Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τελικά τί έγιναν οι συζητήσεις για την αλλαγή ονόματος και συμβόλων στη Νέα ΝΔ?...?

Αναβλήθηκαν επ’ αόριστον γιατί πάτησε πόδι η Πλατεία Μαβίλης. Γέλαγαν στην παρέα του πρώην καταλληλότερου με την παρέα του Αντώνη και το νούμερο 2 Αβραμόπουλο. «Εάν τολμήσουν να αλλάξουν κάτι θα γίνει πόλεμος». Είχε προηγηθεί βέβαια η ψυχρολουσία στη Συνεδρίαση των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΝΔ όπου έγινε μπάχαλο όταν σύνεδρος αναρωτήθηκε για τις προθέσεις του Αρχηγού, επί των συμβόλων και του ονόματος του κόμματος. «Ο Αντώνης δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχουν όρια στην Αρχηγία του. Και τα όρια τα θέτει ο Καραμανλής και οι δικοί του». …… «Ο Αντώνης είναι υποχρεωμένος να κινηθεί στα όρια που θέτει ο Μεγάλος». Μάλλον καταλαβαίνεται ποιόν εννοούν Μεγάλο! Σίγουρα όχι τον Αρχηγό Αντώνη …. 
Η πλατεία απείλησε ακόμα και να τα κάμει μπάχαλο στο Συνέδριο εάν έθετε η Μουρούζη θέμα…..

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Καλημέρα, πατριώτες, από τη συμπρωτεύουσα, τη Νύμφη του Θερμαϊκού, την όμορφη Θεσσαλονίκη.
Ο Αναλυτής είναι στην βόρειο Ελλάδα, αλλά πολύ ανακουφισμένος πια, γιατί λίγο πολύ όσα είχε προβλέψει επαληθεύονται τόσο στο πολιτικό όσο και στο αθλητικό περιβάλλον!
Είδατε τι έγινε στο μουντιάλ με τους υπερφίαλους Άγγλους, τους σοβινιστές Γάλλους, τους παγκόσμιους πρωταθλητές Ιταλούς, και -οϊμέ οϊμέ- τους πρωταθλητές Ευρώπης Έλληνες...
Δυστυχώς, το κλίμα της νοτίου Αφρικής και ο διαρκής διαπεραστικός ήχος τις βουβουζέλας είναι κάτι που δεν αντέχει η εκλεπτυσμένη ακοή τον Ευρωπαίων…
Και βεβαίως το συνέδριο του κόμματός μας πήγε εξαιρετικά, όπως είχα προβλέψει, υπό τον ήχο χιλιάδων βουβουζέλων που παιάνιζαν στην είσοδο του αρχηγού Αντώνη Ζίγδη και του σωτήρα του έθνους...

Η Ντόρα αύριο με Καμπουράκη και Οικονομέα

Αύριο το πρωί στις 8:30, η Ανεξάρτητη Βουλευτής, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη θα εμφανιστεί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" των δημοσιογράφων Δ. Καμπουράκη και Γ. Οικονομέα.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνένοχος του Ολετήρα Καραμανλή

Οι θερμοί εναγκαλισμοί του Σαμαρά με το νεοκαραμανλισμό στο Συνέδριο του περασμένου Σαββατοκύριακου σηματοδότησαν την πλήρη ανάληψη από τον πρώτο των ευθυνών του δεύτερου για την οικονομική καταστροφή της χώρας. Όσο και αν πασχίζει να «μηδενίσει το κοντέρ» ο Αρχηγαντώνης, είναι ο ίδιος που με τους προκλητικούς ισχυρισμούς του καθίσταται συνοδοιπόρος της εγκληματικής νεοκαραμανλικής διαδρομής, κυρίως της περιόδου 2007-2009. Και εξηγούμαστε.
Ο κ. Σαμαράς, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και τη νωπή μνήμη του λαού, ισχυρίζεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για τον οικονομικό εκτροχιασμό της χώρας και την αναγκαία προσφυγή στο μνημόνιο έχει η… οκτάμηνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Από μόνο του το «επιχείρημα» είναι κατάπτυστο και άθλιο, όμως έχει και βαθύτερες ρίζες… Στηρίζεται στην ανόητη παραδοχή, ότι ο Καραμανλής συνετρίβη στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, επειδή τάχα...

Η κρίση «χτύπησε» τη νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης

NEW YORK - SEPTEMBER 13:  Midtown Manhattan is seen at dusk September 13, 2009 in New York City.  (Photo by Mario Tama/Getty Images)
Παρόλο που η Νέα Υόρκη φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της, η οικονομική κρίση φαίνεται να έχει επηρεάσει τις εξόδους των κατοίκων. Έρευνα που διεξήχθη σε 5.719 πολίτες από τον ταξιδιωτικό και νυχτερινό οδηγό διασκέδασης Zagat, συμπέρανε πως οι έξοδοι των Νεοϋορκέζων από 2,3 φορές την εβδομάδα που ήταν το 2000, το 2010 μειώθηκαν στις 1,8 φορές.
Περίπου το 1/3 των ερωτηθέντων δήλωσαν πως μετά την κρίση προσέχουν περισσότερο τις τιμές. Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό της τάξης του 31% ανέφερε πως διασκεδάζει πλέον σε φθηνότερα νυχτερινά κέντρα, ενώ το 32% παραγγέλνει λιγότερα ποτά.
Τέσσερις στους δέκα ανέφεραν πως ξοδεύουν λιγότερα χρήματα το βράδυ -51,25 δολάρια ετησίως από 55,59 δολάρια δύο χρόνια νωρίτερα- παρόλο που η τιμή του ποτού αυξήθηκε από τα 7,20 δολάρια το 2000, στα 10,78 δολάρια το 2010.
Η μείωση αυτή ακολούθησε κυρίως μετά την κατάρρευση της Wall Street το 2008

Δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για τη νέα αύξηση του Φ.Π.Α.

Η Ανεξάρτητη Βουλευτής Α΄ Αθήνας, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την από 1ης Ιουλίου 2010 νέα αύξηση των συντελεστών του Φ.Π.Α., προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η ενσωμάτωση από σήμερα του νέου αυξημένου ΦΠΑ σε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες, θα εντείνει ακόμη περισσότερο την πίεση της ακρίβειας και προς τα νοικοκυριά αλλά και προς τις επιχειρήσεις.
Αντί η κυβέρνηση να είναι κολλημένη στη λογική του να φορολογεί εξαντλητικά ότι κινείται και αναπνέει σ’ αυτό τον τόπο, είναι ανάγκη να ασχοληθεί επιτέλους με σχέδιο και μεθοδικότητα με τις εστίες που δημιουργούν την ακρίβεια:
• Τα κλειστά επαγγέλματα
• Τους νόμους που δεν εφαρμόζονται
• Τα ισχυρά ολιγοπώλια
• Την απουσία καταναλωτικής συνείδησης
Όσο και αν η κρατικιστική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ τους κρατάει πίσω, η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι ο ανταγωνισμός και η ανάπτυξη ρίχνουν τις τιμές και αυξάνουν τη ζήτηση και όχι οι φόροι.»

Ούτε στο Ίδρυμα πάει ο Ζαγορίτης

Καμένο χαρτί ο Λευτέρης. Κλαίγεται πλέον στην Πλατεία Μαβίλης. Στο πλευρό του πρώην! «Μας την έφεραν Κώστα»! Πού να ξέρει ότι και ο πρώην καταλληλότερος δεν θα ήθελε με τίποτα να τον δει στο Ίδρυμα ΚΚαραμανλή. Πάει να σκάσει ο Λευτέρης γιατί μέχρι και ο Λυκουρέντζος πάει για Γραμματέας (το αστείο είναι ότι και ο Ζαγορίτης πρότεινε στον Αντώνη, Λυκουρέντζο για διάδοχό του). Δεν μπορεί να μη βρίσκεται και μια θέση για τον Ζαγορίτη; Θα του άρεσε πολύ να έπαιρνε το Ίδρυμα αλλά μάλλον για τη θέση προορίζεται ο Δήμας. Όλοι βρίσκουν τη θέση τους στο πλευρό του Αντώνη και στη Νέα Πολιτική Άνοιξη. Ακόμη και ο Πάκης επέστρεψε! Πως την πάτησε έτσι ο Ζαγορίτης; 
(Πάντως έχει γίνει μεγάλο θέμα στη Νέα ΝΔ η καρέκλα στο Ίδρυμα! Είναι φυσικό γιατί ο Πρόεδρος του Ιδρύματος πρέπει να λάβει την έγκριση του πρώην καταλληλότερου και όχι του Χρύσανθου!.....!)

