Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τους «σάλεψε» για τα καλά στη ΝΝΔ του Ζιγδαντώνη! Άρχισαν τώρα να… επαινούν το Γιώργο!...!

Είπαμε, ρε Αντωνάκη κατακαημένε (από τον ήλιο της Κεφαλονιάς…), να είστε φιλαράκια και κολλητάρια με το Γιώργο, αλλά όχι κι έτσι! Σε λίγο θα βάλεις τα τσικό να τον λιβανίζουν κιόλας! Τι ήταν πάλι αυτό που ξεστόμισε η νεόκοπη Βασιλικούλα…; Αποκάλεσε το Γιώργο «Πρωθυπουργό του Μνημονίου»! Χαρές στο Μαξίμου, πανηγύρια στην Ιπποκράτους! Καλύτερη διαφήμιση από τον -υποτίθεται- κύριο αντίπαλο δεν περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα το ΠΑΣΟΚ!!! Ξέρεις τι είναι να σου αναγνωρίζουν οι βασικοί ανταγωνιστές σου, ότι είσαι ο Πρωθυπουργός που έσωσε την Ελλάδα από την χρεοκοπία;! Να παραδέχονται, ότι χάρη στις δύσκολες, σκληρές, αντιδημοφιλείς, αλλά αναγκαίες αποφάσεις σου συνεχίζουν οι Έλληνες σήμερα να παίρνουν -έστω και κουτσουρεμένους- μισθούς και συντάξεις; Γιατί ακόμα δεν μας είπε, Βασιλικούλα, ο Coolαντώνης σου πώς θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιούνη, εάν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο στις 6 του Μάη…
Καλά, Βασιλικούλα μου, νύχτα το πήρες το πτυχίο της Νομικής; Δεν σου είπαν, ότι υπάρχει και κάποιος άλλος χαρακτηρισμός, πολύ βαρύς και απαξιωτικός, ο οποίος ταιριάζει γάντι στον δικό σας πρώην «καταλληλότερο»; Ποιος; Το «Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας»! Ναι, Βασιλικούλα μου, ο Γιώργος (που κάποτε τον έλεγαν… Γιωργάκη) αποδείχθηκε τελικά Γιώργαρος, και προτίμησε το Μνημόνιο από τη Χρεοκοπία! Οι δικοί σας, πρώην και νυν, πολιτικάντηδες ηγετίσκοι τι έχουν να αντιπροτείνουν; Ο ένας κάνει διακοπές και… στομάχια, ο άλλος «coolάρει» στην Κεφαλονιά, αλλά εντωμεταξύ οι υποχρεώσεις τις χώρας τρέχουν και κάποιος έπρεπε να βγάλει τα ζεματιστά κάστανα από τη φωτιά!
Ε, λοιπόν, μπράβο στο Γιώργο που το έκανε!!! Και ντροπή και όνειδος σε σας, Βασιλικούλα μου, που παίζετε το κρυφτό με την αλήθεια και την υπευθυνότητα! Αλλά η Ιστορία δικαιώνει πάντα τους τολμηρούς. Όχι τους… βουτυρομπεμπέδες!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :