Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Στο Τσίρκο MEDRANO και η Μαριάννα Πυργιώτη!

«Μια μεγάλη έκπληξη… κρυβόταν στις σελίδες με τα ονόματα των νέων κομματικών αξιωματούχων της Νέας Δημοκρατίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα. Στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων, όπου παραμένει επικεφαλής ο Σταύρος Παπασταύρου, τον οποίο εκτιμά ο Αντώνης Σαμαράς για τη δουλειά που έχει κάνει, σε θέση αναπληρώτριας Γραμματέως τοποθετήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη...», μας πληροφορεί το... αβραμοπουλικό statesmen.
Ο φίλος αναγνώστης Ν.Σ. μόλις πληροφορήθηκε τα «προεόρτια» της... 
...................
μεγάλης είδησης μάς έστειλε το εξής σχόλιο: «Αν όντως η παρακάτω κυρία ενταχθεί στη νέα Ρηγίλλης/Συγγρού, πρέπει να ετοιμαστείτε για το κράξιμο της αρκούδας. Δεν έχει περάσει και τόσος καιρός από τότε που ήταν διευθύντρια στον Flash του Κόκκαλη, όπου έβριζε τη ΝΔ και κάθε τι δεξιό πατόκορφα (όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει να βρει τι έλεγε -και πώς το έλεγε!)... Μετά πήγε σε ΑΝΤ1/Real και το ξαναγύρισε σε... δεξιά σαμαρικής κατεύθυνσης. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση οβιδιακών μεταμορφώσεων (σ.σ.: κοινώς... κωλοτούμπας!) δεν υπάρχει...»

Κουτσοί, στραβοί, τελικά «όλοι χωράνε» στο Τσίρκο του Αντώνη! Όσο για εκείνους που «έβριζαν πατόκορφα» τη ΝΔ επί Καραμανλή, αυτοί έχουν τα... πρωτεία της τιμής επί καθεστώτος Νέας Πολιτικής Άνοιξης! Πυργιώτη, Χαρβαλιάς, fimotro, κλπ... Σα να δούλευαν από... καιρό για το Σαμαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια :