Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Λαός δεν ξεχνά τον Προδότη Σαμαρά!!! [video]

Τέρμα τα ψέματα. Η Μεγάλη Φιλελεύθερη Δημοκρατική Παράταξη του 48% δεν υπάρχει πια. Η Νέα Δημοκρατία, η Μεγάλη και Δυνατή, ξεψύχησε στα ...
μιαρά χέρια του Αρχιπροδότη Σαμαρά.
Τα χέρια εκείνα που έβαψε στο δικό σας αίμα, αγαπητοί Νεοδημοκράτες, ξεπουλώντας για τριάκοντα αργύρια τους αγώνες μιας δεκαετίας. Όσο χρειάστηκε για να λυτρώσουμε και να λυτρωθούμε από τον παπανδρεϊκό φασισμό της κάλπικης «Αλλαγής».
Αυτό που σήμερα σφετερίζεται το όνομα και την παραχαραγμένη ιστορία της πάλαι ποτέ Μεγάλης Νέας Δημοκρατίας είναι ένας εμετικός εσμός εξουσιομανών σχιζοφρενικών ανθρωπαρίων, λαθρεπιβάτες και καταληψίες, ανήθικοι και αδίστακτοι κάπηλοι των ελπίδων και των οραμάτων που κάποτε γέννησε αυτή η Παράταξη.
Δεν χωρούν ψευτοδιλήμματα, αγαπητοί Νεοδημοκράτες. Η ψήφος σας στη Συμμορία του Εφιάλτη, στα ανδρείκελα της νεοπολανίτικης Συγγρού, θα είναι η οριστική ταφόπλακα της Παράταξης. Γιατί θα σηματοδοτήσει την αυτοαναίρεση, την αυτοκατάργηση, την αυτοεξουδένωσή σας. Γιατί εσείς, οι περισσότεροι από εσάς, σηκώνατε ψηλά τις σημαίες το 1993 και δονούσατε τον ελληνικό αέρα με την πικραμένη και οργισμένη ιαχή: «Ο Λαός δεν ξεχνά τον Προδότη Σαμαρά!». Και με την άλλη όμοια: «Αλήτη, Προδότη, Σαμαρά!»
Δείτε το παρακάτω βίντεο. Κάποιοι από εσάς ίσως να βρίσκονταν εκεί, σε κείνες τις μέρες της οργής, της αγωνίας και του αγώνα. Τότε που ο Μοιραίος Εφιάλτης και η αργυρώνητη σπείρα του μάς έκλεψαν το όνειρο και παρέδωσαν την πατρίδα μας για 11 ολόκληρα χρόνια στη Ληστοσυμμορία των Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ...


Πηγή: /defrejus.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :