Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Συμπιλίδης παραμένει αμετανόητος και επιτίθεται στον Κωνσταντίνο Μητοστάκη!

Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο προδότης Συμπιλίδης και είναι αμετανόητος, όπως αμετανόητοι είναι και ...


όλοι οι Φίλοι του Σαμαρά μια και όλοι τους είναι απόφοιτοι της ίδιας ακριβώς πολανίτικης σχολής και δεν χάνουν ευκαιρία για να μας το υπενθυμίζουν!!
Σήμερα ο ανεκδιήγητος Συμπιλίδης επιτέθηκε αισχρά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μέσω Κυριάκου ο οποίος, κάπως αργά βέβαια, έκανε λόγο για «πολιτικό έγκλημα Συμπιλίδη». Μόλις σήμερα το θυμήθηκε...!
Στην απάντησή του στο Facebook, ο Συμπιλίδης δηλώνει υπερήφανος που διέκοψε τις μεταρρυθμίσεις και έριξε την μόνη κυβέρνηση που προσπάθησε να βάλει μια τάξη στο χάος που παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ: “Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος γιατί απάλλαξα την παράταξη απ’ τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.”
Μήπως ο αρχηγός του και πολιτικός εγκληματίας Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε πρώτα απ΄όλους να πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να αφήσουν τις χυδαιότητες, οι προδότες; Πότε ακριβώς πήγε και δούλεψε ο Αντώνης; Ούτε καν φαντάρος δεν πήγε για να πάει καταυθείαν στη Βουλή, γόνος γαρ μεγαλοοικογενειών και προστατευόμενος των μεγάλων συμφερόντων;

Δεν υπάρχουν σχόλια :