Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Έχασε η Ελλάδα, 76-65 από την Τουρκία

Dimitris Diamantidis (L) of Greece drives past Hidayet Turkoglu of Turkey during their FIBA Basketball World Championship game in Ankara August 31, 2010.  REUTERS/Umit Bektas (TURKEY - Tags: SPORT BASKETBALL)Oguz Savas (R) of Turkey drives to the basket past Ioannis Bourousis of Greece during their FIBA Basketball World Championship game in Ankara August 31, 2010.  REUTERS/Mark Blinch (TURKEY - Tags: SPORT BASKETBALL)Dimitris Diamantidis (L) of Greece goes up to the basket past Ersan Ilyasova of Turkey during their FIBA Basketball World Championship game in Ankara August 31, 2010.  REUTERS/Umit Bektas (TURKEY - Tags: SPORT BASKETBALL)
Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της έως τώρα στο Μουντομπάσκετ η Ελλάδα δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Τουρκία, μόλις για 25 λεπτά. Στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης οι τούρκοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και υποχρέωσαν την Εθνική μας στην πρώτη της ήττα με 65-76.
Το αποτέλεσμα αυτό κάνει πολύ δύσκολο το έργο της Εθνικής μας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό στις διασταυρώσεις των νοκ άουτ αγώνων της διοργάνωσης.

Ο Παπαραγιάννης το τσιράκι της Νέας Ρηγίλλης συνεχίζει τις προβοκάτσιες του

Ο Παπαραγιάννης είναι γνωστό ότι ελέγχεται πλήρως από τη Νέα Ρηγίλλης. Του έταξαν του καημένου θέση στα ψηφοδέλτια. Κατά της οικογενειοκρατίας είναι και αυτός. Τον έχωσαν και στο paypal της Ρηγίλλης. Βρήκαν τρόπο! Έτσι υπακούει απόλυτα στον βρώμικο πόλεμο κατά της Ντόρας που έχει ως επίκεντρο την Ρηγίλλης και εκφραστή τον γνωστό πιτσαδόρο Πάνο Παναγιωτόπουλο. Μόνο από φάτσες καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται!
Δεν περιμένεις και τίποτα καλύτερο από τέτοια άτομα. Τόσο χαμηλού επιπέδου. Ειδικά πάντως για την κλήση της Ντόρας στην Εξεταστική της Siemens να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια η Ντόρα έχει ζητήσει να καταθέσει. Αλλά και αυτή η λεπτομέρεια διαφεύγει του Παπαραγιάννη, για λόγους ευνόητους. Δεν συμφέρουν στα αφεντικά του οι «λεπτομέρειες»! Για να σκύψει ακόμα περισσότερο στην Ρηγίλλης και στον κόκκινο Πάνο, τον κολλητό του. Όπως έσκυβε πριν λίγους μήνες στο ΠΑΣΟΚ, αν και εκεί δεν του βγήκε. Τον πήραν χαμπάρι, τι κουμάσι είναι.

Σε δίκη το gamato

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται να καθίσει ένας εκ των φερόμενων ως διαχειριστών της δημοφιλούς ιστοσελίδας «gamato.info» από την οποία χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου «κατέβαζαν» δωρεάν ταινίες, μουσική και λογισμικό.
Σύμφωνα με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε έφοδο που .........

Στο facebook και ο Γκιουλέκας

Φάντασμα, Μεσσίας, Αναμενόμενος ή συννεφάκι ο Αρχηγός Αντώνης, στη σελίδα του Γκιουλέκα;
"Υποστηρικτές και φίλοι Κώστα Γκιουλέκα για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης" ονόμασαν θερμόαιμοι νεοακροδεξιοί φίλοι του Κώστα Γκιουλέκα μια σελίδα στο fecebook. Και μιλάμε σκίζει! Έχει ήδη παρά λίγο 300 φίλους και θαυμαστές.
Διαχειριστής της σελίδας εμφανίζεται η Andriana Lala. Ψεύτικο φυσικά προφίλ μια και γνωρίζουμε ότι από πίσω βρίσκεται το blog politis-gr, το οποίο εκπέμπει κατευθείαν από την Ρηγίλλης και το γραφείο του Μενέλαου Δασκαλάκη. Γνωστός υβριστής της Ντόρας.
Το εκπληκτικό σε αυτό το group του Γκιουλέκα είναι μια φωτό που λανσάρει και είναι ανέκδοτη και ιστορικής σημασίας!! Ο Αρχηγός Αντώνης σε φωτογραφία με το Λευκό Πύργο και ως φάντασμα – συννεφάκι να πλανάται πάνω από τη συμπρωτεύουσα και να εύχεται «Καλή Επιτυχία» στον Τιτάνα της πολιτικής, τον τέως ανύπαρκτο αναπληρωτή υπουργό Τύπου της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και νυν διεκδικητή της πολύπαθης Δημαρχίας Θεσσαλονίκης. 
Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να ξορκίσει το φάντασμα της ακραίας νεοδεξιάς από την πόλη και να αλλάξει οριστικά σελίδα!

Το Πακιστάν συνεχίζει να υποφέρει ....

Flies fly around a sick girl who is a flood victim, at the relief camp set-up for victims in Sukkur in Pakistan's Sindh province August 31, 2010. The United Nations has warned of imminent waterborne diseases, including typhoid fever, shigellosis and hepatitis A and E and vector-borne diseases like malaria and dengue fever.   REUTERS/Damir Sagolj (PAKISTAN - Tags: POLITICS CIVIL UNREST HEALTH IMAGES OF THE DAY)




Το Πακιστάν συνεχίζει να υποφέρει! 
Μια φωτογραφία του Damir Sagol για το REUTERS τα λέει όλα!

Μόνο ένας στους δέκα πολίτες επιδοκιμάζουν την πολιτική Σαμαρά για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης!

Δεν φτάνει η δημοσκοπική κατρακύλα στην πρόθεση ψήφου (όπου η ΝΝΔ παίρνει 21% έναντι 28,6% του κυβερνώντος κόμματος...), ο Αρχηγαντώνης τρώει «χυλόπιτα» από το Λαό και στα επιμέρους κρίσιμα σημεία της στρατηγικής του! Ιδιαίτερα στο πρωταρχικό ζήτημα της Οικονομίας και της Κρίσης ούτε οι… μισοί και από τους λίγους που λένε πως θα ξαναψηφίσουν τη ΝΝΔ δεν συμφωνούν με την πολιτική Σαμαρά! Δηλαδή, τη λαϊκίστικη και χωρίς αντιπροτάσεις ρητορική κατά του «μνημονίου» και το απροσδιόριστο «άλλο μίγμα» που δήθεν «προτείνει» ο αρχηγός της ΝΝΔ ως αντίβαρο στο «μνημόνιο»… Τα αποτελέσματα της αυγουστιάτικης έρευνας της GPO, που παρουσίασε χθες και σήμερα το MEGA, είναι κόλαφος για το Σαμαρά και τις ακρονεοδεξιές ανερμάτιστες κορώνες του. Κάντε κλικ στη διπλανή εικόνα, για να δείτε τα χάλια της ΝΝΔ…

Ποιος φταίει; Πρώτος ο Κωστας Καραμανλης, δεύτερος ο Σημιτης, τρίτος ο Ανδρέας Παπανδρεου

Σχόλιο Antii : Φαινεται λοιπόν πως η κοινή γνωμη δεν βαραίνει ακόμα με ευθυνες τον Γιωργο Παπανδρεου, κάτι το οποίο όμως δεν πιστεύω ότι θα ισχυει σε περιπτωση που τελικα χρεοκοπήσουμε. Τότε μοιραία θα χρεωθεί την χρεοκοπια της χωρας, μιας και θα εχει περασει αρκετο χρονο στο τιμονι της χωρας και θα αξιολογηθεί αρνητικά η τακτική αντιμετωπισης της κατάστασης. Ας ελπισουμε να μην συμβει τίποτα τέτοιο...
Σε μια κρισιμη ερωτηση απαντησαν οι πολιτες που αποτελεσαν το δειγμα της δημοσκοπησης της GPO που παρουσιαστηκε χθες το MEGA.
"Ποια απο τις κυβερνησεις της μεταπολιτευσης ειχε ή έχει την μεγαλυτερη ευθυνη για την σημερινη οικονομικη κατασταση?"
30% σχεδόν απαντάει πως όλες φταίγαν, αμέσως μετά έρχετε ο Καραμανλής με 22%,ακόλουθει ο Σημιτης με 19%, ενω τρίτος έρχεται ο Ανδρέας Παπανδρεου με 16%. Μόνο 4,2% αναφέρει τον Γιωργο Παπανδρεου ως υπαίτιο της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, ενω 3,9% δείχνει τον Κωνσταντινο Καραμανλη, με τελευταίο τον Μητσοτάκη με 3%.

Έπεσε η μάσκα του Μεϊμαράκη

Θυμάστε τον Μεϊμαράκη που υποτίθεται υποστήριζε τη Ντόρα. Δύο όμως εβδομάδες πριν τις εσωκομματικές εκλογές … εξαφανίστηκε! Ως δια μαγείας. Τώρα οδεύει λέει προς το Ινστιτούτο Κ. Καραμανλής! Στην πραγματικότητα τον έβγαλαν από το παιχνίδι τιμητικά! Του έδωσαν κάτι να παίζει μια και ζητούσε την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής! Είδε όμως νωρίς την πανωλεθρία και ικανοποιήθηκε με το Ινστιτούτο! Όλα πληρώνονται και ξεπληρώνονται. Στο αίτημα του Καραμανλή, τότε, να αποσυρθεί από την στήριξη προς τη Ντόρα, υπάκουσε και τώρα αποζημιώνεται με τα αργύρια του Ινστιτούτου……. Δυστυχώς έτσι διατηρούνταν πάντα οι ισορροπίες σε αυτό το κόμμα. Με πισώπλατα μαχαιρώματα και εξαγορές συνειδήσεων.

Θα μας προτείνει κάτι ο Βρούτσης;

Ωραίο να το παίζεις αντί και «ΟΧΙ»! Δεν διαφωνώ καθόλου. Είναι και εύκολο. Στις συσκέψεις για το ασφαλιστικό που γίνονται στη Ρηγίλλης, ο Βρούτσης είναι ανένδοτος. Επαναστάτης ποπολάρος! Το παίζει νεολενινιστής της Καθαρής Δεξιάς. Ξερόλας που δεν κάνει πίσω με τίποτα! Θεωρεί εαυτόν ειδήμονα επί παντός εργασιακού με εξειδίκευση στο ασφαλιστικό. Έλεος! Ο τομεάρχας Βρούτσης! Προσάπτει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα χάλια του ασφαλιστικού. Καμιά πρόταση πάντως θα κάμει! Είναι εύκολο να κατηγορείς! Τον κόσμο όμως κερδίζεις με προτάσεις και μέτρα συγκεκριμένα. Κάτι συγκεκριμένο θα μας πείτε κ. Βρούτση; Για νάχουμε και καλό ρώτημα!

Ξεπουλάτε την παιδεία της Ελλάδας και αυτό λέγεται εθνική προδοσία .... !!!

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:
Με φρίκη διάβασα στις εφημερίδες ότι τα καινούρια φυντάνια που πέτυχαν στα ΤΕΙ, μπήκαν με βαθμό κάτω του 1....
Ναι καλά ακούσατε...
Αυτά είναι τα πανεπιστήμια της αριστείας που οραματίζεται ο πρωθυπουργός μας και η υπουργός του.Αλήθεια, οι σύμβουλοι του από τα ξένα πανεπιστήμια, τέτοιες συνθήκες υποβάθμισης και υποτίμησης της παιδείας βιώνουν στα πανεπιστήμια τους???
Να γιατί επιλέγει ο πρωθυπουργός ξένους συμβούλους... Γιατί για αυτόν οι Έλληνες είναι και θα πρέπει να είναι πάντα ανεγκέφαλοι... Μόνο να τον δοξάζουν και να τον ψηφίζουν...
Το καλύτερο όμως δεν το διαβάσατε...

Στις Σπέτσες εθεάθη ο κόκκινος Πάνος

Πάνε οι επαναστατικές περγαμηνές. Στις Σπέτσες είδαμε τον κόκκινο Πάνο. Όχι στο γάμο των γαλαζοαίματων. Σε γάμο …. φαρμακοβιομήχανου. Όλος ο καλός κόσμος που δεν πήγε στον ένα γάμο, πήγε στον άλλο. Υπήρχε επιλογή για όλα τα γούστα. Προσκεκλημένοι από τον Σαλμά, μέχρι τον Βαρβιτσιώτη. Η υψηλή κοινωνία της Νέας ΝΔ…. Ο Πάνος πάντως έκλεψε την παράσταση, λόγω της αιθέριας ύπαρξης που τον συνόδευε. Πολύ χαριτωμένο το κορίτσι. Άσε που ο Πάνος μοίραζε παντού υποσχέσεις και θέσεις. Όποιος τον πλησίαζε, ζητούσε και κάτι. Και ο Πάνος ….. κόκκινο χαλί να τον πατήσουν. Δεν σταμάτησε να ικανοποιεί ρουσφέτια. Σε όλους έλεγε ΝΑΙ!...! Μέχρι και υπουργεία μοίρασε ο αθεόφοβος. Πάντως το επόμενο πρωί καθ’ υπόδειξιν του Πάνου , η νεαρά συνοδός χάρηκε ένα περιποιημένο μασάζ , από τον μασέρ του ξενοδοχείου. Ήξερε ο Πάνος την ποιότητα της υπηρεσίας! Η νεαρά συνοδός πετούσε από την χαρά της κι ευχαριστούσε με όλη της την τσαχπινιά τον «ευεργέτη» της!...!

Με διπλό χτύπημα μετεωριτών εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι!

Νέα στοιχεία επιστημονικών ερευνών ενισχύουν τη θεωρία ότι τουλάχιστον δύο μετεωρίτες -και όχι μόνο ένας- προσέκρουσαν στον πλανήτη μας, προκαλώντας τη μαζική εξαφάνιση των δεινοσαύρων περίπου πριν από 65 εκατ. χρόνια. Eρευνητές, υπό τον καθηγητή Ντέηβιντ Τζόλι του βρετανικού πανεπιστημίου του Αμπερντίν, επιβεβαίωσαν ότι ένας δεύτερος μεγάλος κρατήρας στην Ουκρανία χρονολογείται από την ........

Γκρέιπφρουτ εναντίον διαβήτη

Ερευνητές στο Ισραήλ ανακάλυψαν ότι το γκρέιπφρουτ διαθέτει μια αντιοξειδωτική ουσία που βοηθά στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Οπως διεπίστωσαν, η ναριγενρίνη που δίνει στο γκρέιπφρουτ τη χαρακτηριστική πικρή γεύση του είναι ταυτόχρονα ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνουν δύο διαφορετικά μεταξύ τους φάρμακα για τον διαβήτη τύπου 2. Ο συγκεκριμένος τύπος διαβήτη εμφανίζεται όταν ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει τις απαραίτητες για τον .......

Τρέμει ο Καρατζαφέρης το υπό ίδρυση κόμμα της Ντόρας και άρχισε να παραμιλάει…!

Βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στον Αυτιά και προσπαθεί να μας πείσει, ότι μόνο… εκείνος δικαιούται να είναι εκτός ΝΔ και να έχει κόμμα ανταγωνιστικό προς τη ΝΔ! Και κατηγορεί τη Ντόρα, ότι δήθεν «ξιφουλκεί» και πολεμά τη ΝΔ!!! Ποιος; Εκείνος, που απεχώρησε από τη ΝΔ χωρίς να υφίσταται μείζον πολιτικό ζήτημα, αλλά με βάση τις ίντριγκες και την παραπολιτική της εποχής εκείνης. Ποιος; Ο ανεκδιήγητος Καρατζαφέρης! Ο Νο1 Κωλοτούμπας και πλέον αφερέγγυος πολιτικός των τελευταίων ετών! Ίσως να είχε πιστέψει, ότι η Ντόρα θα πήγαινε στο κόμμα του!!! Βρίσκεται σε τέτοια αφασία που μπορεί να φαντάζεται ακόμη και τ’ αδύνατα.
Σήμερα, βλέπει τη δυναμική της Ντόρας, όσο και τη σταδιακή συρρίκνωση του δικού του αποκόμματος που μειώνει τα ποσοστά του χωρίς να επωφελείται σε τίποτε από το γεγονός, ότι έχουν ήδη εγκαταλείψει τη ΝΔ περισσότεροι από το 1/3 των ψηφοφόρων της στις τελευταίες εκλογές! Ξέρει, ότι όλοι αυτοί -και όχι μόνο- θα σπεύσουν στην αληθινή Κεντροδεξιά που θα συστήσει η Ντόρα, γυρίζοντας την πλάτη στο ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ. και στην ακρονεοδεξιά ΝΝΔ… Σε λίγο θα τακιμιάσει με τον Αρχηγαντώνη, για να κλαίνε παρέα τη μοίρα τους!...!

«Ιχνηλατώντας την Κωνσταντινούπολη»


Εγκαίνια της έκθεσης «Ιχνηλατώντας την Κωνσταντινούπολη» στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.
Τη λύπη του γιατί η Θεολογική Σχολή της Χάλκης εξακολουθεί να παραμένει κλειστή εξέφρασε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εγκαινιάζοντας εικαστική έκθεση στο χώρο της ιστορικής σχολής.
« Η περίπτυστος αυτή Θεολογική Σχολή εξακολουθεί να παραμένει κλειστή», είπε απευθυνόμενος σε εκατοντάδες επισκέπτες που ήλθαν από την Αθήνα για τα εγκαίνια τη έκθεσης. «Και τούτο παρά πάσαν προσδοκίαν». «Κατανοούν οι αρμόδιοι το άδικον αναστολής της λειτουργίας, υπόσχονται λύσιν, αλλ΄ ........

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Πρωινή Γραμμή του ΣΚΑΪ (video)

Βραβεία ΕΜΜΥ:Ξεχώρισαν οι σειρές «Mad Men» και «Modern Family»

Η δραματική σειρά «Mad Men» και η κωμική σειρά «Modern Family» ξεχώρισαν στη φετινή τελετή των τηλεοπτικών βραβείων EMMY, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες.
Επίσης, τα βραβεία καλύτερης ανδρικής και γυναικείας ερμηνείας σε μίνι σειρά ή τηλεταινία απονεμήθηκαν στους Αλ Πατσίνο («You Don't Know Jack») και Κλερ Ντέινς («Temple Grandin»). Για τον Αλ Πατσίνο ήταν το δεύτερο ΕΜΜΥ της καριέρας του, καθώς αντίστοιχη διάκριση είχε και το ..........

«Όλοι μαζί» στον… απόπατο της Ιστορίας…; Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!


Κάποιοι αμετανόητοι του νεοκαραμανλισμού ονειρεύονται «θριαμβευτική επάνοδο» του Ολετήρα, Κωστάκη του Τυροπιτάκια (ή Κροκοδειλάκια), ως του «μόνου που μπορεί να επανενώσει την Κεντροδεξιά»!...! Μιλάμε για την απόλυτη πολιτική και διανοητική αφασία όσων έχουν το θράσος να εξυφαίνουν τέτοια λαομίσητα σενάρια. Ο πιο μοιραίος, ανίκανος και καταστροφικός Πρωθυπουργός της Ελληνικής Ιστορίας -ο άνθρωπος που φοβάται να βγει και να απολογηθεί για τα δεινά που προκάλεσε στο Λαό και τη χώρα- είναι οριστικά τελειωμένος, κύριοι! Πάρτε το χαμπάρι, νοσταλγοί της νεοκαραμανλικής διαφθοράς!
Η Ιστορία τον έχει ήδη καταδικάσει ως τον κατεξοχήν υπαίτιο του σημερινού οικονομικού χάους που βιώνει η Ελλάς. Διότι στην πιο κρίσιμη ιστορική καμπή, που ανέλαβε τις τύχες της χώρας, όχι μόνο δεν προχώρησε στη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αποτροπή της χρεοκοπίας, αλλά και επιδείνωσε αποφασιστικά τον οικονομικό εκτροχιασμό των τελευταίων δεκαετιών. Ένας εκτροχιασμός που ξεκίνησε από τον ήδη καταδικασθένα στη συνείδηση του Λαού, Ανδρέα Παπανδρέου (βλ. εδώ) και συνεχίστηκε απ’ όλους τους διαδόχους του, με λαμπρή εξαίρεση -όπως και ο Λαός συντριπτικά πλέον αναγνωρίζει- τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Άλλωστε, τις γενναίες προσπάθειες του τελευταίου να ανακόψει τον κατήφορο υποχρεώθηκε -εκών άκων- να αναγνωρίσει ακόμη και ο ορκισμένος εχθρός του, Αντώνης Σαμαράς στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΝΔ! Υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση από το να αναγκάζονται οι εχθροί σου να σου απονείμουν εύσημα για τις πολιτικές σου;
Τέρμα λοιπόν τα φληναφήματα περί επανόδου του Κωστάκη του Καταστροφέα! Κανείς υγιώς σκεπτόμενος Φιλελεύθερος και Κεντροδεξιός πολίτης δεν θα συστρατευθεί ξανά με τον άνθρωπο που ξευτέλισε μια ολόκληρη Παράταξη και παρέδωσε τη χώρα στο έλεος του -κατ’ ανάγκην επιβληθέντος- Μνημονίου και της Τρόικας.

Το σιτάρι που θα νικήσει την πείνα

Βρετανοί «διάβασαν» το DΝΑ του. Σύντομα βελτιωμένες ποικιλίες σε μεγάλες ποσότητες
Νέες και βελτιωμένες ποικιλίες σιταριού που θα χορτάσουν τον κόσμο υπόσχονται επιστήμονες, καθώς μια βρετανική ομάδα «διάβασε» για πρώτη φορά τη γενετική ακολουθία της βασικής αυτής τροφής. Το επίτευγμα θα δώσει στους καλλιεργητές τη δυνατότητα να δημιουργήσουν περισσότερο ανθεκτικούς και αποδοτικούς σπόρους σιταριού, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγαλύτερη διατροφική ασφάλεια και να μειωθούν οι τιμές, λένε οι ερευνητές.
Η γνώση της γονιδιακής ακολουθίας του σιταριού θα επιτρέψει να εντοπισθούν τα γονίδια που ελέγχουν κρίσιμα χαρακτηριστικά, όπως η αντοχή στην ξηρασία και το αλάτι, η αντίσταση σε ασθένειες και η  .......

Ανασκαφές για τον τάφο της γυναίκας του Μεγ. Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη

Η Ρωξάνη και ο Αλέξανδρος Δ' της Μακεδονίας
Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στον λόφο «Καστά» στην Αμφίπολη για την αναζήτηση του τάφου της γυναίκας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ρωξάνης και του 13χρονου γιου του, Αλέξανδρου του Δ.Οι ανασκαφές θα γίνουν υπό την εποπτεία της ΚΗ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχει και το τμήμα Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών και του καθηγητή Κωνσταντίνου Παπαθεοδώρου που με ειδική συσκευή θα ........

Κλείνει η ψαλίδα!...


...αφού ο Γιώργος σπεύδει 
να συναντήσει το φίλο 
και συγκάτοικο Αντώνη στον... 
πάτο 
(και τελικά στον απόπατο!)...

Λαϊκή καταδίκη για ΠΑΣΟΚ-Κωστάκη Καραμανλή - Ιστορική Δικαίωση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη


Κάντε κλικ στις παραπάνω εικόνες για μεγέθυνση

Η εξαφάνιση καθηγητή στο Manchester συνδέεται με την εξαφάνιση της Αγγελικής Σταυρουλάκη(;)

Σε αδιέξοδο βρίσκεται πλέον η Αστυνομία στην Κρήτη καθώς η περίεργη υπόθεση της απαγωγής ενός 50χρονου καθηγητή πανεπιστημίου στο Manchester που κατάγεται από το Λασίθι φέρεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της 20χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά Χανίων, η οποία αγνοείται από τις 18 Φεβρουαρίου του 2010.
Μέλη της οικογένειας Σταυρουλάκη, καθώς επίσης και φίλοι της φοιτήτριας, κλήθηκαν να καταθέσουν σχετικά με όσα .......

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Τ. Μαντέλης

Ελεύθερος μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα ως προς το θέμα της προφυλάκισης ή μη αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης, κατηγορούμενος στην υπόθεση της Siemens.
Ο κ. Μαντέλης ξεκίνησε την απολογία του στις 10.30 το πρωί ενώπιον της εφέτη ειδικής ανακρίτριας Μαρίας Νικολακέα για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Μετά το πέρας της απολογίας του η ανακρίτρια είχε τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να ......

Απ’ το κακό στο χειρότερο όλα τα γκάλοπ για τη Νέα ΝΔ

Μπορεί να το παίζει Μεσσία ο Αντώνης αλλά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ πατώνει λόγω του πρόσφατου παρελθόντος φυσικά. Μόνο που τώρα μπαίνει και ο Αντώνης στο κάδρο της φθοράς. Έχει αγκαλιάσει ολόκληρη την διεφθαρμένη ηγεσία του πρώην Μαξίμου και έχει αναλάβει την πλήρη κάλυψη όλων των σκανδάλων της πενταετίας. Από μαχητής κατά των μηχανισμών αποδείχτηκε ότι είναι το αγαπημένο παιδί των νεοδημοκρατικών μηχανισμών και πάντα ήταν! Ο Αντώνης διώχνει μόνο όσους δεν γουστάρουν τα ακροδεξιά δίκτυα που τον περιτριγυρίζουν και όχι όσους ήταν πράγματι διεφθαρμένοι και ευθύνονται για την τεράστια φθορά της ΝΔ. Όσο για τον Καραμναλή που δεν βγαίνει να μιλήσει γιατί λέει τον κυνηγάνε και θέλουν να τον φάνε, και εκεί μας κοροϊδεύουν. Σε διακοπές διαρκείας βρίσκεται ο άνθρωπος και χλαπακιάζει τον αγλέορα. Τι είδους στενοχώριες έχει ο «κουρασμένος»; Μάλλον η πολλή κατάθλιψη, του τη δίνει στο στομάχι κι’ έχει πάρει σβάρνα τις ταβέρνες!...!