Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η Γη της Διαφθοράς

Πολλή συζήτηση έγινε για την περίφημη διαπίστωση του πρωθυπουργού πως κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα. Πολλοί Ελληνες πολίτες έχουν δικαιολογημένα θυμώσει με αυτήν τη φράση. 
Πρώτον, γιατί δεν είναι όλη η χώρα διεφθαρμένη αλλά τα κομμάτια του δημόσιου βίου τα οποία εθίστηκαν στη διαφθορά και τη διαπλοκή έπειτα από επιλογή και ανοχή του πολιτικού συστήματος. Και, εν πάση περιπτώσει, δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που παλεύουν νόμιμα και ηθικά για το μεροκάματο ή οι επιχειρήσεις που  .........

Οχλαγωγία αντί δημοκρατίας

Το απόλυτα ένοχο για την οικονομική καταστροφή της πατρίδας πολιτικό σύστημα μπορεί να απέτυχε οπουδήποτε αλλού, αλλά στον τομέα της χειραγώγησης των μαζών κάνει θαύματα. Εχει κατορθώσει με σχετική ευκολία να μετατρέψει τη βασική αντίθεση ανάμεσα στα σφοδρώς πληττόμενα μικρομεσαία στρώματα της κοινωνίας και την κυβέρνηση σε έναν εμφύλιο σπαραγμό ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες.

Περίπου κάθε μήνα, εντεταλμένα ΜΜΕ και ........

Ειδική έκδοση για το iPad λανσάρουν οι New York Times

Βλέποντας τις πωλήσεις των εφημερίδων να συρρικνώνονται ανησυχητικά σε όλο τον κόσμο, οι New York Times παρουσίασαν την Παρασκευή μια εφαρμογή που φέρνει το περιεχόμενό τους στο iPad. Η νέα ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας αρχικά θα προσφέρεται δωρεάν, από του χρόνου όμως θα χρεώνεται.

Το «NYTimes App for iPad», διαθέσιμο για .......

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αδιαμφισβήτητος, πανίσχυρος, ακατάλυτος Ηγέτης της ΝΝΔ…

…φωνασκούν και φλυαρούν τα τελευταία 24ωρα τα τακτικά «παπαγαλάκια» του σαμαρισμού, με επίκεντρο τα ΜΜΕ του «σαμαρικού» Μπόμπολα. Κάτι Αναγνωστάκηδες, κάτι Σαραντάκοι, κάτι Σπυράκηδες, καταφεύγουν σε ένα κουραστικό και εκκωφαντικά στημένο και «υπαγορευμένο» copy-paste, για να μας πείσουν, ότι μέσα στη ΝΝΔ…

21 Νοεμβρίου το νέο κόμμα

Έτοιμη για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, στις 21 Νοεμβρίου, δηλώνει στην «Καθημερινή της Κυριακής» η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτοντας ότι το νέο κίνημα δε θα είναι κόμμα διαμαρτυρίας αλλά εν δυνάμει κυβερνητικός εταίρος.
Μάλιστα, η κα. Μπακογιάννη εκφράζει την επιθυμία της να δημιουργηθεί ένας διαφορετικός πολιτικός φορέας, ένα κίνημα που θα καλύπτει ένα πολιτικό και ιδεολογικό χώρο που σήμερα δεν εκφράζει κανέναν.
sky

Τελικά ο … Μητσοτάκης «μένει» ΝΝΔ21

Ο Κυριάκος εννοείται! Διαβεβαιώνει τους ιθύνοντες του «Νέου ΝΔ Δικτύου 21» ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη Ντόρα στο νέο κόμμα που έρχεται οσονούπω. Δηλώνει πλήρη υποταγή στο «Δίκτυο» και ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οικογένεια Μητσοτάκη. Ακολουθεί δική του πορεία, αυτόνομη και ανεξάρτητη στα πλαίσια της Νέας ΝΔ. Μπάχαλο δηλαδή!
Καλύτερα, γιατί τότε ο πραγματικός Μητσοτάκης μένει στη νέα αντιμητσοτακική ΝΔ και οι μυστικοσύμβουλοι θα αναγκάζονται να στηρίζουν το νέο-μητσοτακισμό στο πρόσωπο του Κυριάκου και την οικογενειοκρατία της οποίας είναι πολέμιοι …. υποτίθεται! Αν και τελειότερο δείγμα οικογενειοκρατίας από τον Σαμαρά δεν υπάρχει. Ιδανικό τέκνο των μηχανισμών και της διαπλοκής!

Ο Υπονομευτής του Καραμανλή!

Σύμβουλος του Σαμαρά ο Γιώργος Χαρβαλιάς
Ο πρώην διευθυντής του Εθνους Γιώργος Χαρβαλιάς ανέλαβε σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρβαλιάς αναλαμβάνει χρέη συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας και χάραξης στρατηγικής.
Αντιγράφουμε από Zougla online:
Σύμβουλος επικοινωνίας του Σαμαρά ο Χαρβαλιάς
Ρόλο επί θεμάτων επικοινωνίας και πολιτικής στρατηγικής κοντά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας – με ........

Η Ντόρα ανακοινώνει την ημερομηνία ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα

Σε συνέντευξή της που θα δημοσιευθεί αύριο στην "Καθημερινή της Κυριακής", η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, ανακοινώνει την ημερομηνία ίδρυσης του νέου πολιτικού της φορέα.

Πέταξαν το γάντι στη Ν.Δ. Μπακογιάννη-Γιαννουλάκης


Για το ΠΑΣΟΚ το μεγάλο στοίχημα των περιφερειακών εκλογών στην Κρήτη είναι η νίκη από την πρώτη Κυριακή... Για τους άλλους δύο μεγάλους πόλους όμως, την παράταξη του Γιάννη Πλακιωτάκη και την παράταξη του Δημήτρη Γιαννουλάκη, δεν είναι άλλο από το ποιος συνδυασμός θα επικρατήσει στη μεταξύ τους εκλογική "μάχη".
Και για όποιους είχαν την παραμικρή αμφιβολία, το στίγμα της "ιδιαίτερης" εκλογικής μάχης που θα δοθεί στην...

Και με ιστοσελίδα η «Μάχη της Κρήτης»

Ιστοσελίδα απέκτησε η «Μάχη της Κρήτης». Στην διεύθυνση: http://www.mahigiatinkriti.gr.
Εκεί ανεβαίνουν τα δελτία τύπου του συνδυασμού, οι δραστηριότητες των υποψηφίων και κάθε είδους πληροφορία που αφορά την … «μάχη».
Μπορείτε να ψηφίσετε για το πρόβλημα που θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο της Κρήτης αλλά και να διαβάσετε το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και τις 11 δράσεις που χρειάζονται για να πάει μπροστά η Κρήτη.

Ο Κικίλιας εκτός μάχης

Προσωπική επιλογή του Αντώνη ο Κικίλιας. Και όμως καταποντίζεται υπό την δυναμική που αναπτύσσει ο Γιάννης Δημαράς. Ο Δημαράς περνά άνετα δεύτερο γύρο, ενώ ο Κικίλιας απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το …. τέρμα. Μάλλον τερματίζει τρίτος όσο και αν τα στρατιωτάκια της Ρηγίλλης διαδίδουν ότι επίκειται έκπληξη στην Αττική. Έτσι έλεγε και ο σαμαρικός Αναγνωστάκης σήμερα το πρωϊ στο Mega. Οι δημοσκοπήσεις όμως τους διαψεύδουν τελειωτικά.

Δεν ξέρουμε εάν ο Καραμανλής ήταν τόσο καταστροφικός για τη χώρα, όσο τελικά υπήρξε αυτοκαταστροφικός…

Η πρόσληψη του μέχρι πρότινος διευθυντή της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», Γιώργου Χαρβαλιά ως κεντρικού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΝΔ έχει προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στη βάση της ΝΔ. Εννοούμε σ’ αυτούς που ακόμη επιμένουν «για το κόμμα» να καταπίνουν τις αθλιότητες του Αρχηγαντώνη και των μυστικοπρακτόρων του, ελπίζοντας κατά βάθος σε μια μελλοντική -και όχι πολύ μακρινή…- επάνοδο του...

Το «τρίποντο» έχει σημασία!

Τις εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καλείται να επαναλάβει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (19:30, NET / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες προέρχονται από σερί νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Καραϊσκάκη, όμως πρέπει να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και στους εκτός έδρας αγώνες. «Ήθελε να έρθει ο Γκατούζο», δήλωσε ο Μοντέστο.

Ομπρέλες στην Αθήνα

A pedestrian crosses a downtown Athens Street during a sudden rainstorm October 14, 2010.  REUTERS/Yannis Behrakis  (GREECE - Tags: ENVIRONMENT)
A pedestrian crosses a downtown Athens Street during a sudden rainstorm October 14, 2010.  REUTERS/Yannis Behrakis  (GREECE - Tags: ENVIRONMENT IMAGES OF THE DAY)
Χρώμα από ομπρέλες στην γκρίζα ζωή της Αθήνας. Εικόνες της πόλης από την προχθεσινή βροχή. Ο Γιάννης Μπεχράκης φωτογράφισε για το REUTERS, εντυπωσιακές εικόνες με χρώμα και στο κέντρο ο απλός, ανώνυμος Αθηναίος .....

Ήξερες ότι...;




1. Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666. ....................

"Γάμος" στην εμφάνιση της Ντόρας στο Ρέθυμνο, "κηδεία" στην εμφάνιση Πλακιωτάκη..!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μετά τη λαοθάλασσα χθες στο Ωδείο Ρεθύμνου και την αποθέωση της Ντόρας Μπακογιάννη στην παρουσίαση του συνδυασμού “Μάχη Για την Κρήτη” με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννουλάκη, ήρθε σήμερα η... "παγωμένη" παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Γιάννη Πλακιωτάκη στο Ρέθυμνο για να επιβεβαιώσει όλες τις πληροφορίες που μιλάνε για...

Τα πιο περίεργα νυφικά του κόσμου!!!


Σήμα κυκλοφορίας στα σύννεφα της Τήνου!

A traffic sign is seen under a cloudy sky on the island of Tinos, some 90 nautical miles west of Athens, October 8, 2010. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: SOCIETY IMAGES OF THE DAY)

Εντυπωσιακή φωτογραφία του Γιάννη Κολεσίδη από την συννεφιασμένη Τήνο. Εστιασμένη σε ένα σήμα κυκλοφορίας.

Δεν είναι αυτό που νομίζεις...

Αν νομίζεις πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνεις λάθος. ............

"Γιατί πήγα με τη Ντόρα"

Το "περιοδικό" από σήμερα θα παρουσιάζει πρόσωπα, απόψεις, συνεντεύξεις και άρθρα σε διάφορα έντυπα, υποψηφίων του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη", του Δημήτρη Γιαννουλάκη.
Ξεκινάμε με τον υποψήφιο στο Ρέθυμνο, Μιχάλη Βάμβουκα και μια συνέντευξη που έδωσε στην "Ρεθεμνιώτικη Αγορά":
Ερώτηση: Ακούστηκε ότι πλέον ανήκετε στο στρατόπεδο της κ. Μπακογιάννη. Πως σχολιάζετε το γεγονός αυτού του νέου σας πολιτικού στίγματος;
Απάντηση: «Θεωρώ καταλυτική της στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη προς τον συνδυασμό μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους Κρήτες ότι η 

Επιστρέφουν τα τασάκια στα τραπέζια από την Κυριακή, λένε οι εστιάτορες


Δραματική πτώση του τζίρου επικαλούνται οι εστιάτορες μετά και την εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει το κάπνισμα και προειδοποιούν ότι από την Κυριακή θα τοποθετήσουν εκ νέου τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια. ................

Με μεγάλες τιμές η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου

Θριαμβευτική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε πλήθος κόσμου και όλες οι αρχές στο νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου
ο Δήμαρχoς Ρεθύμνου κ. Γιώργης Mαρινάκης καλωσόρισε με εγκαρδιότητα το νέο μητορπολίτη και του ευχήθηκε να φέρει εις πέρας το θεάρεστο έργο του.

Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι έφηβοι στις ΗΠΑ

Σχεδόν ένας στους τέσσερις εφήβους παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς, διάθεσης ή άγχους και μάλιστα τόσο σοβαρό που μπορεί να διαταράσσει την καθημερινότητά του, σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα. ..............

Αγριοκάτσικα τους κάναμε τους τουρίστες

Tourists climb a hill for a view of monuments on Acropolis in Athens October 13, 2010. Tourists hoping to visit Greek monuments and other historic sites were left angered and disappointed after they were turned away by striking workers on Wednesday. Employees at Greece's archaeological sites were protesting plans to lay off staff in a bid to reduce government debt. REUTERS/John Kolesidis (Greece - Tags: CIVIL UNREST SOCIETY TRAVEL EMPLOYMENT BUSINESS)
Tourists take pictures at the foot of Acropolis hill in Athens October 13, 2010. Tourists hoping to visit Greek monuments and other historic sites were left angered and disappointed after they were turned away by striking workers on Wednesday. Employees at Greece's archaeological sites were protesting plans to lay off staff in a bid to reduce government debt. REUTERS/John Kolesidis (Greece - Tags: CIVIL UNREST SOCIETY TRAVEL EMPLOYMENT BUSINESS)
Η άλλη όψη των κινητοποιήσεων στην Ακρόπολη. Αυτή που ματώνει την Ελλάδα και μας κάνει ρεζίλι διεθνώς. Τουρίστες, αφού δεν τους επετράπη η είσοδος στην Ακρόπολη, ανεβαίνουν σε διάφορα σημεία των γύρω βράχων για να τραβήξουν φωτογραφίες, έστω από μακριά, του ιερού μνημείου.

Ελεύθερη μέχρι νεωτέρας η .... Ακρόπολη

Greek presidential guards stand in front of the Parthenon temple during the flag hoisting ceremony at the Acropolis hill in Athens October 3, 2010. Greece's presidential guard hoists the national flag on the Acropolis hill every Sunday. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: SOCIETY TRAVEL) A Greek presidential guard hoists the Greek flag in front of the Parthenon temple at the Acropolis hill in Athens October 3, 2010. Greece's presidential guard hoists the national flag on the Acropolis hill every Sunday. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: SOCIETY TRAVEL IMAGES OF THE DAY)
Τη διακριτική παραμονή τους στον αρχαιολογικό χώρο της Ακροπόλεως, αποφάσισαν για το Σαββατοκύριακο οι συμβασιούχοι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, στη συζήτηση, που είχαν νωρίς το πρωί, με θέμα την πορεία των κινητοποιήσεών τους. Άφησαν, ωστόσο, ανοικτό το ενδεχόμενο επανέλθουν δριμύτεροι από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αυτοκριτική της Κοντολίζας

Former Secretary of State Condoleezza Rice speaks at the National Press Club in Washington on October 15, 2010. Her appearance coincides with the publication of her new book about her childhood in racially segregated Birmingham, Alabama.  UPI/Roger L. Wollenberg Photo via Newscom

«Λάθη» στην επιχείρηση ανοικοδόμησης του Ιράκ παραδέχθηκε η Κοντολίζα Ράις, επιμένοντας ωστόσο πως η ανατροπή του Σαντάμ Χουσεΐν ήταν σωστή απόφαση:
«Στόχος της εισβολής ήταν η ανατροπή του Σαντάμ Χουσεΐν και όχι ο εκδημοκρατισμός του Ιράκ».

Καλημέρα, κύριε Πινόκιο!...!

Αυστραλία: Αρκετά πλουσιότερος ο μέσος πολίτης

Ο μέσος Αυστραλός είναι σήμερα τρεις φορές πλουσιότερος απ' ό,τι ήταν πριν από δέκα χρόνια, αν και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του είναι τοποθετημένο σε ακίνητα. ..................

Ο... κουτοπόνηρος Αντωνάκης...

«Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι με τα ΜΑΤ δεν λύνονται τα προβλήματα των διαφόρων κοινωνικών ομάδων», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.
Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τα γεγονότα στην Ακρόπολη. Και πρόσθεσε: «Πού είναι, επιτέλους, οι αρμόδιοι υπουργοί, για να κάνουν διάλογο, για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα;».
Η διαπίστωσή του είναι αυτονοήτως σωστή. Ποιος αμφιβάλλει ότι...

Βραβεία δημοσιογραφίας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πήραν 5.000 ευρώ για τα ρεπορτάζ και τις έρευνές τους.

Τέσσερις δημοσιογράφοι από την Πολωνία, τη Σουηδία, την Ουγγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ανάμεσά τους και ένας bloger, βραβεύτηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα ρεπορτάζ και τις έρευνές τους που αφορούν σε θέματα της ΕΕ. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο του ΕΚ Jerzy Buzek και ο κάθε νικητής έλαβε 5000 ευρώ. ...................

Το "Καλημέρα" της Ντόρας στο Σαμαρά... [video]

Στις βιτρίνες του Ιντερνετ

Μετά το διστακτικό ξεκίνημα, τα διαδικτυακά καταστήματα μόδας κερδίζουν έδαφος.

Mέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν σχεδόν αδιανόητο για μια γυναίκα να αγοράσει ρούχα ή αξεσουάρ από το Ιντερνετ - είτε από φόβο μήπως υποκλαπεί ο αριθμός της πιστωτικής είτε από τη δύναμη της συνήθειας του καθρέφτη. Η Ναταλί Μασενέ τούς διέψευσε όλους. Το διαδικτυακό της κατάστημα Net-a-porter (www.net-a-porter.com) συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής -με τις δημοφιλέστερες αλλά και τις πιο εναλλακτικές επωνυμίες (και 3 εκατ. υποψήφιες πελάτισσες το μήνα), από Marni μέχρι Rag&Bone και Alexander McQueen-, εξαγοράστηκε, απέκτησε αδερφάκι, το www.outnet.gr, με ό,τι στοκ έμενε στο ράφι με 70% και κάτω, για συλλεκτικά κομμάτια σχεδιαστών και οίκων, και τώρα ετοιμάζεται και για τον Μεγάλο Αδερφό, το λανσάρισμα του Mr Porter, με όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άντρας για να θεωρείται καλοντυμένος, με ένα μόνο κλικ, χωρίς να μπει καν στο δοκιμαστήριο. Η μόδα αγαπά την τεχνολογία. ..................

Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών!

Εμείς θα είμαστε εκείνοι που το βράδυ της 7ης Νοέμβρη θα έχουμε πάνω μας τα βλέμματα όλης της Ελλάδας!
Αυτό που τους λέμε είναι να κάνουμε την αγανάκτηση, δράση.
Να ταράξουμε τα νερά!
Να δείξουμε ότι η Κρήτη έχει δύναμη.
Έχει ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται!
Και όσοι επικαλούνται την επανάσταση του αυτονόητου έπρεπε ήδη να την είχαν κάνει, τόσα χρόνια που κυβερνούσαν.
Πάμε να ταράξουμε τα νερά και στην πολιτική!

Ολόκληρη η Ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκδήλωση της "Μάχης για την Κρήτη" στο Ηράκλειο [video]

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το Ηράκλειο η ανεξάρτητη βουλευτής, κ. Ντόρα Μπακογιάννη τόσο προς τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου όσο και προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά. 
Η κ. Μπακογιάννη επέκρινε δριμύτατα και με οργή την εξαγγελία του κ. Παπανδρέου για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, κατηγορώντας τον, ότι με τον τρόπο αυτό επιδιώκει να διασύρει για άλλη μια φορά τη χώρα μας στο εξωτερικό. Υπενόησε σαφώς, ότι το «παιχνίδι» της πόλωσης μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά είναι στημένο, προκειμένου να συσπειρώσουν -ενόψει των εκλογών- τα κομματικά τους «μαντριά»…
Αυτά και άλλα δείτε παρακάτω στα βίντεο με την ομιλία της κ. Μπακογιάννη στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της «Μάχης για την Κρήτη» στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» του Ηρακλείου...

Η «Μάχη για την Κρήτη» στο Ηράκλειο: Η Νέα Δημοκρατία ήταν εκεί…

Στο Facebook της Ντόρας Μπακογιάννη αναρτήθηκε η παρακάτω πληροφορία από τον επώνυμο χρήστη Κώστα Χοντροζουμάκη. Την παραθέτουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια… Τα λέει όλα!
«Ήμουν εκεί! Είδα πάρα πολλά πρώην στελέχη της ΝΔ (την συντριπτική πλειοψηφία των «κεφαλών» της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου) να δίνουν το «παρών» στην αίθουσα του κινηματοθέατρου ASTORIA και μετά την...

Αστροπελέκια και… Ντόρα για Σαμαρά από το Ηράκλειο! Συγκλονιστική η παρουσία των Ηρακλειωτών για το ψηφοδέλτιο νίκης της «Μάχης για την Κρήτη» [+video]

Στις προηγούμενες αναρτήσεις μας αναφερθήκαμε ήδη σε ενδιαφέροντα στιγμιότυπα της μεγάλης και ενθουσιώδους συγκέντρωσης των Ηρακλειωτών στην παρουσίαση των υποψηφίων της «Μάχης για την Κρήτη» στο νομό τους. Δυναμικό και κρητικά λεβέντικο το «παρών» τους, φλογερή και αποφασισμένη η ασυμβίβαστη, «λεύτερη και περήφανη» καρδιά τους, για να δώσουν τον ωραίο κινηματικό τους αγώνα. Αγώνα σε πρώτη φάση για...

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» στο Ηράκλειο

ΟΙ 38 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1. Ασπετάκη Ελένη
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

2. Γαλανάκης Γιάννης
ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

3. Γαρεφαλάκης Μαρίνος
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ


4. Γενιτσαρίδης Πρόδρομος ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ

5. Γύπαρη Μαρία
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ
Παρακάτω οι υπόλοιποι υποψήφιοι: