Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Δεν φοβούνται πλέον τίποτα οι Έλληνες. Τους προστατεύει ο Λενιντώνης!

Ο Λενιντώνης δεν έχει καμία σχέση με τον Τρελαντώνη! Είναι ένα νέου τύπου υβρίδιο μεταξύ Λένιν και αρχηγού Αντώνη. Τον βλέπετε αριστερά. Δεν επιτρέπεται να τοποθετηθεί δεξιά!
Το πείραμα βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο αλλά τα μηνύματα είναι πολύ ελπιδοφόρα. Σε πρώτη φάση ο αρχηγός έχει χάσει τα μαλλιά του σχεδόν όλα και έχει αγοράσει ένα πολύ καλό ζευγάρι λενινιστικά μούσια. Ο φίλος Λαζαρίδης, πρώην εκονίτης έχει επιφορτιστεί με την σωστή επιλογή των προ-σοβιετικών γονιδίων. Μην τους βγει τίποτα σε μ-λ ή λ-μ. Τέτοια κολοκυθάκια τα απεχθάνονται στην «νεο-επαναστατική» Ρηγίλλης.
Πάντως τα πρώτα δείγματα γραφής του αρχηγού είναι εκπληκτικά. Έχει μετατραπεί σε γνήσιο εκφραστή των λαϊκών συμφερόντων. Ποια λαϊκή δεξιά και ποια κεντροδεξιά. Τώρα ο Λενιντώνης χτυπάει κατευθείαν .. επανάσταση! Γιατί να χάνει τον πολύτιμο χρόνο του με μαϊμουδιές;
Μην τον βλέπετε που γευματίζει με την άρχουσα οικονομική και εκδοτική τάξη! Κόλπο κάνει! Μαθαίνει τα κατατόπια για να οδηγήσει αργότερα τους προλετάριους στο τελικό μαρξιστικό σχέδιο που είναι η κατάργηση των τάξεων και ο μετασχηματισμός της κοινωνίας από την καπιταλιστική στην πλήρως αταξική της μορφή. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, μελετά το «Κομουνιστικό Μανιφέστο» που είχε το «ΒΗΜΑ» σε πολυτελή έκδοση δώρου! Του το έκαμε δώρο ο Ψυχάρης σε πρόσφατη επαφή τους! Είναι πολύ γοητευμένος και γι’ αυτό έχει παραγγείλει και ένα ζευγάρι μαρξιστικά μούσια για να μεταλλάσσεται αργότερα και στον ίδιο τον Μαρξ!
Επίσης προτείνεται από ομάδα ειδικών να αλλάξει το σύμβολο της ΝΔ σε σφυροδρέπανο(αϊ σιχτίρ πια μ' αυτή τη φλόγα!) και το όνομα σε «ΜΝΔ» (Μαρξιστική Νου Δου, δηλαδή)

Το παρασκήνιο της εκδίωξης του Βουλγαράκη από την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ

Πέρασε απαρατήρητο!
Ο Γιώργος Βουλγαράκης πράγματι παρίσταντο στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο ΣΕΦ. Έπεσε πανικός στους διοργανωτές γιατί δεν τον ήθελαν με τίποτα στα πόδια τους!
Ειδοποίησαν μέχρι και τον αρχηγό, ο οποίος ζήτησε να τον διώξουν: «Να του πείτε να φύγει πριν έρθω» …
Έστειλαν κάποια άγνωστα παιδιά να ζητήσουν από τον πρώην υπουργό να καθίσει σε άλλη σειρά γιατί αυτή που ήδη κάθονταν ήταν για «κάποιους άλλους»! Ο Βουλγαράκης κατάλαβε ότι ήταν ανεπιθύμητος και αποχώρησε …. πολύ στενοχωρημένος, πριν έρθει ο αρχηγός και εκνευριστεί. Δεν θα ήθελε με τίποτα να εκνευριστεί ο αρχηγός εξαιτίας του!

Ο αρχηγός μοιράζει θέσεις από τώρα στο Επικρατείας

Διάφορα ονόματα τρέχουν για το επικρατείας της ΝΔ. Oύτε προεκλογική περίοδο να είχαμε! Μέχρι τις εκλογές θα έχουν υπερκαλυφθεί οι θέσεις και δεν θα έχουμε τι να τους κάνουμε όσους έχουν "εξασφαλίσει" υπόσχεση για μια ξεκούραστη και σίγουρη είσοδο στη Βουλή.

Το όνομα που έτρεξε πολύ αυτές τις μέρες είναι του στενού φίλου του Αντώνη και επιχειρηματία Θεόδωρου Βάρδα. Από Θόδωρα πάνε όλοι οι αρχηγοί της ΝΔ! Θεοδώρα δεν τους έχει κάμει μέχρι στιγμής ζημιά!
Πάντως του Βάρδα λέγεται ότι την έχει τάξει εδώ και μερικά χρόνια! Ίσως ήταν ο πρώτος που είχε «εξασφαλίσει» τη θέση, λόγω μεγάλης φιλίας και κοινής διαδρομής στην Πολιτική Άνοιξη …

Ο Καρατζαφέρης έχει ήδη κάμει κρούση σε ….

.. Βουλγαράκη, Δούκα και Τσιτουρίδη;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Καρατζαφέρης έχει οργανώσει ένα δυνατό σχέδιο κρούσης σε μεγαλόσχημους της ΝΔ που δεν είναι πλέον αρεστοί στο κόμμα τους. Η νέα ανοιξιάτικη τάξη πραγμάτων επιθυμεί τη δημιουργία τεράστιων κενών για να περάσουν οι δικοί τους στα ψηφοδέλτια και στη Βουλή. Γι’ αυτό και αποδέχονται πλήρως και άκριτα την σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ. Στη Νέα Ρηγίλλης ξέρουν πολύ καλά ότι η σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ είχε μόνο πολιτικά κίνητρα και σαθρά επιχειρήματα. Τις περισσότερες φορές. Ευνοεί όμως τη νέα ηγεσία της ΝΔ σε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Ο Καρατζαφέρης το ξέρει πολύ καλά και έχει ήδη οργανώσει λίστα με πρώην βουλευτές της ΝΔ. Tους έχει στοχοποιήσει με σκοπό να τους εντάξει στα δικά του ψηφοδέλτια. Πολύ έξυπνη κίνηση. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παραπάνω από δέκα «στόχους»!

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ..


..... από τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας  και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ανδρέας  Παπαμιμίκος, συναντήθηκε εχθές με τον Πρόεδρο του και μέλη της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που πρόσκεινται στην παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και ειδικότερα στους νέους, για τα προβλήματα της γενιάς των εφτακοσίων ευρώ και για το σοβαρό πρόβλημα της ανεργίας των νέων.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με την ολοκλήρωση της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια ασκεί αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ αφήνοντας διορισμένο τον Διευθυντή της στην ΚΑΘ!!!

Μας το μετέφεραν εξοργισμένοι εργαζόμενοι στην ΚΑΘ (Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης) στο Προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης και δεν πίστευα στα αυτιά μου…

Ενώ από τη μια η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ από τον αρχηγό Αντώνη Γραμματέας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (χωρίς ούτε μία ανακοίνωση αυτή την περίοδο…) για να ασκεί αντιπολίτευση με τη «νέα Νέα Δημοκρατία» στο ΠΑΣΟΚ, από την άλλη ο Διευθυντής του Γραφείου της (Κουφοτόλης Νικόλαος, Δημόσιος Υπάλληλος) και γνωστός κομματάρχης παραμένει στο ΔΣ της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ως απλό μέλος (για να κάνει αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ… υπηρετώντας την πολιτική του ΠΑΣΟΚ)!
Το ξέρουν αυτό στη Ρηγίλλης μεριά; Συμφωνούνε; Και αν διαφωνούν τι κάνουν;

Για τους απίστους http://www.kath.gr/main/

Ο Τασούλας τα έψαλλε στον Καράογλου


Ο Καράογλου ζήτησε από τον αρχηγό Αντώνη να πετάξει τη σαβούρα της Νέας Δημοκρατίας στη θάλασσα. ….:όταν το πλοίο βουλιάζει δεν πρέπει να υπολογίζεις πόση σαβούρα θα πέσει στη θάλασσα.
Ξέχασε πολύ γρήγορα τις προεκλογικές του φανφάρες περί ενότητας και κοινού μέλλοντος στη Νέα Δημοκρατία.
Δεν πρόλαβε να το πει κι’ έτρεχαν νέες λίστες διαγραφών στο διαδίκτυο. μέχρι και γίγαντα τον είπανε το Θοδωρή Καράογλου. Φυσικά σε μια μέρα διεγράφη η μισή ΝΔ! Έμειναν μέσα μόνο οι σαμαρικοί και από τους καραμανλικούς όσοι ψήφισαν Αντώνη!
Πληροφορήθηκε ο Τασούλας τα σχετικά και φώναξε επιτόπου τον Θόδωρα να κοπιάσει και να του δώσει εξηγήσεις. Οι φωνές του ακούστηκαν στα πεζοδρόμια!

O Ομπάμα υπέγραψε το νομοσχέδιο για την υγεία

Ο Obama υπέγραψε το πολυαναμενόμενο “Health Care Reform”. Ένα νομοσχέδιο που προσφέρει περίθαλψη σε 35 εκατ. Αμερικανούς που αδυνατούν να έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο Ομπάμα αφιέρωσε το νομοσχέδιο στη μητέρα του που βρίσκονταν σε ....

Αρχηγαντώνη! Μην βάζεις πολύ πλάτη γιατί μπορεί να μην πάνε καλά τα πράγματα!


Γειά σου Αντώνη Άτλαντα!

Ούτε ο Άτλας να ήτανε ο αρχηγός Αντώνης!
Βάζει πλάτες παντού.
«Έβαλε πλάτες μέχρι και η Ελλάδα να σωθεί»!

Αντώνη μου! Αν τελικά δε σωθεί η Ελλάδα, τι θα λες; Το ξέρεις ότι θα βρεθούν κάποιοι να κατηγορήσουν τις πλάτες σου;
Γι’ αυτό μη λες πολλά!
Δε σε παίρνει!
Εξάλλου τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Καλύτερα να ασχοληθείς με τη σωτηρία της Νέας Δημοκρατίας και έπειτα να πας στο ΠΑΣΟΚ.
Άσε την Ελλάδα για αργότερα!

Το "περιοδικό" τώρα και στο twitter

Τώρα το περιοδικό μας 
και στο twitter..
με παραπομπές στις αναρτήσεις μας και όχι μόνο..
Ακουλουθήστε μας τώρα!
Follow periodiko on Twitter

Ανακοινωθέν της συνεδρίασης της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας
Το ανακοινωθέν της συνεδρίασης της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας την 20/3/2010 αναφέρει:

ΟΝΝΕΔ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

ΛΟΝΔΙΝΟ 21-03-2010

Στις 20/3/2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 5 μ.μ. (GMT) συνεδρίασε η Nομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας σε αίθουσα του Κεντρικού Λονδίνου.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από την τετραμελή αντιπροσώπευση της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με τις αποφάσεις του Έκτακτου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ. στις 14 Μαρτίου και τις αλλαγές που έγιναν στον ...

Το "παλιό ΠΑΣΟΚ" ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Ας γυρίσουμε, σήμερα, 118 χρόνια πίσω όταν ο Ανδρέας Λασκαράτος χαρακτήριζε «ανήλικον» το Εθνος μας και ας διερωτηθούμε, με όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες, αν πράγματι το Εθνος μας έχει ενηλικιωθεί...

Μαχητικός ριζοσπάστης ο Λασκαράτοςίσως όχι τόσο ριζοσπάστης όσο οι σημερινοί καταληψίες της «επαναστατικής» Αριστεράς! -, είχε «τιμηθεί» με αφορισμό από την Εκκλησία για το συγγραφικό του έργο:«Τα Μυστήρια της Κεφαλλονιάς» και «Ιδού ο Ανθρωπος». Οταν ο Χαρίλαος Τρικούπης επανήλθε στην εξουσία μετά τις εκλογές του 1892 η χώρα βρισκόταν στα πρόθυρα της πτώχευσης, η οποία, τελικά, δεν αποφεύχθηκε. Ο Λασκαράτος απέστειλε στον Τρικούπη επιστολή, στην οποία τόνιζε ότι η ψήφος του λαού είχε την έννοια της λύτρωσης από τον γκρεμό της πτώχευσης. Και συνέχιζε:

«Γνωρίζω καλά ότι κυβερνάς Ρωμηούς, οι οποίοι βάνουν όρον υποστηρίξεως τα ρουσφέτια.... Η καλή διαχείρισις του δημοσίου πλούτου θέλει σε ανυψώσει στην υπόληψιν της Ευρώπης... »Οι Ρωμηοί δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι. Είναι μεταξύ τους και έντιμος εξαίρεσις. Συ δε τώρα μπορείς εύκολα να ...

Το σύμπαν μας είναι μια τεράστια μπουρμπουλήθρα ανάμεσα σε πολλές άλλες!

Υποδεχτείτε το "Πολυσύμπαν"
Δίνοντας λύσεις σε βασανιστικά ερωτήματα, το Πολυσύμπαν, αν και «άπιαστο», φαίνεται να έχει πολλές αρετές. Παρ΄ όλα αυτά αρκετοί επιστήμονες- και όχι μόνο ο κ. Έλις- θεωρούν αυτή την ιδέα επικίνδυνη. Η κύρια αιτία ανησυχίας είναι το γεγονός ότι προϋποθέτει την ύπαρξη ενός πλήθους μη παρατηρήσιμων συμπάντων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η όλη ιδέα είναι ανεπίδεκτη εξέτασης. Αν κάτι τόσο θεμελιώδες είναι ανεπίδεκτο εξέτασης, υποστηρίζει ο κ. Ελις, τότε υπονομεύονται τα ίδια τα θεμέλια της επιστήμης. Δεν έχουν όμως όλοι οι φυσικοί την ίδια γνώμη... Τα τελευταία ευρήματα φαίνεται μάλιστα πως δικαιώνουν τους «αιρετικούς»!

Μπορούμε να συγκρίνουμε τα άπειρα;
Ενας από τους προσκεκλημένους στο πάρτι του κ. Ελις, ο Ραφαέλ Μπουσό του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ ανακάλυψε τους τελευταίους μήνες έναν τρόπο για να παρακαμφθεί το πρόβλημα των ...

Το μυστικό της αιωνιότητας ίσως κρύβουν τα πιο ηλικιωμένα δένδρα της Γης

Ο «Μαθουσάλας» ήδη ζούσε όταν χτίστηκαν οι πυραμίδες
Άρχισαν να μεγαλώνουν όταν η Βόρεια Ευρώπη ήταν ακόμη καλυμμένη με πάγους και ο άνθρωπος είχε μόλις ανακαλύψει τον τροχό. Τα παλαιότερα δένδρα στον κόσμο, οι αρχαιότεροι έμβιοι οργανισμοί, ίσως κρύβουν το μυστικό της αιωνιότητας. Και όπως λένε οι ειδικοί, κινδυνεύουν μόνο από τον άνθρωπο.
Το πεύκο «Μαθουσάλας» είχε ήδη συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής στην Καλιφόρνια όταν οι Αιγύπτιοι έχτισαν τις πρώτες πυραμίδες. Το κυπαρίσσι του Ζωροάστρη αναπτύχθηκε στη Μεσοποταμία πριν από 4.000 χρόνια, όπως και το έλατο του Θλάνγκερνιου στην Ουαλία που άρχισε να ξεπετάγεται από τη ρίζα του την Εποχή του Χαλκού. Αν και παραμένουν όρθια, κάποια από αυτά τα υπεραιωνόβια δένδρα έχουν υποκύψει στη φθορά του χρόνου. Άλλα όμως είναι ακμαία και σφριγηλά όπως τις πρώτες δεκαετίες της ζωής τους. Μπορεί να τα συναντήσει κανείς σε πολλές περιοχές του πλανήτη: τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, την Ιαπωνία και τη Νέα Ζηλανδία.

«Είναι οι αρχαιότεροι έμβιοι οργανισμοί», επισημαίνει στην εφημερίδα «La Repubblica» ο Φραντσέσκο Φερίνι, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. «Ένα από τα μυστικά τους», επισημαίνει ο ίδιος, «είναι ότι ...

Ο πιο πολυδιαβασμένος μπλόγκερ στον κόσμο είναι ...


... Κινέζος, έχει κλείσει μόλις τα 28, ονομάζεται Χαν Χαν και το μπλογκ του έχει δεχθεί σχεδόν 300 εκατομμύρια επισκέψεις.

O Χαν Χαν γράφει βιβλία που έχουν εμπορική επιτυχία και είναι άσος οδηγός αυτοκινήτων, στα ράλι και τις πίστες. Διάσημος έγινε στις 28 Οκτωβρίου 2005 όταν ξεκίνησε το μπλογκ του, στο οποίο σχολιάζει ελεύθερα τα κοινωνικά ζητήματα.

Οι Κινέζοι εκτιμούν αυτή την πρωτότυπη και ανθρωπιστική φωνή. Τα τελευταία χρόνια έχει σχολιάσει στο μπλογκ τα πιο καυτά ζητήματα- την αναταραχή που προκάλεσε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στον κόσμο μετά την καταστολή στο Θιβέτ, τον σεισμό του Σετσουάν, τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, την υπόθεση του επιμολυσμένου με μελαμίνη γάλακτος. Γράφει επίσης για θέματα που τον αφήνουν «με το στόμα ανοιχτό». Και γράφει μόνο υπό την πίεση των συναισθημάτων: «Θα ήταν κάπως υπερβολικά σοβαροφανές να πω ότι επιδιώκω να συμβάλω στη βελτίωση της δημόσιας ζωής με το να εκφράζομαι γι΄ αυτά τα γεγονότα. Είμαι απλώς ένας τεμπέλης που είναι ανίκανος να συγκρατηθεί όταν βλέπει ορισμένα πράγματα. Μπορεί κανείς να γράψει ιστορίες από το οτιδήποτε!». Τα κείμενά του ασκούν μεγάλη επιρροή, κυρίως ...

Μύθοι και πραγματικότητα για την ιθαγένεια

Η ιθαγένεια, ως νομικός δεσμός του προσώπου με συγκεκριμένη πολιτεία, αποτέλεσε ιστορικά τη μήτρα των συνταγματικών δικαιωμάτων, όπως αυτά διαπλάσθηκαν σταδιακά στο πλαίσιο του εθνικού κράτους. Ωστόσο η ίδια δεν αποτελεί καθ΄ εαυτήν δικαίωμα, παρά μόνον για τους ανιθαγενείς. Με δεδομένο δε ότι οι σύγχρονες δημοκρατίες έχουν επεκτείνει την ισχύ όλων σχεδόν των ατομικών και αρκετών κοινωνικών δικαιωμάτων και στους αλλοδαπούς, η βασική διαφορά του νομικού καθεστώτος εντοπίζεται πλέον στα πολιτικά ιδίως δικαιώματα, αλλά και εδώ με κάποιες διαβαθμίσεις, ως προς τις τοπικές και τις ευρωπαϊκές εκλογές.

Η επιλογή από κάθε πολιτεία του συστήματος ένταξης των φυσικών προσώπων στο σώμα των πολιτών, η επιλογή δηλαδή μεταξύ της καταγωγικής εξ αίματος ιθαγένειας και της ιθαγένειας βάσει τόπου γέννησης και διαβίωσης, συναρτάται άμεσα με τον τρόπο της ...

Λαός , ΠΑΣΟΚ και Μακιαβέλι

……..

«Ο λαός είναι τόσο απλοϊκός και υποταγμένος στις άμεσες ανάγκες του, που ένας ηγεμόνας πάντα βρίσκει θύματα για να ξεγελάσει»

………

Ο γραφικός Μανώλης ζητά διαγραφές! Ο αρχηγός Αντώνης δεν μιλά! Μπράβο Τώνη!

Το πόσο γραφικός είναι ο Μανώλης το ξέρουμε. Όλα για την καρέκλα. Από «αγωνιστής» της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης επί Καραμανλικής κυβέρνησης, τώρα έγινε υπαρχηγός του Αντώνη που ζητά αποκεφαλισμούς, διαγραφές και διώξεις. Διοκλητιανός την είδε ξαφνικά. Σιγά τα αίματα, Μανώλη μου! Στην παρέα του 20% είσαι κι’ εσύ; Που φοβάται τη σκιά της; προς τι τόση απολυταρχία; Προς τι ο συγκεντρωτισμός;
Το κακό όμως είναι η σιωπή της Ρηγίλλης. οπότε δε βγαίνει μόνος του ο Μανώλης και μιλά! Δε μπορεί να πίνει τον καφέ του στη Ρηγίλλης και ξαφνικά να παίρνει σβάρνα τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες και να παίρνει τηλέφωνα και σε τοπικές εφημερίδες για να μεταδώσει την αναγκαιότητα των διαγραφών ως ύψιστο βήμα δημοκρατίας στο εσωτερικό του κόμματος. Παιχνίδι παίζεται. Ο αρχηγός δεν μπορεί να λερώσει τα χέρια του με αίμα … μολυσμένων δεξιών και βάζει τον ανόητο Μανώλη για τις βρώμικες δουλειές…
Μπράβο Τώνη! Αυτός είσαι! Θα μου υπογράψεις αυτόγραφο στη φωτογραφία του Μανώλη; Εκεί στο κούτελο παρακαλώ! "Με αγάπη Τώνη!"

Τα είπε έξω από τα δόντια ο ψηλός...

Μερικές φράσεις-κλειδιά απο την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Α. Παπαχελα στο Σκαι....


-Ο κος Παπακωνσταντίνου δεν ξέρει, δεν ξέρει από Υπουργείο Οικονομικών
-Το Ευρώ είναι ευλογία, υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύεται από υπευθυνότητα
-Η μεγάλη ντροπή του Ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι ότι ο πολιτικός είναι υπεράνω των νόμων
-Ο κος Τσίπρας γεννήθηκε στα πούπουλα και μεγάλωσε στα πούπουλα
-Ο νόμος της Δημοκρατίας είναι παντοδύναμος
-Πιστεύω πως πλησιάζει η ώρα προς εξελίξεις... ωριμάζουν οι συνθήκες για εξελίξεις (αναφερόμενος στις "εσωκομματικές" εξελίξεις...)
-Φιλοδοξία μου ήταν να προσγειώσω την Ελλάδα ομαλά... δυστυχώς η Ελλάδα προσγειώνεται ανώμαλα...


Μαχη για την Αληθεια




Αυτός που δεν μπόρεσε να κουμαντάρει το "πατίνι" του θα κουμαντάρει την "μοτοσυκλέττα" μας;;;


Τα παραμύθια της ΟΝΝΕΔ...

Η πολιτική έχει δύο δρόμους. Ο ένας είναι η δύσκολη ανηφόρα. Ο άλλος ολισθηρός κατήφορος. Ανάλογα με το ποιόν επιλέγεις, ανεβαίνεις στην κορυφή ή καταλήγεις στον πάτο. Με τις ανοιχτές διαδικασίες στην ΟΝΝΕΔ κάποιοι πήραν την κατηφόρα, φοβάμαι χωρίς επιστροφή.
Έτσι, κάποια γαλάζια παιδιά αντί να βγάλουν την ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία, να επαναστατήσουν όπως τους κάλεσε ο Πρόεδρός, έχουν μεταφέρει τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ στη blogόσφαιρα. Γυρνάνε από blog σε blog και γράφουνε. Οι αναρτήσεις πολλαπλασιάζονται και αναπαράγονται με ρυθμούς χιονοστιβάδας.
Ως εδώ καλά. Θα μου πείτε νέοι είμαστε, παιδιά, έτσι και αλλιώς ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο facebook, στα blogs, στο youtube, κλπ κλπ. Αυτά είναι τα μέσα επικοινωνίας μας. Χρειάζονται. Τα blogs είναι χρήσιμα. Είναι το τετράδιο του καθενός μας, μέσο έκφρασης, συζήτηση, επικοινωνίας. Πολλές φορές έχουν γίνει η αλογόμυγα που ξυπνάει την κοινωνία, ο μπαμπούλας που τρομάζει τους πολιτικούς να μην προκαλούν το κοινό αίσθημα, ο φόβος που φυλάει τα έρημα. Ως εδώ καλά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και case study για την ΟΝΝΕΔ στα new media.
Τι γίνεται όμως όταν τα blogs γίνονται...

"Εκαψε" τον Αβραμόπουλο η Γεννηματά...

Αποκάλυψε στοιχεία-σοκ για τις σπατάλες επί των ημερών του στον ΟΚΑΝΑ.
"Στείλτε τους στον εισαγγελέα!" ζήτησε και ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ Θ. Γιαννόπουλος...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Φωτιά και λάβρα ήταν, πριν από λίγο, η υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Η κ. Γεννηματά έκανε σημαντικές και συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις σπατάλες που έγιναν επί...