Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

"Στη Ν.Δ. αναβιώνουν τα φέουδα"

Με μία σκληρή δήλωση απαντά στην απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην στηρίξει την υποψηφιότητά του στο νεοσύστατο Δήμο Νικόλαου Σκουφά ο σημερινός δήμαρχος Κομποτίου Στάθης Γιαννούλης.
Ο κ. Γιαννούλης υποστηρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει μετατραπεί σε μοχλό προώθησης προσωπικών συμφερόντων και στην ουσία αναβιώνει τα φέουδα. Συνάμα ξεκαθαρίζει ότι θα είναι υποψήφιος, ανεξάρτητα με την απόφαση που έλαβε το κόμμα του και καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο.

Στην δήλωσή του ο κ. Γιαννούλης αναφέρει:

Προειδοποιεί η Greenpeace

Smoke from a wildfire cloud the air near the settlement of Kustarevka in Ryazan region, some 340 km (211 miles) southeast of Moscow, August 10, 2010. Russia's deadly summer heatwave will weaken a recovery from last year's slump, economists predicted on Tuesday as wildfires raged on in several provinces and forecasters said sweltering weather won't abate this week.  REUTERS/Denis Sinyakov (RUSSIA - Tags: ENVIRONMENT DISASTER)An overhead picture shows burnt down fields near the settlement of Kustarevka in Ryazan region, some 340 km (211 miles) southeast of Moscow, August 10, 2010. Russia's deadly summer heatwave will weaken a recovery from last year's slump, economists predicted on Tuesday as wildfires raged on in several provinces and forecasters said sweltering weather won't abate this week.  REUTERS/Denis Sinyakov (RUSSIA - Tags: ENVIRONMENT DISASTER)A helicopter drops water over a forest fire near the settlement of Kustarevka in Ryazan region, some 340 km (211 miles) southeast of Moscow, August 10, 2010. Russia's deadly summer heatwave will weaken a recovery from last year's slump, economists predicted on Tuesday as wildfires raged on in several provinces and forecasters said sweltering weather won't abate this week.  REUTERS/Denis Sinyakov (RUSSIA - Tags: ENVIRONMENT DISASTER IMAGES OF THE DAY)
Η Greenpeace προειδοποίησε πως οι πυρκαγιές στη Ρωσία είναι πιθανόν να προκαλέσουν διασπορά ραδιενεργής μόλυνσης.
Η ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρεται στο Μαγιάκ και όπως υποστηρίζει ο ειδικός Κριστόπ φον Λίβεν ο κίνδυνος είναι σημαντικός.
«Υπάρχει μεγάλη ποσότητα ραδιενεργών υλικών στην γύρω περιοχή και ένα μεγάλο κομμάτι των υλικών αυτών χύθηκε σε κοντινή λίμνη», επισήμανε ο ίδιος.
Το 1957 σημειώθηκε ένα σοβαρότατο μη πυρηνικό δυστύχημα από την έκρηξη μιας δεξαμενής πυρηνικών αποβλήτων, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ραδιενεργή μόλυνση που θεωρήθηκε μια από τις χειρότερες στον κόσμο.

Τους «σάλεψε» για τα καλά στη ΝΝΔ του Ζιγδαντώνη! Άρχισαν τώρα να… επαινούν το Γιώργο!...!

Είπαμε, ρε Αντωνάκη κατακαημένε (από τον ήλιο της Κεφαλονιάς…), να είστε φιλαράκια και κολλητάρια με το Γιώργο, αλλά όχι κι έτσι! Σε λίγο θα βάλεις τα τσικό να τον λιβανίζουν κιόλας! Τι ήταν πάλι αυτό που ξεστόμισε η νεόκοπη Βασιλικούλα…; Αποκάλεσε το Γιώργο «Πρωθυπουργό του Μνημονίου»! Χαρές στο Μαξίμου, πανηγύρια στην Ιπποκράτους! Καλύτερη διαφήμιση από τον -υποτίθεται- κύριο αντίπαλο δεν περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα το ΠΑΣΟΚ!!! Ξέρεις τι είναι να σου αναγνωρίζουν οι βασικοί ανταγωνιστές σου, ότι είσαι ο Πρωθυπουργός που έσωσε την Ελλάδα από την χρεοκοπία;! Να παραδέχονται, ότι χάρη στις δύσκολες, σκληρές, αντιδημοφιλείς, αλλά αναγκαίες αποφάσεις σου συνεχίζουν οι Έλληνες σήμερα να παίρνουν -έστω και κουτσουρεμένους- μισθούς και συντάξεις; Γιατί ακόμα δεν μας είπε, Βασιλικούλα, ο Coolαντώνης σου πώς θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιούνη, εάν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο στις 6 του Μάη…
Καλά, Βασιλικούλα μου, νύχτα το πήρες το πτυχίο της Νομικής; Δεν σου είπαν, ότι υπάρχει και κάποιος άλλος χαρακτηρισμός, πολύ βαρύς και απαξιωτικός, ο οποίος ταιριάζει γάντι στον δικό σας πρώην «καταλληλότερο»; Ποιος; Το «Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας»! Ναι, Βασιλικούλα μου, ο Γιώργος (που κάποτε τον έλεγαν… Γιωργάκη) αποδείχθηκε τελικά Γιώργαρος, και προτίμησε το Μνημόνιο από τη Χρεοκοπία! Οι δικοί σας, πρώην και νυν, πολιτικάντηδες ηγετίσκοι τι έχουν να αντιπροτείνουν; Ο ένας κάνει διακοπές και… στομάχια, ο άλλος «coolάρει» στην Κεφαλονιά, αλλά εντωμεταξύ οι υποχρεώσεις τις χώρας τρέχουν και κάποιος έπρεπε να βγάλει τα ζεματιστά κάστανα από τη φωτιά!
Ε, λοιπόν, μπράβο στο Γιώργο που το έκανε!!! Και ντροπή και όνειδος σε σας, Βασιλικούλα μου, που παίζετε το κρυφτό με την αλήθεια και την υπευθυνότητα! Αλλά η Ιστορία δικαιώνει πάντα τους τολμηρούς. Όχι τους… βουτυρομπεμπέδες!...!

Έβρεξε στη Μόσχα

MOSCOW, RUSSIA. AUGUST 03, 2010. A municipal worker stands near Street cleaning trucks before watering streets of Moscow s Sadovoye Koltso Ring Road. (Photo ITAR-TASS / Alexandra Mudrats) Photo via NewscomMOSCOW, RUSSIA. AUGUST 03, 2010. Street cleaning trucks water streets of Moscow s Sadovoye Koltso Ring Road. (Photo ITAR-TASS / Alexandra Mudrats) Photo via NewscomMOSCOW, RUSSIA. AUGUST 03, 2010. Street cleaning trucks water streets of Moscow s Sadovoye Koltso Ring Road. (Photo ITAR-TASS / Alexandra Mudrats) Photo via Newscom
Σχεδόν αόρατο είναι πλέον το τοξικό νέφος στο κέντρο της Μόσχας, στα βόρεια και δυτικά της οποίας έπεσαν σήμερα οι πρώτες σύντομες βροχές και φύσηξε δυνατός αέρας έστω και για λίγα λεπτά συμβάλλοντας στην αραίωση και την απομάκρυνση του καπνού.
Ωστόσο οι αρμόδιοι της υπηρεσίας «ΜοσΕκοΜόνιτορινγκ», που καταγράφει τις τιμές στην ατμόσφαιρα της πόλης, προειδοποιούν ότι ακόμη κι αν οι συγκεντρώσεις σε μονοξείδιο και σωματίδια είναι αυτή τη στιγμή εντός ορίων, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το βράδυ μπορεί να αυξηθούν αισθητά, οπότε οι κάτοικοι δεν πρέπει να χαλαρώσουν εντελώς την επαγρύπνησή τους.

Έτσι ξεκίνησε και η Φεβρωνία...

Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κα Βασιλική Τζότζολα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο πρωθυπουργός του Μνημονίου επιμένει να μαζεύει γύρω του ξένους συμβούλους.
Το ερώτημα είναι:
Γιατί όχι Έλληνες;
Και πόσο κοστίζουν οι απευθείας αυτές αναθέσεις;
Περιμένουμε απάντηση».


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
- Γιατί, τα... "μεγάλα Ελληνικά μυαλά" μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση... Όποιος δεν το βλέπει αυτό, το λιγότερο εθελοτυφλεί, για να μην πω τίποτε χειρότερο.
- Γιατί, τα "μεγάλα Ελληνικά μυαλά" δεν κοιτούν το γενικό καλό, αλλά τα προσωπικά και μικροπολιτικά τους οφέλη, όπως κάνει ο αρχηγός σας.
- Γιατί, ως Έλληνες, έχουν πολιτικές και άλλες εξαρτήσεις και δέχονται πιέσεις που δεν θα τους επέτρεπαν να φέρουν εις πέρας τους στόχους που έχει .......

Αναπτύξεις… στιλβόντων ψυχωτικών παροξυσμών τα «σχόλια» στο εμετικό Σαμαρο-μπλόγκ!!!

Όταν έχουμε αθυμίες κάνουμε κλικ στο «αντινιούζ», για να ρίξουμε κάνα χοντρό γέλωτα. Για γέλια και για κλάματα είναι οι ψυχωτικοί μυστικοσύμβουλοι και οι συνεργοί πρακτορίσκοι του εν λόγω φαιδροεμετικού Σαμαρο-μπλογκ. Εμμονές με τη Ντόρα, το Μητσοτάκη, τον Κούβελο, το σκυλάκι τους και την ψιψίνα τη Νταίζη… Επαγγελματίες σχιζοφρενείς, αφού με καμιά 20αριά fake profiles γράφουν και απαντούν μπροστά στον καθρέφτη της ασχήμιας τους. Εκείνοι νομίζουν, ότι διαμορφώνουν «κλίμα». Όμως το κλήμα και στραβό ήταν και τώρα θα το φάει και ο… γάϊδαρος των εκλογών… Ή μάλλον το μεσσηνιακό κουτσάλογο που πήγε για μπανάκια στην Κεφαλονιά, φορώντας και… καπελάκι ο αμερικανοτραφής βουτυρομπεμπές! Μάλλον προετοιμάζεται για την… κεραμίδα…