Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Το λαμπρό στάδιο «Βασίλης Κικίλιας» και άλλες θλιβερές ιστορίες

Καλημέρα πατριώτες!!
Δεν πρόλαβα να λείψω μερικές μέρες από την χώρα και έγινε κοσμογονία!! Καλέ τί χαμός είναι αυτός? Γύρισα χτες και είδα από την μια ο Αρχηγός να διαγράφει κάποιον χωρίς απολογία ή σύγκληση Πειθαρχικού (βλέπετε όλο το Πειθαρχικό λείπει για διακοπές και θα ήταν κρίμα να τους φέρει πίσω) και από την άλλη το χαριτωμένο προσωπάκι του Βασιλάκη Κικίλια (όχι Καΐλα) να προβάλλει ως υποψήφιος Αρχηγός 4 εκατομμυρίων Ελλήνων, δηλαδή της μισής Ελλάδος …. Μα είναι δυνατόν ο Βασιλάκης??? Και βέβαια είναι, γι’ αυτό άλλωστε θα σας διηγηθώ ένα μέρος της αθλητικής του ιστορίας για να καταλάβετε ότι ΝΑΙ είναι δυνατόν!!!
Άλλωστε ο Βασιλάκης κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ αφού κατάφερε πριν καν γίνει 25 ετών να ονομαστεί ένα στάδιο με το όνομά του!!!!!
Ο Βασιλάκης λοιπόν ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Πανιωνίου, έπαιξε στα παιδοεφηβικά και αργότερα στην αντρική ομάδα. Ο Βασιλάκης ήταν ο πιο ........

........ ατάλαντος παίκτης αλλά κατάφερνε πάντα να συμπεριλαμβάνεται στην ομάδας για δύο λόγους:1ον. Οι γονείς του Βασιλάκη είχαν άριστες σχέσεις με τους διοικούντες αλλά και ο ίδιος γνώριζε άριστα από μικρός την τέχνη του γλειψίματος και 2ον. διότι σχεδόν πάντα η ομάδα χρειάζονταν έναν ατάλαντο παίκτη αλλά καλό στο να ρίχνει ξύλο και να κάνει το παιχνίδι «κώλος» όταν χρειαζόταν!!

Έτσι του Βασιλάκη η θητεία δείχνει χρόνο συμμετοχής από 2 έως μάξιμουμ 5 λεπτά ανά αγώνα γιατί στο μεταξύ είχε αποβληθεί με 5 φάουλ ή αποκλεισμό. Ναι φίλοι μου αυτό το προσωπάκι, που όπως είπε εκφράζει τον «πολιτικό πολιτισμό» ήταν ο καλύτερος για να δείρει και να εκνευρίσει συνήθως τον καλύτερο παίκτη της αντιπάλου ομάδος ώστε να γίνει το παιχνίδι κόλαση, να οδηγηθεί σε σύρραξη και πολλές φορές να διακοπεί!!

Αφού έπαιξε σαν αναπληρωματικός πάντα στα παιδοεφηβικά του Πανιωνίου που κέρδιζαν πανελλήνιους τίτλους, μάζεψε και αυτός πολλά μόρια και κατάφερε με αυτά να περάσει στην Ιατρική όπου δυστυχώς απ’ ό,τι ξέρω ακόμη ειδικεύεται …… Το καημένο επιστήμων τελειώνει ….

Ο μεγάλος πόθος των ανθρώπων του Πανιωνίου ήταν να αποκτήσει ο Σύλλογος ένα δικό του κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Την περίοδο 90-93 ενεκρίθη κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ χωρητικότητος 4200 θέσεων δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο χώρο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ, κόστους 2 δις δρχ. τότε …

Δυστυχώς το 93 μετά την «Ηρωική Παρέμβαση» του μεγάλου Αρχηγού μας Αντωνίου του Α’ (τον σταυρό σας όλοι), η Κυβέρνηση του 48% έπεσε με αποτέλεσμα να έλθει στην Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ … με Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού τον μπασκετάνθρωπο Γιώργο Βασιλακόπουλο, επονομαζόμενο και «ο Σωλήνας». Οι ελπίδες για το έργο αναπτερώθηκαν!!

Οϊμέ! Αντί για στάδιο ο «Σωλήνας» έκανε μια κατασκευή από ΕΛΕΝΙΤ της κακιάς ώρας, χωρίς θέσεις θεατών και απλά σκέπασε το ανοιχτό γήπεδο ………

Οποία ξευτίλα και διασυρμός. Ο λαός του ιστορικού ομίλου ήταν έξαλλος και σαν αντίποινα αποφάσισε δύο πράγματα:1ον. Μαύρισε τον «Σωλήνα» στις βουλευτικές εκλογές αφού είχε το θράσος να κατέβει υποψήφιος στην Β’ Αθήνας και 2ον. Σαν απάντηση προς τον διασυρμό που υπέστη ο ιστορικότερος Σύλλογος της χώρας αποφάσισες να ονομάσει το ΕΛΕΝΙΤ ως «ΣΤΑΔΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ».

Αυτά αγαπητοί πατριώτες είναι αληθινά και μπορούν να διασταυρωθούν με μια απλή επίσκεψη στην Πλατεία Νέας Σμύρνης. Πιστεύω δε, ότι θα το παρουσιάσει ο ίδιος ο Βασιλάκης στο βιογραφικό το, τώρα που θα είναι υποψήφιος αρχηγός 4 εκατομμύριων Ελλήνων!!!

Γι’ αυτό πρέπει να υμνούμε τον Ηγέτη μας που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία .......

Γιατί με τον Βασιλάκη μπροστινό ο ρόλος του Κωστάκη του Κροικόδειλου μειώνεται σημαντικά.

Ο Αναλυτής

ΜΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ
ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ

ΜΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΖΟΤΖΟΛΑ
ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ

ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ
ΜΕ ΝΕΑ ΠΟΛ.ΑΝ. ΣΤΑΘΕΡΑ
(Χωρίς τον Κωστάκη τον Κροκόδειλο που δεν τον θέλουμε πια)

Ο Αναλυτής και πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :