Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

«Βόμβα» του Προέδρου της Δημοκρατίας με σαφείς υπαινιγμούς κατά Σαμαρά!

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν, μηδενός εξαιρουμένου…». Με αυτή τη δήλωση-«βόμβα» υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας τον Αντώνη Σαμαρά, που πήγε σήμερα να ζητήσει «σύσκεψη πολιτικών αρχηγών»… Αίσθηση προκάλεσε σε όλους η «περίεργη» αυτή αναφορά του Προέδρου που έγινε όχι σε κάποια δημόσια ομιλία του, αλλά σε αναφορά προς τον συγκεκριμένο επισκέπτη του.
Το τι μπορεί να εννοούσε ο κ. Παπούλιας αρμόδιος είναι ο ίδιος να το διευκρινίσει… Όμως, σε όσους δεν έχουμε απεμπολήσει την ιστορική μνήμη, τα βαρυσήμαντα αυτά λόγια του Προέδρου βρίσκουν στο πρόσωπο του σημερινού αρχηγού της ΝΔ τον απόλυτο στόχο τους! Έχουμε ήδη γράψει τόσο για τις τεράστιες ιστορικές ευθύνες του Σαμαρά για το παρόν κατάντημα της Ελλάδας όσο και για την ύποπτη διαχείριση των «μυστικών κονδυλίων» όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών, την περίοδο 1990-1992… Και τα δύο αυτά θα μπορούσαν να είναι στη σκέψη του Προέδρου, όταν ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να κάνει τη δική του αυτοκριτική, μαζί με όλους τους άλλους… Γιατί ο Πρόεδρος έχει μνήμη και κρίση και γνωρίζει, όπως όλοι μας, ότι ο Αντώνης δεν ήρθε χθες από τον… Άρη, ούτε είναι άμοιρος ευθυνών για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 20 χρόνια. Αντιθέτως, είναι ο κατεξοχήν ένοχος για την αρνητική τροπή της χώρας μετά την Αποστασία και Προδοσία του 1993! Αυτά καλούμαστε να πληρώσουμε με αίμα και δάκρυα σήμερα όλοι οι Έλληνες!
Αλλά μάλλον πως ο Πρόεδρος βρόντηξε στου κουφού την πόρτα… Ο Αρχηγαντώνης είναι… «άφθαρτος, άσπιλος, αμόλυντος», όπως κωμικοτραγικά υποστηρίζουν τα τσακλοκούδουνα της «Νέας Άνοιξης». Και πάνω απ’ όλα είναι αποδεδειγμένα αμετανόητος και αλαζόνας, τόσο ώστε να προτιμά το βούλιαγμα του τόπου χάριν του εαυτού του! Αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα, με αφετηρία εκείνο το «βρώμικο 1993»…

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη «βόμβα» Παπούλια…

Μια ώρα ορχίτερα .... Σαμαράς!

Στον δρόμο για την πρωθυπουργία!...!

Ο πρώην Υπουργός που εισηγείται με πάθος τη διαγραφή Καραμανλή είναι ο…

…Κόκκινος Πάνος!!!

Ναι, ο Πανάρας δεν μπορεί να συγχωρέσει τον πρώην Πρωθυπουργό που τον πέταξε κλοτσηδόν από το Υπουργείο Εργασίας πάνω που ήταν έτοιμος να… ολοκληρώσει το λαμπρό επίτευγμα της «Λαϊκής Δεξιάς»: να τριπλασιάσει μισθούς και συντάξεις, να μειώσει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, να μοιράσει ζεστό χρήμα στο φτωχό δοκιμαζόμενο Λαό της Πατρίδος… Επί μήνες εργαζόταν για να πετύχει τους Υψηλούς αυτούς και Μεγαλοϊδεατικούς Στόχους, που σήμερα θα μπορούσε να καταθέσει ευλαβικά στα πόδια του Τρισμέγιστου, Εκλαμπρότατου, Ανυπέρβλητου Αρχηγαντώνη, του Αρχηγού-Ήλιου, της Ελπίδας των Ελλήνων! Δυστυχώς, ο άθλιος και μίζερος Καραμανλής του χάλασε τη… σούπα και βρέθηκε -χωρίς να καταλάβει το πώς- εκτός Κυβέρνησης… Σήμερα ζητά τα ρέστα του! Γιατί η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο… Σήμερα είναι ο Νο3 -κατ’ άλλους Νο2, εν πάση περιπτώσει κάποιο… νούμερο- της «νέας ΝΔ» και απαιτεί την κεφαλήν του Κωστάκη επί πίνακι! Αναμένουμε τις εξελίξεις… Και πώς το μάθαμε; Τι σας νοιάζει εσάς; Έχουμε και μείς τους… «κοριούς» μας…

Στην Αριζόνα ο σκληρότερος αντιμεταναστευτικός νόμος στην αμερικανική επικράτεια

Activists Demonstrate Against Arizona's New Immigration LawActivists Demonstrate Against Arizona's New Immigration LawActivists Demonstrate Against Arizona's New Immigration Law

Διαδηλώσεις εναντίον του πολιτειακού νόμου που υπέγραψε στις 23 Απριλίου η κυβερνήτης της Αριζόνα, Τζαν Μπρούερ, και ο οποίος χαρακτηρίζεται ο σκληρότερος αντιμεταναστευτικός νόμος στην αμερικανική επικράτεια, αναμένονται αύριο, Πρωτομαγιά. Παράλληλα, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει κατά πόσον ο νόμος είναι σύμφωνος προς το .....

Οσμή συγκρούσεων αύριο Πρωτομαγιά στο Βερολίνο

Walpurgis Night Ahead Of May Day DemonstrationsWalpurgis Night Ahead Of May Day Demonstrations
Νεοναζί σήμερα συγκεντρώνονταν σε διάφορες «ακροδεξιές» pub στο Βερολίνο, όπως στο 'Zum Henker'. Η Πρωτομαγιά είναι μέρα για συγκρούσεις μεταξύ ακροδεξιών και ακροαριστερών στο Βερολίνο και άλλες γερμανικές πόλεις.
(Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Τι γίνεται με την Συνδιάσκεψη της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση;

Θα γίνει ή δεν θα γίνει; Κάτι περίεργες φήμες έφτασαν στ’ αυτιά μας. Λάστιχο την κατάντησαν. Την μια ανακοινώνεται επίσημα και την άλλη ακυρώνεται στα μουλωχτά. Το ΔΝΤ άραγε έχει φάει την Αυτοδιοίκηση; Ή παίζονται άλλα παιχνίδια εσωτερικού ανταγωνισμού και επιβολής υποψηφίων, αρεστών στους αυλικούς του Αρχηγού; Οι αναβολές του συγκεκριμένου προσυνεδρίου, έχουν άραγε σχέση με τον Καλλικράτη ή τους υποψήφιους της ΝΔ για τις Δημοτικές εκλογές και τα αναμενόμενα χρίσματα;

Ο Πάνος καθάρισε τον Τσιμογιάννη και του άνοιξε η όρεξη

Στόχος του κόκκινου Πάνου είναι να κατοχυρώσει την υπαρχηγία στη ΝΔ. Μετά ποτέ δεν ξέρεις! Η θέση του υπαρχηγού βρίσκεται πολύ κοντά στον αρχηγό και όλα δείχνουν ότι η ΝΔ τελείωσε με τις περίφημες οικογένειες που καταδυνάστευαν τον τόπο και το κόμμα. Η ΝΔ πέρασε στα χέρια άφθαρτων και λαϊκής καταγωγής στελεχών. Όπως ο Αρχηγός και ο Πάνος. Έπειτα από το πρώτο ξεκαθάρισμα που έγινε στην αυλή του Αρχηγού, τώρα ο Πάνος πάει να επιβάλλει γραμμή και στον στενό πυρήνα της Άνοιξης. Πέρασε στα δύσκολα. Σκεφτείτε όμως να πετύχει κάποιους στόχους του!
Έβαλε στο μάτι τον Μουρούτη και μετά ποιος ξέρει…. Ο Πάνος το έχει πάρει απόφαση να ελέγξει πλήρως την επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος και του Προέδρου, διαφορετικά θα θεωρεί τον εαυτό του αποτυχημένο και τελειωμένο. Τα πρώτα καβγαδάκια στην αυλή του Αρχηγού είναι γεγονός και όλα δείχνουν ότι πάμε για εσωτερικό πόλεμο. Ο Μουρούτης θέλει υπό τον έλεγχό του τον πλήρη έλεγχο του κόμματος. Τι αυτό επιθυμεί και ο Πάνος. Ένας απ’ τους δύο θα αντέξει.

Ερώτηση Καρατζαφέρη για την επίσκεψη Ερντογάν

«Λέω απλώς “αριβεντέρτσι” στον “ΟΦΑ”»!

Ο διαγραφείς Αρ. Παυλίδης επιτέθηκε σφοδρά στον Αντ. Σαμαρά και προανήγγειλε «πόλεμο» στη Νέα Δημοκρατία

Με προσωπικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά πέρασε χθες στην αντεπίθεση ο κ. Αρ. Παυλίδης που διαγράφηκε από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες. Αν και από τη Ρηγίλλης δεν ασχολούνται και τον αντιμετωπίζουν με απαξίωση, θεωρώντας τον «ξένο σώμα», ο πρώην υπουργός, μία ημέρα μετά την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στη Ρόδο, επέλεξε από την ίδια περιοχή να δώσει συνέντευξη Τύπου και να κατηγορήσει τον κ. Σαμαρά.
«Ας φροντίσει ο κ. Σαμαράς να μη γίνει η ΝΔ... ΟΦΑ» είπε με ένα λογοπαίγνιο ο κ. Παυλίδης. Με εμφανή διάθεση να σημειώσει ότι το κόμμα με τέτοιες λογικές υπάρχει κίνδυνος να συρρικνωθεί, έσπευσε να εξηγήσει τι σημαίνει η αναφορά του ΟΦΑ, λέγοντας:...

"Un colpo all'anima" .... Ligabue

Στα μαλακά ο Κοντομηνάς! Έτσι κάνουμε κάθαρση! Ο πόλεμος στην διαπλοκή μόλις ξεκίνησε!

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων (απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα) αφέθηκε μετά την απολογία του, στην 1η τακτική Ανακρίτρια ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που κατηγορείται για πλαστογραφία και υπεξαίρεση, σχετικά με δραστηριότητες της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ στη Νότιο Αφρική πριν το 2000.
Οι κατηγορίες σε βάρος του, αφορούν καταγγελίες ομογενών της Νοτίου Αφρικής περί εξαπάτησης τους μέσω επενδυτικών συμβολαίων που δεν τηρήθηκαν.
Η υπόθεση έφθασε στην Δικαιοσύνη το 2005 μετά από δημοσιεύματα που φιλοξενούσαν καταγγελίες ομογενών.

Μακρυς και δυσκολος ο δρομος για την Ιθακη!

"Αποκάλυψη τώρα" βλέπει ο Economist στην Ελλάδα!

«Acropolis Now» ονομάζει την δημοσιονομική κρίση στην Ευρώπη ο Economist, γράφοντας ότι έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Με εξώφυλλο που παραπέμπει στην ταινία «Αποκάλυψη τώρα» το περιοδικό γράφει ότι η ΕΕ χρειάζεται μια ευρεία λύση, άμεσα.
Το ηλιοβασίλεμα, την Ακρόπολη, τα ελικόπτερα που πάνω γράφουν «ΕΕ» και «ΔΝΤ», την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ σε ρόλο «κακού» επιστρατεύει το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Economist για να αναφερθεί στη δημοσιονομική κρίση της Ελλάδας.
«Ο τρόμος, ο τρόμος» είναι ο υπότιτλος που χρησιμοποιεί, παραπέμποντας έτσι στην ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα, όπου επικρατεί χάος.

Forget Gordon Brown!...!

Gordon Brown And His Cabinet Takes The Election Campaign To The MidlandsGordon Brown And His Cabinet Takes The Election Campaign To The Midlands

Μία εικόνα χίλιες λέξεις!...!
Από την σημερινή προεκλογική συγκέντρωση του Gordon Brown στο Midlands
(Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)

Από την σημερινή προπόνηση του Ronaldo

TRAINING SESSIONTRAINING SESSIONTRAINING SESSION
Ο Πορτογάλος striker της Real Madrid στην σημερινή του προπόνηση στο Valdebebas.
 / / Content © 2010 ZumaPress / /

Ο κ. Σαμαράς, το ΔΝΤ και το «φαιοκόκκινο μέτωπο»

Όταν μετά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είχα αποτολμήσει να συμπεράνω ότι η νίκη Σαμαρά αντιπροσώπευε την νίκη του «φαιοκόκκινου μετώπου» πολλοί είχαν θεωρήσει την εκτίμηση μου εμπαθή και λανθασμένη. «Ο Σαμαράς» είπαν πολλοί «είναι ο μόνος που αρθρώνει ένα φιλελεύθερο λόγο. Η νίκη του αντιπροσωπεύει την νίκη του εκσυγχρονισμού πάνω στον παλαιοκομματισμό».
Φυσικά σήμερα μετά την στάση που έχει υιοθετήσει η Νέα Δημοκρατία στο θέμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου πιστεύω ότι οι απόψεις μου δικαιώνονται απόλυτα. Όπως είναι γνωστό σήμερα η ΝΔ ευθυγραμμίζεται πλήρως με την εκτιμήσεις της γιακωβινίστικης αριστεράς σύμφωνα με τις οποίες το ΔΝΤ αντιπροσωπεύει το «Απόλυτο κακό». Για μια ακόμη φορά αναβιώνει στην Ελλάδα το «φαιοκόκκινο μέτωπο» όπως ακριβώς συνέβη και την περίοδο του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία. Μόνο που αυτή την φορά-και αυτό παρουσιάζει ενδιαφέρον-η κοινή πλατφόρμα των «φαιοκόκκινων» δεν έχει ως άξονα αναφοράς τα...

Νέα σελίδα από Σαρκοζί στις σινογαλλικές σχέσεις

French President Sarkozy And Wife Carla Visit ChinaFrench President Sarkozy And Wife Carla Visit China
Νέα σελίδα στις σινογαλλικές σχέσεις εγκαινιάζει η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί στην Κίνα. Αυτό δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος Χου Ζιντάο, μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο ομόλογό του, ο οποίος χαρακτήρισε την Κίνα στρατηγικό εταίρο της Γαλλίας και «δύναμη του σήμερα όχι του αύριο».
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να αφήσουν πίσω τους τις διαφορές τους για το ....

Σε λίγο αποκλειστικά στο «περιοδικό»: Ποιος πρώην Υπουργός ζητά επίμονα τη διαγραφή του Καραμανλή…;!;!


Μείνετε συντονισμένοι στο "περιοδικό" για τη συνταρακτική αποκάλυψη!

Ντέρμπι Σαμαρά - Ντόρας για την οικονομία

Ο πρόεδρος της ΝΔ πάγωσε το αίτημα της κυρίας Μπακογιάννη να συζητηθεί η στάση του κόμματος για τον μηχανισμό στήριξης

Με φόντο την οικονομική κρίση και τη στάση που πρέπει να τηρήσει η Νέα Δημοκρατία για τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με το σχέδιο συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης από ΔΝΤ και ΕΕ, προέκυψε χθες νέα ένταση στις σχέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαρά και της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.
Η πρωτοβουλία της πρώην υπουργού να ζητήσει την άμεση σύγκληση της ΚΟ για να συζητηθεί η κεντρική γραμμή του κόμματος και η απάντηση της Ρηγίλλης με δελτίο Τύπου ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει αυτό που πρέπει την ώρα που πρέπει» ενέτειναν το ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις των δύο πολιτικών. Η κυρία Μπακογιάννη έστειλε νωρίς χθες το μεσημέρι στον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ κ. Κ. Τασούλα μια σύντομη επιστολή, χωρίς επιθετικούς τόνους, ζητώντας να...

Κάντε, λοιπόν, Εξεταστική Επιτροπή και για το υπουργείο Πολιτισμού...

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη διαφάνεια ύστερα από τις καταγγελίες Γερουλάνου και την απάντηση Βουλγαράκη που εμπλέκει τον Σαμαρά...
.
Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη


Μερικές υποσημειώσεις έχω να κάνω στην απάντηση του κ. Βουλγαράκη (εδώ).
Δεν παρασύρομαι εύκολα, ακόμα κι αν χθες στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA η φερόμενη έγκυρη κ. Σπυράκη ονομάτιζε τον κ. Βουλγαράκη μετά του κ. Πρετεντέρη (ο οποίος έκανε και το γνωστό ειρωνικό και συμπαθές σε με χιουμοράκι) με την ενορχήστρωση της κ. Τρέμη. Η υπερβολική βιασύνη, επιπρόσθετα, δεν νομίζω ότι με χαρακτηρίζει, αντίθετα έχω ιώβειο υπομονή, γεγονός που καταδεικνύεται και τώρα από το χρόνο απάντησης. (Δεν σας κρύβω ότι περίμενα κάποια επίσημη απάντηση από την Ρηγίλλης, καθώς ο κ. Βουλγαράκης "καδράρει" τον κ. Σαμαρά στην απάντησή του). Μια υπομονή που μάλλον δεν επέδειξε (αν και ως πολιτικός εκείνος θα έπρεπε να έχει ασκηθεί ιδιαίτερα σε αυτήν) ο κ. Βουλγαράκης τα τελευταία χρόνια και προφανώς πλήρωσε και εξ αυτού του λόγου το τίμημα...
Εν πάση περιπτώσει, η απάντηση του κ. Βουλγαράκη έχει ενδιαφέρον καθότι...

Κ. Μητσοτάκης: Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι

Έκκληση στην πολιτεία να επιβάλει δικαιοσύνη τιμωρώντας όσους ωφελούνται δυσανάλογα από την κρίση, απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Κάλεσε και την αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει στη Βουλή, χωρίς συζήτηση, τα μέτρα που θα κρίνει αναγκαία.
"Όλοι πλέουμε στο ίδιο καράβι. Πρέπει να υπάρχει άισθηση εθνικής ενότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης", είπε, απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση που θα πρέπει να τηρήσει η Νέα Δημοκρατία. "Δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ανεύθυνοι [...] κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποκομίσει πολιτικά ωφέλη από την κρίση", πρόσθεσε.
Όπως τόνισε, το ερώτημα δεν είναι αν είναι καλά ή κακά τα μέτρα, αλλά αν υπάρχει άλλος δρόμος.
Επανέλαβε την πρότασή του για κυβέρνηση "εθνικής ανάγκης", υποστηρίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα. Ζήτησε αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, αφήνοντας με την ευκαιρία αιχμές για τους...

ΚΚΕ: "Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε το Σύνταγμα"...

Ότι το ΚΚΕ δεν σεβόταν το σύνταγμα το είχαμε καταλάβει και μόνοι μας εδώ και χρόνια.
Φρόντιζε όμως πάντα να κρατά τα προσχήματα για τον σεβασμό  της δημοκρατίας.
Μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες, βλ εδώ).
Σήμερα ο κ. Μαίλης του ΚΚΕ το είπε ξεκάθαρα στο ΜΕGA....
"Δεν είμαστε υποχρεωμένοι. Δεν συμφωνήσαμε γι αυτό το Σύνταγμα. Το' χουμε καταψηφίσει. Είναι αντιλαϊκό"!!!
Το απόκομμα του 7% αμφισβητεί ευθέως το σύνταγμα που πάνω σε αυτό στηρίζεται η Ελληνική Δημοκρατία!!!
 Και δεν έχει βγει ακόμα ΚΑΝΕΝΑ κόμμα να σχολιάσει.
Κανένας εισαγγελέας δεν κίνησε διαδικασίες !!!
ΑΝ δηλαδή κάποιος Συνταγματάρχης έκανε αυτή την δήλωση τι διαφορά θα είχε;;;
Οι Συνταγματολόγοι αυτής της χώρας οφείλουν να τοποθετηθούν για το αν...

Αποκλειστικά στο «περιοδικό»!!! Η Ντόρα Μπακογιάννη εγκατέλειψε την πολιτική και έγινε…

…δημοσιογράφος!

Ναι, και μη μου πείτε πως σας κοροϊδεύω! Αυτό προκύπτει από την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της «νέας ΝΔ» (βλ. εδώ), που απαντώντας στο αίτημα της κ. Μπακογιάννη για άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος αναφέρει επί λέξει: “Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σε απάντηση δημοσιογραφικών ερωτημάτων, που αφορούν στη σύγκληση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει».”
Καλή επιτυχία, λοιπόν, στην πρώην Υπουργό στα νέα της… δημοσιογραφικά καθήκοντα!
Ααα… Και περαστικά στο «επικοινωνιακό επιτελείο» του Αρχηγαντώνη, που μάλλον χρήζει ομαδικής ψυχοθεραπείας… Θα τους στείλουμε αρμοδίως τον Βαΐτση Αποστολάτο και την Τένια Μακρή. Μεταξύ μας… πιο πολύ για… Ανίτα Πάνια τους βλέπω!...!

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά...

H ανακοίνωση-απάντηση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στο αίτημα της Ντόρας Μπακογιάννη να συγκληθεί η Κ.Ο του κόμματος ήταν η εξής: "Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει", αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση της Ρηγίλλης.
Μιλάμε για υπεύθυνες απαντήσεις, αιτιολογημένες και με επιχειρήματα!
Συνεχίστε τον ύπνο σας παλικάρια η κοινωνία θα σας διαγράψει οριστικά και όταν το καταλάβετε θα είναι αργά...

Στάχτες...

Είτε τα μέτρα είναι αυτά που περιγράφονται εδώ είτε είναι αυτά εδώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα παραδίδεται πλέον στο έλεος της ύφεσης.
Τα μέτρα είναι τρομακτικά σκληρά και καταδικάζουν τη χώρα σε πολυετή ύφεση με απρόβλεπτες συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο κι απροσδιόριστες αντανακλάσεις στο πολιτικό σύστημα.
Η δανειακή βοήθεια θα είναι της τάξης των 140 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο πακέτο που έχει πάρει ποτέ χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Μεταπολίτευση μας τελείωσε. Η εποχή των θολών οραμάτων δίνει τη θέση της στον...

Φρανσουά Μπαρουάν: Οι Πορτογάλοι είναι ειλικρινείς, οι Έλληνες ψεύτες!!!

Ανειλικρινείς και ψεύτες οι έλληνες σε σχέση με τους πορτογάλους σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό. Τα είπε αυτά αποκλείοντας πιθανότητα μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στην Πορτογαλία λέγοντας ότι αυτό αποτελεί "ένα πολιτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας".
"Θα πρέπει να σταματήσουμε με αυτά τα πολιτικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Η ανειλικρίνεια -θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε και ψέμμα- της ελληνικής κυβέρνησης ήταν που προκάλεσε τόσο την επιτάχυνση της ελληνικής κρίσης. Η Πορτογαλία έχει ένα χρέος σημαντικού επιπέδου, αυτό είναι αλήθεια, αλλά οι Πορτογάλοι δεν...

Προς κ.κ. Παπαγιάννην (fimotro): «συναδελφική» παραίνεσις…

Ως τρόπον τινά «συνάδελφος»-μπλόγκερ, θεωρώ χρέος μου να σας απευθύνω μίαν φιλικήν παραίνεσιν, σύστασιν, συμβουλήν. Επειδή έχω διαπιστώσει, ότι κάθε φορά που αναγγέλλεται κάποια δημοσία παρέμβασις του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σπεύδετε, άμα τη τηλεοπτική αυτού εμφανίσει, να ποστάρετε… «εμετικά» και προδήλως προκατασκευασμένα «σχόλια» εις το μπλογκ σας, καλό θα ήταν να αναγράφετε και τους πραγματικούς «συγγραφείς» αυτών… Τους κ.κ. Λαζαρίδην, Μουρούτην, Παναγιωτόπουλον και τα λοιπά επίλεκτα και αξιότιμα «τέκνα της Ανοίξεως», που κατευθύνουν όλον σχεδόν τον διαδικτυακόν και μιντιακόν οχετόν κατά του κ. Μητσοτάκη και της θυγατρός αυτού «αυτοκρατείρας Θεοδώρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου»... Μην ανησυχείτε, ουδείς σας κλέπτει την δόξαν! Είσθε, και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, απολύτως ταυτισμένος με τους ως άνω κυρίους κυρίους, όπως και αν αυτό μεταφράζεται…

Εις «συνάδελφος»-μπλόγκερ

Υ.Γ. Εις τας πόσας ύβρεις κατά του κ. Μητσοτάκη δύναταί τις να ενταχθεί εις τα «εαρινά» ψηφοδέλτια της «νέας ΝΔ»…;

Καταστροφή...

Όλες οι προτεινόμενες συνενώσεις δήμων του "Καλλικράτη" στο "περιοδικό" (κείμενα και χάρτες)

Δείτε παρακάτω όλες τις προτεινόμενες συνενώσεις δήμων και τις νέες περιφέρειες βάσει του σχεδίου "Καλλικράτης", σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών. Περιλαμβάνονται και οι χάρτες (μεγέθυνση με κλικ) του σχεδίου.