Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Θα το αντέξει ο Κεφαλογιάννης, ο «γιατρός»;

Καταπέλτης η Ντόρα για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη με όπλο την ειρωνεία. Ο μπαμπάς της Όλγας, όπου κάτσει και όπου σταθεί κατηγορεί τη Ντόρα με όποιο κοσμητικό επίθετο του κατέβει στην κουρούπα! Αφήστε το τι λέει στα τηλέφωνα που κάνει στους ψηφοφόρους της θυγατέρας του. Μάλιστα ολόκληρο τον προηγούμενο μήνα παρέθετε γεύματα σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με κύριο πιάτο τη Ντόρα και επιδόρπιο το «γνωστό» πλέον βρισίδι του, εναντίον της.
Δεν μπορούσε η Ντόρα, έστω και ειρωνικά, να μην ασχοληθεί στη σημερινή συνέντευξη που έδωσε στο Alter με την επίθεση που δέχτηκε από τον ..................
.................
Κεφαλογιάννη το πρωί στον REAL FM. Του καταλόγισε αυτή την συμπεριφορά επειδή δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι η «Μάχη για την Κρήτη» της Ντόρας ξεπέρασε το σαμαρικό κεφαλογιαννέικο στο Ρέθυμνο. 
Ο «γιατρός» δεν έχει χωνέψει ότι η κεφαλογιαννική οικογενειοκρατία περνά δύσκολες στιγμές στο νησί και όπως λέγεται σκέφτονται να «μετακομίσουν» την Όλγα στην Αθήνα, όπου έχει εξασφαλισμένη την επανεκλογή της με την υποστήριξη των αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης! Η Ντόρα έχει βάλει φωτιά στους Κεφαλογιάννηδες του Ρεθύμνου και ο Κεφαλογιάννης δεν μπορεί να το χωνέψει εύκολα! Τόσο κόσμο έχουν βολέψει και διορίσει. Και η Ντόρα συνέχισε:"Θα το αντέξει, όπως όλοι μας αντέχουμε τις δύσκολες στιγμές... "
Καλύτερα που δεν ασχολείται μαζί του η Ντόρα. Είναι παρελθόν ο άνθρωπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :