Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Ελληνοαμερικανός, Γεώργιος Βενιζέλος, διορίστηκε διευθυντής του FBI στη Φιλαδέλφεια.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο FBI το 1991 από τη Βοστώνη, όπου ασχολήθηκε με θέματα εγκλημάτων του κοινού ποινικού κώδικα. Το 1997 προήχθη σε διευθυντική θέση, στο Τμήμα του FBI στην Ουάσιγκτον, ενώ υπηρέτησε και σε διευθυντική θέση στη Νέα Υόρκη...
Σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε τη χαρά του για το διορισμό του στο Τμήμα της Φιλαδέλφειας, που όπως λέει, «είναι ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα του FBI σ’ όλη τη χώρα». Στη νέα περιοχή της δικαιοδοσίας του ο Γεώργιος Βενιζέλος, αναφέρει ότι ............

Οι δράσεις της Συμμαχίας

Στις 6/1 η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε τις προτάσεις του κινήματος, για την αλλαγή πλαισίου χρηματοδότησης των κομμάτων.

 Την ίδια μερα ανακοινώθηκε η συγκρότηση της οργανωτικής επιτροπής του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας και οι καινοτομίες που θα το διακρίνουν.  
Στις 7/1 η Ντόρα Μπακογιάννη διατύπωσε ερωτηματικά σχετικά με τις συνομιλίες Παπανδρέου - Ερντογάν στο Ερζερούμ, ενώ ο εκπρόσωπος του κινήματος Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την αύξηση του ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους. Την ίδια ημέρα ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης διατύπωσε ..........

Θα το αντέξει ο Κεφαλογιάννης, ο «γιατρός»;

Καταπέλτης η Ντόρα για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη με όπλο την ειρωνεία. Ο μπαμπάς της Όλγας, όπου κάτσει και όπου σταθεί κατηγορεί τη Ντόρα με όποιο κοσμητικό επίθετο του κατέβει στην κουρούπα! Αφήστε το τι λέει στα τηλέφωνα που κάνει στους ψηφοφόρους της θυγατέρας του. Μάλιστα ολόκληρο τον προηγούμενο μήνα παρέθετε γεύματα σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με κύριο πιάτο τη Ντόρα και επιδόρπιο το «γνωστό» πλέον βρισίδι του, εναντίον της.
Δεν μπορούσε η Ντόρα, έστω και ειρωνικά, να μην ασχοληθεί στη σημερινή συνέντευξη που έδωσε στο Alter με την επίθεση που δέχτηκε από τον ..................

Η ακροδεξιά Σάρα Πέιλιν είναι ηθική αυτουργός του μακελειού της Αριζόνα!

Ανεξάρτητα από τα κίνητρα ή την ψυχολογική κατάσταση του δράστη, ο πολιτικός χαρακτήρας της επίθεσης επιβεβαιώνεται από την απόφαση της Σάρα Πέιλιν να αφαιρέσει από τη σελίδα της στο Facebook τον χάρτη με τις 20 Πολιτείες που είχε θέσει στο στόχαστρο πριν από τις πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές.
Ανάμεσά τους ήταν και η Αριζόνα της «Γκάμπι» Γκίφορντς.
«Προσευχόμαστε όλοι για τα θύματα και τις οικογένειές τους, για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη» δήλωσε η Πέιλιν την Κυριακή.
Στα blogs και στα τηλεοπτικά τοκ-σόου, όμως, η συζήτηση έχει ανάψει για την ...........

Στο Τσίρκο MEDRANO και η Μαριάννα Πυργιώτη!

«Μια μεγάλη έκπληξη… κρυβόταν στις σελίδες με τα ονόματα των νέων κομματικών αξιωματούχων της Νέας Δημοκρατίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα. Στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων, όπου παραμένει επικεφαλής ο Σταύρος Παπασταύρου, τον οποίο εκτιμά ο Αντώνης Σαμαράς για τη δουλειά που έχει κάνει, σε θέση αναπληρώτριας Γραμματέως τοποθετήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη...», μας πληροφορεί το... αβραμοπουλικό statesmen.
Ο φίλος αναγνώστης Ν.Σ. μόλις πληροφορήθηκε τα «προεόρτια» της... 

Η πρωτότυπη διαφήμιση της Huggies

Οικολόγοι Πράσινοι:Γιατί η Ελλάδα κλείνει το δρόμο στην κλωστική κάνναβη;

Ερώτηση του Μιχάλη Τρεμόπουλου στο ευρωκοινοβούλιο
Τα αδικαιολόγητα εμπόδια και τις καθυστερήσεις στην ανάπτυξη της κλωστικής κάνναβης στη χώρα μας, φέρνει στο ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος, με ερώτησή του προς την Κομισιόν.
Η καλλιέργεια της κλωστικής κάνναβης που, αντίθετα με την ινδική κάνναβη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευφορική χρήση, παραμένει ουσιαστικά παράνομη στη χώρα μας. Παρόλο που ..................... 

Ελληνικές ατάκες στα Αγγλικά!

Άραγε πώς θα ήταν η καθημερινότητα ενός γραφικού Ελληνάρα στην Αγγλία ή στην Αμερική εαν προσπαθούσε να μεταφράσει κάποιες από τις εκφράσεις που όλοι έχουμε συνηθίσει να λέμε στην Ελλάδα; Στο κείμενο που ακολουθεί έχουμε συγκενρώσει τις περισσότερες ατάκες του τύπου:"It doesn't exist we say" [ελλ:δεν υπάρχει λέμε] και πραγματικά προκαλεί άφθονο γέλιο η (μεταφρασμένη) νεοελληνική γλώσσα!
It says! (Λέει)
It counts (Μετράει) ..................

Δώσε και μενα μπάρμπα Σαμαρά!

140 και πλέον άτομα μαζί με τους γραμματείς! Το αφεντικό τρελάθηκε. Δείτε παρακάτω όλα τα ονόμα ακόμα και στις περιφερειακές οργανώσεις.
Αυτός ήταν ο σαρωτικός ανασχηματισμός που λέγανε (;;;). Αφησε 10 βουλευτές έξω; Γιατί αλήθεια; Κρίμα δεν είναι. Πάντως ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια. Μπράβο στον Σαμαρά που παρουσιάζει ένα ανανεωμένο νέο κόμμα, ο,τι ακριβώς χρειάζεται ο τόπος, ωστε να έχει και το πάτημα μετά να κατηγορεί τα υπόλοιπα κόμματα ότι είναι από φθαρμένα υλικά! 
Και πάνω απ'όλα, όπως βλέπουμε, ο εγγονός και ανιψιός βουλευτών Αντώνης Σαμαράς, έβαλε και τέρμα στην ..................

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο Siemens

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, ερωτηθείς στο περιστύλιο της Βουλής για τη διερεύνηση του σκανδάλου, δήλωσε:
«Για το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens, στη Νιγηρία κάποιοι ήδη βρίσκονται στη φυλακή.
Στην Ελλάδα της δικομματικής συγκάλυψης και της ατιμωρησίας, δεν έχει καν οριστεί δίκη και δεν έχει ζητηθεί, με αγωγή, ούτε ένα ευρώ πίσω από τις μίζες και τα κλεμμένα».

Το ΚΚΕ για τη σύλληψη του Δημάρχου Στυλίδας Απ. Γκλέτσου

"Η σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας Απ. Γκλέτσου με εντολή εισαγγελέα επειδή άνοιξε τις μπάρες της εθνικής οδού, διαμαρτυρόμενος για τη ληστεία των διοδίων που διαπράττουν οι μεγαλοκατασκευαστές με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, αποτελεί απαράδεκτη αυταρχική ενέργεια που βαραίνει πρώτα απ’ όλα την κυβέρνηση. Το ΚΚΕ καλεί το λαό να την καταδικάσει γιατί στρέφεται κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων και ποινικοποιεί τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την κατάργηση των αυξήσεων στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς".

Η Συμμαχία ανακοίνωσε 8 Ομάδες Πρωτοβουλίας

Από τον τομέα οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανακοινώθηκε σήμερα η συγκρότηση 8 Ομάδων Πρωτοβουλίας.
Οι Ομάδες Πρωτοβουλίας θα έχουν την ευθύνη της οργανωτικής ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις περιοχές τους, αλλά και την πληροφόρηση των στελεχών του κινήματος για ζητήματα αναπτυξιακού χαρακτήρα και καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών.
Ακολουθεί η λίστα στελεχών ανά περιοχή ευθύνης:

Η Δημοκρατική Αριστερά για την κατάσταση στα Μέσα Μεταφοράς

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ανδρέα Παπαδόπουλου, για την κατάσταση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και την αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων.
«Ο διάλογος κυβέρνησης - εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες δεν μπορεί να υποκαθίσταται από αφορισμούς μέσω τηλεπαραθύρων. Η κοινωνία ακούει αναδιαρθρώσεις και βλέπει αυξήσεις έως και 40%».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν να εγκαταλειφθεί η εξωτερική περιφερειακή

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι δηλώνουμε για μια ακόμη φορά την αντίθεσή μας στο έργο της Εξωτερικής Περιφερειακής, που σχεδιάστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και τον τότε υπουργό Γ. Σουφλιά και καλούμε την κυβέρνηση να το εγκαταλείψει πριν φορτώσει τους Έλληνες πολίτες με επιπλέον πεταμένα δισεκατομμύρια προς χάριν μεγαλοεργολάβων.
Οι συνθήκες πλέον είναι ώριμες για την εγκατάλειψή του, καθώς οι πολίτες συνειδητοποιούν το ..............

Κλάμα ο Κύρτσος!

Η απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου ήταν δεδομένη. Ξέρετε τί συζητούσαν οι μυστικοσύμβουλοι; Ότι είναι αντιεπικοινωνιακός. Βαψομαλλιάς και κομοδινάτος. Το μέταλλο και ο deadline ήχος της φωνής του στην τηλεόραση ήταν αρνητικά για έναν εκπρόσωπο τύπου. Ο τηλεσταρισμός, η διαρκής δηλαδή παρουσία του στα πάνελ, τον έκαψαν και μάλιστα οριστικά.Ο ισχυρότερος βέβαια παράγοντας ήταν θέμα γούστου. Δεν τον γούσταραν οι μυστικοσύμβουλοι του πρώτου ορόφου.
Ήταν τελειωμένος οριστικά και μέχρι την τελευταία στιγμή συζητούσαν με τον Χαρβαλιά (ο οποίος αρνήθηκε) και τον Κύρτσο. Γι’ αυτό και τελευταία ήταν «καλό παιδί». Έσταζε μέλι για τον ............

Στο 90% η προσωρινή σύνταξη

Στο 90% της κανονικής θα ανέρχεται η προσωρινή σύνταξη που θα χορηγείται στον ασφαλισμένο μετά την αίτησή του.Τις αιτήσεις θα υποδέχεται το εδικό σώμα επιθεωρητών το οποίο θα έχει συγκροτηθεί μέσα στους επόμενους δυο μήνες. Τις απόψεις, επί τεχνικών και διαδικαστικών θεμάτων, τα οποία αφορούν την εφαρμογή του "εργόσημου", ζήτησε από τις διοικήσεις του ΙΚΑ και του ΟΓΑ, ο Γ. Κουτρουμάνης.

Η πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης στο Διαδίκτυο

Βιβλία, ταινίες, πίνακες ζωγραφικής και μουσική από τις γκαλερί, τις βιβλιοθήκες και τα μουσεία της Ευρώπης θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Διαδίκτυο μέχρι το 2016, ανέφερε σήμερα μία ομάδα ειδικών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η Κομισιόν είχε ζητήσει ορισμένες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να ξεπεραστούν οι μεγάλες λογιστικές και οικονομικές προκλήσεις που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης.
"Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο πέρα από οτιδήποτε μπορούσαμε να σκεφτούμε" δήλωσε ο Μορίς Λέβι, ένας από τους ..............

«Καταλαβαίνω συναισθηματικά τι σημαίνει η διαίρεση...»

Μνήμες από τη διαίρεση της Γερμανίας πρέπει να αναβίωσαν για την καγκελάριο Μέρκελ που αντίκρισε τη διχοτομημένη Λευκωσία από το παρατηρητήριο του ΟΗΕ. Διαβεβαίωσε ότι η Γερμανία θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεραστεί ο διαμελισμός της Κύπρου. .... 

Σε απόγνωση εκατοντάδες ομογενείς πλημμυροπαθείς στην Αυστραλία

Τις χειρότερες πλημμύρες από το 1893 αντιμετωπίζει το Μπρισμπέιν, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας όπου ζουν και πολλές χιλιάδες ομογενείς.
Μεταξύ των χιλιάδων κατοίκων που κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, είναι και αρκετοί ομογενείς. Η περιοχή West End που βρίσκεται κοντά στις όχθες του ποταμού Μπρίσμπαν, που έχει υπερχειλίσει, έχει αρχίσει να πλημμυρίζει. Πρόκειται για μια περιοχή όπου μένει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός Ελλήνων και ήδη το ..............

Μέρκελ: Δεν ανταποκρίνεται η Τουρκία

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ διαβεβαίωσε ότι η χώρα της θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεραστεί ο διαμελισμός της Κύπρου.
Σε δήλωση μετά τη συνάντησή της με τον Κύπριο πρόεδρο, κατά τη διάρκεια κοινής διάσκεψης Τύπου, η κ. Μέρκελ απευθυνόμενη στον κ. Χριστόφια τόνισε: «Εκτιμούμε το θάρρος και τις πρωτοβουλίες σας για λύση του Κυπριακού». Ταυτόχρονα, η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε ότι η τουρκική πλευρά «δεν ..............

Ανέκδοτο της ημέρας:το πρωτοσέλιδο της Αυριανής που γκρέμισε τον Καραμανλισμό!

Εδώ γελάτε! Ο Σαμαράς είναι έτοιμος να κυβερνήσει, να κερδίσει τις εκλογές και να μηδενίσει τα ελλείμματα με ένα άλλο μείγμα σάλτσας του Καίσαρα !…!
Και μετά ο Κουρής ξύπνησε! Ρε Κουρή μήπως δεν τρως όλο σου το φαγητό ή μήπως βλέπεις εφιάλτες στον ύπνο σου; Ρε τί σου έταξαν και κάνεις έτσι;
Θα προτείναμε στον κ. Μηταράκη μετά από τον μηδενισμό του τεράστιου χρέους της Νέας Δημοκρατίας και τον μηδενισμό του εθνικού χρέους  σε ένα χρόνο (νταξ, αυτό ναι μια ξεπέτα) να αναλάβει προσωπικά και τα έντυπα του κ. Κουρή που πάνε στον αγύριστο.
Ο κ. Κουρής είναι ομοιοπαθής με τη ΝΔ. Δεν ξέρει και αυτός που χρωστά. Μέχρι και το Alter βαράει κανόνι. Κομματάκι δύσκολο να διασωθεί με τα 600 εκατομμύρια που χρωστά αλλά εάν ο κ. Μηταράκης μηδενίσει τα 120 εκατομμύρια της ΝΔ, δεν θα είναι δύσκολο να μηδενίσει και τον κ. Κουρή.
Τόσο γλείψιμο θα ήταν κρίμα να πάει χαμένο. Ελεείστε τον κ. Μηταράκη με τις υποψήφιες για Νόμπελ ιδέες σας!

Στο 4,9% το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων

Στο 4,9% διαμορφώθηκε το επιτόκιο στη σημερινή δημοπρασία των εξάμηνων εντόκων γραμματίων, στην οποία το δημόσιο άντλησε 1,95 δισ. ευρώ. Το επιτόκιο στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία ήταν 4,82%. Στο 5,2% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο. Video Συστημικού χαρακτήρα η κρίση στην ευρωζώνη, δηλώνει, στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Πρόταση Ντόρας Μπακογιάννη για εξεταστική επιτροπή στον κλάδο της υγείας.

Εξεταστική για τις υπερτιμολογήσεις στο κλάδο της υγείας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Δια στόματος του αρμοδίου υπουργού επιβεβαιώθηκε πλέον ξεκάθαρα αυτό που, λίγο πολύ, όλοι υποψιάζονταν: Το αδίστακτο, κερδοφόρο παιχνίδι ενός ευρύτατου κυκλώματος ανθρώπων με τη φαρμακευτική δαπάνη και ειδικότερα τα ιατρικά υλικά, που αγοράζονταν σε τιμές όχι απλώς διπλάσιες αλλά συχνά και πολλαπλάσιες του πραγματικού τους κόστους.
Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με την «υπερτιμολόγηση ιατρικών εξετάσεων, ιατρικών συσκευών και ..............

Αυξήθηκαν οι τιμές τροφίμων διεθνώς

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών ανακοίνωσε ότι οι τιμές των τροφίμων παγκοσμίως αυξήθηκαν σε επίπεδα ρεκόρ τo Δεκέμβριο, εξαιτίας της αύξησης του κόστους της ζάχαρης και των δημητριακών, καθώς επίσης και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επηρέασαν κάποιες καλλιέργειες.
Η έκθεση της Υπηρεσίας που δόθηκε στην δημοσιότητα την Τετάρτη αναφέρει ότι ...........

Συγκλονισμένη η Ομογένεια από το αιματηρό επεισόδιο στην Αριζόνα

Ο πρόεδρος της μεγάλης Ελληνοαμερικανικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, Nicholas Karacostas, εξέφρασε την βαθειά λύπη και τον αποτροπιασμό της ομογένειας για την φρικτή τραγωδία που παίχτηκε εκ του φυσικού το Σάββατο στην πόλη Τούσον της Πολιτείας Αριζόνας, με αποτέλεσμα έξι άτομα να χάσουν την ζωή τους, ένα μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, η βουλευτής Gabrielle Giffords, να δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι και να χαροπαλεύει τώρα για να ...................

Ο Χατζηδάκις και η τζαζ

Την τζαζ διάσταση στη μουσική του Χατζιδάκι θα ανιχνεύσουν η Καμεράτα και το Κουιντέτο του Δ. Καλαντζή στο Μέγαρο Μουσικής στις 15 Γενάρη.

Ο Πάουλο Κοέλο κατηγορεί το Ιράν

Για λογοκρισία κατηγόρησε το Ιράν, μέσω του blog του, ο Πάουλο Κοέλο, καθώς απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των βιβλίων του στην εν λόγω χώρα.
Ο Βραζιλιάνος συγγραφέας, ο οποίος έχει πωλήσει 65 εκατομμύρια αντίτυπα του βιβλίου του «Ο Αλχημιστής», υποστηρίζει ότι θα .....................

Και η Πορτογαλία στον μηχανισμό στήριξης

Εντείνεται η φημολογία ότι η Πορτογαλία θα -αναγκαστεί να- προσφύγει σύντομα στον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ, καθώς τα επιτόκια κρατικού δανεισμού έχουν ανέλθει σε επίπεδα τα οποία δεν εγγυώνται την ομαλή αποπληρωμή του χρέους.
Αύριο Τετάρτη η Πορτογαλία θα προχωρήσει -και- σε δημοπρασία 10ετούς ομολόγου, η οποία είναι η πρώτη μεταξύ των ........................

Σφαίρες εναντίον Δημοκρατίας ....

Παρανοϊκός ο Τζάρεντ Λι Λάφνερ. Που σαν Τζον Γουέιν έβγαλε ημιαυτόματο και άρχισε να γαζώνει αφήνοντας στον τόπο έξι, στέλνοντας σε βαριά κατάσταση την Γκάμπριελ Γκίφορντς και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους έντεκα συμπολίτες του. Ετσι λένε οι αμερικανοί αναλυτές. Παρέα με τα ευρωπαϊκά παπαγαλάκια. 
Όπως παρανοϊκός ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν. Που έτσι από τρέλα καθάρισε τον Τζον Λένον. Το ίδιο παρανοϊκός και ο Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ. Ο φερόμενος ως δολοφόνος του ................... 

Αδειάζουν τα ράφια των φαρμακείων από βασικά φάρμακα

Αδειάζουν σταδιακά τα ράφια των φαρμακείων, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται τεράστιες ελλείψεις σε βασικά φάρμακα, όπως ασπιρίνη, οινόπνευμα, ινσουλίνες, καρδιολογικά, μέχρι και βαριά ψυχοφάρμακα. Κερδοσκοπία βιομηχανιών και εμπόρων καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί.
Οι φαρμακοποιοί κατηγορούν τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες ότι εξάγουν τα φτηνά φάρμακα σε ...................... 

Φτάνει πιά με τον εθνικό μας κήνσορα σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη

Μαρκεζίνη GO HOME!
Με μια ιδιαίτερα πληθωρική παρουσία στο σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ ο σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης φαίνεται ότι φιλοδοξεί να διεκδικήσει μαζί με τον τίτλο του σερ και αυτόν του εθνικού μας κήνσορα. Με εφόδιο τις πολλαπλές όντως περγαμηνές του, αλλά και την ευρύχωρη φιλοξενία που του παρέχουν τα... καθεστωτικά ΜΜΕ, όπως ο ίδιος τα κατηγορεί, ο κ. Μαρκεζίνης έχει επιδοθεί σε μια συνεχή προσπάθεια να μας πείσει ότι μόνον αυτός και μερικοί ακόμα ομοϊδεάτες του αποτελούν τους υπερασπιστές των εθνικών συμφερόντων, που υπονομεύονται τόσο από την κυβερνητική διπλωματία όσο και από όσους επιμένουν να .................... 

Το "περιοδικό" σε όλα τα social media









"Θα επανεξεταστούν τα διόδια"

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα επανεξετάσει το θέμα των διοδίων, δήλωσε ο Γ. Πεταλωτής, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των πολιτών.

Μεγάλος ενθουσιασμός στην Ρηγίλλης. Σε ένα χρόνο θα μηδενίσει τα χρέη της ΝΔ ο Μηταράκης!

Δεν ξέρουν που χρωστάνε στη Νέα ΝΔ. Ακόμη και στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς. Ούτε το milko του politis-gr δεν πληρώνουν! Αφού είδαν και απόειδαν στράφηκαν στον υποψήφιο για Νόμπελ Μηταράκη. Ο γνωστός και ως Mr Fidelity. Μεγάλο βύσμα! Εάν τον εμπιστεύεται ολόκληρη Fidelity που πίνει το αίμα κυβερνήσεων και επιχειρήσεων γιατί να μην τον εμπιστευτεί και η Ρηγίλλης;
Ο Μηταράκης δέχτηκε με μεγάλη χαρά το στοίχημα. Σου λέει. Εάν μηδενίσω τα χρέη που ξεπερνούν τα 120 εκατομμύρια ευρώ, τότε έχω .................... 

Στην Κύπρο η Μέρκελ

Θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό και ''θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής''
Ένα ευρύ πλέγμα ευρωπαϊκών και περιφερειακών θεμάτων περιλαμβάνει η ατζέντα των συνομιλιών που θα έχει η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ με την κυπριακή ηγεσία κατά τη σημερινή επίσημη επίσκεψή της στην Κύπρο.
Στις συνομιλίες της κας Μέρκελ στη Λευκωσία, θα συζητηθούν οι ................ 

Στάσεις εργασίας

Νέες κινητοποιήσεις έως και την Πέμπτη στα μέσα μεταφοράς. Στάση εργασίας σήμερα στα λεωφορεία (11:00-15:30), στα τρόλεϊ (11:00-15:00) και στον ΗΣΑΠ (12.00-16.00).


Κρίσιμο τεστ με δημοπρασία εντόκων

Τεστ για τον δανεισμό του ελληνικού δημοσίου αποτελεί η δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Καλύτερη από την προβλεπόμενη στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2011 είναι η εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2010. Mείωση 36,5% έναντι εκτίμησης για ετήσια μείωση κατά 33,2% σημείωσε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το 12μηνο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2010.