταν και όπως έπρεπε. Είχε καθυστερήσει να παρέμβει. «Ήταν λάθος μου»! …. «Έγιναν σκανδαλώδη πράγματα. Φταίει όμως και το ΠΑΣΟΚ».
Τι μεσολάβησε από την συνέντευξη (16-12-2008) μέχει σήμερα και το Βατοπαίδι δεν είναι πλέον σκάνδαλο και έχει σταματήσει πλέον να πληγώνει τους Έλληνες;

Ελλειμμα εμπιστοσύνης προς ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.

Απογοήτευση για την ικανότητα των κομμάτων εξουσίας να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας, αλλά και έντονη δυσαρέσκεια απέναντί τους διακατέχουν τους πολίτες. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα του πολιτικού βαρόμετρου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.
Το 60% των πολιτών θεωρούν ότι καμιά από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας. Το 27% θεωρεί περισσότερο ικανή μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και το 7% μια κυβέρνηση Ν.Δ. Ωστόσο, στη συντριπτική πλειονότητά τους, οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι τόσο από την ........

Η φωτογραφία της ημέρας. Το Ground Zero όπως φαίνεται από το Μπρούκλιν

Μια φωτογραφία χθεσινή του Ground Zero όπως φαίνεται απ’ το Brooklyn κατά τη διάρκεια του test που έγινε στον φωτισμό για την επέτειο του 9/11

Κι' άλλο video από την "περίεργη" έκρηξη στο San Bruno (Ca.)

Ανάπτυξη κατά του ελλείμματος επιλέγει ο Ομπάμα

U.S. President Barack Obama departs on the South Lawn of the White House en route to Milwaukee for a Labor Day event on September 6, 2010, in Washington.  UPI/Gary Fabiano/POOL Photo via Newscom
Ανακοινώνοντας νέα μέτρα για την ανάκαμψη της οικονομίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε να αυξήσει περαιτέρω το δημοσιονομικό έλλειμμα σε περίοδο κρίσης για να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη.
Εχοντας δεχθεί επικρίσεις της αντιπολίτευσης για ανευθυνότητα, ο Λευκός Οίκος και το υπουργείο Οικονομικών δηλώνουν αντίθετα ότι η κύρια προτεραιότητα είναι η ........

Τουλάχιστον έξι νεκροί από την φωτιά που προκλήθηκε από έκρηξη στο Σαν Φρανσίσκο

Τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 39 τραυματίστηκαν σε φωτιά που προκλήθηκε μετά από έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες.
Κάτοικοι του προαστίου Σαν Μπρούνο εγκατέλειψαν μέσα στη νύχτα πανικόβλητοι τα σπίτια τους, ενώ τεράστιες φλόγες έφταναν ως τον ουρανό.
Δεκάδες σπίτια έγιναν παρανάλωμα του πυρός και από την έκρηξη δημιουργήθηκε ένας κρατήρας μεγέθους πλατείας.

«Δεν ανήκουν στον ετεροθαλή αδελφό του Μ.Αλέξανδρου οστά που έχουν βρεθεί στην Βεργίνα»

Τα οστά, που βρέθηκαν στον βασιλικό τάφο της Βεργίνας ανήκουν στον Φίλιππο, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όχι στον ετεροθαλή αδερφό του, Αρριδαίο, όπως αναφέρει μια θεωρία, πιστοποιεί έρευνα τριών βρετανικών πανεπιστημίων.
Η σημαντική ανθρωπολογική έρευνα που έγινε στο Κέντρο Συγκριτικής και Κλινικής Ανατομίας στο Μπρίστολ, με επικεφαλής τον δρα Ανθρωπολογίας, Τζόναθαν Μασγκρέιβ επιβεβαιώνει την άποψη του ..........

Η ζωντανή διαφημιστική πινακίδα

Ένα εστιατόριο θαλασσινών στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας που ονομάζεται "Fisch Franke", θέλοντας να διαφημίσει το πόσο φρέσκα είναι τα ψάρια του, χρησιμοποίησε μια διαφημιστική πινακίδα, την οποία μετέτρεψε σε ενυδρείο με ζωντανές πέστροφες.Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τους περαστικούς θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν βλέπεις κάθε μέρα ενυδρείο με ζωντανά ψάρια μες στη μέση του δρόμου...                             
// clopyandpaste.blogspot.com //

Όλοι οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο και τα… «δεκανίκια»!...!

Είναι απίστευτο! Είναι συγκλονιστικό! Ρίγη ιερής συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας διαπερνούν τον αγέρωχο Ελληνικό Λαό απ’ άκρου σ’ άκρο της ανυπόταχτης Πατρίδος! Επιτέλους! Το μεσσιανικό Μεγαλείο του Ηγέτη-Αρχηγού-Ήλιου Αντωνίου Στάλιν γίνεται ο πολιορκητικός κριός που θα τσακίσει την Κυβέρνηση του Σατανικού Μνημονίου των Νεφελίμ και τα μισητά «δεκανίκια» της! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω ο Αντώνιος Κύκνος!
Όλοι οι Έλληνες στοιχιζόμαστε γονυπετείς πίσω από το Δισέγγονο της Πηνελόπης Δέλτα, τον πρωτανιψιό του επί 20ετία παλαίμαχου Βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ, Γεωργίου Σαμαρά, τον Καθαιρέτη της εφιαλτικής Οικογενειοκρατίας και Εμπνευστή της Νέας Παλιγγενεσίας του ηρωικού μας Έθνους!
Όλοι οι Έλληνες λέμε με μια φωνή πατριωτική και αδούλωτη: ΟΧΙ στο Μνημόνιο! ΟΧΙ στη Ντόρα! Ναι στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ! Ναι στην ΠΕΙΝΑ! Ναι στο να μην ξαναπάρουμε ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Τι σημασία έχει, Πατριώτες ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΝΕΣ; Δεν τα θέλουμε τα δανεικά της Τρόικας, με τα οποία πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων! Αρκεί να ταυτιστούμε με τον ΗΓΕΤΗ της Νέας Σταλινοκρατίας, λέγοντας ΟΧΙ στο Μνημόνιο… Έτσι, για την τιμή των όπλων…

Ακυρώθηκε το κάψιμο του Κορανίου

Ο επίμαχος ηγέτης μιας μικρής αμερικανικής εκκλησίας στη Φλόριντα, ακύρωσε το σχέδιο του να κάψει αντίτυπα του Κορανίου κατά την 9η επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, το Σάββατο.
Ο αιδεσιμότατος Τέρι Τζόουνς δήλωσε την Πέμπτη ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη ενέργεια διαμαρτυρίας του μετά από συμφωνία με μουσουλμάνους ηγέτες που, όπως είπε, προβλέπει ......

Σοφά λόγια...



Αστείες επιγραφές τουαλέτας

Φανταστείτε να θέλετε να πάτε στην τουαλέτα και στην είσοδο να συναντάτε μία από αυτές τις επιγραφές.............

Μην το φουλάρεις...!!!

Οι πράσινες λύσεις του Π.Α.Σ.Ο.Κ...!!!

Αναγνώριση των Blogs ως πηγές ειδήσεων από το Associated Press

Σε εγκύκλιο προς τα μέλη του το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Associated Press (AP) ανακοίνωσε ότι θα παραθέτει στο μέλλον και από τους blogger, ως έγκυρες πηγές ειδήσεων.
Αυτό είναι ένα ιστορικό βήμα, διότι ως γνωστό, το AP δεν υπήρξε και τόσο φιλικό προς τις διάφορες εναλλακτικές πηγές ειδήσεων.  ..................

Πυρ και μανία ο Βαγγέλας, ο Ερημίτης της Πάρου! Ας πρόσεχε…

Η στρατηγική του Στάλιν της Ρηγίλλης είναι πλέον ξεκάθαρη. Στόχος του ο διασυρμός και η απαξίωση όλων των κορυφαίων και ιστορικών στελεχών της Κεντροδεξιάς που έδωσαν τις σκληρές μάχες στα χρόνια της πράσινης βαρυχειμωνιάς που επέφερε η «Πολιτική Άνοιξη» του Εφιάλτη από το 1993 και εντεύθεν… Όλοι αυτοί είναι έκτοτε εχθροί του Ζιγδαντώνη και η ψυχωτική του ιδιοσυγκρασία ούτε μπορεί ούτε θέλει να τους συγχωρήσει… Ακόμη και αυτούς που κάνουν τις εμετικές κωλοτούμπες και υποτάσσονται στο… μεγαλείο του! Τους δίνει θεσούλες και οφφίτσια με σκοπό να τους ξευτιλίσει!
Κάπως έτσι την πάτησε και ο Βαγγέλας ο Κρητικός… Τον περασμένο Νοέμβρη έβγαινε λάβρος κατά του Σαμαρά που πρόδωσε την παράταξη και δεν τίμησε «το δάκρυ του Εθνάρχη»! Και πριν από λίγες μέρες δέχτηκε το… ξεροκόμματο της τιμητικής αποστρατείας στο «Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» διά χειρός Αντωνίου Στάλιν! Πού πήγαν τα...

Βρήκαν νέο είδος δεινοσαύρου

Ένα νέο είδος δεινοσαύρου ανακάλυψαν παλαιοντολόγοι στην περιοχή Λας Χόγιας της κεντρικής Ισπανίας. .............

Η Ελλάδα λιγότερο ανταγωνιστική από Μποτσουάνα και Ρουάντα

Την 83η θέση στη φετινή λίστα του World Economist Forum, το οποίο κατατάσσει όλες τις χώρες του κόσμου βάσει της ανταγωνιστικότητάς τους, καταλαμβάνει η Ελλάδα, επίδοση που χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.  ........................

Διαδικτυακοί εραστές...


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 0.25MB)
 

10 συμβουλές για πιο ευχάριστες αναζητήσεις στο Google.

Σε αυτό το άρθρο παραθέτουμε συμβουλές για πιο αποδοτικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης Google. Επίσης παραθέτουμε διάφορες ενδιαφέρουσες λειτουργίες της πιο πάνω μηχανής που ίσως δεν γνωρίζετε. Εφαρμόζοντας αυτές τις συμβουλές θα βελτιώσετε τις αναζητήσεις σας και παράλληλα θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Google για διάφορες άλλες λειτουργίες............

Στα δικαστήρια Ολυμπιακός – Γκαλέτι!

Το χειρότερο σενάριο στην υπόθεση της αναγκαστικής λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός και ο Λουτσιάνο Γκαλέτσι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, προκειμένου να βρεθεί η άκρη στη λύση του συμβολαίου του παίκτη. ...............