Επικοινωνιακή Βαβέλ στη Νέα ΝΔ

Περιμένουν με αγωνία την έλευση Χαρβαλιά στην Συγγρού ΝΔ για να ξεκαθαρίσει το επικοινωνιακό τοπίο. Υπάρχει σύγχυση ρόλων και μπέρδεμα αρμοδιοτήτων. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην πλευρά Παναγιωτόπουλου. Ο κόκκινος Πάνος έχασε την ευκαιρία να κατοχυρώσει τη θέση νούμερο 2 στο κόμμα και ως εκ τούτου η θέση του τελεί υπό αμφισβήτηση. Οι αυτόνομες κινήσεις του, σε επίπεδο επαφών και συνεργατών αλλά και στον χώρο των blogs έχουν εκνευρίσει τους μυστικοσύμβουλους που δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή να τον μεταθέσουν εσωτερικά. Να τον θάψουν σε θέση λιγότερο επικοινωνιακή. Με την έλευση Χαρβαλιά, απειλεί η Μουρούζη, ο κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του.

Έταξαν στον Παπαγεωργόπουλο βουλευτιλίκι για να αποχωρήσει από την κούρσα για τη Δημαρχεία

Πολλοί απόρησαν με την αποχώρηση του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου από την κούρσα για τη Δημαρχεία. Ήταν ανένδοτος και ξαφνικά υποχώρησε στις πιέσεις της Ρηγίλλης αλλά και της πλατείας Μαβίλη (της παρέας του Καραμανλή). Με τη μεσολάβηση του πρώην καταλληλότερου ο Βασίλης εξασφάλισε την υπόσχεση της κομματικής υποστήριξης στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Οι μυστικοσύμβουλοι υποσχέθηκαν στον Βασίλη σίγουρη θέση στα έδρανα της επόμενης Βουλής, από το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Η πλατεία Μαβίλης συμβούλεψε τον Βασίλη να φύγει από το κάδρο της έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, τους επόμενους μήνες γιατί ακούγονται πολλά για σκάνδαλα στο Δήμο. Στο ΠΑΣΟΚ μάλιστα ήταν έτοιμοι να αρχίσουν να βγάζουν διάφορα στη φόρα και τον Βασίλη στη σέντρα.

Περιμένουμε με αγωνία το οικονομικό μανιφέστο του Αντώνη

Έπειτα από αναβολές και πολλές συσκέψεις επιτέλους ο Αντώνης θα βγει σύντομα και θα μας αναλύσει τις 25 ανάσες και τα κοινωνικά μαξιλάρια του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι προτάσεις του αναμένεται να συγκλονίσουν το πανελλήνιο και όχι μόνο. Σα λίβας θα κάψουν τα σπαρτά. Θα μας αφήσουν άφωνους. «Θα τα καταφέρουμε μόνοι μας». Πλήθος οικονομολόγων του εξωτερικού περιμένουν να παραλάβουν τις ιδέες του Σταϊκούρα (που σημειωτέον αναδεικνύεται στα λαμπρότερα οικονομικά μυαλά που είχε ποτέ ο τόπος), του Χρύσανθου, του Μουρμούρα και του Βάρδα. Μάλιστα η ανακοίνωση της Νέας ΝΔ για την στρατηγική του Αντώνη ακούστηκε απειλητική:
«Ο κ. Παπανδρέου θα ακούσει, στις 7 Ιουλίου, την πλήρη στρατηγική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη απαγκίστρωση από την επιτήρηση στην οποία ο ίδιος μας έβαλε». Συμπέρασμα της "αυτοκριτικής" που έγινε στο συνέδριο της Νέας Μεγάλης Ανοιξιάτικης Δημοκρατίας: …. Ο Γιωργάκης μας έβαλε στην κρίση, ο Αντωνάκης θα μας βγάλει. Από Άμχερστ θα πάμε! Ο Αντωνάκης ως Νέος Μέγας Αλέξανδρος θα λύσει των Γόρδιο Δεσμό των Μνημονίων, των Επιτηρήσεων και των ΔΝΤ. Και μη χειρότερα!...! (Το κακό είναι ότι οι κολλητοί του Αντωνάκη, πράγματι πιστεύουν ότι έχουν να κάμουν με Νέο Μεγαλέξανδρο, Ιουστινιανό και Περικλή, μαζί)

Η Αναγέννηση της παράταξης !...!

"Σήμερα αναγεννιέται η Παράταξη. Σήμερα ξαναγεννιέται η Νέα Δημοκρατία. Σήμερα αρχίζει η αναγέννηση της Ελλάδας. Σήμερα παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας" / Αντ. Σαμαράς, 8ο Τακτικό Συνέδριο, 25/6/2010 
(με άδεια τα καθίσματα από πίσω)

Perform in Art Event 12/7:'Όταν είδα το 100% τέλειο κορίτσι για μένα'



Η μαζική αποστροφή των γνησίων Νεοδημοκρατών προς τη ΝΝΔ του Σαμαρά είναι ζήτημα ηθικής τάξης

Όπως εξελίσσονται οι παραστάσεις του τραγελαφικού σαμαρικού θιάσου (προσεχώς στο νέο… θέατρο της Συγγρού), δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορος κανένας γνήσιος Νεοδημοκράτης. Κανένας Φιλελεύθερος, Κεντροδεξιός και υγιής Δεξιός ψηφοφόρος της πάλαι ποτέ Μεγάλης «Νέας Δημοκρατίας». Της «Νέας Δημοκρατίας» του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Των Ηγετών που μας έδωσαν χαρές, νίκες, θριάμβους και αποτίναξαν από πάνω μας το στίγμα του «δεξιού», με την αρνητική έννοια που είχε προσλάβει ο όρος μέχρι τη Μεταπολίτευση…
Οι Ηγέτες αυτοί δεν αρνήθηκαν την ταυτότητα ή την ιδεολογία της Παράταξης (όπως εμμέσως πλην σαφώς και ανιστορήτως τους κατηγορεί σήμερα ο Σαμαράς), αλλά καθάρισαν την Παράταξη από τα νοσηρά ιστορικά κατάλοιπα και το βάρος τους με κινήσεις-ορόσημα: όπως η νομιμοποίηση του ΚΚΕ από τον...

Βουβό τη νύχτα το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ.

Ερώτηση κατέθεσε ο Αργύρης Ντινόπουλος για την κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών. Το γνωστό 1033. Σε αυτό το τηλεφωνικό κέντρο μπορούσαν να απευθύνονται οι πολίτες από όλη την Ελλάδα και να συνδέονται με οποιαδήποτε υπηρεσία ή με οποιαδήποτε αστυνομικό τμήμα σε ολόκληρη της Επικράτεια.

Δημοκρατικά εκλέγεται ο Γραμματέας της Ν.Δ.

Με δημοκρατικές διαδικασίες θα γίνει η εκλογή του Γραμματέα της Ν.Δ. Τόσο δημοκρατικές, ώστε ο Αντώνιος απαγόρευσε σε άλλους να θέσουν υποψηφιότητα, για να διορίσει ο αρχηγός τον εκλεκτό του. Ο Αντώνιος επαναλαμβάνει συχνά ότι είναι εναντίον των μηχανισμών. Εννοεί βέβαια...

Έλληνας ομογενής της Αυστραλίας δολοφόνησε Κινέζα φοιτήτρια

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε νεαρός ελληνικής καταγωγής στην Αυστραλία, αφού κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία Κινέζας φοιτήτριας. Ο 22χρονος Σταύρος Παπαδόπουλος από το Χόμπαρτ της Τασμάνιας ομολόγησε την ενοχή του στο αποτρόπαιο έγκλημα. Τραγικό θύμα η 26χρονη κινέζα φοιτήτρια Ζαγκ Τίνα Γιου, την οποία ο ομογενής κακοποίησε φρικτά και στη συνέχεια σκότωσε, χτυπώντας την με ένα τσιμεντένιο τούβλο στο κεφάλι και πνίγοντας την στη μπανιέρα. Συνεργός στο φόνο ο Ντανιέλ Τζο Ουίλιαμς ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών. Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως τόσο ο Παπαδόπουλος, όσο και ο Ουίλιαμς ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Αναβάλλεται η ιστορική πτήση του αεροσκάφους Solar Impulse

The solar-powered Solar Impulse HB-SIA prototype airplane is seen in the firm's hangar in Payerne July 1, 2010. The plane's first night flight attempt was postponed due to a defective telemetry transceiver. The propeller plane, with a 61-metre (200-foot) wingspan, is powered by four electric motors and designed to fly day and night by saving surplus energy from its 12,000 solar cells in high-performance batteries. REUTERS/Pascal Lauener (SWITZERLAND - Tags: TRANSPORT SCI TECH ENVIRONMENT BUSINESS)Αναβάλλεται η ιστορική πτήση του αεροσκάφους Solar Impulse, το οποίο κινείται με ηλιακή ενέργεια. Η πρώτη απόπειρα νυχτερινής πτήσης του αεροσκάφους αναβλήθηκε λόγω βλάβης στον πομποδέκτη τηλεμετρίας. Το αεροσκάφος τροφοδοτείται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια η οποία συλλέγεται στις 12.000 φωτοβολταϊκές κυψέλες που καλύπτουν τα πτερύγια του. 
REUTERS/Pascal Lauener (SWITZERLAND - Tags: TRANSPORT SCI TECH ENVIRONMENT BUSINESS) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Απίστευτα ακροβατικά

«Καύσωνα» ανατιμήσεων φέρνει ο ΦΠΑ


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος "εκτελεί" τον Αντώνη Σαμαρά... (video)

"Τυχεράκιας" είναι ο Σαμαράς, αφού έχει "απέναντί" του τον συμφοιτητή, φίλο και συγκάτοικο Γιωργάκη... Τι θα συνέβαινε, λέμε τώρα, εάν πρωθυπουργός και αντίπαλος του Αρχηγαντώνη ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε εμείς. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε... Με δυο λέξεις ο Υπουργός αποδόμησε όλο τον τυχοδιωκτικό λαϊκισμό του Σαμαρά περί "απαλλαγής από το μνημόνιο".  Πώς; Τον... παρέπεμψε στους ομοϊδεάτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος...

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

Άλλος... αποστάτης για τον Αντώνη…;;;

Η υπόθεση εξελίσσεται σαν ανέκδοτο. Επιθεώρηση από μόνη της, χωρίς μεγάλη προσπάθεια από σεναριογράφους και κωμικούς… Ο θίασος της ΝΝΔούλας προσφέρει αστείρευτο γέλιο. Γέλιο μέχρι δακρύων! Τελικά, το «κόμμα των αξιών και των αξίων» αποκρυπτογράφησε τα ενδόμυχα των κριτηρίων του… Για να έχεις μέλλον στη «Νέα» Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά δεν χρειάζονται ούτε πτυχία, ούτε περγαμηνές, παρά μόνο ένα και μοναδικό προσόν: Η Αποστασία! Ναι, όσοι μέσα στην πολιτική τους διαδρομή έχουν προδώσει τη Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη, είναι οι «εκλεκτοί», οι «άξιοι» του Αρχηγαντώνη! Με πρώτο, φυσικά, τον ίδιο. Ακολουθούν ο «αντιπρόεδρος» Αβράμ και από σήμερα ένα νέο «λουλούδι» στο μπαξέ της Νεοδεξιάς: Ανδρέας Λυκουρέντζος! Ποιος; Τι, δεν τον ξέρετε τον τυπά; Αααα, έχει… πλούσιο background! «Μπαινοβγενάκιας» κι αυτός από τη ΝΔ, ήτοι τυχοδιώκτης και αφερέγγυος, σαν τον αρχηγό του…
Τώρα πια η ΝΝΔ μπορεί να ελπίζει, ότι θα ξεπεράσει το… 19%! Αφού στη συμμαχία ΠΟΛΑΝ-ΚΕΠ προσχώρησε και η ΔΗΑΝΑ του… Λυκουρέντζου!...! (Ο αγώνας -του Στεφανόπουλου- τώρα δικαιώνεται…)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι συνθήκες στη χώρα μας είναι έκτακτες… Νομίζω, ότι εδώ που ανήκω θα παραμείνω… (video)


Ενδιαφέρουσα συνομιλία της Βουλευτού Ρεθύμνου της ΝΔ, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στον ΑΘΗΝΑ 984 (Τετάρτη, 30/06/10).

Η ΝΔ πορεύεται προς τα άκρα

του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Η ΝΔ κύλησε πιά πολύ μακριά από τον πολυσυλλεκτικό πολιτικό οργανισμό που για χρόνια προσπαθούσε να πείσει πως είναι. Και που από τα πράγματα ήταν ένα είδος συνασπισμού. Με την παρουσία στο Συνέδριό της προσωπικοτήτων με ιδιαίτερα για κάποιους εθνικά αντανακλαστικά, όπως οι κκ. Ζουράρις και Καραμπελιάς, αλλά και με την εκλογή σε σημαντικές πολιτικές θέσεις στελεχών της παλιάς Πολιτικής Ανοιξης και του περίφημου "εθνικά επιθετικού" Δικτύου '21, η ΝΔ υιοθετεί μιά γραμμή σαφώς σκληρότερη, και ίσως ακραία, σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Και τοποθετείται ενάντια σε περισσότερο συναινετικές θέσεις σε θέματα πολιτικής καθημερινότητας. Προβάλλοντας λαικίστικες θέσεις που από τα πράγματα δεν στηρίζονται στην λογική και τον ρεαλισμό. Αλλά στοχεύουν στην προσέλκυση της εξαγριωμένης κοινής γνώμης για την κατάκτηση της εξουσίας. Και μετά; Η παλιά ΝΔ και λίγο από τα ίδια.
Η ΝΔ γίνεται κόμμα...

ΠΟΛ.ΑΝ. + Κ.Ε.Π. + ΔΗ.ΑΝΑ. = "ΝΕΑ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...!!!

... ο πρόεδρος

... ο αντιπρόεδρος...

... και ο γραμματέας της Π.Ε. ...


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΑ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

//liberalserres//

14 χρόνια μετά την εκλογή Σημίτη

Ήταν 30 Ιουνίου του 1996 όταν ο Κώστας Σημίτης επικράτησε οριακά του Άκη Τσοχατζόπουλου κι ανέλαβε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ σε μια ιστορική στιγμή τόσο για το κόμμα της 3ης Σεπτεμβρίου, όσο και για την πολιτική ιστορία της χώρας μας.
Ο Κώστας Σημίτης έμελλε να γίνει ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης δημιουργώντας μάλιστα κι ένα ιδιότυπο ρεκόρ:
Ανέλαβε και παρέδωσε την πρωθυπουργία χωρίς να είναι αρχηγός κόμματος.
Όπως και με την περίπτωση του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι δύσκολη εποχή για συζητήσεις σχετικά με τη θητεία Σημίτη. Υπήρξε σίγουρα σημαντικός αλλά λιγότερο καθοριστικός από όσο περίμεναν αυτοί που τον στήριξαν.

Υ.Γ Σκεφθείτε να είχε βγει ο Άκης...