Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Το δικό του αστέρι έχει τώρα ο Κάμερον στο Walk Of Fame του Hollywood


O σκηνοθέτης James Cameron έχει πλέον το δικό του αστέρι στο περίφημο Walk Of Fame του Hollywood. Παρόντες στην τελετή ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger, η μεγάλη ηθοποιός Sigourney Weaver, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Los Angeles Tom LaBonge and Eric Garcetti και ο πρόεδρος του « Hollywood Chamber of Commerce» Leron Gubler. Τον λόγο έβγαλε η Sigourney Weaver η οποία αμέσως μετά έδωσε πολλά αυτόγραφα. Στην τελετή παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. και ηθοποιών. Μπροστά στο αστέρι του φωτογραφήθηκε ο μεγάλος σκηνοθέτης με την σύζυγό του, Suzy Amis.

Πρωτότυπες διαμαρτυρίες στη Μόσχα για να μην κατεδαφιστεί ο «Οίκος των Καλλιτεχνών»


Οι καλλιτέχνες στη Μόσχα διαμαρτύρονται έντονα και διαδηλώνουν με πολύ πρωτότυπους τρόπους ενάντια στην προτεινόμενη κατεδάφιση του Οίκου καλλιτεχνών της Μόσχας.

Γκρίνιες για Μιχαλολιάκο


Ακούγονται πολλοί ψίθυροι δυσαρέσκειας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οτι ο Αντώνης Σαμαράς τοποθέτησε στην θέση του Γραμ.Αυτοδιοίκησης που θα κάνει απόλυτο κουμάντο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τον πιό ακατάλληλο συνεργάτη του. Σκοπός του Γ.Α. είναι να βρεί κάθε φορά τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει το χρίσμα του δημάρχου ο οποίος θα είναι αποδεκτός απο τον τοπικό πληθυσμό. Κλειδί στην όλη υπόθεση είναι οι συμμαχίες με την αριστερά και η αποδοχή του υποψηφίου απο τον πληθυσμό της περιοχής που δέν είναι δεξιός, άν ο υποψήφιος είναι αποδεκτός μόνο απο δεξιούς η μάχη με τον αντίπαλο είναι χαμένη. Εδώ ο Μιχαλολιάκος προβλέπεται απο τους περισσότερους να τα κάνει μαντάρα λόγω του οτι ανήκει στην .....

Μέγαλες διασυνδέσεις "έφαγαν" το Ρόβλια


Οι φήμες  και το παρασκήνιο της αποπομπής. Πρόσχημα τα ρουσφέτια

 Δυναμώνουν οι ψίθυροι για τα πραγματικά αίτια της παραίτησης - αποπομπής του Ρόβλια από την κυβέρνηση. Πληροφορίες που διακινούνται σε δημοσιογραφικά γραφεία και στο υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρουν ότι ο πρώην υφυπουργός είχε αναλάβει μέσω του ....

Φωτογραφίες από το 2.000 ετών σπίτι που βρέθηκε στη Ναζαρέτ


Η αρχαιολογική υπηρεσία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ανακαλύφθηκε σπίτι που χρονολογικά τοποθετείται στην εποχή του Χριστού. Το σπίτι βρέθηκε ακριβώς δίπλα στον καθολικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο ιερέας του ναού Jacques Karam που επισκέφθηκε τις ανασκαφές.

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη


Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του εκδότη Χρήστου Λαμπράκη, το πρωί της Δευτέρας, εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Σε μήνυμά του ο κ. Κάρολος Παπούλιας σημειώνει: «Η πολυετής και δημιουργική δραστηριότητα του Χρήστου Λαμπράκη στο χώρο του Τύπου έδεσε τη ζωή του με τη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου. Το πάθος του για τον πολιτισμό αφήνει στην Ελλάδα μια ανεκτίμητη κληρονομιά, το Μέγαρο Μουσικής, το έργο ζωής του.
» Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους».
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη: «Ο Χρήστος Λαμπράκης υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα της δημόσιας ζωής του τόπου.
» Με την παρουσία του σφράγισε την πορεία της δημοσιογραφίας, των ΜΜΕ και του πολιτισμού. Η συμβολή του στα Γράμματα και τις Τέχνες ήταν μεγάλη.
» Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό και ....

Απώλεια και πένθος για τον Χρήστο Λαμπράκη

Απεβίωσε ο Χρήστος Λαμπράκης


Πένθος στον Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, συγκρότημα τύπου όπου ο εκλιπών ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του. Ο εκλιπών υπήρξε συνεχιστής αλλά και ανανεωτής της πρωτοποριακής δημιουργίας του πατέρα του Δημήτρη στον χώρο της έντυπης, αντικειμενικής εκδοτικής ενημέρωσης, που άρχισε το 1922 και συνεχίζεται αδιάλειπτα ως τις ημέρες μας, πάντοτε υπηρετώντας τη Δημοκρατία, την αλήθεια και την πρόοδο στην Ελλάδα. Την Τετάρτη η νεκρώσιμος ακολουθία.

in.gr | πρώτη σελίδα

Χιλιάδες Ρώσοι γιόρτασαν τα 130 χρόνια από τη γέννηση του Στάλιν


Παρά την πρωτοφανή κακοκαιρία που πλήττει την Ρωσία, χιλιάδες Ρώσοι, με διάφορες εκδηλώσεις γιόρτασαν χθες και σήμερα την επέτειο των 130 ετών από τη γέννηση του Στάλιν. Οι φωτογραφίες από εκδήλωση με κατάθεση λουλουδιών στον τάφο του Στάλιν που βρίσκεται στο τοίχος του Κρεμλίνου.

Η συνέντευξη του Οικ. Πατρ. Βαρθoλομαίου στο "60 Minutes"




Η Ολυμπιακή φλόγα στους καταρράκτες του Νιαγάρα


Μερικές φωτογραφίες από το γύρο της Ολυμπιακής φλόγας στον καναδέζικο Νιαγάρα. Στο Βανκούβερ του Καναδά θα γίνουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί του 2010.

Οι αθλητές της χρονιάς στη Γερμανία


Ο Paul Biedermann, ο αθλητής της χρονιάς ποζάρει μαζί με την Steffi Nerius την αθλήτρια της χρονιάς. Ανακηρύχθηκαν αθλητές της χρονιάς σε γκαλά που έγινε στο Baden Baden, της Γερμανίας χθες.

Πόζες από μια ντίβα. Τη Mariah Carey


Πόζες από τη Mariah σε χθεσινή έξοδο.
Πάντως Mariah θα σου συνιστούσαμε να μην βγαίνεις με χρυσά μοκασίνια στα χιόνια. Θα μας γλιστρήσεις και θα σπάσεις κανά γόνα να σε κλαίει η παγώνα! Άντε μετά να ξαναφτιάξει. Με τόση κακοκαιρία που έχει αυτές τις μέρες καλύτερα να προσέχεις.

Ποια νίκησε στους διεθνείς αγώνες γυναικείου box;


Η όμορφη Natalia (Natasha) Ragozina από τη Ρωσία. Τη βλέπετε να ποζάρει με το περίφημο και βαρύ τρόπαιο του WIBF (Women's International Boxing Federation). Νίκησε σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα την Pamela Grenade με knockout στο δεύτερο γύρο

Τα έδωσαν όλα οι Motorhead στη Μόσχα



Τεράστια επιτυχία σημειώνει η περιοδεία των Motorhead στη Ρωσία.
Οι φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνισή τους στην Μόσχα στο Luzhniki Small Sports Arena.

Ο Τσάβες μετονόμασε τον ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου!

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, μετονόμασε σήμερα τον ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου, τον γνωστό έως σήμερα με την ονομασία Έιντζελ Φολς, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να αποκαλείται Κερεπακουπάι Μέρου.
Ο πρώην Έιντζελ Φολς και νυν Κερεπακουπάι Μέρου πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό εξερευνητή Τζίμι Έιντζελ ο οποίος, τη δεκαετία του 1930, έπεσε με το αεροπλάνο του στο τραπεζοειδές βουνό απ' όπου ξεκινά ο ύψους 1 χιλιομέτρου καταρράκτης.

«Ήταν δικός μας πολύ προτού φτάσει εκεί ο Έιντζελ. Είναι ιδιοκτησία των ιθαγενών, δική μας» είπε ο Τσάβες μιλώντας μπροστά από μια μεγάλη τοιχογραφία του καταρράκτη. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν δει ....

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παναθηναϊκός μέσω... Αρη

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής χειμώνα για το 2009 αφού, στο φινάλε της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ο Άρης νίκησε τον Ολυμπιακό με 1-0 και τον «γκρέμισε» από την κορυφή.

Όλοι αυτοί θα σώσουν την Ελληνική οικονομία;;;

Εδώ δεν μπορούν να βάλουν σε τάξη τα ταμεία των κομμάτων τους!!!

Διοικούν τα κόμματα όπως ακριβώς διοικούν και την Ελλάδα, δηλαδή με δανικά και χρέη!!!

Έφθασαν να έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016!!!

Αυτό βέβαια ας μας εξηγήσουν αν είναι ΝΟΜΙΜΟ και αν είναι ΗΘΙΚΟ.

Πώς παίρνουν έναντι επτά ετών ;;;
Ποιος επιβαρύνεται αυτά τα προεισπραχθέντα κονδύλια;;;
Από πού αφαιρούνται αυτά τα ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ από τους φόρους των επομένων ετών ποσά;;;
Ποιος τους τα έδωσε
και πως είναι βέβαιος ότι το 2011 , 2013 κλπ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτά τα κόμματα;;;

Σε αυτή την απορία ειδικά, εξυπνακίστικες απαντήσεις τύπου "δεν διαλύονται αυτά τα κόμματα" είναι απορριπτέες εξ αρχής.


Σαν σήμερα... 21 Δεκεμβρίου

1828: Ο Ιωάννης Καποδίστριας ιδρύει στο Ναύπλιο τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

1891: 18 σπουδαστές του Σπρίνγκφιλντ Κόλετζ χωρίζονται μεταξύ τους και παίζουν για πρώτη φορά ένα περίεργο παιχνίδι, που ονομάζεται μπάσκετ-μπολ.

1913: Τυπώνεται το πρώτο σταυρόλεξο. Διαθέτει 32 τετραγωνάκια και δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ο Κόσμος της Νέας Υόρκης».

1925: Πρεμιέρα στη Μόσχα της ταινίας του Σεργκέι Αϊζενστάιν «Θωρηκτό Ποτέμκιν».

1952: Η Ελένη Σκούρα ορίζεται υποψήφια του «Ελληνικού Συναγερμού» (Παπάγος) για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Θα εκλεγεί και θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα βουλευτής.

1988: Ένα Boeing 747 της Pan-Am συντρίβεται στο Λόκερμπι της Σκοτίας, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο οι 259 επιβαίνοντες, καθώς και 11 κάτοικοι της πόλης. Η πτώση του αποδόθηκε σε έκρηξη βόμβας, που είχαν τοποθετήσει Λίβυοι τρομοκράτες.