Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτηθείτε εδώ και τώρα, κύριε Σαμαρά!

  • Στηρίξατε όλη σας την επέλαση σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και των Νεοδημοκρατών στις εν θερμώ ακρισίες και την πίκρα της «βάσης» για τη βαριά ήττα της 4ης Οκτωβρίου 2009!
  • Στοχοποιήσατε ως «βαρίδια», ως πρόσωπα που «πλήγωσαν την παράταξη», όλους εκείνους που -με αιχμή του δόρατος το «Βατοπαίδι»- διασύρθηκαν και κρεμάστηκαν επί μήνες ολόκληρους στα μανταλάκια της δημόσιας χλεύης!
  • Ακόμη και μετά την εκλογή σας συνεχίσατε να μιλάτε για «βαρίδια» και για «λογικές τύπου Βουλγαράκη και Ρουσόπουλου»! Όμως αυτοί οι δύο είναι «ένοχοι», μόνο εάν υπάρχει «σκάνδαλο Βατοπαιδίου»…
  • Σήμερα, το ένα μετά το άλλο τα ΜΜΕ που πρωτοστάτησαν στη βατοπαιδινή σκανδαλολογία κάνουν κωλοτούμπα και δεν...
    βλέπουν πουθενά τη ζημία του Δημοσίου (που πριν από λίγους μήνες ήταν… ανυπολόγιστη!), και μαζί μ’ εκείνα και εσείς, κύριε Σαμαρά!
  • Τα ΜΜΕ και τα αφεντικά τους υπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα και μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες ατιμίες. Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο από τους νταβατζήδες και τα δημοσιοκαφρικά ανδρείκελα που τους υπηρετούν.
  • Εσείς όμως, κύριε Σαμαρά, δεν δικαιούστε να παραμένετε απελπισμένα γαντζωμένος στην καρέκλα που σας χάρισε η ηττοπαθής απελπισία του Νεοδημοκράτη και η απατηλή υπόσχεση για «απαλλαγή από τα βαρίδια»…! Σήμερα και εσείς δεν βλέπετε «σκάνδαλο» Βατοπαιδίου. Ούτε κανένα άλλο «σκάνδαλο»… Σήμερα, προφανώς, δεν βλέπετε πια «βαρίδια»… Φτάνει πια η κοροϊδία, κύριε Σαμαρά!
Παραιτηθείτε εδώ και τώρα, εάν σας έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου και συνείδησης…
Και επιτέλους, ας ξυπνήσουν τα εναπομείναντα στραβάδια Νεοδημοκράτες που σας στηρίζουν και ας αντιληφθούν πώς παίξατε με τον πόνο τους, πώς καπηλευτήκατε τη σπίλωση των εσωκομματικών σας αντιπάλων για να πετύχετε τους καταχθόνιους στόχους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :