Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Δεν φοβούνται πλέον τίποτα οι Έλληνες. Τους προστατεύει ο Λενιντώνης!

Ο Λενιντώνης δεν έχει καμία σχέση με τον Τρελαντώνη! Είναι ένα νέου τύπου υβρίδιο μεταξύ Λένιν και αρχηγού Αντώνη. Τον βλέπετε αριστερά. Δεν επιτρέπεται να τοποθετηθεί δεξιά!
Το πείραμα βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο αλλά τα μηνύματα είναι πολύ ελπιδοφόρα. Σε πρώτη φάση ο αρχηγός έχει χάσει τα μαλλιά του σχεδόν όλα και έχει αγοράσει ένα πολύ καλό ζευγάρι λενινιστικά μούσια. Ο φίλος Λαζαρίδης, πρώην εκονίτης έχει επιφορτιστεί με την σωστή επιλογή των προ-σοβιετικών γονιδίων. Μην τους βγει τίποτα σε μ-λ ή λ-μ. Τέτοια κολοκυθάκια τα απεχθάνονται στην «νεο-επαναστατική» Ρηγίλλης.
Πάντως τα πρώτα δείγματα γραφής του αρχηγού είναι εκπληκτικά. Έχει μετατραπεί σε γνήσιο εκφραστή των λαϊκών συμφερόντων. Ποια λαϊκή δεξιά και ποια κεντροδεξιά. Τώρα ο Λενιντώνης χτυπάει κατευθείαν .. επανάσταση! Γιατί να χάνει τον πολύτιμο χρόνο του με μαϊμουδιές;
Μην τον βλέπετε που γευματίζει με την άρχουσα οικονομική και εκδοτική τάξη! Κόλπο κάνει! Μαθαίνει τα κατατόπια για να οδηγήσει αργότερα τους προλετάριους στο τελικό μαρξιστικό σχέδιο που είναι η κατάργηση των τάξεων και ο μετασχηματισμός της κοινωνίας από την καπιταλιστική στην πλήρως αταξική της μορφή. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, μελετά το «Κομουνιστικό Μανιφέστο» που είχε το «ΒΗΜΑ» σε πολυτελή έκδοση δώρου! Του το έκαμε δώρο ο Ψυχάρης σε πρόσφατη επαφή τους! Είναι πολύ γοητευμένος και γι’ αυτό έχει παραγγείλει και ένα ζευγάρι μαρξιστικά μούσια για να μεταλλάσσεται αργότερα και στον ίδιο τον Μαρξ!
Επίσης προτείνεται από ομάδα ειδικών να αλλάξει το σύμβολο της ΝΔ σε σφυροδρέπανο(αϊ σιχτίρ πια μ' αυτή τη φλόγα!) και το όνομα σε «ΜΝΔ» (Μαρξιστική Νου Δου, δηλαδή)

Δεν υπάρχουν σχόλια :