Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Γιός υποψήφιου Δημάρχου της ΝΔ έφαγε κατ’ επανάληψη λεφτά από φοιτητικό σύλλογο!!!

Ο φαντασιόπληκτος υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ σε δήμο της Δυτικής Αττικής ξαναχτυπά !  Τα όρια της παραφροσύνης αγγίζει ο μωροφιλόδοξος υποψήφιος δήμαρχος! Μετά τις απειλές και τις.. υποτιθέμενες διασυνδέσεις του  με υπουργούς και παράγοντες που μοιράζουν θέσεις εργασίας (!!!) έχει καταφύγει στην εξής πρωτοφανή τακτική που μαρτυρά τον αήθη χαρακτήρα του:
Βάζει συγγενικά του πρόσωπα να υποδύονται τηλεφωνήτριες εταιρίας δημοσκοπήσεων και.. ψαρεύει, στην κλειστή κοινωνία της πόλης του, όποιον δεν ..........

 ..........προτίθεται να τον ψηφίσει! Οι υποτιθέμενες τηλεφωνήτριες καταβάλουν προσπάθεια να μεταπείσουν τους ψηφοφόρους και αν δεν τα καταφέρνουν δεν διστάζει ο ίδιος να τους προσεγγίσει την επόμενη μέρα με απειλητική διάθεση δηλώνοντάς τους με θράσος ότι ξέρει πολύ καλά την πρόθεση ψήφου τους!!!
Κωμικοτραγική φιγούρα ο υποψήφιος, ο οποίος  καταβάλει κάθε προσπάθεια να υφαρπάξει την ψήφο των συμπολιτών του. Άλλοτε με απειλές, άλλοτε με υποτιθέμενες διασυνδέσεις και θέσεις εργασίας, άλλοτε με δόλιες πρωτοφανείς μεθόδους! Διαδίδει μάλιστα ότι στο παρελθόν κατείχε και υψηλές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς, κάτι βέβαια που διασταυρώσαμε και ..φυσικά δεν ισχύει!
Αν έχει τις διασυνδέσεις ας… βολέψει από τώρα τους δικούς του προκαταβολικά!
Χαρακτηριστικός ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ που το παίζει ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ και στηρίζεται στο ΨΕΜΑ!
Κ. Μιχαλολιάκο και πάλι συγχαρητήρια! Ο υποψήφιός σας μας αφήνει άφωνους!
Αν μάλιστα διασταυρώσετε (σας προκαλούμε!) τον λόγο για τον οποίο διαγράφηκε ο ένας εκ των υιών του από φοιτητικό σύλλογο του Πανεπιστημίου της Αθήνας και πως απέκτησε το αυτοκίνητο πολυτελείας που οδηγεί, θα καταλάβετε ότι ‘’ το μήλο κάτω από τη μηλιά έπεσε’’…
(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ…)

Δεν υπάρχουν σχόλια :