Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το «Βατοπαίδι» έστρωσε το… χαλί στο Σαμαρά!...!

Επειδή ακούγονται πολλά «περίεργα» τα τελευταία 24ωρα γύρω από το Βατοπαίδι, αν ήταν ή όχι σκάνδαλο και ποιοι έστησαν τη «σκευωρία», καταθέτουμε προς προβληματισμό σκόρπια κομμάτια του παρελθόντος που συνθέτουν το παζλ της σταδιακής αποδόμησης Καραμανλή και της «νεκρανάστασης» και επιβολής Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ. Τους εμπνευστές αναζητείστε τους στα καταγώγια των σαμαροπρακτόρων…:
  • Στοιχείο 1ο: Η αλαφουζιάδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» θεωρούσε «σκάνδαλο» την υπόθεση με πρωτοσέλιδους τίτλους, ενώ ο γνωστός φιλοσαμαρικός και παθιασμένος αντιντορικός αρθογράφος, Σταύρος Λυγερός ιχνηλατούσε τον… «μεγάλο ενορχηστρωτή» (διαβάστε εδώ). Σήμερα τα ΜΜΕ του Αλαφούζου ηγούνται της εκστρατείας «αγιοποίησης» του Καραμανλή, που έπεσε «θύμα σκευωρίας», κλπ… (διαβάστε εδώ και εδώ)
  • Στοιχείο 2ο: Ο Γιάννης Μανώλης, πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά και ορκισμένος εχθρός των Μητσοτάκηδων και της Ντόρας, πρωτοστάτησε επί μήνες ολόκληρους στην εσωκομματική αντιπολίτευση κόντρα στον Καραμανλή, παρέχοντας (παραμονές των εκλογών του 2009) βαρύγδουπες συνεντεύξεις στο αντικαραμανλικό και αντινεοδημοκρατικό -αλλά πάντα φιλοσαμαρικό και αντιντορικό...- «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: «Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές»!!! (διαβάστε εδώ).
  • Στοιχείο 3ο: Ο Σαμαράς, ως βουλευτής και Υπουργός του Καραμανλή, δεν βγήκε ποτέ να υπερασπιστεί τον Πρωθυπουργό και την Παράταξή του, όταν δέχονταν τις επιθέσεις για το Βατοπαίδι! Αντιθέτως, έσπευσε ως αρχηγός με αρρωστημένη εμπάθεια να αποκηρύξει από το πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης τα «βατοπαιδινά βαρίδια»: Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο! Σήμερα αρνείται την ύπαρξη σκανδάλου! Πότε έλεγε την αλήθεια; (διαβάστε εδώ και εδώ)
Θα αποκαλύψουμε και άλλα… Αναμείνατε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :