Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«Όλοι μαζί» στον… απόπατο της Ιστορίας…; Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!


Κάποιοι αμετανόητοι του νεοκαραμανλισμού ονειρεύονται «θριαμβευτική επάνοδο» του Ολετήρα, Κωστάκη του Τυροπιτάκια (ή Κροκοδειλάκια), ως του «μόνου που μπορεί να επανενώσει την Κεντροδεξιά»!...! Μιλάμε για την απόλυτη πολιτική και διανοητική αφασία όσων έχουν το θράσος να εξυφαίνουν τέτοια λαομίσητα σενάρια. Ο πιο μοιραίος, ανίκανος και καταστροφικός Πρωθυπουργός της Ελληνικής Ιστορίας -ο άνθρωπος που φοβάται να βγει και να απολογηθεί για τα δεινά που προκάλεσε στο Λαό και τη χώρα- είναι οριστικά τελειωμένος, κύριοι! Πάρτε το χαμπάρι, νοσταλγοί της νεοκαραμανλικής διαφθοράς!
Η Ιστορία τον έχει ήδη καταδικάσει ως τον κατεξοχήν υπαίτιο του σημερινού οικονομικού χάους που βιώνει η Ελλάς. Διότι στην πιο κρίσιμη ιστορική καμπή, που ανέλαβε τις τύχες της χώρας, όχι μόνο δεν προχώρησε στη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αποτροπή της χρεοκοπίας, αλλά και επιδείνωσε αποφασιστικά τον οικονομικό εκτροχιασμό των τελευταίων δεκαετιών. Ένας εκτροχιασμός που ξεκίνησε από τον ήδη καταδικασθένα στη συνείδηση του Λαού, Ανδρέα Παπανδρέου (βλ. εδώ) και συνεχίστηκε απ’ όλους τους διαδόχους του, με λαμπρή εξαίρεση -όπως και ο Λαός συντριπτικά πλέον αναγνωρίζει- τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Άλλωστε, τις γενναίες προσπάθειες του τελευταίου να ανακόψει τον κατήφορο υποχρεώθηκε -εκών άκων- να αναγνωρίσει ακόμη και ο ορκισμένος εχθρός του, Αντώνης Σαμαράς στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΝΔ! Υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση από το να αναγκάζονται οι εχθροί σου να σου απονείμουν εύσημα για τις πολιτικές σου;
Τέρμα λοιπόν τα φληναφήματα περί επανόδου του Κωστάκη του Καταστροφέα! Κανείς υγιώς σκεπτόμενος Φιλελεύθερος και Κεντροδεξιός πολίτης δεν θα συστρατευθεί ξανά με τον άνθρωπο που ξευτέλισε μια ολόκληρη Παράταξη και παρέδωσε τη χώρα στο έλεος του -κατ’ ανάγκην επιβληθέντος- Μνημονίου και της Τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :