Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

«Λέω απλώς “αριβεντέρτσι” στον “ΟΦΑ”»!

Ο διαγραφείς Αρ. Παυλίδης επιτέθηκε σφοδρά στον Αντ. Σαμαρά και προανήγγειλε «πόλεμο» στη Νέα Δημοκρατία

Με προσωπικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά πέρασε χθες στην αντεπίθεση ο κ. Αρ. Παυλίδης που διαγράφηκε από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες. Αν και από τη Ρηγίλλης δεν ασχολούνται και τον αντιμετωπίζουν με απαξίωση, θεωρώντας τον «ξένο σώμα», ο πρώην υπουργός, μία ημέρα μετά την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στη Ρόδο, επέλεξε από την ίδια περιοχή να δώσει συνέντευξη Τύπου και να κατηγορήσει τον κ. Σαμαρά.
«Ας φροντίσει ο κ. Σαμαράς να μη γίνει η ΝΔ... ΟΦΑ» είπε με ένα λογοπαίγνιο ο κ. Παυλίδης. Με εμφανή διάθεση να σημειώσει ότι το κόμμα με τέτοιες λογικές υπάρχει κίνδυνος να συρρικνωθεί, έσπευσε να εξηγήσει τι σημαίνει η αναφορά του ΟΦΑ, λέγοντας:...
«Όμιλος Φίλων Αντωνάκη».
Ιδιαίτερα επικριτικός, αφού χαρακτήρισε αντικαταστατική τη διαγραφή του, σημείωσε ότι αυτός και κάποιοι άλλοι ενοχλούν τη νέα ηγεσία. «Αν τους ενοχλούμε, θα μπορούσανε να μας καλέσουνε σε ένα δωμάτιο και να μας διαγράψουν, και όχι με απειλές τύπου weekend. Μου υπέδειξαν με θράσος να μη μετάσχω σε κομματική εκδήλωση», υποστήριξε αναφερόμενος στα μηνύματα που στέλνει ο κ. Σαμαράς στα λεγόμενα «βαρίδια» του κόμματος, από τις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις που συνήθως γίνονται Σαββατοκύριακο.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εκδηλωθεί ιδιαίτερες αντιδράσεις στα Δωδεκάνησα για τη διαγραφή του, ο κ. Παυλίδης προανήγγειλε ουσιαστικά ότι θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στη ΝΔ, αποκαλύπτοντας πως έχει προτάσεις από άλλα κόμματα, αναγκάζοντας έτσι αρκετά κομματικά στελέχη να μιλήσουν για προσέγγισή του με τον ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του κ. Γ. Καρατζαφέρη. «Δεν λέω αντίο, αλλά αριβεντέρτσι, εις το επανιδείν, και σύντομα» είπε και συμπλήρωσε ότι σύντομα θα ανακοινώσει τι θα κάνει, ενώ τοπικά στελέχη της ΝΔ θεωρούν ότι θα δημιουργήσει προβλήματα εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :