Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη: Σκληρή κριτική στην επικίνδυνη για τη χώρα συμπαιγνία των συγκατοίκων (video)

Η μόνη ουσιαστική, εποικοδομητική και ωφέλιμη αντιπολίτευση αυτήν την ώρα ασκείται από την Ανεξάρτητη Βουλευτή, κ. Ντόρα Μπακογιάννη
Με συγκεκριμένη, στοχευμένη και ρεαλιστική κριτική στις επιλογές και τα «παιχνίδια» (όπως η ίδια τα ονομάζει) του κ. Παπανδρέου η Ανεξάρτητη Βουλευτής αποκαλύπτει την παρασκηνιακή συμπαιγνία των φίλων και συγκατοίκων, Γιώργου και Αντώνη, σε βάρος του λαού, του τόπου, της οικονομίας.
Ο Σαμαράς, με τις ανεύθυνες, δημαγωγικές και δήθεν «αντιστασιακές» προς το μνημόνιο ακροαριστεροδεξιές κορώνες του, όπως έχουμε ξαναγράψει, στην πραγματικότητα παρέχει την καλύτερη δυνατή στήριξη, το πολιτικό άλλοθι, στον Παπανδρέου και τις «ασκήσεις επί χάρτου» που επιχειρεί, «παίζοντας» με τις τύχες του τόπου. Αντί να κάνει αντιπολίτευση επί του συγκεκριμένου, ωφελώντας έτσι ομάδες του πληθυσμού που άδικα πλήττονται από την κακή εφαρμογή του μνημονίου, παριστάνει τον... «Ρομπέν των αντιμνημονιακών», γινόμενος καταγέλαστος σε Ελλάδα, Ευρώπη και ανά την Υφήλιο, και αφήνοντας τον Παπανδρέου να αλωνίζει χωρίς πραγματικό και σοβαρό αντίπαλο!
Ο Σαμαράς, φοβικός, πολιτικά κομπλεξικός και μικρόνους, αδυνατεί να λειτουργήσει ως ηγέτης μιας μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης, ικανής να αποτελέσει τη θεσμικά αναγκαία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, απέναντι στους ερασιτεχνισμούς της Κυβέρνησης Παπανδρέου.
Θύμα αυτής της ανίερης συμπαιγνίας ο ελληνικός λαός, η Ελλάς, τον μέλλον των παιδιών μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη σημερινή συνέντευξη της Ντόρας στον ΑΘΗΝΑ 984

Δεν υπάρχουν σχόλια :