Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στο facebook και ο Γκιουλέκας

Φάντασμα, Μεσσίας, Αναμενόμενος ή συννεφάκι ο Αρχηγός Αντώνης, στη σελίδα του Γκιουλέκα;
"Υποστηρικτές και φίλοι Κώστα Γκιουλέκα για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης" ονόμασαν θερμόαιμοι νεοακροδεξιοί φίλοι του Κώστα Γκιουλέκα μια σελίδα στο fecebook. Και μιλάμε σκίζει! Έχει ήδη παρά λίγο 300 φίλους και θαυμαστές.
Διαχειριστής της σελίδας εμφανίζεται η Andriana Lala. Ψεύτικο φυσικά προφίλ μια και γνωρίζουμε ότι από πίσω βρίσκεται το blog politis-gr, το οποίο εκπέμπει κατευθείαν από την Ρηγίλλης και το γραφείο του Μενέλαου Δασκαλάκη. Γνωστός υβριστής της Ντόρας.
Το εκπληκτικό σε αυτό το group του Γκιουλέκα είναι μια φωτό που λανσάρει και είναι ανέκδοτη και ιστορικής σημασίας!! Ο Αρχηγός Αντώνης σε φωτογραφία με το Λευκό Πύργο και ως φάντασμα – συννεφάκι να πλανάται πάνω από τη συμπρωτεύουσα και να εύχεται «Καλή Επιτυχία» στον Τιτάνα της πολιτικής, τον τέως ανύπαρκτο αναπληρωτή υπουργό Τύπου της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και νυν διεκδικητή της πολύπαθης Δημαρχίας Θεσσαλονίκης. 
Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να ξορκίσει το φάντασμα της ακραίας νεοδεξιάς από την πόλη και να αλλάξει οριστικά σελίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :