Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αδιαμφισβήτητος, πανίσχυρος, ακατάλυτος Ηγέτης της ΝΝΔ…

…φωνασκούν και φλυαρούν τα τελευταία 24ωρα τα τακτικά «παπαγαλάκια» του σαμαρισμού, με επίκεντρο τα ΜΜΕ του «σαμαρικού» Μπόμπολα. Κάτι Αναγνωστάκηδες, κάτι Σαραντάκοι, κάτι Σπυράκηδες, καταφεύγουν σε ένα κουραστικό και εκκωφαντικά στημένο και «υπαγορευμένο» copy-paste, για να μας πείσουν, ότι μέσα στη ΝΝΔ… δεν κουνιέται φύλλο!...! Από την άκομψη εμμονή τους στο θέμα και μόνο καταλαβαίνουν όλοι τι πανικός επικρατεί στους λεξοτανιλάδες της Νέας Ρηγίλλης…
Φυσικά, τι φύλλο να κουνηθεί όταν όλα τα ‘χει καταπλακώσει βαρυχειμωνιά, μπόρες και καταιγίδες; Όσοι διαφωνούν διαγράφονται ή περιθωριοποιούνται και στο τέλος θα μείνει μόνος ο Αρχηγαντώνης με τους Λαζαριδομουρούτηδες… Οι καραμανλικοί κάνουν υπομονή και προσποιούνται τους «νομιμόφρονες» στο Σαμαρά, ελπίζοντας ότι έτσι θα «κρατήσουν» το κόμμα για λογαριασμό του εκλεκτού τους πρώην Καταλληλότερου. Μόλις δουν και αποδούν, ότι ο Σαμαράς δεν ήλθε για να… φύγει και τόσο εύκολα, θ’ αρχίσουν και από κει τα τύμπανα του πολέμου!
Σε κάθε περίπτωση, η πρώην Μεγάλη Νέα Δημοκρατία και νυν «ανοιξιάτικη» ΝΝΔ συνεχίζει να βρίσκεται στο κώμα που την έριξε το συντριπτικό εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου 2009. Και όχι μόνο αυτό, αλλά καθώς… κοιμάται κάποιοι συστηματικά την υποβάλλουν σε ακρωτηριασμούς και «εκκαθαρίσεις»… Οπότε, ακόμα και αν κάποτε ξυπνήσει, θα είναι ένα ανήμπορο κουφάρι χωρίς περπατησιά, χωρίς καμία προοπτική νίκης και ανάνηψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :