Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Αλήθεια! Πώς αισθάνεστε όταν ο Μιχαλολιάκος λέει ότι η Νέα Ν.Δ. είναι "ανοικτό" κόμμα;

Δεν τρομάζετε; Ο "κατάλληλος" άνθρωπος για να μας πείσει ότι η καινούρια ΝΔ έχει ανοίξει ...... με το Σαμαρά. Σιγά μην ξεχειλώσει ρε! Τι το θέλει ο τύπος και υπερασπίζεται τις «διαστάσεις» του κόμματος; Για να μιλάει τόσο πολύ για το πόσο ανοιχτή ή κλειστή είναι η Νέα ΝΔ, θα πει ότι υπάρχει πρόβλημα. Ιδιαίτερα όταν αυτοπροσδιορίζεται ως «ανοιχτός» κάποιος σαν τον Μιχαλολιάκο. Σκληρό Λαϊκό Δεξιό και σφοδρό υποστηρικτή ιδεών που αποτελούσαν μέχρι πρότινος περιθωριακές απόψεις στη Νέα Δημοκρατία.
« Στην καινούργια Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία, ούτε για οικογενειοκρατία. Παρά ταύτα, όμως, η καινούργια Νέα Δημοκρατία σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του .......

Ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο Νομάρχης Ξάνθης, Γιώργος Παυλίδης

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη, έχει ως εξής:
«Πολίτες από τους πέντε (5) σημερινούς Νομούς, τις νέες περιφερειακές ενότητες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αποφασίσαμε, να δώσουμε περιεχόμενο και ουσία στο δικαίωμα της κοινωνίας για αυτοδιοίκηση.
Κατερχόμαστε, με υπόδειξη της κοινωνίας, ως Ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός Περιφερειακός Συνδυασμός, ενωμένοι, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες, θρησκείες και καταγωγές, για την περιφερειακή κοινωνική και την αναπτυξιακή αναγέννηση. Θεωρώ τιμή αλλά και βαριά ευθύνη να ηγηθώ αυτού του συνδυασμού, με κύριους οδηγούς την καθαρά αυτοδιοικητική μου στάση, την συνέπεια, τις κοινωνικά οριοθετημένες αρχές και αξίες, την ανάπτυξη με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
Με πλήρη επίγνωση της παρούσης καταστάσεως και της κοινωνικοοικονομικής κρίσεως, είμαστε έτοιμοι και ώριμοι να εργασθούμε, με την συνέπεια που αποδείξαμε διαχρονικά, για  ......

Το λαμπρό στάδιο «Βασίλης Κικίλιας» και άλλες θλιβερές ιστορίες

Καλημέρα πατριώτες!!
Δεν πρόλαβα να λείψω μερικές μέρες από την χώρα και έγινε κοσμογονία!! Καλέ τί χαμός είναι αυτός? Γύρισα χτες και είδα από την μια ο Αρχηγός να διαγράφει κάποιον χωρίς απολογία ή σύγκληση Πειθαρχικού (βλέπετε όλο το Πειθαρχικό λείπει για διακοπές και θα ήταν κρίμα να τους φέρει πίσω) και από την άλλη το χαριτωμένο προσωπάκι του Βασιλάκη Κικίλια (όχι Καΐλα) να προβάλλει ως υποψήφιος Αρχηγός 4 εκατομμυρίων Ελλήνων, δηλαδή της μισής Ελλάδος …. Μα είναι δυνατόν ο Βασιλάκης??? Και βέβαια είναι, γι’ αυτό άλλωστε θα σας διηγηθώ ένα μέρος της αθλητικής του ιστορίας για να καταλάβετε ότι ΝΑΙ είναι δυνατόν!!!
Άλλωστε ο Βασιλάκης κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ αφού κατάφερε πριν καν γίνει 25 ετών να ονομαστεί ένα στάδιο με το όνομά του!!!!!
Ο Βασιλάκης λοιπόν ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανιωνίου, έπαιξε στα παιδοεφηβικά και αργότερα στην αντρική ομάδα. Ο Βασιλάκης ήταν ο πιο ........

Ο καιρός των τσιγγάνων στην Ευρώπη.

Σε εποχές κρίσης οι πιο εύκολοι στόχοι πέφτουν πάντα θύματα διώξεων και στοχοποιούνται ως μιάσματα της κοινωνίας. Πόσο εύκολα σήμερα στη Γαλλία, οι τσιγγάνοι «έγιναν» ναρκομανείς, drug dealers και εγκληματίες! Και πόσο εύκολα η κοινωνία αποδέχτηκε την ενοχοποίηση. Για να βγάζει από πάνω της τις δικές της ενοχές, δημιουργεί και «σταυρώνει» εύκολους στόχους. Δημιουργεί θύματα. Σήμερα τους τσιγγάνους, αργότερα τους Εβραίους και  τους μαύρους και στο μέλλον όλοι οι άρρωστοι, που αποτελούν βάρος για την οικονομία! Οι κοινωνίες σε κρίση, πάντα έτσι έκαναν! Και δεν είναι μόνο η Γαλλία. Ο δήμος της Κοπεγχάγης ζήτησε πρόσφατα από την κυβέρνηση της Δανίας να βοηθήσει στην απέλαση 400 Ρομά από το έδαφος της χώρας. Στο Βέλγιο, ομάδα 700 Ρομά εκδιώχθηκε από την ολλανδόφωνη Φλάνδρα και υποχρεώθηκε να δημιουργήσει καταυλισμό στη γαλλόφωνη Βαλλονία στα νότια της χώρας. Η Ιταλία, που κηρύχθηκε το 2008 σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού Αθιγγάνων, για να προχωρήσει στην απέλαση χιλιάδων από αυτούς σε Ρουμανία και Βουλγαρία, συνεχίζει να εφαρμόζει την πολιτική αυτή και σήμερα. Τέλος, η Γερμανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση απέλασης χιλιάδων παιδιών και εφήβων Ρομά στο Κόσοβο.

Για την Ευρώπη που αντιστέκεται ...... Ederlezi

Χάθηκε το σπάνιο φοινικόδασος της Πρέβελης Ρεθύμνου


Στάχτη έγινε το ιστορικό φοινικόδασος της Πρέβελης Ρεθύμνου από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές το βράδυ, πίσω από την οποία οι τοπικές αρχές της Κρήτης θεωρούν ότι βρίσκονται εμπρηστές.
Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε τέσσερα μέτωπα στο νότιο Ρέθυμνο, εκτός από το σπάνιο φοινικόδασος, κάηκαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών, εκατοντάδες αιγοπρόβατα, ενώ προς στιγμήν κινδύνεψαν τα χωριά Γιαννούδη και Κάτω Ροδάκινο.
Οι πυρκαγιές αργά χθες το βράδυ τέθηκαν υπό μερικό έλεγχο, ενώ σε ύφεση βρίσκονταν άλλες δύο στο Σελάκανο Λασιθίου και στα Ακούμια Ρεθύμνου, που κατέκαψαν εκατοντάδες στρέμματα πευκοδάσους και καλλιεργήσιμης γης. Οι φωτιές λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στο νησί πήραν γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και κατάκαιαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
«Διαπράχθηκε ένα οικολογικό έγκλημα, ενώ κινδύνεψαν δύο χωριά. Το φοινικόδασος με τις χίλιες συστάδες δέντρων στην πανέμορφη Πρέβελη δεν υπάρχει πια. Χιλιάδες ελαιόδεντρα και άλλες καλλιέργειες έγιναν στάχτη, ενώ εκατοντάδες ζώα κάηκαν ζωντανά», σύμφωνα με το Νομάρχη Ρεθύμνου Γιώργο Παπαδάκη. Ο ίδιος κατήγγειλε τη δράση εμπρηστών επισημαίνοντας ότι δεν είναι τυχαίο να ξεσπούν νύχτα οι φωτιές και ταυτόχρονα από τέσσερις εστίες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κάρυστος. Κάηκε το φοινικόδασος της Πρεβέλης.

Με το πρώτο φώς της ημέρας κι εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, τα εναέρια μέσα θα επιχειρήσουν και πάλι στην Κάρυστο, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι δυνατοί άνεμοι μέχρι και 11 μποφόρ που έπνεαν όλη την ημέρα καθιστούσαν αδύνατη τη συνδρομή τους. Μόλις οι άνεμοι έπεσαν λίγο 4 αεροσκάφη πραγματοποίησαν ρίψεις νερού. Όμως, όταν σκοτείνιασε αναγκάστηκαν και πάλι να επιστρέψουν στη βάση τους.
Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στο Φοινικόδασος της Πρεβέλης στο νομό Ρεθύμνου, από την φωτιά που ξεκίνησε νωρίς το πρωί. Στην ίδια περιοχή έχουν καεί μέχρι αυτή την ώρα, 4.000 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και 1000 στρέμματα δασικής. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχει υποστεί από φωτιά ο νομός Ρεθύμνου δεδομένης της τεράστιας αξίας που έχει για τον τόπο το φοινικόδασος.

Επιμένει ο κόκκινος Πάνος μέσω του γελωτοποιού Παπαγιάννη

Πανικόβλητα τα coolούκια του collαντώνη, οι 21 δικτυωμένοι και τα παπαγαλάκια τους. Σε κατάσταση αμόκ, αρνούνται την πραγματικότητα και ζουν το δικό τους παραλήρημα μπροστά στην επερχόμενη δεινή ήττα των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Απεργάζονται διά του Παπαγιάννη διάφορα χυδαία σενάρια ακόμα και κατά του Κώστα Μπακογιάννη για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να παραπλανήσουν τους αναγνώστες τους.
Και το παίζει ο καραγκιόζης κυρίαρχος του διαδικτύου και όλοι οι άλλοι βλέπουν τον κώλο του και τις πλάτες του. Άλλη δουλειά δεν είχαμε, παρά να βλέπουμε το κούνημα των παπαγιάννηδων! Έχουν ανέβει τόσο ψηλά(!!!), σαν τις μαϊμούδες και γι’ αυτό βλέπουν όλοι οι άλλοι τους κώλους τους! Τέτοιοι καραγκιόζηδες είναι, τέτοιες αηδίες δίνουν στους αναγνώστες τους. Ας όψεται ο μέντοράς του Παπαγιάννη, ο υπερφίαλος, άχρωμος, γραφικός και μονότονος Πάνος. Για τον κόκκινο Πάνο, ο λόγος φυσικά. Από κει εκπορεύεται το μίσος κατά της οικογένειας Μπακογιάννη, κατά της Ντόρας και τους γιού της Κώστα Μπακογιάννη. Τόσο μικρόψυχοι και λίγοι είναι. Στο εσωτερικό της Ρηγίλλης αδυνατούν να αντιληφθούν το κενό ιδεών που έχει προκαλέσει η καθαρή δεξιά που ευαγγελίζονται και ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε μίσος και γραφικότητες κατά του Μητσοτάκη, της Ντόρας και τώρα κατά του Κωστή Μπακογιάννη.