Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δώσε και μενα μπάρμπα Σαμαρά!

140 και πλέον άτομα μαζί με τους γραμματείς! Το αφεντικό τρελάθηκε. Δείτε παρακάτω όλα τα ονόμα ακόμα και στις περιφερειακές οργανώσεις.
Αυτός ήταν ο σαρωτικός ανασχηματισμός που λέγανε (;;;). Αφησε 10 βουλευτές έξω; Γιατί αλήθεια; Κρίμα δεν είναι. Πάντως ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια. Μπράβο στον Σαμαρά που παρουσιάζει ένα ανανεωμένο νέο κόμμα, ο,τι ακριβώς χρειάζεται ο τόπος, ωστε να έχει και το πάτημα μετά να κατηγορεί τα υπόλοιπα κόμματα ότι είναι από φθαρμένα υλικά! 
Και πάνω απ'όλα, όπως βλέπουμε, ο εγγονός και ανιψιός βουλευτών Αντώνης Σαμαράς, έβαλε και τέρμα στην ..................
...................
οικογενειοκρατία ... μην ξεχνιόμαστε. Φαίνεται πάντως να έχει τον πλήρες έλεγχο της κατάστασης
Όλη οι φρεσκαδούρα μέσα! Κόψτε φάτσες γεμάτες αδρεναλίνη και ενέργεια που κόβουν την ανασα! Και είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Η λίστα-μαμούθ εχεί πολύ πιό ενδιαφέρουσες φάτσες που καταδεικνύουν περίτρανα ότι ο Σαμαράς πάει να φτιάξει κόμμα που μυρίζει φρέσκια ... ναφθαλίνη. Δυνατό come back Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά την θεαματική του ήττα στις δημοτικές , "Υπουργός" Δικαιοσύνης ο τεράστιος Τζαβάρας και "Υπουργος" Εθνικής Αμυνας ο Μαργαρίτης Τζίμας! Απαιτούμε να πέσει ΤΩΡΑ αμέσως το ΠΑΣΟΚ, έτσι από μόνο του, εθελοντικά και να αναλαβουν αυτά τα ΝΕΑ διαμαντια της πολιτικής σκηνής του τόπου για να μας βγάλουν από το τέλμα.
Και ένα δεύτερο μπράβο στον Αντώνη παντως που ισορρόπησε τα ανισόρροπα... Λέτε να αποδείχθεί το ίδιο και καλύτερος ισορροπιστής από τον Καραμανλή; Πάντως εάν το μίγμα του Harry Potter που θέλει να εφαρμόσει στην οικονομία θα είναι εξίσου μελετημένο και αποτελεσματικό, όπως το μίγμα αυτό που μας παρουσίασε χθες, να μας το πει από τώρα, ώστε να το μαθουν και αυτοί που τον πιστεύουν ότι όντως υπάρχει μαγικό ελιξίριο ... να λάβουμε όλοι τα μέτρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :