Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εντυπωσιακή συμμετοχή στη δημοσκόπηση του CRETALIVE για την Περιφέρεια Κρήτης - Σαφής υπεροχή, μέχρι αυτήν την ώρα, του Δ. Γιαννουλάκη έναντι του Γ. Πλιακιωτάκη

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των αναγνωστών του CRETALIVE στην μεγάλη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Κρήτης ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου! Ήδη η συμμετοχή μοναδικών χρηστών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και το γκάλοπ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον…καθώς προσπαθούμε να καταγράψουμε τον προεκλογικό παλμό και τις... διαθέσεις των Κρητικών ψηφοφόρων ενόψει της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Η ερώτηση είναι ''Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καταλληλότερος για περιφερειάρχης Κρήτης ?''. Οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στους έξι υποψήφιους περιφεριάρχες και συγκεκριμένα τους:
-Αντώνη Ανηψητάκη,
-Σταύρο Αρναουτάκη,
-Δημήτρη Γιαννουλάκη,
-Στέλιο Ορφανό,
-Γιάννη Πλακιωτάκη και
-Γιώργο Σταθάκη
Υπάρχει και η απάντηση ''δεν γνωρίζω/δεν απαντώ'' που ενδεχομένως να αποτελέσει και ένα …ισχυρό αντίπαλο του νικητή. Η ομάδα συνεργατών CRETALIVE θα συλλέξει στη συνέχεια τα αποτελέσματα και θα τα παρουσιάσει. Η ψηφοφορία είναι απλή. Κάτω δεξιά στη σελίδα του CRETALIVE είναι το ερωτηματολόγιο το οποίο ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει μόνο μία φορά!

Και μία υποσημείωση: το σύστημα προστατεύεται από τους τυχόν… πονηρούς που προσπαθούν να ‘σπάσουν’ τη δημοσκόπηση και προσθέτουν συγκεκριμένες ψήφους από την ίδια IP. Όταν αυτό διαπιστώνεται τότε οι ψήφοι αυτομάτως αφαιρούνται.


Σημ. Περιοδικού: Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν καταγραφεί τα ακόλουθα αποτελέσματα:
  • Ανηψητάκης Αντώνης 5.15%
  • Αρναουτάκης Σταύρος 34.36%
  • Γιαννουλάκης Δημήτρης 24.16%
  • Ορφανός Στέλιος 4.87%
  • Πλακιωτάκης Γιάννης 17.32%
  • Σταθάκης Γιώργος 4.78%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 9.36%

Δεν υπάρχουν σχόλια :