Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο Σαμαράς είναι από τους κυριότερους υπεύθυνους για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας.-

Σε μεγάλο αγώνα επιδίδονται τα στελέχη της Νέας-Νέας Δημοκρατίας για να απενοχοποιήσουν το παρελθόν του Αρχηγού Αντώνη. Ακόμα και εφημερίδες φιλοκυβερνητικές και μεγάλων συμφερόντων, απαγορεύουν σε δημοσιογράφους τους, να καταπιάνονται με οτιδήποτε θίγει τον Αρχηγό Αντώνη. Τον έχουν από κοντά γιατί έχει ξαναπαίξει το παιχνίδι των συμφερόντων τους και της απρόσκοπτης συνέχισης των δανεικών. Τους κάνει! ! Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ αποθεώνουν τον άνθρωπο που γκρέμισε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη και έτσι βοήθησε να ισχυροποιήσουν την ....

..... διαπλοκή τους με την εκτελεστική εξουσία, δια της επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1993.
Τα γεγονότα όμως κρύβουν και άλλες πτυχές συνήθως μη ανιχνεύσιμες την εποχή που διαδραματίζονται.
Η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη έδωσε τέλος στις  επιχειρούμενες μεταρρυθμίσεις και έκτοτε μεταρρυθμίσεις ακούγαμε και μεταρρυθμίσεις δεν βλέπαμε. Οι ιδιωτικοποιήσεις δαιμονοποιήθηκαν και όλοι οι Έλληνες ήθελαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι μια και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες ανακηρύσσονταν χωρίς καμία δυσκολία, "ραχοκοκαλιά" της  Ελλάδας. Με αποτέλεσμα να κάθονται οι δημόσιοι και να τα παίρνουν! Κυνηγήσαμε το εύκολο χρήμα και μας πήρε ο κατήφορος των δανείων για μια επίπλαστη αναδιανομή του πλούτου, που μόνο τραγωδίες επεφύλασσε για το μέλλον των Ελλήνων.
Ο Σαμαράς έδωσε την χαριστική βολή σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεκίνησε για την αλλαγή της αντιπαραγωγικής νοοτροπίας του Έλληνα (την αλλαγή της "πασοκικής αλλαγής")! Οι κρατικοδίαιτες και δημοσιοϋπαλληλικές νοοτροπίες ξεκίνησαν επί δεκαετίας 70, επεκτάθηκαν και απέκτησαν σοσιαλιστικό μανδύα επί πασοκικής δεκαετίας του 80 και εδραιώθηκαν με την παλινόρθωση του «ελληνικού σοσιαλισμού» το 1993 αφού πρώτα έριξε ο Σαμαράς την μόνη κυβέρνηση που τόλμησε να θίξει τις κεκτημένες νοοτροπίες και να καταγγείλει τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Την πρώτη κυβέρνηση που κατήγγειλε τα δανεικά. Με τα οποία ένας σημαντικός ιστός της ελληνικής κοινωνίας επιβίωνε χωρίς να κουράζεται. Μην μας διαφεύγει επίσης, ότι πολλοί απ΄ τους υποστηρικτές του Αντώνη από «σοσιαλιστικό» κρατισμό διαπνέονται και εμφανίζονται χειρότεροι και από αυτό το ΠΑΣΟΚ, γιατί τάχα μου, δεν πρόλαβαν να διορίσουν στο δημόσιο, τόσους πολλούς υπαλλήλους όσους διόρισαν οι πανελλήνιοι, άρα χρωστάνε στους λαϊκούς οπαδούς τους! Θα ησυχάσουν όταν στις δημόσιες υπηρεσίες η Νέα ΝΔ τους, θα πιάνει σταλινικά ποσοστά όπως το ΠΑΣΟΚ !...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :