Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Όλοι οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο και τα… «δεκανίκια»!...!

Είναι απίστευτο! Είναι συγκλονιστικό! Ρίγη ιερής συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας διαπερνούν τον αγέρωχο Ελληνικό Λαό απ’ άκρου σ’ άκρο της ανυπόταχτης Πατρίδος! Επιτέλους! Το μεσσιανικό Μεγαλείο του Ηγέτη-Αρχηγού-Ήλιου Αντωνίου Στάλιν γίνεται ο πολιορκητικός κριός που θα τσακίσει την Κυβέρνηση του Σατανικού Μνημονίου των Νεφελίμ και τα μισητά «δεκανίκια» της! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω ο Αντώνιος Κύκνος!
Όλοι οι Έλληνες στοιχιζόμαστε γονυπετείς πίσω από το Δισέγγονο της Πηνελόπης Δέλτα, τον πρωτανιψιό του επί 20ετία παλαίμαχου Βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ, Γεωργίου Σαμαρά, τον Καθαιρέτη της εφιαλτικής Οικογενειοκρατίας και Εμπνευστή της Νέας Παλιγγενεσίας του ηρωικού μας Έθνους!
Όλοι οι Έλληνες λέμε με μια φωνή πατριωτική και αδούλωτη: ΟΧΙ στο Μνημόνιο! ΟΧΙ στη Ντόρα! Ναι στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ! Ναι στην ΠΕΙΝΑ! Ναι στο να μην ξαναπάρουμε ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Τι σημασία έχει, Πατριώτες ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΝΕΣ; Δεν τα θέλουμε τα δανεικά της Τρόικας, με τα οποία πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων! Αρκεί να ταυτιστούμε με τον ΗΓΕΤΗ της Νέας Σταλινοκρατίας, λέγοντας ΟΧΙ στο Μνημόνιο… Έτσι, για την τιμή των όπλων…

Δεν υπάρχουν σχόλια :