Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το «Βατοπαίδι» έστρωσε το… χαλί στο Σαμαρά!...!

Επειδή ακούγονται πολλά «περίεργα» τα τελευταία 24ωρα γύρω από το Βατοπαίδι, αν ήταν ή όχι σκάνδαλο και ποιοι έστησαν τη «σκευωρία», καταθέτουμε προς προβληματισμό σκόρπια κομμάτια του παρελθόντος που συνθέτουν το παζλ της σταδιακής αποδόμησης Καραμανλή και της «νεκρανάστασης» και επιβολής Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ. Τους εμπνευστές αναζητείστε τους στα καταγώγια των σαμαροπρακτόρων…:
  • Στοιχείο 1ο: Η αλαφουζιάδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» θεωρούσε «σκάνδαλο» την υπόθεση με πρωτοσέλιδους τίτλους, ενώ ο γνωστός φιλοσαμαρικός και παθιασμένος αντιντορικός αρθογράφος, Σταύρος Λυγερός ιχνηλατούσε τον… «μεγάλο ενορχηστρωτή» (διαβάστε εδώ). Σήμερα τα ΜΜΕ του Αλαφούζου ηγούνται της εκστρατείας «αγιοποίησης» του Καραμανλή, που έπεσε «θύμα σκευωρίας», κλπ… (διαβάστε εδώ και εδώ)
  • Στοιχείο 2ο: Ο Γιάννης Μανώλης, πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά και ορκισμένος εχθρός των Μητσοτάκηδων και της Ντόρας, πρωτοστάτησε επί μήνες ολόκληρους στην εσωκομματική αντιπολίτευση κόντρα στον Καραμανλή, παρέχοντας (παραμονές των εκλογών του 2009) βαρύγδουπες συνεντεύξεις στο αντικαραμανλικό και αντινεοδημοκρατικό -αλλά πάντα φιλοσαμαρικό και αντιντορικό...- «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: «Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές»!!! (διαβάστε εδώ).
  • Στοιχείο 3ο: Ο Σαμαράς, ως βουλευτής και Υπουργός του Καραμανλή, δεν βγήκε ποτέ να υπερασπιστεί τον Πρωθυπουργό και την Παράταξή του, όταν δέχονταν τις επιθέσεις για το Βατοπαίδι! Αντιθέτως, έσπευσε ως αρχηγός με αρρωστημένη εμπάθεια να αποκηρύξει από το πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης τα «βατοπαιδινά βαρίδια»: Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο! Σήμερα αρνείται την ύπαρξη σκανδάλου! Πότε έλεγε την αλήθεια; (διαβάστε εδώ και εδώ)
Θα αποκαλύψουμε και άλλα… Αναμείνατε…

Η Ώρα του Θαυματοποιού... (video)

Σφοδρή επίθεση Γιαννουλάκη κατά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από τα Χανιά

Σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ που τόσα χρόνια είχε δεδομένους τους Κρήτες αλλά και τη ΝΔ που είναι πλέον ένα άλλο κόμμα, εξαπέλυσε από τα Χανιά ο επικεφαλής της παράταξης «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Αλικιανό του δήμου Μουσούρων, τόνισε με έμφαση ότι ο συνδυασμός δημιουργήθηκε για να δώσει διέξοδο στους πολίτες της Κρήτης, που «σήμερα νιώθουνότι δεν εκπροσωπούνται από κανένα κομματικό φορέα, να εκφραστούν και παράλληλα να στείλουν ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα».
Ένα μήνυμα που όπως σημείωσε αφορά και στα δύο μεγάλα κόμματα εξαιτίας της πολιτικής που έχουν χαράξει μέχρι σήμερα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πέρα από ότι αδίκησε την Κρήτη λόγω της...

Τι σχέση έχει ο Mr Alco Παναγόπουλος με τον Πλακιωτάκη;

1. Είναι μπατζανάκια (η νέα συνθήκη εξουσίας στη Νέα ΝΔ)
2. Είναι κουμπάροι (η κλασική συνθήκη εξουσίας στη ΝΔ)
3. Η γυναίκα του Παναγόπουλου είναι σύμβουλος του Πλακιωτάκη (κλασική μορφή διαπλοκής)
4. Είναι κοντοχωριανοί
5. Η γυναίκα του Παναγόπουλου είναι ξαδέρφη του Πλακιωτάκη

Βοήθεια:κοιτάξτε πιο προσεκτικά την επιλογή 3!...!

Εντυπωσιακή συμμετοχή στη δημοσκόπηση του CRETALIVE για την Περιφέρεια Κρήτης - Σαφής υπεροχή, μέχρι αυτήν την ώρα, του Δ. Γιαννουλάκη έναντι του Γ. Πλιακιωτάκη

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των αναγνωστών του CRETALIVE στην μεγάλη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Κρήτης ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου! Ήδη η συμμετοχή μοναδικών χρηστών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και το γκάλοπ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον…καθώς προσπαθούμε να καταγράψουμε τον προεκλογικό παλμό και τις...

Πού τα βρίσκει τα λεφτά η νέα ΝΔ;

Ξοδεύουν ασύστολα. Πάνε σε νέα γραφεία πανάκριβα! Τη στιγμή που ο πρώην Αρχηγός έχει προεισπράξει την κρατική βοήθεια έως το 2019!
Το κόμμα δεν ξέρει που χρωστά! Πού ακριβώς στηρίζεται η Νέα Δημοκρατία;
Το θέμα σκεπάζει πλήρης αδιαφάνεια και το μαύρο το σκοτάδι αλλά και το μαύρο το χρήμα!
Οι πληροφορίες θέλουν το κόμμα να στηρίζεται στο λόγο γενναιόδωρων χρηματοδοτών αλλά και στη βεβαιότητα αδιαφανών εισροών!

Κώστας Καραμανλής: Τότε και τώρα, ανεύθυνος και μικρός όπως πάντα…

Τότε:
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Έρχομαι σε ένα ακόμη θέμα που έφτασε στο σημείο να μονοπωλεί εδώ και πολύ καιρό την επικαιρότητα. Έρχομαι στα σκανδαλώδη που έγιναν με επίκεντρο το Βατοπαίδι. Μια θλιβερή ιστορία που ξεκίνησε εδώ και μια δεκαετία. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι κάποιοι, παρά την πνευματική τους αποστολή, λειτούργησαν σε βάρος του Δημοσίου…»
Από την ομιλία Καραμανλή στην Κ.Ο. της ΝΔ, στις 16 Δεκεμβρίου 2008
Και τώρα:
«Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τις αποτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και τις λοιπές διαδικαστικές πράξεις. Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι 4 εκθέσεις εκτιμήσεων που διενεργήθηκαν, δύο από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών και δύο από ξένους ανεξάρτητους οίκους, δεν εντόπισαν οτιδήποτε μεμπτό, επιλήψιμο ή ύποπτο, ούτε ζημιά του Δημοσίου…».
Πότε άραγε έλεγε την αλήθεια ο πρώην Καταλληλότερος; 
Όταν ομολογούσε ότι έγιναν...

Σπάνε πλάκα στη Ρηγίλλης με τον Μιχαλολιάκο

Παρά την αποτυχία του σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο τριτοκλασάτος Μιχαλολιάκος δεν το βάζει κάτω. Είναι αγωνιστής της Λαϊκής Δεξιάς και πρωτοπαλίκαρο του Αντώνη. Έτσι θέλει να πιστεύει, αν και στην Ρηγίλλης σπάνε πλάκα μαζί του και δεν κρύβουν την ευχαρίστησή τους που τον ξεφορτώθηκαν!
Όλοι ξέρουν ότι η κάθοδός του στις Δημοτικές είναι αποτέλεσμα πίεσης των μυστικοσυμβούλων που πάντα τον έβλεπαν ανταγωνιστικά σε επίπεδο «ιδεών»! Εκεί που πραγματικά την έφεραν στον Μιχαλολιάκο είναι που αναγκάζεται να παραιτηθεί και από βουλευτής, για να δείξει ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο Πειραιάς και ο Αντώνης! Ο σκληρός Μιχαλολιάκος δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει σε τι λάκκο έχει πέσει! Θα ξυπνήσει σύντομα και δεν θα μπορεί να κάμει τίποτα πλέον!

Εκτεθειμένος ο Σαμαράς για το Βατοπαίδι! Θυμάστε πως «άδειαζε» Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη;

Όλοι θυμόμαστε τον Αντώνη να επιτίθεται στα «βαρίδια του παρελθόντος» και να κατονομάζει μάλιστα ως βαρίδια τον Βουλγαράκη και τον Ρουσόπουλο. Θυμόμαστε πόσο εύκολα τους «άδειαζε» και πανηγύριζαν οι πράκτορες του Αντώνη για την «γενναιότητα» του Προέδρου που «επιτέλους έγινε ηγέτης»! Λίγα links στην «γενναιότητα» του Αρχηγού για του λόγου το αληθές:
Τελικά σήμερα τι πιστεύει για το Βατοπαίδι ο αντώνης; Έβλαψαν οι εμπλεκόμενοι την παράταξη; Είναι βαρίδια ο Βουλγαράκης και ο Ρουσόπουλος; Ορθώς τέθηκαν εκτός κόμματος; Θα τους ξανακαλέσει πίσω; Θα ζητήσει συγνώμη;

Η Focus ερευνά από σήμερα τις προθέσεις των Κρητικών για την Περιφέρεια

Η αξιόπιστη εταιρεία Focus (καμιά σχέση με τον Παναγόπουλο!) τρέχει δημοσκόπηση από σήμερα στην Κρήτη. Οι μέχρι στιγμής προθέσεις δεν έχουν γίνει γνωστές αν και κανείς δεν αμφιβάλει για την αξιοπιστία της εταιρείας.
Ίσως και αύριο να έχουμε τα πρώτα δείγματα ……

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή Καραμανλή στην Προανακριτική για το Βατοπαίδι!

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Πρόεδρε,

Απαντώντας στην επιστολή σας, υπενθυμίζω ότι στην υπόθεση Βατοπεδίου έχω αναφερθεί επανειλημμένα στο παρελθόν. Στις δημόσιες εκείνες τοποθετήσεις μου δεν έχω να προσθέσω οτιδήποτε. Τις συνοψίζω κατά συνέπεια στις ακόλουθες...

Σορποχώρι η ΝΝΔούλα! Καθένας με τον... πόνο του... (video)

Πολύχρυση ταφή στην Ελεύθερνα

Με ένα ολόχρυσο σάβανο είχαν σκεπάσει, τον 7ο αιώνα π.Χ., ένα νεαρό ζευγάρι, μια κοπέλα και έναν έφηβο. Το ύφασμα, από λευκό λινό ή μαλλί, ήταν ολοκέντητο με χρυσούς ρόμβους, κύκλους, τετράγωνα και κάποιες περιτμημένες μορφές. Οι νέοι θάφτηκαν μαζί το 680-670 π.Χ. στο αρχαίο νεκροταφείο της Ορθής Πέτρας, στην Ελεύθερνα Κρήτης.

Μπαλάκι κατάντησε η δημοσκόπηση-μαϊμού της Ρηγίλλης για την Κρήτη!

Καμιά εφημερίδα της Κρήτης δεν δέχεται να δημοσιεύσει τη δημοσκόπηση μαϊμού της Alco για την Περιφέρεια της Κρήτης! Ο Παναγόπουλος πριν λίγες μέρες λίγο έλλειψε να βγάλει τον Κικίλια πρώτο από την πρώτη Κυριακή! Τέτοια χάλια! Οι πάντες βέβαια γνωρίζουν τις «κρυφές» και «φανερές» σχέσεις του Alco-Παναγόπουλου με το σκληρό σύστημα Σαμαρά. Στην Κρήτη πάντως γέλασαν με την ψυχή τους όταν είδαν τα αποτελέσματα της Alco για την Περιφέρεια Κρήτης. «Δεν θα μας πιστεύει άνθρωπος»! «Θα μας πάρουν με τις πέτρες»! «Μόνο 7%»; Η μία μεγάλη εφημερίδα του Ηρακλείου απέρριψε εκ των προτέρων τα νούμερα και δήλωσε στην εταιρεία ότι δεν διακινδυνεύει την αξιοπιστία της. Η δε «Νέα Κρήτη» το σκέφτεται αν και ζητά από την Alco να ανεβάσει λίγο το ποσοστό της Ντόρας γιατί δεν είναι καθόλου αληθοφανές. Σε λίγο θα ξέρουμε με ποιους όρους δέχεται η «Νέα Κρήτη» να δημοσιεύσει τη δημοσκόπηση μαϊμού!...!

Σε 1 ώρα η Ντόρα θα βρίσκεται στον Αλικιανό Χανίων! Φωτογραφίες από την πανέμορφη κρητική κωμόπολη


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω...

«Θέλουμε την πρωτοβουλία»

Ενα καλό παιχνίδι δεν μπορεί να σημαίνει κάτι σε βάθος χρόνου. Το ζητούμενο είναι η βελτίωση και η σταθερότητα. Κάπως έτσι αντιμετωπίζει τα πράγματα ο Ερνέστο Βαλβέρδε που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. «Είμαστε Ολυμπιακός και πάντα πρέπει να έχουμε την πρωτοβουλία», τόνισε. .........................

Του λαού ή του αρχηγού...


ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ δεν εκλέγονται µε προσωπικές ψήφους αλλά τοποθετούνται στο ψηφοδέλτιο µε απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Με αυτό το επιχείρηµα διαγράφηκε από τη Ν.Δ. ο Θ. Σκυλακάκης, ο οποίος αµφισβήτησε τις θέσεις του αρχηγού του για το Μνηµόνιο και για το έλλειµµα.

Εχει όντως υποχρέωση ο βουλευτής (στο εθνικό ή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο), ιδίως µάλιστα όταν δεν έχει εκλεγεί, να µη συµφωνεί µε τη γραµµή του κόµµατος; Αν τα Κοινοβούλια συγκροτούνταν από πειθαρχηµένους στρατούς κοµµατικών εγκαθέτων και όχι από ελεύθερους ανθρώπους µε συγκεκριµένη ιδεολογική ταυτότητα, υποχρεωµένους να σκέπτονται και να λαµβάνουν πάντα υπόψη τα δεδοµένα της πραγµατικότητας, µόνο τότε θα ήταν υποχρεωµένος να φορά παρωπίδες. Διότι, κατά τα άλλα, η απόχρωση, η διαφωνία, η ιδεολογική σύνθεση είναι βασική υποχρέωση των βουλευτών στον κοιβουλευτισµό, οι οποίοι, όπως κι αν εκλέγονται, θεωρούνται εκλεκτοί του λαού. Ακόµα και µε λίστα, ακόµα και µε την...

Κλουβί με τις... τρελλές κατάντησαν τη ΝΔ!...!

Δ. Αβραμόπουλος, 24/9 στον "Real FM": "Δεν είμαστε κατηγορηματικά απέναντι στο μνημόνιο. Κάποιο μνημόνιο θα υπογράφαμε (!!!)
Μ. Γιαννάκου, σήμερα  στον "Real FM", για θέση Αβραμόπουλου: "Για αυτό σας λέω, ο κ. Σαμαράς δεν είπε ότι δεν θέλει κανένα μνημόνιο. Αυτό είναι ξεκάθαρο"....(!) 
Κ. Μαρκόπουλος χθες στην Ξάνθη: "η ΝΔ δεν διαφώνησε με το δανεισμό της χώρας, αλλά με τους όρους και τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στο μνημόνιο"... 
Ν. Μηταράκης σήμερα στο "Ράδιο 9" σε ερώτηση για το αν θα υπογράφανε άλλο μνημόνιο, όπως είπε ο Αβραμόπουλος: "ΟΧΙ"....(!) "ήταν η κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου που οδήγησε την χώρα στην υπαγωγή στην τρόικα και στο Μνημόνιο με πράξεις και παραλείψεις" 

Να με συμπαθάτε, αλλά εκεί στην Ν.Δ.... χάπια παίρνετε;
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!

Χρήματα ως το 2019 έχει προεισπράξει η Νέα Δημοκρατία!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε προείσπραξη των χρηματικών εισροών που δικαιούται έως και το 2019, φέρεται να έχει προβεί η Νέα Δημοκρατία κατά τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή. Τα ζητούμενα εδώ είναι πολλά.
Ένα και βασικότερο, είναι το πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα να προεισπράττει τέτοια υπέρογκα ποσά, τη στιγμή που μέσα στο δημοκρατικό μας πολίτευμα το μέλλον των κομμάτων σε βάθος δεκαετίας είναι αβέβαιο. Και ερωτούμε: τι γίνεται στην περίπτωση που το κόμμα κλείσει πριν το 2019; Τα λεφτά πηγαίνουν στην...

Το μέγεθος του κόσμου μας!

Ενδιαφέρουσα παρουσίαση με αναπαραστάσεις πλανητών από το ηλιακό μας σύστημα αλλά και άστρων πέρα από αυτό, που δίνει μια εντυπωσιακή σύγκριση των μεγεθών τους.

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.

Ντόρα Μπακογιάννη: Σκληρή κριτική στην επικίνδυνη για τη χώρα συμπαιγνία των συγκατοίκων (video)

Η μόνη ουσιαστική, εποικοδομητική και ωφέλιμη αντιπολίτευση αυτήν την ώρα ασκείται από την Ανεξάρτητη Βουλευτή, κ. Ντόρα Μπακογιάννη
Με συγκεκριμένη, στοχευμένη και ρεαλιστική κριτική στις επιλογές και τα «παιχνίδια» (όπως η ίδια τα ονομάζει) του κ. Παπανδρέου η Ανεξάρτητη Βουλευτής αποκαλύπτει την παρασκηνιακή συμπαιγνία των φίλων και συγκατοίκων, Γιώργου και Αντώνη, σε βάρος του λαού, του τόπου, της οικονομίας.
Ο Σαμαράς, με τις ανεύθυνες, δημαγωγικές και δήθεν «αντιστασιακές» προς το μνημόνιο ακροαριστεροδεξιές κορώνες του, όπως έχουμε ξαναγράψει, στην πραγματικότητα παρέχει την καλύτερη δυνατή στήριξη, το πολιτικό άλλοθι, στον Παπανδρέου και τις «ασκήσεις επί χάρτου» που επιχειρεί, «παίζοντας» με τις τύχες του τόπου. Αντί να κάνει αντιπολίτευση επί του συγκεκριμένου, ωφελώντας έτσι ομάδες του πληθυσμού που άδικα πλήττονται από την κακή εφαρμογή του μνημονίου, παριστάνει τον...

Δημιουργώντας με τοστ και μαρμελάδα!


O Nathan Wyburnm είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης που έχει καθιερώσει τη δημιουργία έργων τέχνης ζωγραφίζοντας με μαρμελάδα πάνω σε καμβά από ψωμί του τοστ. ...............

Αστρο«κανίβαλος»

Κινέζοι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το άστρο Wasp-12 ετοιμάζεται να «καταβροχθίσει» έναν από τους πλανήτες που είχαν την ατυχία να παραμείνουν πολύ κοντά σε εκείνο όταν δημιουργήθηκε το τοπικό ηλιακό σύστημα. Το Wasp-12 είναι ένας κίτρινος νάνος που βρίσκεται σε απόσταση 600 ετών φωτός από εμάς και, όπως φαίνεται, τραβά κοντά του και θα καταστρέψει τον πλανήτη Wasp-12b, έναν γίγαντα αερίου με μάζα 40% και διάμετρο 79% μεγαλύτερη από του Δία.

Ζωγραφισμένοι τοίχοι στις Βρυξέλλες

Το Forum για την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Φίλες και φίλοι,

Αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου αρχίζει και επίσημα η λειτουργία των γραφείων του forum για την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Νίκης 11, στον 1ο όροφο. Από το πρωί της Τετάρτης ο διευθύνων σύμβουλος του forum για την Ελλάδα κ. Γιώργος Αναστασόπουλος θα βρίσκεται στα γραφεία του φόρουμ και θα έχει συναντήσεις με μέλη και ενδιαφερόμενους.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί τα γραφεία του φόρουμ στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το απόγευμα στις 06:00, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τα μέλη του φόρουμ.
Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά με τους φίλους μας από τη βόρεια Ελλάδα!

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν...

 Μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν !!

Η Ντόρα σήμερα στα Χανιά, αύριο Θεσσαλονίκη!

Σήμερα Τρίτη θα βρίσκεται στην Κρήτη όπου θα μιλήσει το βράδυ στις 8:00 σε εκδήλωση στον Αλικιανό στα Χανιά μαζί με το συνδυασμό "Μάχη για την Κρήτη" και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Γιαννουλάκη!
 
Αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου αρχίζει και επίσημα η λειτουργία των γραφείων του Forum για την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Νίκης 11, στον 1ο όροφο. Από το πρωί της Τετάρτης ο διευθύνων σύμβουλος του forum για την Ελλάδα κ. Γιώργος Αναστασόπουλος θα βρίσκεται στα γραφεία του φόρουμ και θα έχει συναντήσεις με μέλη και ενδιαφερόμενους.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί τα γραφεία του φόρουμ στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα και θα έχει συζητήσεις και επαφές με τα μέλη του φόρουμ, φίλους και στελέχη από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ακροδεξιό punk

Ανέκαθεν το πανκ διεκδικούνταν από τα άκρα. Είτε δεξιά είτε αριστερά. Τη δεκαετία του 1980 η διαμάχη ήταν χαρακτηριστική. Σήμερα μέλη των ακροδεξιών οργανώσεων στοιχίζονται στα κινήματα Νazi και οι Ρunk, διαθέτουν συγκροτήματα της εν λόγω σκηνής και διοργανώνουν ακόμη και βραδιές «εθνικοσοσιαλιστικής» διασκέδασης με τραγούδια που περιλαμβάνουν στίχους μίσους και πρόκλησης. Δυναμική οργάνωση αποτελεί το Σπίτι των Ελλήνων Σκίνχεντ στα Τρίκαλα, όπου συχνά πυκνά συγκροτήματα από την Ελλάδα αλλά και τη Σερβία δίνουν συναυλίες, έμπλεα εθνικής υπερηφάνειας, καθένα για λογαριασμό της δικής του πατρίδας. Συγκροτήματα δε με ..........

Αποκάλυψη-Ανέκδοτο: 7%... στην Κρήτη δίνει στη Ντόρα μαϊμουδιάρικη δημοσκόπηση κατά παραγγελία της Ρηγίλλης!...!

Πρόκειται να δημοσιευθεί εντός των ημερών σε τοπική εφημερίδα της Κρήτης. Η Ρηγίλλης δίνει τα ρέστα της σε παίγνια, σκευωρίες και απάτες, προκειμένου να χτυπήσει κάτω από τη ζώνη τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον υποστηριζόμενο από αυτήν υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, Δημήτρη Γιαννουλάκη. Έφτασαν σε σημείο απίστευτης και εξόφθαλμης βλακείας που δεν πείθει ούτε τα… νήπια της Κρήτης! Αφού όσοι ζουν εκεί γνωρίζουν τι συμβαίνει, και ακούνε με μειδιάματα τέτοιας λογής ανοησίες.
Από την άλλη, και για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, Έγκυρες μετρήσεις που τρέχουν σε καθημερινή βάση από τους ενδιαφερόμενους καταγράφουν κατά μέσο όρο τα ακόλουθα ποσοστά για τους συνδυασμούς της Περιφέρειας Κρήτης:
Αρναουτάκης (ΠΑΣΟΚ): 33%
Γιαννουλάκης (Ντόρα): 24%
Πλακιωτάκης (ΝΔ του Σαμαρά): 17%
Περιμένουμε ανυπόμονα τη δημοσίευση της δημοσκόπησης-φάντασμα-απάτη, για να γελάσουμε με την καρδιά μας!...!

"Παράθυρο" για χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνου σε συζύγους αυτοαπασχολούμενων


Το δρόμο για τη χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνου σε εργαζόμενους, των οποίων οι σύζυγοι είναι αυτοαπασχολούμενες, άνοιξε ο Συνήγορος του Πολίτη, καθώς με παρέμβασή του δικαιώθηκε ένας νοσηλευτής σε ιδιωτικό νοσοκομείο. .........................

TΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Σβάστικα και Μελιγαλάς
Πορεία χρυσαυγιτών με εύγλωττο πανό
Τριάντα χρόνια ζωής μετράει η μεγαλύτερη κίνηση ακροδεξιών και εθνικιστών στην Ελλάδα,η Χρυσή Αυγή- και βάσει παρελθόντος,η πιο επικίνδυνη.Με οργανώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας,νομίμως εκπροσωπούμενη από τον μαθηματικόΝίκο Μιχαλολιάκο, αλλά και συμμετέχουσα στις εθνικές εκλογές,είναι σχηματισμός που επιμένει να αποκηρύσσει τις κατηγορίες περί «φασιστικής»,«ναζιστικής» οργάνωσης, την ίδια ώρα που μέλη της σε συγκεντρώσεις,εκδηλώσεις και πορείες κραδαίνουν σχετικά σύμβολα- και,συχνά,καδρόνια,σιδηρογροθιές και μαχαίρια.Από τότε βέβαια,πριν από λίγα χρόνια,που η ναζιστική σβάστικα απέκτησε αρχαιοελληνικό καθαρτήριο,τα σύμβολα επιδεικνύονται ακόμη πιο εύκολα.
Στελέχη της έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ώσπου επήλθε οριστικό διαζύγιο με τους «ψευτοεθνικιστές» του .........

Στον πόλεμο με iPhone...

Σε μια προσπάθεια προσέλκυσης της νεολαίας, ο Αμερικανικός Στρατός προτίθεται να μοιράζει δωρεάν στους νεοσύλλεκτους iPhones με στρατιωτικές εφαρμογές το οποίο θα αντικαταστήσει το κλασικό Μπλε Βιβλίο του αμερικανού στρατιώτη. ...................

Προβληματισμός στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τον Σαμαρά

Το «αντιμνημονιακό» μέτωπο που επιχειρεί να ενισχύσει ο κ. Αντ. Σαμαράς εν όψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών προκαλεί δυσφορία όχι μόνο σε μεγάλο τμήμα των «γαλάζιων» ψηφοφόρων που αποτελούν την «αστική ραχοκοκαλιά» του κόμματος, αλλά και σε κορυφαία στελέχη της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς και βασικών διεθνών οργανισμών, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η στάση της ΝΔ και οι κατηγορίες- μέχρι στιγμής παρασκηνιακές- για ταύτιση με την ακραία ρητορική των κομμάτων της Αριστεράς τη φέρνουν σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει αλλαγή κλίματος- προς το αρνητικότερογια την εμπλοκή του ΔΝΤ κυρίως από κεντροδεξιά κόμματα των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Η συνολική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του μνημονίου έχει ...........

Χωριό στις Σέρρες υδροδοτείται με στοές της Τουρκοκρατίας!

Σε ένα χωριό του νομού Σερρών, τη Νέα Ζίχνη χρησιμοποιείται ακόμα τεχνολογία της...Τουρκοκρατίας για την άρδευση και την ύδρευση της περιοχής καθώς γίνεται χρήση των υπόγειων στοών (κανάτ) που δημιουργήθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν. ..............

Καπιταλιστικός τυφώνας πάνω απότην Κούβα

ΣΤΗ ΝΕΑ CUΒΑ LΙΒRΕ (ελεύθερη Κούβα) του 21ου αιώνα δεν ισχύει το «εγγυημένη δουλειά για όλους». Το καθεστώς της Αβάνας, το τελευταίο «κάστρο» του υπαρκτού σοσιαλισμού, ανακοίνωσε ότι θα απολύσει στο επόμενο εξάμηνο 500.000 δημοσίους υπαλλήλους, για να δημιουργήσει έναν νέο ιδιωτικό
τομέα υπηρεσιών, στην ουσία μια νέα «μεσαία τάξη». Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος Ραούλ Κάστρο βάλθηκε να γκρεμίσει εκ των έσω το «σοσιαλιστικό» κράτος του ...........

Στην κορυφή του αμερικανικού box office η ταινία «Wall Street: Το Χρήμα Ποτέ δεν Πεθαίνει»

Εισπράξεις 19 εκατ. δολαρίων!


Στην κορυφή του αμερικανικού box office, με εισπράξεις 19 εκατ. δολαρίων, βρίσκεται η ταινία «Wall Street: Το Χρήμα Ποτέ δεν Πεθαίνει», με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Ντάγκλας και Σάια ΛαΜπεφ. .......................

Ο εθνικισμός αποβλακώνει

ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «Ζαν-Πολ Σαρτρ της Ισπανίας» και τον παρομοιάζουν με τον συγγραφέα Σάλμαν Ρούσντι. Για το πρώτο «ευθύνεται» το ότι θεωρείται ο μεγαλύτερος εν ζωή φιλόσοφος της Ισπανίας- αν και ο ίδιος προτιμά τον τίτλο του καθηγητή πανεπιστημίου-, ενώ για το δεύτερο ευθύνεται η ΕΤΑ. Βάσκος την καταγωγή, ο Φερνάντο Σαβατέρ είναι σταρ των μέσων ενημέρωσης
και ορκισμένος πολέμιος όλων των εθνικισμών, μαζί και του βασκικού. «Ο εθνικισμός αποβλακώνει» μας λέει χωρίς περιστροφές. Δηλώνει επίσης κατά των .............
 

Επικίνδυνος ιός έπληξε δίκτυα στο Ιράν

Ένας ιός υπολογιστών, με την ονομασία Stuxnet, που επιτίθεται σε ευρέως διαδεδομένα βιομηχανικά συστήματα έπληξε δίκτυα στο Ιράν, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι η πολυπλοκότητα του ιού μαρτυρά την εμπλοκή κάποιου κράτους πίσω από τη δημιουργία του. ....................

Γκαγκάφα από τον τόπο σου

«ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΤΟ ΜΑΝΓΚΟ ΣΑΣ;». Η συγκεκριμένη ερώτηση δεν μπορεί να ακουστεί μόνο στα μανάβικα της Νότιας Αμερικής, αλλά και της Δυτικής Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια στη μεγαλόνησο, όπως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, εντείνεται το ενδιαφέρον για την καλλιέργεια εξωτικών, υποτροπικών και τροπικών φρούτων. « Η πειραματική καλλιέργεια των τροπικών και
υποτροπικών καρποφόρων δένδρων ξεκίνησε πειραματικά στη χώρα μας στις αρχές του 1970 από το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων. Σήμερα αυτά τα καρποφόρα δένδρα διδάσκονται στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Κρήτης » λέει ο καθηγητής Δενδροκομίας στο ΤΕΙ κ. Σπύρος Λιονάκης, από τους πρωτοπόρους του συγκεκριμένου τομέα στη χώρα μας. « Οι φοιτητές μου, δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το ............

Αποτυχία των επιλογών Σαμαρά-Δικαίωση για τη Ντόρα από τη δημοσκόπηση της GPO

Η δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε απόψε το MEGA και η εκπομπή «Ανατροπή» καταδεικνύει τον βαρύνοντα ρόλο της Ντόρας Μπακογιάννη στην ευρύτερη Κεντροδεξιά. 
Είναι χαρακτηριστικό, βάσει των ευρημάτων, ότι όπου η Ντόρα έχει εκδηλώσει, κατ’ εξαίρεση, στήριξη σε υποψήφιο της ΝΔ (όπως στην περίπτωση του Δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη) οι προβλέψεις είναι θετικές.
Αντιθέτως, οι υποψηφιότητες που έχουν αποδοκιμαστεί από την ανεξάρτητη βουλευτή δεν φαίνονται να «περπατάνε» καλά
Ακόμη και η Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι «αλλάζει χέρια», μετά από πάρα πολλά χρόνια, αφού ο υποψήφιος Γιάννης Μπουτάρης βρίσκεται μόλις μία μονάδα πίσω από το σαμαρικό Γκιουλέκα!!!
Όσο για την Περιφέρεια Αττικής, εκεί οι «πράσινοι» υποψήφιοι συγκεντρώνουν συνολικά 46,3% ενώ ο σαμαρικός Βασιλάκης Κικίλιας, μόλις… 15,1%!...!
Την επομένη των εκλογών αρχίζουν τα όργανα για τον Αρχηγαντώνη και τους μυστικοσυμβούλους της διάσπασης και της συρρίκνωσης…
(Οι εικόνες από το //newsbeast//)