Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Μαύρα χάλια για τον Αρχηγαντώνη και στην χθεσινή GPO

Οι αρνητικές γνώμες για Σαμαρά αυξάνονται και πάνε. Πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά για νέο Αρχηγό και μάλιστα αρχηγό ενός μεγάλου κόμματος εξουσίας που όλα δείχνουν ότι μετατρέπεται σε μια δευτεροκλασάτη παράταξη. Οι αρνητικές γνώμες για Σαμαρά αυξήθηκαν κατά 3.5% και πήγαν στο 54%. Όσο για τους Νεοδημοκράτες που δεν αισθάνονται καθόλου καλά με τον Αντώνη, επίσης αυξάνονται διαρκώς, με ένα 33% να βαθμολογεί τον Αρχηγό αρνητικά!
Έξι μήνες μετά την νίκη που έδωσαν "800.000 μέλη της ΝΔ" στον ....

.... Mεγάλο Αρχηγό, το 1/3 επιμένει στην άσχημη εικόνα που έχει δημιουργήσει για τον Αντώνη εξαιτίας του παρελθόντος του. Εάν ο αρχηγός διατυμπανίζει ότι όλοι κρίνονται για το παρελθόν τους, ας κοιτάξει πρώτα το δικό του και μετά ας πάει στους άλλους. Γιατί η υποκρισία βοά στις τάξεις των "αγωνιστών" της ΠΟΛιτικής ΆΝοιξης που στελεχώνουν τη σημερινή Ρηγίλλης.

Αυτές οι τάσεις καταγράφονται, με το σύνολο των ΜΜΕ να μην ακουμπά καθόλου τον Αρχηγό και να τον έχει στα όπα όπα, όπως όλα τα έντυπα ιδιοκτησίας Μπόμπολα που υμνούν καθημερινά το «μεγαλείο» των στελεχών της ΠΟΛΑΝ και του ίδιου του Αρχηγαντώνη. Το μιντικαό σύστημα στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του, Αντώνη, γιατί είναι απόλυτα ελεγχόμενος και εξαρτώμενος από την ισχύ τους και φυσικά "ξέρουν πολλά" για τον Αντώνη. διαφορετικά δεν θα τον στήριζαν!

Το μεγάλο χαστούκι έρχεται στην ερώτηση για τον καταλληλότερο. Νέος καταλληλότερο στις καρδιές των Ελλήνων είναι ο Γιώργος (πρώην Γιωργάκης). Εδώ το 37,5% των Νεοδημοκρατών δεν θεωρεί κατάλληλο τον Αντώνη της Άνοιξης! Το 10% θεωρεί καταλληλότερο τον ΓΑΠ και το 27% τον "κανέναν". Για πρώτη φορά οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν συσπειρώνονται γύρω από τον αρχηγό τους. Και γι’ αυτό δεν φταίνε φυσικά οι ψηφοφόροι. Μόνο αυτοί που δεν φταίνε! Η γενική συσπείρωση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχε πιάσει πάτο. Βρίσκεται στο 60,7%, ποσοστό πρωτόγνωρο για κόμμα εξουσίας. Και μάλλον υπάρχει και πιο κάτω έτσι και αρχίσει τις επιθέσεις το ΠΑΣΟΚ, που είναι μάνα στην πολιτική επικοινωνία. Πού χάνει η Νέα ΝΔ; Και προς ΠΑΣΟΚ (3%) και προς ΛΑΟΣ (5,6%) αλλά κυρίως προς την «αδιευκρίνιστη ψήφο» κατά 20%.

Δεν υπάρχουν σχόλια :