Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σφαίρες εναντίον Δημοκρατίας ....

Παρανοϊκός ο Τζάρεντ Λι Λάφνερ. Που σαν Τζον Γουέιν έβγαλε ημιαυτόματο και άρχισε να γαζώνει αφήνοντας στον τόπο έξι, στέλνοντας σε βαριά κατάσταση την Γκάμπριελ Γκίφορντς και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους έντεκα συμπολίτες του. Ετσι λένε οι αμερικανοί αναλυτές. Παρέα με τα ευρωπαϊκά παπαγαλάκια. 
Όπως παρανοϊκός ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν. Που έτσι από τρέλα καθάρισε τον Τζον Λένον. Το ίδιο παρανοϊκός και ο Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ. Ο φερόμενος ως δολοφόνος του ................... 
..........................
Τζον Κένεντι. Το ίδιο και ο Τζακ Ρούμπι. Κι αυτός πάνω στην πατριωτική του μούρλια βγάζει περίστροφο παρουσία δεκάδων πρακτόρων του FΒΙ και καθαρίζει τον Χάρβεϊ Λι Οσβαλντ. Το ίδιο μουρλός και ο Σιρχάν Σιρχάν. Μέσα στην παράνοιά του δολοφονεί τον Μπόμπι Κένεντι. 
Οποτε βολεύει η Αμερική ένα απέραντο μουρλοκομείο. Όποτε βολεύει η Αμερική ένα απέραντο χρυσωρυχείο. Οποτε βολεύει η Αμερική ένας ωκεανός από μεγάλες ευκαιρίες. Οποτε βολεύει η Αμερική η Γη της Επαγγελίας. Ολα μαζί. Ανάλογα με τις περιστάσεις. 
Ομως το καζάνι βράζει. Ομως η πείνα θερίζει. Ομως τα δολάρια που κόβει η μηχανή του Ομπάμα είναι τοξικά. Ομως τα τοξικά δολάρια, τα εργαλεία των χρηματοπιστωτικών κολοσσών, να κάνουν παιχνίδι και να σκοτώνουν εθνικές, ευρωπαϊκές οικονομίες. Ομως το άνοιγμα της ψαλίδας ζάπλουτων και πάμπτωχων έχει καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Ομως η ανεργία θερίζει. Ομως ο φανατισμός οπλίζει. 
Ομως το Τea Ρarty της ακροδεξιάς Σάρας Πέιλιν την κοινωνία δηλητηριάζει. Ομως η ολόπλευρη κρίση θυμίζει επίπεδα περιόδου Βιετνάμ. Ομως η εισβολή στο Ιράκ μετέτρεψε εν μια νυκτί μια χούφτα ρεμάλια σε καρχαρίες και έστειλε τον απροστάτευτο αμερικανικό λαό σε τριτοκοσμική τροχιά. 

Και όμως η πραγματική τρομοκρατία, οι πραγματικοί τρομοκράτες, οι πραγματικές σφαίρες, τα πραγματικά θανατηφόρα όπλα και ολόκληρο το πραγματικό οπλοστάσιο γράφουν με υπερηφάνεια Μade in USΑ. Επομένως όταν οι Αμερικανοί χλευάζουν και προεξοφλούν τη χρεοκοπία της Ελλάδας είναι σαν ο γάιδαρος να λέει τον πετεινό κεφάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :